Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Jokereiden omistajakuviot – kuka tätä laivaa ohjaa?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana DR_J, 21.04.2018 klo 11.31.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Muistetaanpa venäläisen vallan eli kleptokratian ominaispiirre. Vallanpitäjät rikastuvat siirtämällä itselleen valtiolle ja yrityksille kuuluvaa omaisuutta omiin taskuihinsa. Jotta koneisto toimisi, siinä on mukana useita kerroksia. Osa rikkaistakin oligarkeista on ulompana. Mutta Timchenko on aivan sisäkehällä, yksi Putinin lähimmistä. Hän todennäköisesti tekee päätöksiä Putinin puolesta ulkokehien oligarkkien asioita koskien. Ei Timchenko kysele jostain Jokereista Putinilta, vaan hän toimii siten, että kleptokratia voi hyvin siitä hyötyvien kannalta. Timchenkon arvo mitataan siinä, että hän ymmärtää miten toimitaan. Tällöin hän tekee päätökset isoistakin asioista, joihin Jokerit ei edes kuulu. Mutta jos jossain tulee ongelmia Timchenkon päätösten vuoksi, hän myös vastaa niistä ja tarvittaessa vapaudellaan tai hengellään.

  Venäjän mafiavaltiota ovat avanneet mm. Thomas Piketty ja Luke Harding. Heidän teksteihinsä perustan näkemykseni sen rakenteesta.
   
  -Ville- tykkää tästä.
 2. Streight Forward Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tässähän me vain jossittelemme, mutta emme me voi tietää, mikä on riittävän iso asia jotta sukset menisi kunnolla ristiin, tai tässä tapauksessa polonium suoraan suoneen. Oletetaan, että Timchenko laittaa Jokerit maantielle ja polttaa varmuuden vuoksi Jaffan, koska pitää ajatusta ainoana ratkaisuna kiusalliselle tilanteelle. Iso pomo ei välttämättä olkaan samoilla linjoilla --> päitä alkaa putoilemaan.

  Mutta jos ja jos, ei kai tästä enää enmpää.
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Miksi se ylipäätään osti jaffalan ja narrit? Ei ainakaan bussineksen takia. Johan Areean taseista käy selville, että homma ei ole voitollista. Tsimetsenko ei näyttöjen perusteella ole lainkaan kinnostunut jääkiekosta. Joten mistä tuli idea moiseen, ehkäpä KHL:n isältä?
   
  Streight Forward tykkää tästä.
 4. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Jeps. Jään kyllä suosiolla pois näistä ideoinneista, joissa Putinin ja Timchenkon sukset menevät ristiin ja Arena poltetaan. Alkujaan kysymys oli hyvin helppo: päättääkö Putin ja vain Putin yksin sen, mitä Jokereissa tapahtuu. Minä sanoin että ei päätä ja perustelin sen Venäjän mafiavaltion rakenteella, jota mainitsemani Venäjään perehtyneet henkilöt ovat kirjoissa ja/tai haastatteluissa kuvanneet.

  Näillä mennään, ja nyt muihin menoihin. Tähän en kuitenkaan enää palaa ellei tule faktoja esille.
   
  -Ville- tykkää tästä.
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tässäkö se agenda tärkeysjärjestyksessä kun Putin esiintyy medialle?

  1) Jokerit
  2) INF- sopimus
  3) Krimin niemimaa

  ... huh huh pojat näitä teidän juttuja ;=D
   
 6. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Tässä eilen käynnistyneessä keskustelussa on mainittu Krimistä kertaalleen ja INF-sopimusta ei kertaakaan, ja kun ollaan Jokerit-osiossa, se on ihan ymmärrettävää. Vapaan puolelta löytyy Venäjä-aiheisia ketjuja aiheiden käsittelemiseen.

  Tuollainen tärkeysjärjestyksen keksiminen vaatii huonoa päättelykykyä tai sitten kyseessä on taas miljoonasensimmäinen Putlerin peikon yritys hämmentää keskustelua. Kehno yritys. ":=D"
   
  N.Vidic, ss74, Jokeri82 ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 7. chris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Mitenkä nuo Jokerien lainakuviot vaikuttaa uuteen omistajaan. Nythän Jokereilla on kymmeniä miljoonia velkaa (ilmeisesti vähemmistöosakkaille), joten eikös uusi omistaja joudu niistä ottamaan vastuuta osuutensa verran (eli yli puolet)? Eri asia sitten meneekö ne koskaan maksuun...
   
 8. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Tätä asiaa on käsitelty täällä ajan saatossa usein. Kyseessähän on pääomalaina, jota tarvitaan koska Jokerien OPO painui pakkaselle kai jo ensimmäisenä KHL-kautena, toisena viimeistään.

  Pääomalainan ominaisuuksien johdosta en näe oikein mitään mahdollisuutta että näillä luvuilla sitä pystyttäisiin koskaan alkamaan maksamaan takaisin.

  Siinä kohtaa kun oligarkkien kiinnostus loppuu, on konkurssin paikka.
   
 9. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tää on ollut selvä asia jo kauan. Ja kun kyseessä on koroton pääomalaina (muistaakseni) niin ei sitä edes odoteta maksettavan takaisin. Tuo on helppo tie viedä firma jolla ei ole käytännössä mitään omaisuutta konkurssiin ja jatkaa toimintaa uudella firmalla toivottavasti ihan toisessa sarjassa. Nättiä ja helppoa.
   
  -Ville- tykkää tästä.
 10. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Aivan. Ja vielä tuohon @chris kysymykseen uuden omistajan vastuusta. En näe että hänellä juurikaan taloudellista riskiä olisi. Hän tulee menettämään ne rahat jotka hän maksaa Hjalliksen 51%:sta. Siis käytännössä ei mitään, koska on absoluuttisen selvää ettei kukaan tuosta osuudesta mitään maksa. Jos rybyt eivät maksa hänen varainsiirtoveroaan, niin sen hän sitten menettää. Tosin täytyy myöntää etten tiedä miten se vero tälläisessä tilanteessa määritellään.
   
  -Ville- tykkää tästä.
 11. Streight Forward Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tässä mitataan Jokerien ja erityisesti KHL:n vetovoima. Mistä löytyy riittävän nimekäs, tai edes yleisesti tunnettu suomen kansalainen, joka suostuisi maksutta vastaanottamaan 51%:n osuuden osakekannasta ja toimimaan tuon sirkuksen mannekiinina? Jonoa ei käsittääkseni vielä ole päässyt muodostumaan.
   
  -Ville- tykkää tästä.
 12. Hoitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Mites se Salonoja? sen businessvainusta on melko tarkka kuva ja tämähän kuulostais just semmoselta johon Jussi huutais että "Shut up and take my money"?. Vai joko se on ehtinyt perintöomaisuutensa polttamaan eikä tarvittavia taaloja enää löydy?
   
 13. Streight Forward Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tuntematta paremmin Jussin salkun sisältöä, niin tuossa liiketoimintamallissa se tuskin kovin montaa vuotta riittäisi.
   
 14. Hoitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Mutta Kohonenhan just haastattelussa kertoi että bisnes on hyvää eikä tuota 60 miljoonaa voi tappioksi laskea :)?
   
  MR8, -Ville- & ss74 tykkäävät tästä.
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä tuosta mannekiinin paikasta pitää palkkaa maksaa, ennen kuin vapaaehtoisia löytyy. Ilman rottien rahoittamaa bulvaania saa HArkimo maistella keittämäänsä soppaa Jokerien loppuun asti.
   
  -Ville- tykkää tästä.
 16. HLe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kerrotko millä perusteella tuo korottomuus viittaa siihen ettei niitä odoteta maksettavan takaisin? Kyllä minä ainakin kavereilleni lainaan rahaa ilman korkoa, ja silti odotan että velka maksetaan takaisin. Myös omaa firmaani voisin rahoittaa korottomalla pääomalainalla. Ja toisaalta kääntäen, vaikka lainaa ei odotetakaan maksettavan takaisin niin voisi sille silti laittaa koron ihan vaan muodon vuoksi, jos haluaa. Yhdentekevää.

  En minäkään siis usko venäläisten odottavan saavansa rahoja koskaan takaisin. Tuo korottomuus on vaan täysin epärelevantti asia tässä kontekstissa.
   
 17. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kuka on Jokereiden uusi omistaja? Hjallis lupasi ilmoittaa ennen joulua uuden marionetin nimen? Eikö Selänne suostu? Eikö Kurri kelpaa? Kuka jatkaa teatterin johdossa? Kuka kuittaa Narrien velkakirjat jatkossa?
   
 18. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Oli kyllä idioottimainen lipsautus Hjallikselta tuo "ennen joulua". Nyt kaikki tarttuu siihen, vaikka Hjallis korjasikin asian seuraavalla videollaan. Noh, itse lipsautti ja oma vika. Ei tommosia pitäs sanoo jos homma ei oo 100%varma.
  Sen verran urheiluseurojen kauppaamis/myyntiprosesseja seuranneena, voin kertoa Hjallikselle, että se ei tapahdu sormia napsauttamalla, vaikka koko poliittista tilannetta ei olisikaan. Ja nyt kun poliittinen tilanne on mikä on, niin homma menee todella vaikeaksi. Joten Hjalmari, jospa jättäisit nämä aikarajat vastaisuudessa kertomatta ja teet töitä hiljakseen kulisseissa. Minulta jos kysyttäs, niin Hjalliksen ei ois kannattanut alunperinkään kertoa julkisuuteen koko myyntiaikeista.
   
 19. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
  Giroux, Lico & C.Orr tykkäävät tästä.
 20. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Ei tuo "ennen joulua" ainoa lipsahdus ole. Aluksi seuran myynnin piti olla valmis "ennen kauden alkua" ja sitten "syksyn aikana". Kun kumpikaan ei toteutunut niin sitten "ennen kuin joulupukki tulee". Vielä on jäljellä Hjalliksen viimeinen kortti joka on "tämän vuoden aikana"

  Kertoo jotain Jokereiden kiinnostavuudesta sijoittajien, tai "hyvien tyyppien" keskuudessa se, että sai jopa uppoavan veneensä myytyä turkulaiselle kiinteistövälittäjälle, mutta Jokereiden myynti ei onnistu. Toimitusjohtaja Kohosta lainatakseni "Jokerit on vedetty vessanpöntöstä alas".
   
  -Ville-, macnevis & SOF1969 tykkäävät tästä.
 21. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  "Ikinä en tekisi lapsilleni sellaista", sanoi Hjallis kun Päivärintä Joelista mahdollisena uutena omistajana kyseli. Best pitch ever.
   
  -Ville-, Blöö, Eepi ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 22. Vaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Hyvää joulua vieraaseen pöytään. Kysyn teiltä, kun saan asian selon nopeimmin tätä kautta. Mikä instanssi omistaa Jokereiden nimen ja logon?
   
 23. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Jokerit varmasti kiinnostaa moniakin, mutta sekaantuminen pakotteisiin ei niinkään.
  Sen vuoksi olen skeptinen sen suhteen, että vallanvaihto tapahtuisi lähiaikoina.

  Voihan se olla, että Hjallis jatkaa niin pitkään, kunnes poliittinen tilanne muuttuu tai nykyinen rahoitus-sopimus loppuu, jonka jälkeen esisopimus Jokereista ja Jokereiden paluusta Liigaan pantaisiin täytäntöön, ellei poliittinen tilanne ole muuttunut. Kannattavaa bisnestä Jokereista ei saa tuossa hallissa, sen näki jo Liigassa.

  Lainaus:
  Junioriorganisaatio Helsingin Jokerit ry
   
  Viimeksi muokattu: 25.12.2018 klo 12.25
 24. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Jos itsellä ei olisi ollut sama allekirjoitus koko ajan, nyt voisi vaihtaa. On sen verran ns. "allekirjoitusmatskua".

  Onneksi Hjallis ei ole pörssiyhtiön johdossa, siltä kiellettäisiin julkinen puhuminen aivan varmasti.
   
  -Ville- tykkää tästä.
 25. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Kuinkas helposti nyt lainattu nimi ja logo on irrotettavissa seuralta? Jos Hjallis antais ton 51% vaikka kiinalaisille, ja pistettäis uus Jokerit pystyyn Suomeen. Sitten joskus jos Helsinki Garden valmistuu ni sinne vaan HIFK:n kanssa pelaamaan ja uutta nousua pohjilta kohti kotoista Liigaa
   
  macnevis ja -Ville- tykkäävät tästä.