Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Jokereihin liittyvät pelin ulkopuoliset asiat

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerforward#7, 30.08.2014 klo 21.41.

 1. Moderaattorit Jäsen

  Tämä keskustelu on edelleen aivan turhaa ja tuskin ketään Jokereiden pelin ulkopuolisista asioista kiinnostunut on oikeasti kiinnostunut siitä, liitettiinkö Jatkoajan palstan viestissä ydinasekehitystä Jokereihin vai ei.

  Olkaa hyvä, keskittykää aiheeseen tai seuraavaksi se on penaltti.

  Moderaattorit
   
  DTremens ja Giroux tykkäävät tästä.
 2. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Soft poweria ei suunnata Jokerien kannattajiin. Kyllä ne maalit ovat muualla. Jos sinun kapasiteettisi riittää, lue joku tällä viikolla vinkkaamani artikkeli tai kirja Venäjän soft powerista. Tein myös lyhyen yhteenvedon aiheesta tässä. Linkki keskusteluu tässä ketjussa:

  Jokereihin liittyvät pelin ulkopuoliset asiat
   
  -Ville- tykkää tästä.
 3. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei asiaa muuta. Sinä pidät oikeutenasi liittää kaiken mitä venäjällä tapahtuu tai mitä venäjä tekee Jokereihin sillä perusteella, että Jokerit pelaa KHL:ää. Minä en tee niin. Asia osaltani loppuunkäsitelty.
   
  YamahaGPR, Gluetrout & Riidankylväjä tykkäävät tästä.
 4. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Vaikka osaltani tuossa on liioittelua, kuitenkin hyvä yhteenveto. Olen pitkälti samaa mieltä. KHL on Venäjän valtion kehittämä, rahoittama** ja ylläpitämä sarja, jota johdetaan valtion tavoitteiden mukaisesti. Vaikea siinä faktaperusteisesti on erottaa Venäjän toimia KHL:n toimista ja tavoitteista. Ne tukevat toinen toistaan. Jokerien ja Arenan erottaminen täysin Venäjän valtion toimista kaatuu jo siihen kun muistaa, miten silta Krimille Venäjältä rakennettiin ja kenen toimiessa pääurakoitsijana, ja miten Jokerien tappiot maksetaan.

  Mielestäni olisi parempi, jos Jokerit liitettäisiin nykyään brändinä* yllä olevan sijasta demokratian ja ihmisoikeusien toteuttamiseen urheilussa sekä siihen, että homo- ja heteroseksuaalit ja muiden seksuaalisuuksien edustajat olisivat toisiinsa nähden tasa-arvoisia.
  * nykyinen Jokeribrändi on niin ryvetetty, että ei suuretkaan Jokerien ystävät Selänteestä alkaen voi seuraa ostaa
  ** oligarkit maksavat osan, mutta saavat rahaa valtiolta urakkoina yms.
   
  -Ville- ja C.Orr tykkäävät tästä.
 5. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kiitos!

  Voinen nyt mennä Arenalle rauhallisin mielin Jokeri-kannattajana (tekisi mieleni sanoa, ydin-jokerina, mutta en uskalla) ilman että putinismi iskee alitajuntaan salakavalasti.
  Toista se on satunnaiskatsojilla.

  Jokereihin liittyvistä, pelin ulkopuolisista asioista tulee mieleen ruplan nykykurssi ja sen kehitys.
  Erittäin edullista lähteä vieraspeleihin kannattamaan rakastamaansa joukkuetta, Jokerit (ska), Jokerit (ska)…Jokerit.
   
  Hera80 ja spede1967 tykkäävät tästä.
 6. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Lainaus:
  Eli liitetäänkö me Jokerit ydinasekehittelyyn vai ei? Sä puhut itsesi pussiin joka toisessa lauseessa. Suoraan sanoen olet säälittävä.
   
 7. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Ei liitetä. Missään en ole liittänyt. Opettele lukemaan. Koita saada jotain tukiopetusta suomen kielen opiskeluun.

  Kun kirjoitan lainaamassasi kohdassa, "Jokerien ja Arenan erottaminen täysin Venäjän valtion toimista kaatuu jo siihen kun muistaa, miten silta Krimille Venäjältä rakennettiin ja kenen toimiessa pääurakoitsijana, ja miten Jokerien tappiot maksetaan", peruskoulutason suomellakin viestin sisällön pitäisi olla 100 % selvä.
   
  -Ville-, mirasane, Walkin ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 8. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Asia selvä. Ei muuta kuin hyvää alkavaa vuotta 2019.
   
 9. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Samoin. Pitkät on vapaat Venäjällä. Joulun ja uuden vuoden vapaat 1.-8.1. kahdeksan päivää. Senpä takia venäläisiä ystäviäni saapuu Suomeen. Vaikka tiesin etteivät ole kiekosta normaalia enempää kiinnostuneita, kysyin neutraalisti Jokerien peleistä. Päätin mennä ensimmäisen kerran Arenalle KHL-aikana, jos haluavat että vien heidät sinne. Mutta kun moskovalaisjoukkue pelaa vasta 8. päivä (ystävät ovat Moskovasta, ja palaavat sinne 6. päivä), eipä tarvinnut Arenalle lähteä. SKA sai kommentin, "ei todellakaan vähääkään kiinnosta, päinvastoin". Poistin venäläiset kirosanat. Vähän pisti itsenäni vituttamaan, että heillä oli mahdollisuus tuollaiseen tunteeseen. Kyllä jääkiekkoon kuuluu tunne, varsinkin meillä katsomossa.
   
  -Ville- tykkää tästä.
 10. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sano, että meet koiraa ulkoiluttaa. Sitten salaa matsiin?
   
 11. anteror Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tretjak, Majorov
  Täällä on tätä, loppujen lopuksi aika hedelmätöntä vääntöä käyty jo maailman sivu, enkä usko että mulla on mitään sen isompaa kontribuutiota aiheeseen. Mutta kysyn kun on mulle epäselvää. Täällä on palstatotuutena se, että Krimin siltaurakkaan vaikutti Jokereitten tukeminen. Onko se pelkkä palstatotuus, vai onko fakta että Timtšenko, Rotenberg ja toi rosvoklaani sai oikeasti siltaurakan koska Jokerit? Kääntäen, olisiko homma mennyt jollekin toiselle jos noi em. henkilöt eivät olisi tukeneet ja kuitanneet Jokereiden tappioita?
   
 12. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:

  Kukaan ei tietääkseni väitä

  1) että siltaurakka tuli A Rotenbergille Jokerien vuoksi tai
  2) Timtšenko sai siltaurakan Jokerien takia koska
  3) Timtšenko ei urakasta tietääkseni edes kiinnostunut, vaan hylkäsi tarjouksen.

  Lyhyt viestisi oli täynnä keskenäänkin ristiriitaista tavaraa RT-propagandan malliin.

  Sitten taas kerran faktat esille:

  1) Venäläiset oligarkit saavat valtiolta tilauksia ja urakoita
  2) Oligarkit käyttävät saamaansa rahaa mm. FIFA:n lahjontaan ja urheiluun Chelseasta Jokereihin
  3) Putin kertoo suunnat, mihin rahaa tulee käyttää kansainvälisessä urheilussa.
  4) Vuoden 2018 ykköskohde oli jo kaukan sitten alkanut korruptio FIFA:n Moskovan kisojen eteen ja venäläisfutaajien dopingtulosten hävittäminen/unohtaminen ja asian tutkimatta jättäminen FIFA:ssa.

  Valitan vastaukseni laajentumista FIFA:n ja futiksen puolelle. Mutta en voi vastata kysymyksiisi lainkaan, ellen kerro mitkä olivat putinistien ykköskohteet.
   
 13. anteror Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tretjak, Majorov
  Tarkoitus ei ollut mitenkään provoilla. Halusin vaan selventää itselleni onko Jokerit ollut jotenkin vaa'ankieliasemassa tässä nimenomaisessa siltaurakassa.
  Vaikka nyt vielä Viasatin kautta Jokereiden matseja katsonkin niin tiedostan kyllä mädännäisyyden siellä takana. Ja vielä tuohon 'kukaan ei tietääkseni väitä', kyllä mä oon saanut näistä viesteistä sen kuvan että Jokereilla oli joku merkitys tuossa urakassa. Ja nuo faktat ovat siis ihan tiedossa. Kiitos vastauksestasi.
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvää Uutta Vuotta kaikille Jokerit henkisille softiksille ja koviksille!

  Keväällä 2019 pistetään itänaapurin joukkueet Tali-Ihantala hengessä yksi kerrallaan lomille.

  Muistakaa että meitä yhdistää yksi asia, rakkaus jääkiekkoseura Helsingin Jokereita kohtaan.
   
  Hapsiainen, spede1967, mutina ja yksi muu tykkäävät tästä.
 15. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Toistaiseksi seuraan Jokereita. Seuraan vaikka siirtyisivät japanin liigaan. Harmittaa mua vähän kun pelataan Venäjällä. Mä en vaan voi sille asialle mitään. Putin ja kumppanit on yhtä kuin korruptio ja kaikki muu paska. Sillekään mä en mahda mitään. Onneksi on Helsingin Jokerit.
   
  Ergie tykkää tästä.
 16. Max Power Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pasilan SKA
  Lainaus:
  Jokerikannattajilla on kuitenkin eri leirien kesken merkittäviä eroavaisuuksia. Putinistit vs khl-kriittiset, lammaslauma vs omilla aivoillaan ajattelevat, venäläiset vs suomalaiset, seuran tuhoajat vs seuran tulevaisuudesta välittävät jne. Yksikään khl-fani ei ole Jokerikannattaja eikä tule koskaan olemaan.
   
 17. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Lupaan muuttaa Venäjälle jos onnistut todistamaan jokaisen nykyisen Jokereiden kannattajan olevan Venäjän kansalainen.
   
 18. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Kaikki nyt tietää tän, mutta laitetaan kun IS on haastatellut taas Salaman Teukkaa

  – Olen valmis johonkin rooliin Jokereissa – siis jos vaan niin halutaan ja seura tarvitsee apuani, Selänne sanoi.

  – Asiasta on ollut puhetta. Viime aikoina olen kuitenkin ollut laiska, eikä tämä asia ole juuri pyörinyt mielessäni.

  Selänteeltä kysyttiin myös, olisiko hän valmis lähtemään Jokerien omistajaksi. Tämän tiedon hän torpedoi odotetusti.

  – En ole missään olosuhteissa lähdössä Jokerien omistajaksi, hän tiivisti.

  Ilta-Sanomien tietojen mukaan Selänteelle on kaavailtu Jokereissa urheilupuolen merkittävän taustavaikuttajan roolia.

  Kiekkolegenda Teemu Selänne vahvistaa: ”Olen valmis johonkin rooliin Jokereissa”

  Mitähän tuo urheilupuolen taustavaikuttajan rooli pitäisi sisällään? Selänne olisi ainakin aika kova nimi puhumaan pelaajia Jokereihin.