Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Jokereiden omistajakuviot – kuka tätä laivaa ohjaa?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana DR_J, 21.04.2018 klo 11.31.

 1. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Avataanpa aiheelle ihan oma ketju. Hjallis Harkimo ilmoitti siis tänään Ylen Ykkösaamussa luopuvansa osuudestaan ja uutta omistajaa etsitään.
  Omistajasuhmuroinnit ovat kyllä yksi iso murheenkryyni seurahistoriassa, joten saa nähdä miten tämä päättyy. Elämme mielenkiintoisia aikoja.
  Harkimo paljasti Ylelle: Luopuu Jokereista - KHL - Ilta-Sanomat
  Linkki vie Ilta-Sanomien uutiseen aiheesta.
   
 2. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
  Uusille omistajakandidaateille pari bullettia
  • Jokerit on tehnyt KHL:ssä tappiota tähän mennessä noin 50 miljoonaa Euroa eikä mitkään merkit viittaa tappiokurssin suunnanmuutokseen
  • Omistamalla Jokereista 51% et omista seurasta mitään, valtaa pitää ne ketkä rahoittavat em. tappiot
  • Jokerit vetää yleisöä kotimatseihinsa vain koska otteluliput ovat niin mahdottoman halpoja, mikäli liput myytäisiin markkinahintaan ei matseissa kävisi kuin tyyliin paremman pelin fanaatikot
  • Koko Jokerien historia, seuraidentiteetti, yhteisöllisyys ja arvot on kaikki kadotettu kesän 2013 muutosten jälkeen
  • Tällä palstalla tehdyssä viimeisimmässä äänestyksessä 70% äänestäjistä näkisi Jokerit kotimaan sarjoissa mielummin mitä Venäjän poliittisessa nukketeatterissa. Noin niin kuin yhtenä pienenä esimerkkinä siitä miten ryssäsarjaan yleisesti suhtaudutaan.
  Harkimo on tänään kuvaillut että etsinnöissä seuralle on uusi "Kotimainen koti". En itse usko että yksikään kotimainen taho haluaa tarttua Harkimon myynnissä olevaan 51 prosentin omistajuuteen ilman että sitä venäläisten 49 prosenttia muutettaisiin samalla tai että heidän päätösvaltaa jollain tapaa rajoitettaisiin. Venäläisille tämä tuskin tulee sopimaan mitenkään. Näiden summana näkisin että Jokereille saattaa löytyä joko kotimainen kiiltokuvaomistaja (kuten sillä nytkin on) jonka selän takana kuitenkin asioista päättää ja tappiot maksaa ryssät. Toinen vaihtoehto on että ryssät itsenäisesti tai jonkun tyyliin venäläiskiinalaisen koalition voimin ostavat Hjalliksen ulos.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2018 klo 12.53
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Taitaapi Jokerit olla ilmainen sille, jolla on massia maksaa muutama milli tappioita per vuosi.
   
 4. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Yhteisöllisyys myrkyttyy tehokkaimmin siten kun kyllästyneet haukkuvat entistä suosikkijoukkuetta ja sen kannattajia. En pysty allekirjoittamaan silti väitettä, että se olisi kadonnut. Hyvä boogie hallilla kannattjien kesken.

  Se, että joltain loppui dokausreissut kaverien kesken ei tarkoita yhteisöllisyyden katoamista. Ainoastaan aikuistumista ja tietyn aikakauden päättymistä. Luonnollinen ja terve muutos ihmisen elämässä.

  Jännä nähdä mihin omistus siirtyy ja mitä siitä seuraa. Ennen kuin nimiä on paperissa, on asialla spekulointi merkityksetöntä.
   
 5. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Kiinnostavinta oikeastaan on se, kuka löytyy venäläisten narriksi "vetämään" projektia. Mitäänhän tämä ei käytännössä muuta, sillä seuran tosiasilliset omistajat ovat venäläiset.
   
 6. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aikamoista vähättelyä moneen suuntaan. Noilla reissuilla oli mukana porukkaa 12-vuotiaista ala-astelaisista aina 50-vuotiaisiin toimitusjohtajiin.

  Kyllä kyseenalaisempaa on laput silmillä tukea nykymeininkiä ja vähätellä vanhoja aikoja, kuin toisinpäin. Jokainen tietysti tavallaan.
   
 7. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Hjallis voi kysyä josko Taito Tuunanen ja Kauko Juhantalo ostaisivat Jokerit takaisin samalla hinnalla kuin aikoinaan Harkimolle ja de la Chapelle'ille myivät. Siten ympyrä sulkeutuisi.
   
 8. faro Jäsen

  Lainaus:
  No eipä tuo ollut kuin kärkäs vastaus kärkkääseen kirjoitukseen. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan jne.
   
 9. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Tässähän olisi nykyfaneille hyvä paikka. Oletko halunnut aina omistaa Jokerit? Nyt siihen on mahdollisuus.

  Nimittäin 50 miljoonaa euroa tappiota kolmessa vuodessa tehneestä seurasta ei varmaan oikeasti tarvitse maksaa mitään. Riittää, että pyllistää anteliaasti Moskovan suuntaan ja nimen saa papereihin.
   
 10. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Surullinen tarina ja tässä asiassa en edes osaa nauttia oikeassa olemisestakaan :) Silloin kun tämä Putinin poliittiseen hankkeeseen osallistuminen varmistui, sanoin ääneen useammankin kerran miten tämä tarina tulee päättymään ja valitettavasti näin se meni, seuraava liike on se, että seura muuttanee Venäjälle. On se surullista, että perinteisestä suomalais-seurasta tuli ja ulkomaisten bisnes-miesten harrastus ja työkalu omien tarkoitusperiensä pönkittämiseen, jos kotipaikka pysyy Helsingissä, onkin kyse muusta kuin itse jääkiekosta.
  Rip Jokerit 1967-2018 (Töölön Vesa 1906-1967)
  Tosin, allekirjoittaneelle Jokerit kuoli jo silloin kun konteksti vaihtui...
   
 11. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tämä Venäjälle muuttaminen on sen sijaan yksi asia, mitä en ymmärrä alkuunkaan. Miksi näin tapahtuisi ja kuka siitä hyötyisi? Paljon tässä on pelkoja, mutta tuo nyt ei tule ikinä toteutumaan.
   
 12. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Nyt vain odottelemaan sitä ensimmäistä totuuden sanansaattajaa, joka linjaa Rotenbergin ja Timchenkon olevan suomalaisia.

  Lainaus:
  Tähän en usko. Jokerit on venäläiselle vaikuttamiselle sekä koti- että ulkomailla hyödyllisempi kun se näyttäytyy suomalaisena ja helsinkiläisenä seurana KHL:ssä. KHL:ää voidaan tällaisilla keppihevosilla väittää kansainväliseksi sarjaksi ja sitä rataa...
   
 13. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Helpotukseksesi voin kertoa ettet ole oikeassa vieläkään. Hjallis etsii suomalaista omistajaa.
   
 14. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Heh.

  Yksi potentiaalinen pisnesmies löytyisi Espoosta. Jussi Salonoja voisi hyvinkin hyötyä venäläisten marionetiksi lähtemisestä, toivottavasti Rotenbergit ovat jo lanka kuumana.
   
 15. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Nää nyt on näitä perinteisiä foliohattumutuiluja mitä tietyt nimimerkit tykkäävät viljellä. Ska mestaruuteen joka kausi vai miten se laulu meni.
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  En tiedä kun en ole mitään tuollaista lauleskellut. KHL:ssä venäläinen (suur)seura voittaa, se on sen tarkoitus: siis kehittää venäläistä jääkiekkoilua ja demonstroida sen kehityksen tuloksia.
   
 17. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Juuri tätä tarkoitin, on mahdollista, että kotipaikka säilyy ennallaan mutta siinä tapauksessa kyse onkin ihan muusta kuin itse jääkiekosta, valitettavasti.
   
 18. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Puhdasta ymmärtämättömyyttä. Venäjä maksaa KHL-seuroja muutamissa maissa, koska Venäjä katsoo hyötyvänsä siitä. Ei Suomi ole ainoa maa Venäjän ulkopuolella, jossa Venäjä maksaa kulut. Kun ei ole tarve tai halua, seuran tuki päättyy ja seura sellaisenaan lakkautuu. Näin kävi mm. Prahassa.

  Jokerit saa suomalaiset kasvot. Näin se menee (linkissä Putin-maatuska). Valtaa siis käyttävät ne jotka pelaamisen kustantavat. Ihan kuten muissakin KHL:n ns. vierasseuroissa.
   
 19. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Niinpä. Maalaavat varmaan vielä vieraskopin SKA:n väreihin ja soittavat Venäjän kansallislaulua ennen pelejä.
   
 20. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Katohan, taas yksi ketju lisää, jossa käsitellään tismalleen samoja asioita kuin monessa muussakin ketjussa.

  Mulle on jotakuinkin se ja sama kuka Jokereita jatkossa ohjaa ja omistaa. En jaksa hirveästi innostua, mutta viihteen kannalta käyn varmaan muutamia kertoja kaudessa hallilla ja kattelen ajoittain pelejä Viasatilta.
   
 21. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Lainaus:
  Kyllähän minäkin etsin rinnalleni kaunista naista, joka olisi samaan aikaan myös fiksu.

  Ongelma on vain siinä, etten ole mikään Brad Pitt eikä KHL-Jokerit ole ihan paras vaihtoehto voittoisan busineksen harjoittamiseen. Kuka täysjärkinen suomalainen tuohon lähtisi mukaan? Tässä olisi tosiaan jollain Aleksi Valavuorella tai Salonojalla elämänsä mahdollisuus.

  Toivon vain, ettei Selänne iske käsiään tähän hapankaalilta haisevaan paskaan.
   
 22. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Vai onko niin, että sinä et ymmärtänyt?
  Jos seura säilyy Helsingissä, kyse on politiikasta, juurihan sinäkin sen totesit :)
   
 23. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Uskon suomalaisen omistajan löytyvän helposti. Homma jatkuu samalla tavalla kun tähänkin mennessä, ainut ero että Harkimo nimi vaihtuu nimeen x. Suomessa löytyy ihmeen paljon liikemiehiä joilla ei ole foliota päässä. Eihän Harkimokaan ole omia rahojaan tappioihin laittanut.

  Jokerit kun teki 5 vuoden jatkon khl:lään niin aivan varmasti tämä oli khl:nkin tiedossa että Harkimo myy oman osuutensa ja vain suomalaisille.

  Raskasta luettavaa on ku jotkut puhuu että toivottavasti ja toivottavasti Jokerit ottaa haltuun joku "järki" äijä jonka kanssa palattaisiin liigaan. Mielestäni hiljalleen vois jo porukoilta unohtuu tuo liigaan palaaminen. En minäkään itke vuosia sitten eronneen akan perään. Hyväksyn sen että sillä on parempi nykyisin.

  Jokerit ei meidän elinaikanaan tule pelaamaan liigaa joten unohtakaa jo se. Tuohon nykyiseen puulaakiin palaaminen se vasta olisikin itsemurha.
   
 24. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Justhan väität seuran muuttavan Venäjälle. Oikaisin väitteesi. Sinänsä Jokerit voisikin muuttaa venäläiskomennossa Venäjälle. Vaikka SKA:n farmiksi Pietariin. Ei niin vituttaisi katsella. Mutta Putinin poikien tarkoitus ei ole päästää meitä niin helpolla, että täältä lähtisivät. Mitään itsenäisyyttä Jokereille ei enää ole, mutta onhan se KHL-fanien mainostama pelin ja tuomareiden taso.

  Itselleni Jokerien KHL-taipaleen jatkuminen ilman itsenäisyyttä pakotelistoille olevien oligarkkien voimin on sama asia, kuin Jokerien jatkaminen Liigassa HIFK:n omistajien toimesta. Toivon, että valinta osuu Salonojaan. Meniskö 2-3 vuodessa venäläisten halut tukea Salonojaa, ja Jokerit vapautuisi ikeestä?
   
 25. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset