Jokerit 2002-2003

  • 359 692
  • 3 490

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Re: Uusi modelinja?

Viestin lähetti Lapanen


Olen kuullut moderointilinjassa tapahtuvan jonkinlaisia muutoksia.

Therefin yllälainattu kommentti lienee osoitus moderintamalla puhaltavista uusista tuulista. Mielestäni suuntaus on oikea. Tähän saakkahan on pyritty kaitsemaan, oikealle tielle ohjailemaan tai jopa sanktioin keskusteluista poistamaan nimenomaan ns. provosoijia. Therefin lausunnosta on pääteltävissä, että jatkossa koetetaan rauhoitella niitä jotka ns. ärsyyntyvät asiaankuulumattomasta vittuilusta. Kun ennen ohjaileva käsi pyrki hellästi kouluttamaan provosoijia, on Therefin kommentin perusteella huomattavissa että ohjaileva käsi kaitsee tästä lähin niitä, jotka provosoituvat. Näkevätkö muut lainatussa kommentissa samansuuntaista muutosta, vai olenko havaintojeni kanssa yksin?

Kuten totesin, on suuntaus oikea. Provosointi on helppoa. Helppoa ei sen sijaan ole säilyttää tyyneyttään provosoinnin kohteeksi joutuessaan. Mauno Koiviston sanoin: ''Jos provosoidaan, niin ei pidä provosoitua''. Hienoa että JA:ssa on uskallettu ottaa näin rohkea askel pedagogiikan vaativalla saralla. Paras konsti viedä provoilta pohja pois on lopettaa provosoituminen. Ei ihan pieni pala haukattavaksi. Go on!


Juu, minä olen samaa mieltä. Tyhmä on se joka provosoituu. Ehdottomasti kuuluu nuhdella sitä, joka provosoituu.

Tässä Q:n tapauksessa en tosin itse kokenut provosoituvani, vaan tulleeni harhaanjohdetuksi totaalisella paskan puhumisella. Käytin minuuttikaupalla kallisarvoista :D aikaani etsiessäni hakukoneella tietoja tästä Nicholaksesta. Mutta tyhmyydestä sakotetaan, joten koen moderaattorin nuhtelut kohdallani aivan oikeutetuiksi. Tyhmä mikä tyhmä, siis minä.
 

MdMa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kanada
Ei jokerit mitään goonia/kovaa pakkia tarvitse.
blue line on oikeassa. tehdään vaihtarit: meiltä hedberg teille se kun ei ole väkivaltainen ja vaikka se tomekki meille se kun on niin väkivaltainen ja näin on kaikki JA:ssa tyytyväisiä
no tämä oli pelkkää turhanpäivästä provoa ja purkautumista oman tylsyyteni keskellä
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
No tuon Q:n kohdalla en nyt tiedä onko kyse edes mistään sen kummemasta provosoitumisesta.
Totuus on, että kaverin voisi poistaa täältä ihan silkasta urpoudesta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Vakio
.Keskustelu lähtee väärille raiteille omasta mielestäni silloin kun kirjoitetaan tähän tyyliin: (lainaus cobolilta)

"Ekassa pelissä heti HIFK vastassa. Fyysisesti ollaan jäljessä suunnilleen 100-0. Asia vaan on niin, kirjoittakoon sitten kuka tahansa mitä tahansa. Toki luisteluvoimaa löytyy ja taitoa, mutta alakerta ei todellakaan kestä esim. Kankaanperän poissaoloa. Eikä Kankaanperä yksin riitä edes kunnolliseksi sparraajaksi noille isommille joukkueille eli Tapparalle ja HIFK:lle.

Heitänpä vielä pienen provon: jos Vopat tai joku muu pistää eka pelissä parin kauden takaisen uusinnan eli Jokereiden tähtihyökkääjää nekkuun, kuka hoitaa Vopatin tai jonkun muun? Osa on sitä mieltä, että Mikko Ruutu ja AJ.

Minä sanon, että vai niin. Käsilaukullako -"

Juu, tunnustan heti, että kirjoitin kuten tuossa toteankin eli provosin -;) Ajattelin kokeilla tähän asiaan liittyvässä 26:ssa kirjoituksessani, josko vaihteeksi menisi provolla paremmin läpi :D

Ja noista Blue linen kirjoituksista, joissa hän käsittelee hyökkääjien tehtävää puolustamisessa, olen samaa mieltä. Näin se on on nykykiekossa liiankin helposti.

Katsellaan nyt, tapahtuuko mitään. Millään rintamalla ennen kauden alkua.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Vakio

Niin, että saat tietysti cobol pitää oman mielipiteesi, joka todellakaan ei ole kaukana minunkaan mielipiteestäni, vaikka jotenkin tämä keskustelu koko ajan ajautuu konfliktiin.

Tässä kohden, tulkintani mukaan, on näppärän välikevennykseni paikka:

Kun kerran puhutaan Jokereista ja IFK:sta, älkää TE käyttäkö sanaa -konflikti- . MEILLÄ on siinäkin, omassa porukassamme, se musta vyö!:D . Tehän olitte vasta vivahteista lievästi eri mieltä! Where is the beef?

Kysehän on painotuksista ja makuasioista. Menee usein käsitteet ja asiat sekaisin puhuttaessa tappeluista, fyysisestä kiekosta, gooneista, pelotteista ja sikakiekosta, eikö totta? Sanotun, tarkoitetun ja kirjoitetun vaikeutta.
 

slurguzim

Jäsen
Liennytystä

Joskus keskustelu muodostuu väittelyksi, kun ryhdytään sanomaan: "Olet väärässä" tai arvellaan keskustelukumppanin väittävän niin. Keskusteluun kuuluu luonnollisesti mielipiteitten vaihtaminen. Jos ryhdytään sitten hyökkäilemään toisen argumentointia vastaan, niin kunnioituksen löytämisen ja pienen skarppaamisen ohjeita löytyy täältä (rivienkin välistä):

http://keskustelu.skepsis.fi/html/virhelista.htm
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Viestin lähetti JHag
Tiivistettynä; luulen että cobol ja minä seuraamme enemmän NHL-kiekkoa ja pidämme siitä kiekkokulttuurista. Niinpä peilaamme omia näkemyksiämme sen kautta. Sinä taas, oletan, olet eurooppalaisen kiekon miehiä. Minulle joukkueen valinta eli HIFK on ollut tätäkin taustaa vasten helppo - pohjoisamerikkalaiset arvot ovat siellä olleet aina kunniassaan. Sen sijaan cobolin päätyminen Jokeri-faniksi on mysteeri, joka askarruttaa tiedemiehiä ympäri maailmaa..
B]

Teemu Selänne, Jari Kurri, Esa T... (ei nyt sentään), Väänänen, Niinimaa etc. NHL:ää voi seurata myös toinen silmä auki:p . Ok, en seuraa NHL-kiekkoa kanavilta, mutta kyllä tsekkien ja muittenkin taitopelaajien esiinmarssi siellä pelkästään tilastojenkin perusteella on fakta. Varmasti joka jengissä on poliiseja, jotka edesauttavat tätä.
Miten tämä sitten liittyy mihinkään? No, jos kaveri Suomesta haluaa sellaiseen NHL:ään kuin JHag kuvailee niin luonnollisin ponnahduslauta olisi Ifk, joka pelaa (tämän teorian mukaan) lähes ainoana Suomessa ns. NHL-kiekkoa. Näin ei kuitenkaan ole. Miksi? Esim. Igor Larionov totesi haastattelussa Suomessa, että Euroopassa opetetaan nuorille taitokiekkoa ja NHL:ssä ei. Hän myöskin sanoi selvästi, että suomalaisten pitäisi pyrkiä pitämään nuoret pelaajat täällä mahdollisimman pitkään. Tämä on tietysti mahdottomuus, mutta kertoo ehkä jotain tästä nynnyneitieurooppalaisen ja NHL- mahtiankkakiekon todellisesta erosta.

Joka paikassa puhutaan roolituksesta. Sitä voisi kuvata vaikka inttitermein. Mitä jos komppaniassa suurin osa olisi kumipäitä ja muutama "välkky" vain seuraisi heitä.? Lopputulos olisi kaikkien tuho. Tarvitaan siis muutama kumipää, pari viestintämiestä, kirjuri, vääpeli, jne eli ihmisiä eri rooleihin.

Myös siksi haluan Jokereihin YHDEN "kovan" jätkän ja yhden "pehmeän" jätkän eli taitoniekan L-rann..:) eiku tsekeistä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
On todella turhaa kategorisoida NHL liigaksi joka ei opeta taitokiekkoa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Pete 62 tiivisti jälleen oivallisesti sen, mitä menestyvä jääkiekkojoukkue tarvitsee: "muutama kumipää, pari viestintämiestä, kirjuri, vääpeli jne eli ihmisiä eri rooleihin." Just näin.

Nyt kun on jotain pientä pohjaa jo joukkuetta arvioida, niin toivon Jokereiden tekevän seuraavat neljä hankintaa:


Yksi taitava ja hyökkäyspeliin erikoistunut keskushyökkääjä eli kirjuri. Nykyinen sentteriosasta on ok, mutta jossain määrin tasapaksu. Huippusentteri puuttuu.

Yksi taitava rightin pakki. Jos määritellä pitää, niin Cowien ja Koiviston sekoitus. Tässä on sitten se viestimies. Tällainen pakki puuttuu pakasta. Tarvitaan ennen kaikkea mm. ylivoimaa varten. Tällä hetkellä yv-puoli liian kapeissa käsissä.

Yksi todellinen kovaluu eli vääpeli alakertaan. Jos määritellä pitää, niin vähintään terveen(!) Dan Fochtin pelitaidot ja Sean Gagnonin tilannekovuus. Mieluiten tuplasta molempia, mutta vähintää puolitoistakertaisesti - niin hyvä tulee.

Kakkos-/ykkösmaalivahti. "Kumipää" Lehtonen on intissä ja vaikka ei maantieteellisesti kaukana olekaan, henkisesti voi olla hiukan ongelmissa pitkän rukosarjakauden aikana. Lehtonen ei ole juuri päässyt harjoittelemaan normaalilla tavalla, joten kakkoselle on töitä. Helasta olin ajatellut kakkoseksi, mutta useammat viestit kertovat osin harkkojenkin perusteella sellaista, että hänestä ei siihen välttämättä ole. Eli Helanen voisi jatkaa alkukauden Vantaalla. Samalla joukkueseen hankitaan hyvä ja valmis kakkosmaalivahti, joka pelaa tarvittaessa myös ykkösenä. Lehtonen on kuitenkin mun lapuissa niin selkeä ykkösveska kuin olla voi, mutta hänen niskaansa ei tule laittaa intin lisäksi koko pitkää runkosarjaa. Muuten käy kuten vaikkapa Ahoselle HIFK:ssa. Silloin 18-vuotias Ahonenhan peluutettiin yhdessä vaiheessa täysin puhki...

Mistä sitten tilaa uusille pelaajille? Minusta sentteripuoli on sellainen, että yhden huippupelintekijän paikka on suorastaan huutaen auki. Silloin joku lähtee, vaikkapa vaihtokaupassa tai muuten. Sama koskee puolustusta. Se on tasapaksu nykykokoonpanolla ja sieltä puuttuu todellinen pelillinen liideri - sekä vääpeli -;)
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Kovaa pakkia kaivataan...

Olin tuossa mennä viikolla katselemassa joukkuueen jää treenejä .Silmää pisti erityisesti pakkien koko .Nuoria hoikkia poikia tosin suht hyviä liikkumaan mutta kyllä maalin eteen pitäisi saada hieman myös lihasmassaa . Hyviä lupaavia kavereita ovat nämä Kalteva ja kumpp,mutta Haakanan paikkaajaksi pitäisi saada yksi kivitalon kokoinen jäpikkä..
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Kovaa pakkia kaivataan...

Viestin lähetti liigajyrä
Olin tuossa mennä viikolla katselemassa joukkuueen jää treenejä .Silmää pisti erityisesti pakkien koko .Nuoria hoikkia poikia tosin suht hyviä liikkumaan mutta kyllä maalin eteen pitäisi saada hieman myös lihasmassaa . Hyviä lupaavia kavereita ovat nämä Kalteva ja kumpp,mutta Haakanan paikkaajaksi pitäisi saada yksi kivitalon kokoinen jäpikkä..

Tämä on edelleenkin joukkueen pahin puute, joten sen ratkaiseminen on tärkein asia. Enkä panisi pahakseni, jos uusia pakkeja saataisiin vaikkapa parikin. Jos ja kun AJ tulee joukkueeseen, tämä pelillinen puoli on toivottavasti kunnossa. Jos ollaan sitä mieltä, että AJ ei olekaan se taitavakätinen yv-pakki, niin silloin on pakko kysyä: miksi AJ sitten otetaan joukkueeseen? Meillä on jo Strömberg, Tukio, Mikkola ja Vallin. Näistä Tukio on puhtain taitopakki, mutta kovin kokematon. Eikä ensimmäinen kausi pääkaupungissa usein onnistu kokeneemmiltakaan... Eli sanoisin niin, että pakkien kiekollinen pelaaminen on Mikkolan (riski, vastaako raju peliaika sittenkään kykyjä), Strömbergin (onko mukavoitunut Sveitsin jälkeen, onko taso enää entinen) ja Vallinin (luultavasti vähintään kohtuullinen suoritus ensi kaudella, odotan tosin enemmänkin) varassa. Siis Tukion lisäksi, joka oli kuitenkin viime kaudella Ilveksessä vain peruspakki+, ei yhtään enempää.

Nuorten poikien ja nuoren maalivahdin tueksi värvätään sitten se makuuosaston vääpeli. Ihan ilmaisena vinkkinä heitän, että Saipan kanssa kannattaa kysellä vaihtokauppoja jo ennen kauden alkua. Frantisek Bombic on Saipan taustajoukkojen luomalla Saipa-profiilille mahdollissesti liian riskialtis pelaaja. Asiaa voi kysäistä ja tarjota esimerkiksi Kevin Kanteeta, Mikko Kaltevaa tai Olli Malmivaaraa tilalle osamaksuna. Muutakin joudutaan ilmeisesti tarjoamaan -;)

Mutta tuo Saipa-vaihtari on enemmkin esimerkki siitä, minkälainen pakki on syytä hankkia. Bombicia parempiakin on maailmalla tarjolla, vieläpä kohtuulliseen hintaan.

Edit: niin ja unohtui se tosiasia, että Mikkola on leikattu ja toipuu parhaillaan. Alkukausi menee toivottavasti kuitenkin hyvin, vaikka varmuutta pelaamisesta ensimmäisissä otteluissa ei vielä ole. Strömberg parantelee hänkin vammojaan, joten alkukausi voi olla todella kova myös Ströballe.
 
Viimeksi muokattu:

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
niin...

Olen Cobolin kanssa täysin samaa mieltä....Välttämättä ei tarvitse puhdasta poliisia mutta jos esim mietitään Ilves pelejä viime kaudella ,Yksi aivotärähdys,Yksi olkapää,yksi polvi....nämä siis vammoja .Kun Smithin ja Majeskyn kokoiset kaverit alkavat sikailemaan pitäisi olla kaveri jonka pystyy laittaamaan kentälle.....Vetoan edelleen vuoteen joilloin Sean Gagnon pelasi Jokereissa mitä tapahtui........vai sattuiko Jokeri pelaajille mitään... oliko se vain sattumaa että se mitä tapahtui oli Gagnonin aiheuttamaa...tosin tahallisia vahingoittamisia en hyväksy mutta kun esim Majesky joka Jokeri kohtaamisessa ajoi polvella niin....... No onneksi on edes Valtonen ja Sihvonen ........
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Saipafan
Jaaha..Täälläkin aletaan olemaan kiinnostuneita Mad-Bomberista .Nyt vielä Blues mukaan niin kaikki pääkaupunkiseudun joukkueet ovat bombin perässä.

Tuo kiinnostuminen oli vain mun käsitys pelaajastanne. Bombichan on SM-liigatasolla mitattuna lähes ihannepakki jokaisen seuran lihaosastolle. Lisäksi asiansa yleensä tuntevat lähteet kertovat Mad-Bomberin osaavan pelatakin -;)

Mutta kuten totesin, hän oli vain esimerkki pelaajasta, jota Jokereiden alakertaan kaivataan. Maailmalla on parempiakin vapaana. Joten ole rauhassa... :D
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Kovaa pakkia kaivataan...

Viestin lähetti liigajyrä
Olin tuossa mennä viikolla katselemassa joukkuueen jää treenejä .Silmää pisti erityisesti pakkien koko .Nuoria hoikkia poikia tosin suht hyviä liikkumaan mutta kyllä maalin eteen pitäisi saada hieman myös lihasmassaa . Hyviä lupaavia kavereita ovat nämä Kalteva ja kumpp,mutta Haakanan paikkaajaksi pitäisi saada yksi kivitalon kokoinen jäpikkä..

Kyllähän tuossa näyttäisi olevan selvästikin paikka yhdelle kovalle pakille. Siis nimenomaan fyysisesti kovalle. Olen kuitenkin sitä mieltä, että vielä ei ole mitään kiirettä tuon hankkimisen kanssa. Ulkomaalaiskiintiössä on tilaa ja jos sopiva pelaaja löytyy niin ilman muuta otetaan. Mutta on turha lähteä tekemään "paniikkihankintoja", joista ei sitten myöhemmin ole mitään hyötyä. Voihan sellaisen kovan pakin hankkia myös kauden aikana jos sille tarvetta on.

Itse pidän Mikko Kaltevaa aika mielenkiintoisena pelaajana. Toivottavasti pääsisi muutaman pelin pelaamaan. Samoin Kevin Kanteen olisi mukava nähdä pelaavan jonkun pelin.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
kyllä...

olen Kaakon kanssa täysin samaa mieltä,paniikkiin ei todellakaan ole aihetta ja näistä junnuista Kaltevassa on todella potentiaalia kaveri on todella tyylikäs pelaaja, kiekkovarma hyvä liikkumaan mielestäni parempi painos Malmivaarasta,Kantee hieman pienikokoisenpana on myös lupaus joka muutaman vuoden sisällä ajaa itsensä sisään joukkueeseen.Lisäksi nämä Filppulat ovat kovia tekijöitä.Viime kauden B-junnujen loppukahinoissa kaksikko Bergenheim-Filppula oli todella kova.Joten saa nähdä...Kun vielä nimet Vili Mustonen ja Arsi Piispanen saavat voimaa varsinkin piispanen joka mielestäni on tietynlainen Ville Immosen klooni saa pitkään varteensa papua niin....;)
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Juu, ei tässä pakkihankinnassa ole mitään aihetta paniikkiin minunkaan mielestäni. Kuten kirjoitin jo joskus kuukausi sitten, nykyisillä voidaan aivan hyvin aloittaa ja katsoa tilannetta sitten tarpeen mukaan. Lähinnä arveluttaa se, että kesken kauden tuodut vahvistukset ovat todella harvoin Jokereissa onnistuneet. Onneksi ennen kaikkea Machulda on selkeä poikkeus tuosta säännöstä, joten kyse ei ole sentään kirouksesta :D
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti cobol
Juu, ei tässä pakkihankinnassa ole mitään aihetta paniikkiin minunkaan mielestäni. Kuten kirjoitin jo joskus kuukausi sitten, nykyisillä voidaan aivan hyvin aloittaa ja katsoa tilannetta sitten tarpeen mukaan. Lähinnä arveluttaa se, että kesken kauden tuodut vahvistukset ovat todella harvoin Jokereissa onnistuneet. Onneksi ennen kaikkea Machulda on selkeä poikkeus tuosta säännöstä, joten kyse ei ole sentään kirouksesta :D

Tässä olen kanssasi samaa mieltä. Valitettavan usein nämä kesken kauden hankinnat ovat menneet enemmän tai vähemmän penkin alle. Sen takia olisikin tärkeää, että jos pakkia ollaan hankkimassa niin otettaisiin sitten kunnon vahvistus, ettei vaan isokokoista puukättä, josta ei joukkueelle hyötyä ole.

Yksi mahdollisuus olisi odottaa NHL-leirien jälkeen, sieltä voisi vapautua ihan kelpo pelimiehiä, jotka eivät joukkueisiinsa mahdu. Toisaalta vahvistus voi olla ennalta nimetönkin (kuten Brooks ainakin minulle oli viime syksynä) kunhan vain pelihommat sujuu.

Kyllä tässä kokoajan alkaa enemmän ja enemmän odottamaan kauden alkua.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Ei tosiaan mitään hirveää kiirettä uusien hankintojen suhteen, mutta se että jo tässä vaiheessa keskustellaan aiheesta toivottavasti edesauttaa sitä, että paniikkihankintoja ei tehdä. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Malmivaaraa ei kyllä päästetä mihinkään. Sen sisko on selvä vahvistus katsomossa:)
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Muuten, tuolla naapuriketjussa ovat näköjään keksineet, että TRuutu on tulossa pelaamaan heille. Heh-heh, kaikkea ne uskottelevat itselleenkin -;)

TRuutu pelaa Chicagossa (98-99 %) ja se siitä. Ja jos ei pelaa (1-2 %), niin sitten Jokereissa ja ellei siellä, niin HPK:ssa. HIFK? Todennäköisyys tasan 0 %. Et silleen on asiat. Naapuriketjun kirjoittajat eivät tajua sitä, että TRuutu ei yksinkertaisesti viitsi ruveta täydelliseksi tuuliviiriksi: ensin HIFK, josta ei saanut pyynnöistään huolimatta peliaikaa. Niinpä uusi seura Jokerit, josta sai peliaikaa. Seuraava seura ei siis todellakaan ole HIFK, vaan Chicago :D
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Muutamia uutisia Jokeriristeilyltä. Viimeistään nyt se on sitten varmaa että AJ sekä Hentu pelaavat Jokereissa ellei NHL-sopimusta tule, heidät esiteltiin laivalla uusina pelaajina. Jos Tuomo Ruutu jää Suomeen niin Jokerit on tilanteen kanssa hereillä. Tuskin kuitenkaan jää Suomeen.

Ilu Mikkola sekä Mikko Ruutu menettävät rannevammojen takia kauden alun, heillä menee vielä pari kuukautta ennen kuin pääsevät peleihin mukaan.

Lisäksi Jukka Ropponen on Jokereiden uusi MV-valmentaja, Markus Ketterer työskentelee jatkossa vain normaalissa siviiliammatissa.

Ja odotellaan pakkiasioissa viikon verran, sitten olemme viisaampia ;)


edit: pieniä muutoksia ja lisäyksiä
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Hienoa, että Jukka Ropponen tulee mukaan. Kettererhän oli vähän silleen ... no, muodollisesti ja nimenä mukana, mutta ei hän todellisuudessa veskareiden valmennuksesta vastannut. Ropposella onkin tiukat paikat edesssä -;)
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Rankan, mutta onnistuneen, risteilyn jälkeen alkaa olo palautua normaaliksi :) ja tieteoa sain ongituksi sen verran, että Jokerit etsii SH:n korvaajaa ja joku nimi on jo kiikarissa jota tietenkään ei kerrottu.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Bryan Murray L.A Timesissä

"Murray said that left wing Timo Parssinen and defenseman Antti-Jussi Niemi, the team's other two restricted free agents, may not return next season. "

Eli ei ole 'definetly not' vaan 'may not', ilmeisen varmaa kuitenkin että AJ pelaa Jokereissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös