Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jokereihin liittyvät pelin ulkopuoliset asiat

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerforward#7, 30.08.2014 klo 21.41.

 1. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Ketjussa voidaan keskustella kaikesta mahdollisesta edes etäisesti Jokereihin liittyvässä, kunhan se ei liity jääkiekkoon. Alkaen vaikka Jokereista ja Hartwall arenasta Putinin maailmanvalloituksen ensimmäisenä askeleena. Lisäksi voidaan käydä läpi venäjän demokratiakehitystä ja kansallislaulun sanoja. Ja tärkeimpänä: ne, keitä kiinnostaa lukea ja keskustella jääkiekosta voivat ohittaa ketjun.
   
 2. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Hello 09, this is 06 calling!

  Ajattelin muutamalla lauseella kertoa rakennusprojektista, koskien tulevaisuutta (-nne).
  Ensinnäkin iso käsi ja kiitos kaikesta, mitä me ollaan saatu teiltä. Tarkoitan nyt näitä Kuusistoja, Törmäsiä ja nyt viimeisenä Valtosta ja Kivirantaa etunenässä. Mitä kaikkea sillä välillä ollaankaan teiltä saatukaan, unohtamatta.

  Toivottavasti ketju on oikea raportointiin.

  Prosessi kulkee eteenpäin, kuin junan vessa. Tomekista on kaikesta ja ennen kaikkea viime kaudesta huolimatta kasvamassa kovaa vauhtia maamme johtavia kiekkovalmentajia. Hänen edesottamuksensa ovat olleet kokonaisuudessaan kiitettäviä. Prosessi menee eteenpäin ja joka päivä mies itse kehittyy valmentajana ja johtajana isoja askelia. Takapakkia ei ole otettu käytännössä lainkaan, vaan prosessi on ollut nousujohteinen koko ketjuan ajan. En edes uskalla arvata, missä mennään keväällä. Sen verran kovaa tulosta kehittymiskäyrässä juuri nyt tehdään. Ylilyöntejä ei ole ainoatakaan! Ei vielä ensi kaudella Erkan korvaaja, mutta sen jälkeen ehkä jo, kuka ties tätä vauhtia.

  Kiviranta, yksi Jokeri-juoniorituotannon ehkä tunnustamattoimista hedelmistä on myös pienen viimeaikaisen loukkaantumisen jälkeen alkanut ulosmitata niitä lupauksia, mitä poikaa kohtaan ollaan uskallettu odottaa. Pieni yllätys ainakin meille on pojan pieneen kokoon nähden käsittämätön potentiaali fyysisyydessä. Myös tästä ollaan saatu nauttia kauden mittaan koko ajan kasvavasti. Nyt Kiviranta on ottamassa isoja askelia kohti Jokeri-uraa. Pojasta on kovaa vauhtia kasvamassa iso mies. Otteet Liiga-kaukalossa alakavat näyttämään jo ihan miesten otteilta ja itseluottamus kasvaa ottelu ottelulta huikeaa vauhtia. Keväällä aletaan tätä vauhtia puhumaan jo sensaatiosta, vaikka vielä toistaiseksi toisten Liiga-seurojen osalta ei ole isompaa noteerausta. Tomekilla on ilmeisesti menossa hänen kohdallaan pidempiaikainen prosessi, jossa poikaa kypsytetään pitkäjänteisesti, kohti isoa roolia. Upea ura edessä, sitä ei estä enää mikään muu, kuin isompi / vaikeampi loukkaantuminen.

  Peltola.. No, ei teidän oma poika, mutta sopimuspelaaja kumminkin. Ei valitettavasti varmaan koskaan tule olemaan KHL-runkopuolustaja, mutta hänenkin kohdalla positiivista kehitystä oikeastaan joka asa-alueella. Ei valmis ainakaan vielä ensi kaudella, mutta ehkä sitä seuraavalla. Liike parantunut jatkuvasti ja Liiga-tasolla ei nyt eliittiä, mutta parempaa keskitasoa.

  Lindbohm, .. No, me tiedetään jokainen, missä mennään. Ei ehtinyt juurikaan Tomekin Vaasa-casen aikana näyttäytyä, mutta omien sanojeen mukaan ehti kehittyä.


  Viimeisenä Oskari Manninen. Pienikokoinen ja teknisesti hyvä, mutta ehkä hieman kärsimätön puolustajalupaus. On ottanut isoa ruutua Liigassa ja menee jatkuvasti eteenpäin. Laukaus kaipaa edelleen paljon. Kehittämistä joka osa-alueella, varmuus on ihan ok, mutta liike todella laadukasta. Tulee olemaan parin vuoden päästä iso osa Sportia, ehkä jopa Jokereita. Ura menee isoja askelia eteenpäin jatkuvasti. Ei silti vielä missään nimessä kypsä isompiin kaukalohin.

  Ei oikeastaan tuo kummempaa rapsaa tällä haavaa, mutta onhan tuossakin jo jotain sentään. Iso Kiitos teidän organisaatiolle, että me ollaan saatu jo pidempään nauttia teidän tuottamista hedelmistä ja heidän tuomista palkinnoista. Respect sekä menestystä kaudelle ja sitähän on onneksi jo tullutkin. Sydän on isosti mukana!

  Oikein Hyvää Joulun odotusta koko organisaatiolle ja ennen kaikkea koko 09- kannattajaryhmälle!
   
 3. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Hyvää itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta sinullekin Pat_LaFontaine! Mukava lukea kuulumisia niin valmentajasta kuin pelaajista. Toivottavasti kehitys on jatkossakin yhtä suotuisaa ja menestys entistäkin komeampaa. Ei muuta kuin hyvää juhannusta!
   
 4. Gemondo Jäsen

  KHL:n nettisivuilla on uutinen perjantaina pidetystä kokouksesta jossa on keskusteltu KHL:n tulevaisuuden suunnitelmista. Laitan alle muutaman lainauksen jutusta (boldaukset omia):

  "The seven-year strategy was devised to reach three distinct but related objectives: to improve the level of sporting excellence in the KHL; to reduce the clubs' dependence on public funding; and to strengthen the League's commercial potential."

  "It is planned that from next year the schedule will be provided to the member clubs at least two-and-a-half to three months before the start of the season, and that the opening match will be scheduled for early September."

  "The current format for the sharing of TV revenues among the clubs will remain unchanged. The planned geographical expansion of the League will enable an annual increase in this sum. Clubs which attract new commercial partners and work effectively at increasing the fan base will receive additional revenue from the League."

  "The League is improving the quality of the televised product year on year. By the end of last season, the level of broadcast coverage reached 96% of games, and the percentage of broadcasts in HD has increased over the last three years from 50% to 80%. We plan to see an annual increase of broadcasts in high definition, reaching 99% by the 2020-21 season."
   
 5. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Tekee taas mieli kirjoittaa vähän omia ajatuksia.

  Olen rakastanut tätä logoa ja tätä seuraa yli neljänkymmenen vuoden ajan. Paljon muistoja ja paljon tunteita. Jos rakkauteni tätä seuraa kohtaan jostain syystä joskus loppuu niin mistään en tule enää löytämään tilalle vastaavaa. Toivottavasti suhteemme tulee kestämään niin pitkään kunnes kuolema meidät erottaa.

  Ps. Olen toista kertaa nyt naimisissa, eli vaimoa olen joutunut vaihtamaan. Onneksi se parani vaihtamalla.
   
 6. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Päivän Hesarista Suomen lippuvaihtoehdoista lukiessa tuli mieleen: tuo ensimmäinen ehdotettu vaihtoehtohan olisi täydellinen fanikatsomolle lauantaiksi. Punakeltaista ja Leijona -vaakunaa. Olisi värejä ja itsenäisyyttä.

  Ottaisiko joku kopin :)
   
 7. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
 8. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Kyllä teitä nyt koetellaan.
   
 9. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Ainoa oikea ratkaisu KOK:lta, mutta kyllä yllättää, että se tuli. Olin täysin varma, että jonkinlainen porsaanreikä löytyisi. Lisää muuten huomattavasti mielenkiintoa kisojen jääkiekkoa kohtaan!
   
 10. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Helvetin hieno homma. Aivan mahtava, että yksikään SKA:n venäläispaska ei pääse kisoihin. Ei sillä, että kisat kiinnostaisi ollenkaan, mutta tiedän että heitä kiinnostaisi.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017 klo 21.32
 11. Yellow Jester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
  Lainaus:
  Teitä puolestaan ei. Olisi kyllä kerrassaan maagista nähdä kuinka lässyttäjä Åsten ratkaisee Suomelle olympiakullan jatkoajalla Kanadaa vastaan.
   
 12. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Miten meitä -viittaat ilmeisesti Jokereihin- nyt koetellaan? Mä olen ainakin helvetin tyytyväinen, että Venäjä ja sen valtiojohtoinen doping ohjelma sai ansaitsemansa rangaistuksen.
   
 13. HockeyIsLife Jäsen

  Itse toivon, että KHL-pelaajat tästä huolimatta nähtäisiin kisoissa. Venäläiset pelaisivat sitten neutraalin olympialipun alla. Kyllähän Pavel Datsjuk jos kuka ansaitsisi olympiakultaa, ja nyt jos voittaisi niin ei tarvitsisi edes harmitella Venäjän voittoa, kun pelaisi itsenäisten olympiaurheilijoiden joukkueessa.
   
 14. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Kelpaisi kyllä täällä Suomenpuolella, mutta tuskin toteutuu. On täällä Suomessa kovempiakin pelimiehiä vaikka ylivertaisiahan te olette.
   
 15. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Toivottavasti et ole tosissas ton kommentin kans. Eihän noissa kisoissa ole mitään järkeä enää ainakaan kiekon osalta. Häpäistään olympialaisten arvo kun parhaat pelaajat puuttuu. Eipä tarvitse noita karkeloita seurata. Varmaan Jokereiden pelaajille kova pettymys.
   
 16. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Pavel Datsjuk ei ole ansainnut Detroit vuosien jälkeen kun korkeintaan poikittaista mailaa. Ihan yhtä vastenmielinen nilkki, kun Kovalchuk, Ketov, Barabanov, Koskinen, Koskiranta, Rundblad ja ketä siellä nyt sit kavereinaan onkaan.
   
 17. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
 18. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Urheilun kannalta ehdottomasti oikea päätös. KOK omaa ilmeisesti erittäin tarkat tiedot Sotsin tapahtumista. KOK myös erotti Venäjän olympiakomitean välittömästi kansainvälisestä olympiatoiminnasta. Venäjän urheiluministeriö ei saa akkreditointia Pyeongchangin olympiajuhlaan. Venäjän entinen urheiluministeri Vitali Mutko ja entinen varaurheiluministeri Juri Nagornyh saivat elinikäiset olympiakiellot.

  Uskon KHL:n päästävän pelaajat kisoihin. Kyllä ne tietävät Putinin hovissa, että nyt tuli perseeseen muutenkin. Lisää sanktioita ei kaivata IIHF:lta ja kuten moni varmaan tietää, tietoja KOK:lle toimittanut taho on ihmetellyt, miksi FIFA ei tee mitään doupattujen venäläisfutaajien kanssa. Tämä lienee estetty jo rahalla, koska FIFA on niin korruptoitunut.

  Saas nähdä. Mielenkiintoista.
   
 19. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Jokereillehan tää on ihan katastrofi jos KHL ei aseta esteitä muiden maajoukkueiden pelaajille, mutta pelillinen käyrä on ollut viime aikoina muutenkin laskeva, niin tokkopa tosta hommasta olisi mitään ihmeempää tullut vaikka päävastustajat olisivatkin pelanneet kisoja välillä.
   
 20. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Olen mä tosissani. Perustelen asian näin:

  - Huipputason olympialaisturnaus oli siinä vaiheessa pois pelattu vaihtoehto, kun NHL jättäytyi (ymmärrettävästi, mutta valitettavasti) ulkopuolelle
  - Venäjä olisi ollut oikeastaan turhauttavankin suuri ennakkosuosikki (jopa ilmiselvä voittaja?), mikä olisi valtiollisen dopingin näkökulmasta ollut aivan naurettava asetelma
  - Nyt Ruotsi, Suomi, Tsekki, Kanada ja kenties myös USA ovat aikalailla tasavahvoja
  - Jos KHL toteuttaa ukaasinsa eikä päästä pelaajia kisoihin, taso putoaa entisestään, muttei likeksikään niin paljoa kuin moni uumoilee. Se olisi muuten Sveitsille ja Saksalle suuri etuasetelma. Tällaisetkin vaihtoehdot nostavat kiinnostusta, tosin vain eri näkökulmasta.

  Pääasia on se, ettei läpimätä Venäjä pääse kisoihin.
   
 21. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Eihän ne parhaat ole sinne missään vaiheessa olleet tulossakaan. Se, että venäjän liigan pelaajat jäänevät ulos, ei sitä asiaa miksikään muuta.
   
 22. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Jos/kun kaikki KHL-pelaajat jää pois, niin miten on Jokereille katastrofi? Ja ryssät pitää nyt joka tapauksessa saada kisoista pois. Jos Jokerit pikkuisen kärsii, niin voi.
   
 23. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kaveri viittasi tietysti itseensä ja kädettömiin läppiinsä meidän ketjuissa.

  Mutjoo, hienoa että iivanat jätetään ulos skaboista. Voisivat toki lähettää tunnuksettomien pienten vihreiden miesten (ja naisten) joukkueen, kuten onnistuneesti tekivät Ukrainassa... Tämä tsoukki napattu Garry Kasparovin twiitistä.
   
 24. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Jossain oli uutinen, että KHL ei kisoja boikotoisi. Se on ekalla kierroksella morot meille levännyttä vastustajaa vastaan.
   
 25. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Muokkasin vasta
  Lainaus:
  Muokkasin vastaustani. Ihan sama. Ryssät pois vaikka Jokerit sitten kärsisi.