Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jokereiden omistajakuviot – kuka tätä laivaa ohjaa?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana DR_J, 21.04.2018 klo 11.31.

 1. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tuosta jutusta nyt tietysti voi olla montaa mieltä. Paljon asiaa, ei siinä mitään.
  Liigan torpedoimisyritykset olisi joo voinut mainita vaikkapa edes alaviitteessä. Mutta kyllähän muiden liigojen ja joukkueidenkin sekoiluista kirjoitetaan, ne ovat sitten vaan omina juttuinaan.

  Sitten myös se että se ja se suomalainen pelaaja ei tullut Jokereihin vaan meni [joukkueen nimi]. Herran jestas, onko täysin Jokereiden vika, jos joku suomalainen pelaaja, josta Jokerit kenties oli kiinnostunut valitsee toisen seuran? "Hjallis valehteli!" Hohhoijaa.

  Myös se, että kuinka pitkään joidenkin viimeisen liigavuoden aikojen pelaajapolitiikkakommenttien takana pitää seistä? Aika moni joukkue muuttaa muotoaan ja tyyliään viiden vuoden aikana. Nyt ollaan viisi vuotta viisaampia, tiedetään paremmin mitä menestymiseen KHL:ssä vaaditaan. Pitäisin erittäin omituisena jos mikä tahansa joukkue ei tekisi korjausliikkeitä sen perusteella mitä se kustakin kaudesta oppii.

  Koirat haukkuvat, karavaani kulkee. Tämänkin kauden joukkueessa on iso liuta mahtavia pelaajia. Osa suomalaisia, osa ulkolaisia. Jännä nähdä sitten joskus kun KHL-Jokereissa pelanneet joskus kirjoittavat muistelmiaan, millaisen kuvan silloin saamme. Muutenkin olisi hauska kuulla enemmän entisten Jokeri-pelaajien ja nykyistenkin liigapelaajien mietteitä KHL:stä.

  En vaihtaisi osia esim. HIFK:n kanssa vaikka siellä olisi kuinka nuhteettomat ja isänmaalliset taustaukot. Kaukalon ulkopuolella asiat voivat olla erinomaisesti mutta jos jäällä näkyy pelkkää ripulipaskaa... Mielummin toisin päin.
   
  sekolust, Stadin kundi, # Seiskakasi ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 2. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Lainaamisesta puhuminen nyt on automaattisesti höpöä, sillä se ei tietenkään sovi Liigan joukkueille. Se ei ole sabotointia tms.

  Toinen juttu on tuo Jokereista pois siirtyminen kesken kauden. En jaksa uskoa sen olevan mikään iso tekijä jos muut seikat ovat kunnossa. Ja ainahan KHL:ään riittävän hyvät pelaajat mahtuisivat Sveitsiin tai Ruotsiin pelaamaan, näin ainakin luulisi.

  Miksi muuten Hjalliksen valehtelu on lainausmerkeissä? Aivan ilmiselviä kusetuksiahan hän on ladellut pitkin matkaa.
   
  MR8, Löysä66, macnevis ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 3. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Mikähän paskamyrsky siitä olisi noussut, jos Jokerit olisi jääräpäisesti vuosi vuoden jälkeen palkannut Liigasta pelaajia joiden taso KHL:ssä on arvoitus, eikä pudotuspeleihin olisi asiaa.
  "Jokerit pelaa KHL:ssä, eikä edes halua voittaa"

  Sanonpahan vaan, että koskaan ei ole hyvä. Aina löytyy valittamisen aihetta, jos luonne on semmoinen.
   
  ketjuruletti ja YamahaGPR tykkäävät tästä.
 4. Lainaus:
  Päivästä yksi alkaen on ollut kaikille selvää että Hjalliksen piti päästä hallista eroon ja Jokerit oli se hinta. En ymmärrä miten tätä päivänselvää asiaa jaksetaan vieläkin ihmetellä. Tai että Hjallis ajaisi Venäjän tahtoa, ihan puhtaasti omaahan se ajoi.
   
  Gemondo, HOOLIGAN_ & YamahaGPR tykkäävät tästä.
 5. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  Jutun suuri ydin on kuitenkin se että miksi Jääkiekkoliitto antoi Jokereille luvan siirtyä KHL:än, kun Ilvekseltä ja Bluesilta tuo mahdollisuus oli evätty? Salonojan, Barona-arenan ja Bluesin annettiin mennä nurin, mutta Jokerien kohdalla toimittiin toisin. Koko tämän reilun viiden vuoden aikana asiaan ei ole tullut muuta vastausta kuin nolot sössötykset Vehasesta ja Engrenistä. Mitä Jokerien KHL-pelaamisessa on niin merkittävää että Kummola ja co. poikkesivat radikaalisti sekä Suomen kman liiton että muiden länsieurooppalaisten liittojen linjasta?
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 6. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Ei mulle ole epäselvää se, että Harkimo ajoi omaa etuaan ohi Jokereiden. Mutta kun siitä ei kommentissani ollut kyse. Lainaamasi kommenttini koski Jatkoajassa julkaistua artikkelia, jonka linkitin. Siinä pistettiin faktoilla nurin höpinät KHL-Jokereista suomalaisen jääkiekon etuna.

  Toinen outous tekstissäsi on Harkimo ajamassa Venäjän tahtoa. Kirjoitin kuitenkin ihan muuta: Venäjä ajaa KHL-Jokereilla omaa tahtoaan ja omia tavoitteitaan. Et ehkä erota näitä asioita toisistaan, kun kykenit sotkemaan kaksi asiaa lyhyestä tekstistäni.

  KHL-Jokerit on Venäjän oligarkkien luomus. Ei Harkimon. Harkimo on ainoastaan narri, joka yrittää venkoilla itsensä eroon Jokereista tuhottuaan sitä ennen Jokerit. Tosin oligarkit eivät päästä niin helpolla, kun kerran otteen ovat saaneet.
   
  Löysä66, HOOLIGAN_ & -Ville- tykkäävät tästä.
 7. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin, eli meinaatko tuhlata elämästäsi myös seuraavat viisi kautta tähän samaan vuodatukseen? Sehän tekisi 10 vuotta yhteensä!

  Moinen saattaisi jostain ulkomaalaisesta täyttää kylähullun merkit.
   
  YamahaGPR tykkää tästä.
 8. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Aika vähänhän nykyään jaksan kommentoida. Sen verran likainen, väljähtyneen venäläisen soft powerin täyttämä ilmapiiri Jatkojan KHL-Jokerien osiossa jo on. Hyvin vähän kirjoituksia, joita edes viitsisi kommentoida.

  Kun tulee uusi selvitys KHL-Jokereista tai Harkimon seuraava vale, lupaan palata taas. Tageihin toki vastaan.

  Huomenna on muutamien vanhojen Jokerifanien tapaaminen. Muistellaan aikoja, kun seura oli itsenäinen ja sai päättää omista asioistaan ja sarjastaan, jossa pelaa. Mukana on muutama veteraani Jokerien perustamisen ajoilta. Myös yksi entinen Jokerien valmentaja kertoo Jokereista.
   
  sekolust, joceri, MR8 ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 9. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mutta et silti meinaa kirjoittaa ennenkuin seuraava Jokeri-analyysi tulee? Melkoinen cliffhanger. Ei siinä mitään mutta veikkaan että aika montaa Jatkoajan Jokeri-fania saattaisi kiinnostella entisten valmentajien turinat.
   
 10. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Viittaat siis ilmeisesti aikaan ennen Harkimoa, koska Harkimon aikana Jokereissa tehtiin niin kuin herra halusi.
   
 11. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Otetaan tämä erikseen. Mistä päähäsi on tullut, että Jokerit pelaisi viisi kautta lisää KHL:ää? Venäjällä on tulossa kapina. Putinin kannatus on 30-40 prosenttia, enää. Vararahastot ovat loppumassa. Putinin jälkeen voi tapahtua mitä tahansa. Jopa pienenä mahdollisuutena sellaista, että KHL-Jokereihin käytettävät rahat palautetaan sinne mistä ne on ryöstettykin oligarkeille eli kansan elintasoon, palkkoihin ja eläkkeisiin.

  Itse en usko Jokerien pelaavan KHL:ssä kuin maksimissaan nykyisen sopimuskauden loppuun. Ei ehkä edes sitä. KHL-Jokereilla ei ole tulevaisuutta, koska rahoitus on karmean tappiollista. Sen jälkeen kun HIFK saa hallinsa ja konsertit yms siirtyvät suomalaisten omistamaan tilaan, Arena ja Jokerit floppaa nopeasti. Mutta en itse usko venäläisten olevan tyhmiä. He tietävät tilanteen ja sen takia Jokerien omistus ei voi siirtyä Harkimolta samoilla ehdoilla. Jos ei löydy uskollista kulujen maksajaa, Harkimo omistaa KHL-Jokerit jopa loppuun asti.

  Lainaus:
  Meinaat siis, että Jokereissa tehdään nyt kuten Harkimo haluaa? Voi, voi. Herää.

  Joo, mutta jatkaa te. Infoan kyllä, jos jotain aivan järisyttävää tulee. Tämä @ketjuruletti
   
  Viimeksi muokattu: 17.12.2018 klo 22.38
  HOOLIGAN_, sekolust, Jack Daniel's ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 12. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Eiköhän asia ole niin päin että Jokerit ei ole saanut liigasta sitä terävintä kärkeä, joka on suunnannut isomman rahan perään venäjälle. Ja liigan keksikastin pelaajia ei voi imagosyistä hankkia, paitsi mutkan kautta ”KHL- statuskella” tulevia wärnejä sun muita wirtasia. Ostetaan mielummin kaikenmaailman tanskalaisia ja norskeja ja leimataan starastatus otsaan ja kansa uskoo.
   
  HOOLIGAN_ ja -Ville- tykkäävät tästä.
 13. Streight Forward Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyse on puhtaasti siitä, että Kummola oli jostain palveluksen velkaa Hjallikselle Tämä siis vahva oletukseni. Onhan näillä ketkuilla yhteistä menneisyyttä ainakin niistä ajoista, jolloin Harkimo Jokerit hankki. Kummola oli tuolloin yksi vähemmistöomistajista.

  Muussa tapauksessa en voisi kuvitellakaan, että Kummolla aika selkeästi isänmaalliseksi mieheksi profiloituneena olisi lähtenyt mukaan Putinin teatteriin. Vieläpä SM-Liigan valta-asemaa heikentäen. Totuutta tuskin saamme kuulla ainakaan pääosan esittäjien elinaikana.
   
 14. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tai sitten tässä piilee liian suuret riskit, jos menestystä halutaan. Liigan terävin kärki status ei oo tähänkään mennessä painanut mitään KHL:ssä. Jotkut on onnistunut ja joistakin ei oo ollut kuin pujottelukepeiksi.
  Lainaus:
  Wirtanen oli hyvä neloskenttäläinen. Ylempänä ei riittänyt paukut.
  Tällä kaudella TPS:ssä ykkösessä suvereenilla pelillä ja kaikki olisi halunnut pitää Wirtasen Turussa ja nimenomaan tulosroolissa.
  Huomaatko eron?
   
  ketjuruletti tykkää tästä.
 15. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Jaahas, tämähän meni miekenkiintoiseksi :) Kyllähän IFK:n organisaatiossa on/olisi paljon paranneltavia asioita, mutta eihän se nyt liity tässä yhtään mihinkään. Nyt on aika paskaa peli joo, mutta ei nyt todellakaan koko aikaa, ja ollaanhan me nyt sentään sijoilla 2-4 oltu viimeiset 3 kautta.

  Moni IFK-fani taitaa olla sitä mieltä, että ei Jokereita enää takaisin ikinä, mutta mun mielestä voisivat kyllä tulla. Pitäisi vaan jollain ihme konstilla päästä tuosta KHL-paskasta eroon ensin. On se kyllä hankala kuvio, mutta ehkä siihenkin ratkaisu löytyy lopulta.
   
 16. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Eiköhän Siniviiva tarkoittanut Liiga-aikoja, kun puhui imperfektissä. Siis sitä aikaa kun Hjallis oikeasti omisti Jokerit ja tarvittaessa, ilmeisesti osin myös todellisuudessakin, vastasi jopa joukkueen kasaamisesta.
   
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Oma näkökulmani seuraava: Hifk hoitanut omat hommansa hienosti ja säilyttänyt Liigalla edes pienen uskottavuuden. Paperilla joukkue on vuodesta toiseen yksi parhaista mutta ongelma on siinä, että vastustajat Kouvolasta, Mikkelistä, Vaasasta jne jne eivät itse hoida kotiläksyjään ja joukkueet sekä paperilla että jäällä tasoa mikkihiiri. Siitä on sitten vaikea mitään laadukasta tuotetta saada taiottua kun taso ei vaan yksinkertaisesti riitä.

  Itse kyllästyin vikoina Liiga vuosina juuri tähän. Melkein joka pelissä oltiin ennakkosuosikki mutta jäällä asiat olivat usein toisin. Suoraan sanottuna meillä ei ollut mitään muuta kuin hävittävää ja puoli valtakuntaa nauroi joka keväisille sulamisillemme. Jäällä nähtiin aikamoisia virkamies laumoja, nyt tuntuu että yrityksestä homma ei KHL kaudella ole jäänyt vajaaksi.

  Nyt ollaan sarjassa jossa urheilullisia haasteita riittää ja tämä on itselleni jutun suola ja mielestäni KHL tällä hetkellä paras paikka Jokereille. Tuosta kun osaa sulkea Venäjän politiikat ym. perseilyt pois niin ei valittamista.

  Paluu kotimaan Liigaan itselleni ok jossain vaiheessa mutta silloin luulen, että seuraisin pelejä enää 20 % koska mielenkiintoni näitä maakuntien ressukoita vastaan ei millään riittäisi ainakaan maksamaan tuosta viihteestä yhtään mitään.
   
  ardou, ketjuruletti & Sämppäri tykkäävät tästä.
 18. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Niin Liigassahan on omat ongelmansa, ja muutaman jengin verran siellä onkin liikaa joukkueita (kliseinen kommentti tiedän, mutta mun mielestä aikalailla ikävä totuus tällä hetkellä). Sitten on taas HIFK:n ja Jokereiden puppeloinnit jengien kasaamisissa ym. ihan omat tarinansa. Ne eivät ole Liigan vika, ja siinä on jäänyt isosti potentiaalia käyttämättä hyvällä talousalueella.

  Ilmeisesti pystyt jotenkin pitämään tuon KHL:n tarkoitusperän, politiikan ja seurasi myymisen rajantaakse poissa hallista ja mielestä. Itselle kiekko vaan on --kaikesta valittamisista omassa osiossa ja lakanoista/broilereista huolimatta-- niin kokonaisvaltaista hommaa viikoittain, ettei kyllä onnistuisi hyvällä tahdollakaan tuo, koska kaikki jotenkin nivoutuu lopulta yhteen kuitenkin.

  Mutta pidetään omat tunkkimme talleissa :) En olisi edes tullut enää kommentoimaan ilman tuota JA:n juttua, ja eiköhän se riitä nyt sitten taas hetkeksi.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2018 klo 16.14
  -Ville- tykkää tästä.
 19. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä pystyn.

  Sama juttu kun ajan aamulla saksalaisella autolla töihin niin en mieti mitä tapahtui II. maailmansodassa jne.
  Maailma on paha paikka asua, pitää olla tilannetajua pitää viihde viihteenä ja politiikka politiikkana.
   
  ketjuruletti tykkää tästä.
 20. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  :D jeps, hyvää joulunodotusta!
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Myymällä hallin ja narrit ryssille, se jäi saman tien nalkkiin. Tämä nyt-liike voi jopa olla ns liikekumpaneiden ajatus...sama kuvio on aikaisemmin nähty Väyrysen suorittamana.

  Lainaus:
  Eikös niillä ollu rahaa kiinni hallissa?

  Lainaus:
  Oligarkit mikään ongelma ole. FSB ja GRU on. Ja rottien kautta yhreys on auki.

  Lainaus:
  Nyt katosi perspektiivi. Rotille jokerien tappiot (ja itse kauppasummat)( on vain vähäisiä markkinointirahoja. Muistetaan esim Krimin siltaurakka. Rottien miljardiomaisuus on peräisin Putinin "hyvästä" tahdosta ja narrit veivaa koheloa tasan niin kauan kuin se sopii Putinille. Eikä se kysy mitä maksaa, ei tarvitse. Rotata on kaulaa myöten kiitollisuudenvelassa mökkinaapurilleen.

  Kun putleria ei enää kiinnosta, niin sitten Jokerien taru on loppu. Tai sen valtakausi päättyy tavalla tai toisella.
   
 22. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Timtšenko rahoittaa Jokereita. Hänellä on tietääkseni vapaa päätösvalta siitä, jatkaako tulevaisuudessa Jokerien rahoitusta. En usko Timtšenkon jatkavan nykyisen rahoituskauden päätyttyä, jos USA:n ja EU:n pakotteet Venäjää kohtaan jatkuvat. Kyse ei toki ole rahasta - sitä riittää - vaan rahalla saatavasta vaikutusvallasta. Jokereista on muodostumassa poliittisessa mielessä ongelmajäte, johon ei saada edes Jokerien johtoon ja omistajaksi kaipaavaa Teemu Selännettä, koska Selänne ei aio vaarantaa omia bisneksiään. Timtšenko ei tee mitään Jokereilla, johon ei saada Harkimon tai Selänteen tapaista tunnettua suomalaista nimeä keulaan. Tilanne toki muuttuu, jos saavat. Ei Jokerien tehtävä ole pelata KHL:ää. Se on sivutuote. Jos Jokerien avulla ei voida vaikuttaa riittävästi Suomessa, pillit laitetaan pussiin ennemmin tai myöhemmin. Ihan kuten Prahassa tehtiin.

  e: tämä vastaus myös muihin kysymyksiin, vaikka ei ihan jokaiseen täydellisesti sovikaan.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2018 klo 13.22
  -Ville- tykkää tästä.
 23. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Muodollisesti olet täsmälleen oikeassa. Vaan nyt puhutaan Venäjästä ja kleptokratiasta, jossa tärkeimpänä ominaisuutena pidetään uskollisuutta. Rotat osoittaa uskollisuutta hukkaamalla rahaa Areenaan ja Jokereihin. Eikä niiden mielessä edes käväise lopettaminen ilman Vladimir Valloittajan vihjettä/määräystä. Tässä ei voi käyttää länsimaisia normeja, käyttäytymismallit on lähellä mafiaa ja rikollisia.
  Lainaus:
  Paitsi osoittaa kaikkein tärkeintä eli uskollisuutta. Ja sihen verrattuna pakotteet yms on mitätöntä, koska varallisuuden lähde ja sallija -putte voi myös ottaa kaiken pois- on myös Timtsenkon "yrittäjyyden" tärkein yksittäinen tekijä.
  Lainaus:
  Aivan. Mutta tästä arviosta päätöksen tekee yksin Putin eikä kukaan muu. Ja sen mukaan rotat hyppää, myös Timtsenko.
   
  -Ville- tykkää tästä.
 24. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Ei tästä jaksa enempää vääntää, mutta uskon edelleen Timtšenkon tekevän asiasta itsenäisesti päätöksen Putinin valtuuttamana. Minusta Jokerit ei ole sen luokan asia, josta Putin tekee yksin ja ainoana päätökset. Toki korjaan näkemystäni, jos joku jostain osoittaa Putinin päättävän yksin ja ainoana Jokerien jatkorahoituksesta ja pelaamisesta KHL:ssä.

  Osaltani sitä ennen tässä.
   
  -Ville- tykkää tästä.
 25. Streight Forward Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Oma uskomukseni on, että Putinin lähipiiri voi hyvinkin tehdä itsenäisiä päätöksiä niin kauan, kun se isä aurinkoista miellyttää. Päätösvallan, omistajuuden ja olemassaolon loppu voi tulla yhdellä "huonolla" päätöksellä. Siksipä lähipiiri varmasti on isäntänsä iholla kuulolla, mitä olisi suotavaa tehdä / jättää tekemättä. En siis usko juuri minkäänlaiseen itsenäisyyteen tuossa mafiaporukassa.