Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Jokereiden omistajakuviot – kuka tätä laivaa ohjaa?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana DR_J, 21.04.2018 klo 11.31.

 1. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Tuosta nimen ja logon käytöstähän täällä on spekuloitu eri vaihtoehtoja, yhtään väitettä ei ole oikeaksi todistettu.

  Tuon uuden alun kannalta varmaan jokainen oligarkki-omistuksessa vietetty vuosi tekee asian hankalammaksi. Vaikka uudella organisaatiolla ei olisi mitään tekemistä asian kanssa, mielikuvat asiaa tarkemmin seuraamattomien ihmisten mielissä säilyvät kauan. Ja mielikuvat ovat niitä asioita jotka yhteistyökumppaneita kiinnostavat.

  Tämä on vain oma mielipiteeni, en pysty todistamaan sitä oikeaksi.
   
 2. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:
  Jos halli valmistuu , niin millähän todennäköisyydellä Jokerit ( siinä muodossa kun on ) mahtuisi samaan halliin Hifk:n kanssa ? Ottasiko Hifk "avosylin" päävihollisensa samaan halliin ? Käsittääkseni Hifk on vetänyt ns. omana projektina tota Gardenin rakentamista ?
   
 3. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Alkoi naurattamaan kun Rantanen juuri vittuilee Harkimon päivitykseen omistajavaihdoksesta Twitterissä. Minkähänlaista tekstiä tulisi jos Kohonen pääsisi joukkoon keskustelemaan :)
   
 4. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hjallis on antanut jo niin monta täysin keksittyä, harhaanjohtaavaa ja ilmiselviä huijauksia sisältäviä tietoja omistajanvaihdoksesta, että eiköhän tuo olisi jossain syytteessä jo, jos kyseessä siis olisi pörssinoteerattu osakeyhtiö.
   
  Runtulin, Giroux, V-G- ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 5. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Joo sehän on vajonnut ihan näiden venäläisten kollegoidensa tasolle tuossa ns. älyllisessä epärehellisyydessä. Eli tietää 100%:sti jo sanoessaan että täyttä shaissea tulee, mutta uskottavaa pitää leikkiä viimeiseen asti, kun kerran on leikkiin lähdetty. Hjallis on ollut Jokereille hyvä ja huono setä, mutta nyt hautaamisvaiheessa valitettavasti sitten se nahkahanskainen sarjahukuttaja: Harry-Maria Harkimo.
   
  Viimeksi muokattu: 25.12.2018 klo 23.30
  -Ville- tykkää tästä.
 6. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Mitenkään vittuilematta totean, että öljyn hinnan raju lasku ja mahdollinen sodan eskaloituminen Ukrainassa uhkaavat myös Jokereita.
  Itse toivon, että joku luotettava kotimainen taho tekisi jo kulisseissa työtä Jokereiden liigapaluun eteen. Mutta taitaa olla pelkkä haave vain.
   
 7. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa
  Lainaus:
  Näinhän sen pitääkin olla ja tämä on ehdottoman toivottavaa. Jokereita omistaville ryssäsioille entistä tiukemmat pakotteet päälle + IVY-Jokerien rahaliikenne seis niin eiköhän Neuvostoliiton valloitus ole sillä loppu? Nythän siellä Jokerien ja Areenan omistajien siltaa pitkin ryssä valloittaa Ukrainan maita ja mantuja tuon tuosta. = Pakotteiden tulevat kiristyket on vain ja ainoastaan oikein.
   
  macnevis ja Blöö tykkäävät tästä.
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Tsintsenko tienaa päivässä narrien vuotuiset tappiot ja se on myös rakennuspuolella. Esim silta Krimille. En näe mitään välitöntä uhkaa, koska rahaa riittää ja Suomi/EU tuskin kieltää Jokereiden liikkumista. Toki rahaliikenne vaikeutuu, mutta se ongelma on ratkaistu tähänkin asti.
   
 9. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  @Sako Absoluuttisesti summat ovat toki pieniä, mutta jos Jokerit saa lähinnä vittuilua ja ryssävihaa osakseen, saatetaan nämäkin rahat suunnata vaikkapa poloniumin tai novishokin ostoihin.
  Timtshenko tosin taitaa omata jotain sympatioita Suomea kohtaan, Rotta ei taida enää edes teeskennellä moista.
   
 10. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei tämä homma pidemmän päälle hyvältä näytä. Hjalliksen kannalta tosin näyttää vähintään yhtä huonolta kuin Jokerien. Alkaa näyttää siltä, että kukaan suomalainen "hyvä tyyppi" ei ole kiinnostunut laittamaan rahaa seuraan ja ryhtymään venäläisten sätkynukeksi. Hjallis ei pääse hommasta eroon vaikka haluaisi, ja todennäköisesti myös hänen poliittinen uransa kärsii tästä kytköksestä Putiniin. Tosin poliittinen ura kärsinee jo siitä, että puolueessa on mukana kaiken maailman Jethrot, Sedut ja Bile-Danit.

  Jokereiden nykyinen touhu kestää juuri sen aikaa, kun seuran merkitys KHL:lle on nykyisenkaltainen. Kun rahoitus loppuu, niin edessä on konkurssi ja uuden toiminnan aloittaminen Kiekko-Espoon tyyliin. Ihan ongelmatonta ja varsinkaan ilmaista tämäkään homma ei ole. Vaikka junioriorganisaatio on eri kuin Oy, niin junnupuoli hyötyy tällä hetkellä merkittävästi KHL-Jokerien olemassaolosta. Tällä en tarkoita pelaajapolkua, joka on edelleen ratkaisematon ongelma, vaan taloudellisia resursseja. Jos Oy menisi konkurssiin, niin junnupuolella kulut karkaisivat äkkiä käsistä. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin muun muassa junioripuolen vakituisten työntekijöiden palkat menevät tällä hetkellä Oy:n piikkiin. Kuukausimaksut Jokerien junioreissa, ainakin pienimmässä päässä, ovat merkittävästi alhaisempia kuin HIFK:n junnuissa. Lisäksi pitäisi kustantaa vielä A-junnujen pelaaminen, joka nyt rahoitetaan ilmeisesti Oy:n avulla. KHL-Jokerien konkurssi olisi kuolinisku junioriorganisaatiolle, joka palstatotuuden vastaisesti voi kuitenkin ihan hyvin tällä hetkellä.

  Kiekko-Espoo on saanut homman ilmeisesti kohtuullisen hienosti liikkeelle, mutta Hirschovits on varmasti laittanut peliin rahan lisäksi oman vapaa-aikansa. Nähtäväksi jää, kuinka monta vuotta menee, että Espoo palaa Liiga-kartalle vai palaako ollenkaan. Toimari kuljettelemassa fanitavaraa pitkin Espoon kauppoja on vielä aika kaukana siitä, että Kiekko-Espoo pelaisi SM-mitaleista kevään ratkaisupeleissä. Kaikki kunnia Hirschovitsille ja hieno nähdä, että noin omistautuneesti tehdään hommia. Jokerien brändiarvo on varmasti parempi kuin Kiekko-Espoon, mutta tie alasarjojen kautta on varmasti vähintään yhtä haastava.

  Tässä mielessä melkeinpä on vain toivottava, että rahoittajia löytyy ja homma voi jatkua tappioista huolimatta. Tuskin Hjallis kuvitteli viisi vuotta sitten, että tilanne on nyt tämä, mutta aikamoiseen ahdinkoon hän on seuransa ajanut.
   
  Clubittaja tykkää tästä.
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ei se kai kuvitellut, että KHL-pelaaminen olisi voitollista? Toki varmaan tappiot pienemmiksi, mutta yhtä kaikki miinusta käteen.
   
 12. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Varmaan se kuvitteli että kun mennään KHL:ään pelaamaan, niin kohta seura on siinä tilassa että sitä ei saa kaupaksi. Tässä taitaa tulla se ero mikä on Hankenilta valmistuneella ja Kauppakorkeasta valmistuneella.
   
  Clubittaja tykkää tästä.
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Halli oli se riippakivi, joka piti myydä. Jos sillä on yhtään riskien tajuamisen vikaa, niin tiedosti mahdollisuuden. Vaan kun hallista tuli rahaa kymmeniä miljoonia, niin narrin muutaman miljoona arvon painuminen nollaan ei juurkaan huolettanut...ja saihan se jo hillot 49%.

  Harkimo on aina osannut ulkoistaa tappioita, joten hyvin tää meni. Jos ei oteta sitä lukuun, että ei pääse eroon Jokereista, mikä taas olisi politiikan kannalta välttämätöntä.
   
 14. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko Bille Beino jo mainittu?
  Fyffeä ja taustaa löytyy.

  Voisi kehitellä Jokerien pipo/kaulaliina ym. mallistoa jos ei tiilenpää (vankila) kuvasto breikkaa.
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Liian pieni silakka.

  Jos rotat ei palkkaa ketään "ostamaan" Jokereita, niin ei leuaton saa kauppoja aikaan.
   
 16. ss74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit FC, Jokerit (A)
  Lainaus:
  2017 liikevaihto 1.7 miltsiä, "Nappikauppaa" vielä vaikka yritys tekeekin liikevaihtoonsa nähden hyvää tulosta.