Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Jeasdp, 28.06.2013 klo 21.49.

 1. faro Jäsen

  Lainaus:
  Ihan en tätä tällaisenaan osta. Samalla lailla Kazaninkin on kaadettava (oletettavasti) jompi kumpi lännen suurista, jos mestaruuteen mielii. Ja lisäksi idässä on sitten vielä Magnitka, joka vetää vertoja sekä TsSKA:lle että SKA:lle.

  Lainaus:
  Menestystä ei toki ole KHL:ssä yhtä runkosarjan voittoa ja finaalipaikkaa lukuun ottamatta liiemmin tullut. Runkosarjassa Omsk on kuitenkin ollut melko varma kestomenestyjä. Voittanut peräti viisi kertaa Chernyshev-divisioonan edellisen kahdeksan kauden ajalta. Se osoittaa Omskin olevan vuodesta toiseen aivan KHL:n huipulla, vaikka pudotuspelit ovat usein päättyneet pettymykseen.

  Onko väitteesi taloudellisten resurssien laskusta mutua vai faktaa? Tämän hetken kokoonpano ei nimittäin puolla väitettä. Hyökkäys ei toki ole aivan niin vahva kuin muilla huipuilla, mutta sen sijaan puolustus on yksi KHL:n kovimmista. Sanoisin että SKA:n jälkeen ehkäpä paras.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2017 klo 15.23
 2. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Kun arvostellaan KHL:ää sarjana on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että se ei ole vielä edes 10-vuotta vanha sarja. KHL on kehittynyt paljon jo näiden kolmen kauden aikana mitä Jokerit on ollut mukana ja kehittyy jatkossakin. Ja kehittymisellä tarkoitan joukkueiden pelillistä kehittymistä ja taktista osaamista. Harmi vain, ettei Jokerit pärjää omavaraisena KHL:ssä ja siksi olisi aika palata kotiin. Mutta toisaalta eihän ne mun rahoilla pelaa, joten antaa mennä vaan. Ensi vuonna kannu himaan! Ou jee.

  Edit. Kahdeksan kautta KHL:ää takana ja viisi eri mestaria. Hieno ja kiinnostava alku nuorella ja kehittyvällä sarjalla. KHL= Kiinnostavan Hienoa Lätkää. No joo, karkas taas vähän käsistä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2017 klo 16.25
 3. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Niin on karkaillut monella muullakin kirjoittajalla.

  Meidän pinnamme venymiskyky lähenee päätepistettään tämän ketjun osalta. Useampi varoitus ohi ketjun aiheen kirjoittamisesta on annettu, mutta niin vaan kirjoittelu kulkee missä sattuu.

  Naistenpäivän kunniaksi otetaan käyttöön tiukka linja, ja jos vielä keskustelu rönsyilee ohi aiheen, niin pitkää pelikieltoa on tarjolla.
   
 4. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jokerit on hukassa KHL:ssä – miksi vihattu ja rakastettu seura ei palaa SM-liigaan? - KHL - Ilta-Sanomat

  Tuomas Nyholm kirjoittaa kolumnissaan Jokereista ja KHL:stä. Kirjoitus vastaa lähes täysin yksi yhteen omia tuntemuksiani ja näkemyksiäni Jokereiden olemuksesta KHL-seurana. Lisäksi mainiota, että Nyholm onnistuu nostamaan esille oikeat seikat ollen kuitenkin asiallinen, kiihkoton, terävä ja jopa sovitteleva.

  Juuri tällaista julkista kiekkokeskustelua soisi näkevän paljon enemmänkin.
   
 5. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Todella asiallista tekstiä. Nyholmista voi olla montaa mieltä, mutta tässä osuu asian ytimeen täysin.
   
 6. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Leuaton pisti Nyholmin kirjoittamaan uhkauskirjeen venäläisille. Vaan mahtaako viesti mennä perille?
   
 8. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Jos tämä olisi Hjördiksen idea, olisi teksti tullut hänen puudeliltaan Pekka Jaloselta.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  No jos oli omatoiminen, niin parempaan aikaan ei olisi voinut palvelusta tehdä. VArmaa tietoa ei tietysti ole, mutta uskomattoman sopivaan aikaan julkaistu - Halliksen kannalta.
   
 10. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Tuskin mikään sattuma on. Hjallis sai mosseensa pari kierrosta lisää vääntövoimaa. Ei siis mitään. Fiilikset laskee entisestään, jos tuo oli pääyritys saada nimet paperiin.
   
 11. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  KHL, Liiga tai jokin muu sarja niin Jokereita tulee seurattua jossain määrin minkä kykenee ja ehtii. Fiilikset olisivat toki paremmat, jos saataisiin edes jotain tietoa tulevaisuudesta.
   
 12. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Tähän vahva sama. Oli se sarja sitten mikä tahansa, niin jotain konkreettista olisi kiva saada Jokerien puolelta ja mahdollisimman nopeasti. Enkä tarkoita nyt mitään Hjalliksen höpötyksiä tai twiittejä.
   
 13. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  KHL:n suhteen sekalaisilla fiiliksillä. Toisaalta on mukava nähdä kovia pelejä, ja omassa joukkueessa kovia pelaajia tyyliin ensimmäinen kohelo-sesonki. Toisaalta taas viime kauden joukkue Mikanimineen ja markoanttiloineen ei ole sen arvoista, että KHL:ää kannattaisi pelata. Fiiliksiä myös laskee erittäin sekavat omistajasuhteet ja täysin utopistinen rahoitussysteemi.

  Naurettavin kommentti tähän mennessä on ollut toteamus, ettei Tapparakaan ilmoita erikseen jatkossa Liigassa. Tuossa saa kyllä olla erittäin isot prokhl-lasit silmillä, ettei näe nykyisessä suhmuroinnissa mitään outoa. Ei se voi mennä Suomessa niin, että joskus elokuussa ilmoitetaan mitä ensi kaudella tehdään. Ei ihme, että huhuissa pyörii jotain helvetin Henri Ikosia, joka takoi AHL:ssä maagiset 2+8 viime kaudella. Toki jos ollaan Mestikseen menossa, niin voi olla kova hankinta.
   
 14. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Hyvä toi Nyholmin kirjoitus ja sehän tässä juuri on omassa mielessäkin se suurin ongelma, ettei Jokerit hyödy mitään pelaamisesta KHL:ssä. Alkuun luulin, että kun mennään kovatasoiseen ammattilaissarjaan, niin Jokeritkin kehittyisi organisaationa joka osa-alueella. Mutta ei se niin ole mennyt. Ollaan jouduttu mopoautolla Saksalaiselle autobahnille, niin kehity siinä sitten kuljettajana kun kaikki menee koko ajan ohi ja lujaa. Eli ei meillä ole kuitenkaan oikeasti resursseja (rahaa) kehittää toimintaa KHL:n vaativalle tasolle. Minulle ei menestymättömyys sinänsä merkitse mitään, mutta se vituttaa, että joudutaan roikkumaan sarjassa taloudellista tappiota tehden muiden almujen varassa. Joo, ehkä ei mennyt kotoisessa liigassakaan taloudellisesti hyvin, mutta tehtäis se konkka sitten mielummin kotimaan maaperällä kuin kaukana Uralin tuolla puolen, ni ois jätkillä ainakin lyhyempi matka kotiin.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2017 klo 14.17
 15. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Sen sijaan että Jokerit olisi organisaationa pystynyt kehittämään tekemistään tuntuu että ollaan vain taannuttu. Tässä iso rooli on junnupolun katkeamisella ja jatkuvalla riitelyllä. Sen sijaan Venäjän jääkiekko ja KHL on saanut Jokereilta ainakin sen että nykyään köyhimmätkin KHL joukkueet pelaavat joukkueena organisoidusti ja osaavat vaihtaa taktiikkaa kesken ottelun. Toki tämä ei ole yksistään Jokereiden ansiota/vika, mutta osansa meilläkin tuohon on. Voikin sanoa että tähän asti Jokereiden KHL reissu on hyödyttänyt Venäjän jääkiekkoilua selvästi Suomen jääkiekkoilua enemmän. Osittain, ja täysin ymmärrettävästi, myös siksi että Jokereiden reissusta ei edes haluta ottaa Suomessa kaikkea irti, koska Liiga on KHLlän suora kilpailija samalla markkina-alueella.
   
 16. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Hjallis lähdössä yksinpurjehdukselle maailman ympäri. Huomenna info. Toivottavasti kertoo jotain myös Jokerien (ja Hjalllis & Jokerit) tilanteessa ja ellei kerro, joku voisi valmistautua kysymään.
   
 17. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pirullinen brändikiekko
  Pääasia, että verottaja kiittää.
  Ei sen välii, kuka maksaa 20 M€, kunhan vaan ryssykät sen maksaa
  Niin ja työllistääkin ~100 suomalaista (arena mukaanlukien).

  Notta hyvillä fiiliksillä...
   
 18. Punanuttu_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Tuntuu, että liian moni, Nyholm ja Lempinen mukaan lukien, pohtii Jokereiden tämän hetken tilannetta täysin väärältä kannalta.

  ¨Miksi vihattu ja rakastettu seura ei palaa SM-liigaan?¨

  Koska todellista päätösvaltaa organisaatiossa käyttää Roman Rotenberg (tai joku muu venäläinen), jota tuskin kiinnostaa omistaa KHL:n ulkopuolista liigaa pelaavaa seuraa. Ja jos hän haluaa 49% osuutensa myydä, niin kuka sen on valmis ostamaan palauttaakseen Jokerit SM-liigaan?

  Ei ole tarkoitus olla vihamielinen enkä toivo Jokereiden tuhoa, mutta omistajat tekevät päätöksensä omien etujensa mukaisesti. Eivät seuran etujen mukaisesti. Olisihan se toki hienoa nähdä Jokerit vielä SM-liigassa.
   
 19. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Näin. Tässä kannattaa muistaa myös se, että omistavat samalla 100% areenasta. Mihin hintaan päästäisivät sitten Jokerit pelaamaan areenalle Liigaa? Ja kannattaisiko Jokerien taas vaihtoehtoisesti etsiä halvempaa pelipaikkaa, jolloin areenalta jäisi 30+ tapahtumaa vuodessa pois, johon rotta &co ja areenalla ei taas ole varaa.
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Miksi rotat päästäisi ketään pelaamaan liigaa areenassa? Muistetaan, että raha ei ole se avainkysymys tässä kohtaa.
   
 21. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Tätä nimenomaan hain myös takaa, mutta epäselvästi. Eivät myöskään voi päästää Jokereita pois areenasta, koska tyhjillään seisova halli ei ole hyvä. Jos eivät sitten löytäisi jotain muuta tilalle? Eli paljon monimutkaisempi tulee olemaan tämä siirtyminen liigaan/poistuminen kohelosta kuin median kirjoituksissa annetaan ymmärtää, jos ja kun se joskus tapahtuu.
   
 22. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jos halli on tyhjillään, sinne mahtuu enemmän raskasta kalustoa ja sotilaita! ;)

  Ensi kausi jää viimeiseksi ja koko kauden venäläiset khl-pelaajat salakuljettavat panssarivaunun osia lahkeissaan aina vieraspeleihin. Ravistelevat ne sitten Shawshank Redeption -tyyliin hallin käytävälle, josta mystinen vihreä mies käy ne siivoilemassa. Näistä osista uudelleenrakennetaan se raskas kalusto.
   
 23. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Kannattaa muistaa, että varsinkin Helsingin Sanomien ja Ilta-Sanomien eli Sanoma Oy:n tulee omistuksensa vuoksi (Liigan tv-oikeudet) luoda liigasta mielenkiintoista kuvaa ja rakentaa tähtikulttia, vaikka siihen ei aineksia olisikaan. CHL ja KHL (Jokerien osalta) ovat enemmän tai vähemmän Liigan kiinnostavuuden ja tv-katsojamäärän kilpailijoita. Jokereista voi siksi rakentaa kuvan, jossa paluu Liigaan on tarvittaessa ilmoitusta vailla ja talousongelmat, halliasiat yms tuosta vaan ratkottu.

  Jokerien tilanne KHL:ssä voisi hitusen helpottua taloudellisessa mielessä jo sillä, jos venäläiset eivät vetäisi Kohosen mukaan kolme kertaa kalliimpaa hallivuokraa kuin Liigan suurin maksaja.
   
 24. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Mitäs merkitystä tuolla käytännössä edes on? Rotta maksaa käyttötililtä säästötililleen?
   
 25. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Toki lähdin ajatuksesta, jossa hallivuokraa voitaisiin kohtuullistaa vaikkapa 1.5 kertaiseksi verrattuna Liigan kallein, ja käyttää säästyneitä rahoja pelaajabudjettiin. Jatkossa pelaamisen taso ja menestys näyttelee aiempaa suurempaa roolia, koska KHL uutuustuotteena on nyt ohi.

  Sinänsä hyvä kysymys, miksi tämäkin maksu hoidetaan oudolla tavalla. Halvempi vuokra = vähemmän tarvetta laittaa taskusta toiseen.

  e: ylihinnoiteltu hallivuokra on Jokereissa perinne samaan tapaan kuin se, että vain osa laita- ja jäämainoksista menee Jokereille, loput hallille. Aikanaan Harkimo halusi näyttää hallin tuloksen mahdollisimman hyvänä, koska se kiinnostaa ostajia. Sama perinne näyttää jatkuvan eli Jokerit pumppaa rahaa halliyhitön taskuun, koska Kohosen mukaan Jokerit ei saa kaikkia laitamainostuloja yms yms.

  Lainaus:
  Jokerien toimitusjohtaja myöntää yli 13 miljoonan euron tappioiden jälkeen: ”Eihän tästä bisnestä saa” - KHL - Ilta-Sanomat
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2017 klo 16.35