Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jokereiden omistajakuviot – kuka tätä laivaa ohjaa?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana DR_J, 21.04.2018 klo 11.31.

 1. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Tuosta nimen ja logon käytöstähän täällä on spekuloitu eri vaihtoehtoja, yhtään väitettä ei ole oikeaksi todistettu.

  Tuon uuden alun kannalta varmaan jokainen oligarkki-omistuksessa vietetty vuosi tekee asian hankalammaksi. Vaikka uudella organisaatiolla ei olisi mitään tekemistä asian kanssa, mielikuvat asiaa tarkemmin seuraamattomien ihmisten mielissä säilyvät kauan. Ja mielikuvat ovat niitä asioita jotka yhteistyökumppaneita kiinnostavat.

  Tämä on vain oma mielipiteeni, en pysty todistamaan sitä oikeaksi.
   
 2. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:
  Jos halli valmistuu , niin millähän todennäköisyydellä Jokerit ( siinä muodossa kun on ) mahtuisi samaan halliin Hifk:n kanssa ? Ottasiko Hifk "avosylin" päävihollisensa samaan halliin ? Käsittääkseni Hifk on vetänyt ns. omana projektina tota Gardenin rakentamista ?
   
 3. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Alkoi naurattamaan kun Rantanen juuri vittuilee Harkimon päivitykseen omistajavaihdoksesta Twitterissä. Minkähänlaista tekstiä tulisi jos Kohonen pääsisi joukkoon keskustelemaan :)
   
 4. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hjallis on antanut jo niin monta täysin keksittyä, harhaanjohtaavaa ja ilmiselviä huijauksia sisältäviä tietoja omistajanvaihdoksesta, että eiköhän tuo olisi jossain syytteessä jo, jos kyseessä siis olisi pörssinoteerattu osakeyhtiö.
   
  Runtulin, Giroux, V-G- ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 5. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Joo sehän on vajonnut ihan näiden venäläisten kollegoidensa tasolle tuossa ns. älyllisessä epärehellisyydessä. Eli tietää 100%:sti jo sanoessaan että täyttä shaissea tulee, mutta uskottavaa pitää leikkiä viimeiseen asti, kun kerran on leikkiin lähdetty. Hjallis on ollut Jokereille hyvä ja huono setä, mutta nyt hautaamisvaiheessa valitettavasti sitten se nahkahanskainen sarjahukuttaja: Harry-Maria Harkimo.
   
  Viimeksi muokattu: 25.12.2018 klo 23.30
  -Ville- tykkää tästä.
 6. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Mitenkään vittuilematta totean, että öljyn hinnan raju lasku ja mahdollinen sodan eskaloituminen Ukrainassa uhkaavat myös Jokereita.
  Itse toivon, että joku luotettava kotimainen taho tekisi jo kulisseissa työtä Jokereiden liigapaluun eteen. Mutta taitaa olla pelkkä haave vain.
   
 7. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
  Lainaus:
  Näinhän sen pitääkin olla ja tämä on ehdottoman toivottavaa. Jokereita omistaville ryssäsioille entistä tiukemmat pakotteet päälle + IVY-Jokerien rahaliikenne seis niin eiköhän Neuvostoliiton valloitus ole sillä loppu? Nythän siellä Jokerien ja Areenan omistajien siltaa pitkin ryssä valloittaa Ukrainan maita ja mantuja tuon tuosta. = Pakotteiden tulevat kiristyket on vain ja ainoastaan oikein.
   
  macnevis ja Blöö tykkäävät tästä.
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Tsintsenko tienaa päivässä narrien vuotuiset tappiot ja se on myös rakennuspuolella. Esim silta Krimille. En näe mitään välitöntä uhkaa, koska rahaa riittää ja Suomi/EU tuskin kieltää Jokereiden liikkumista. Toki rahaliikenne vaikeutuu, mutta se ongelma on ratkaistu tähänkin asti.
   
 9. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  @Sako Absoluuttisesti summat ovat toki pieniä, mutta jos Jokerit saa lähinnä vittuilua ja ryssävihaa osakseen, saatetaan nämäkin rahat suunnata vaikkapa poloniumin tai novishokin ostoihin.
  Timtshenko tosin taitaa omata jotain sympatioita Suomea kohtaan, Rotta ei taida enää edes teeskennellä moista.
   
 10. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei tämä homma pidemmän päälle hyvältä näytä. Hjalliksen kannalta tosin näyttää vähintään yhtä huonolta kuin Jokerien. Alkaa näyttää siltä, että kukaan suomalainen "hyvä tyyppi" ei ole kiinnostunut laittamaan rahaa seuraan ja ryhtymään venäläisten sätkynukeksi. Hjallis ei pääse hommasta eroon vaikka haluaisi, ja todennäköisesti myös hänen poliittinen uransa kärsii tästä kytköksestä Putiniin. Tosin poliittinen ura kärsinee jo siitä, että puolueessa on mukana kaiken maailman Jethrot, Sedut ja Bile-Danit.

  Jokereiden nykyinen touhu kestää juuri sen aikaa, kun seuran merkitys KHL:lle on nykyisenkaltainen. Kun rahoitus loppuu, niin edessä on konkurssi ja uuden toiminnan aloittaminen Kiekko-Espoon tyyliin. Ihan ongelmatonta ja varsinkaan ilmaista tämäkään homma ei ole. Vaikka junioriorganisaatio on eri kuin Oy, niin junnupuoli hyötyy tällä hetkellä merkittävästi KHL-Jokerien olemassaolosta. Tällä en tarkoita pelaajapolkua, joka on edelleen ratkaisematon ongelma, vaan taloudellisia resursseja. Jos Oy menisi konkurssiin, niin junnupuolella kulut karkaisivat äkkiä käsistä. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin muun muassa junioripuolen vakituisten työntekijöiden palkat menevät tällä hetkellä Oy:n piikkiin. Kuukausimaksut Jokerien junioreissa, ainakin pienimmässä päässä, ovat merkittävästi alhaisempia kuin HIFK:n junnuissa. Lisäksi pitäisi kustantaa vielä A-junnujen pelaaminen, joka nyt rahoitetaan ilmeisesti Oy:n avulla. KHL-Jokerien konkurssi olisi kuolinisku junioriorganisaatiolle, joka palstatotuuden vastaisesti voi kuitenkin ihan hyvin tällä hetkellä.

  Kiekko-Espoo on saanut homman ilmeisesti kohtuullisen hienosti liikkeelle, mutta Hirschovits on varmasti laittanut peliin rahan lisäksi oman vapaa-aikansa. Nähtäväksi jää, kuinka monta vuotta menee, että Espoo palaa Liiga-kartalle vai palaako ollenkaan. Toimari kuljettelemassa fanitavaraa pitkin Espoon kauppoja on vielä aika kaukana siitä, että Kiekko-Espoo pelaisi SM-mitaleista kevään ratkaisupeleissä. Kaikki kunnia Hirschovitsille ja hieno nähdä, että noin omistautuneesti tehdään hommia. Jokerien brändiarvo on varmasti parempi kuin Kiekko-Espoon, mutta tie alasarjojen kautta on varmasti vähintään yhtä haastava.

  Tässä mielessä melkeinpä on vain toivottava, että rahoittajia löytyy ja homma voi jatkua tappioista huolimatta. Tuskin Hjallis kuvitteli viisi vuotta sitten, että tilanne on nyt tämä, mutta aikamoiseen ahdinkoon hän on seuransa ajanut.
   
  Clubittaja tykkää tästä.
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ei se kai kuvitellut, että KHL-pelaaminen olisi voitollista? Toki varmaan tappiot pienemmiksi, mutta yhtä kaikki miinusta käteen.
   
 12. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Varmaan se kuvitteli että kun mennään KHL:ään pelaamaan, niin kohta seura on siinä tilassa että sitä ei saa kaupaksi. Tässä taitaa tulla se ero mikä on Hankenilta valmistuneella ja Kauppakorkeasta valmistuneella.
   
  Clubittaja tykkää tästä.
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Halli oli se riippakivi, joka piti myydä. Jos sillä on yhtään riskien tajuamisen vikaa, niin tiedosti mahdollisuuden. Vaan kun hallista tuli rahaa kymmeniä miljoonia, niin narrin muutaman miljoona arvon painuminen nollaan ei juurkaan huolettanut...ja saihan se jo hillot 49%.

  Harkimo on aina osannut ulkoistaa tappioita, joten hyvin tää meni. Jos ei oteta sitä lukuun, että ei pääse eroon Jokereista, mikä taas olisi politiikan kannalta välttämätöntä.
   
 14. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko Bille Beino jo mainittu?
  Fyffeä ja taustaa löytyy.

  Voisi kehitellä Jokerien pipo/kaulaliina ym. mallistoa jos ei tiilenpää (vankila) kuvasto breikkaa.
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Liian pieni silakka.

  Jos rotat ei palkkaa ketään "ostamaan" Jokereita, niin ei leuaton saa kauppoja aikaan.
   
 16. ss74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit FC, Jokerit (A)
  Lainaus:
  2017 liikevaihto 1.7 miltsiä, "Nappikauppaa" vielä vaikka yritys tekeekin liikevaihtoonsa nähden hyvää tulosta.
   
 17. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Nyt kun kausi on taputeltu, mielelläni kuulisin näkemyksiä kuinka paljon tämä omistajakuvio vaikutti kauteen.

  Oma näkemykseni on että tilanne jossa pääomistaja ilmoittaa ennen kauden alkua että kioski on myynnissä ja sitten
  taas rahoittaja ei ilmeisesti juurikaan ole osoittanut kiinnostusta enää toimintaan, ei voi olla vaikuttamatta koko organisaation toimintaan. Ns. "normaalissa" firmassa tämä on täysin selvää että vaikuttaisi, ja uskon että samat lainalaisuudet pätevät tässäkin. Normaalistihan firmojen myymiset/sulautumiset valmistellaan piilossa, koska se aiheuttaa epävarmuutta työntekijöissä. Tässähän kortit heitettiin avoimesti pöydälle.

  Näkisin että on täysin mahdoton ajatus että Jokerit siirtyisi seuraavaan kauteen samassa tilanteessa. Väistämättä nykyisessä tilassa on melkoinen vastuutyhjiö olemassa. Oma veikkaukseni on että uusi omistaja on jo tiedossa, mutta sitä ei ole haluttu paljastaa kauden aikana. Voin toki olla täysin väärässäkin.

  Mutta olisin yllättynyt, jos tämän hetken ja Eduskuntavaalien välisenä aikana jotain ei tapahtuisi.
   
 18. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tämmöinen juttu on ainakin parin isokenkäisen suusta tullut ilmoille. Tämän lisäksi julkistamista on viivästyttänyt kiinalaisten neuvottelut venäläisten osuuden pienentämisestä.

  HUOM. voi olla todennäköisesti täyttä paskaakin.
   
 19. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Näin olen myös tupakkipaikalla kuullut. Pitäisi kyllä lopettaa blaadaaminen, se on muutenkin epäterveellistä. Mutta siellä kuulee aina parhaat jutut.
   
  sämpylä89 tykkää tästä.
 20. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Harkimosta kirjoitetussa kirjassa

  Syyskuussa 2018 nousi esiin suunnitelma, jonka mukaan Jokerit olisi siirtynyt 100-prosenttisesti Teemu Selänteen, Jari Kurrin ja Kimi Räikkösen omistukseen. Selänne ei kuitenkaan ajatuksesta innostunut, joten ideaa ei koskaan esitetty Räikköselle. Näin ollen ainoaksi relevantiksi omistajakandidaatiksi jäi Kurri. Viime syksystä lähtien Kurri on ollut konkreettisin ja selvästi todennäköisin vaihtoehto Jokerien uudeksi pääomistajaksi, Harkimon kuuluisan 51 prosentin osuuden hallitsijaksi, kirjassa väitetään.

  Lisäksi kirjassa väitetään Harkimon haluavan kaksi miljoonaa osuudestaan Jokereista.

  Onkohan kirja tehty mututuntumalla, vai onko asioissa totuuden perää.
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2019 klo 09.27
 21. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Ottamatta muuhun nyt kantaa, niin se on ainakin helppo sanoa että kahdella miltsillä jää kaupat
  tekemättä. Onhan Hjallis kova kauppamies ollut, mutta nyt ei varmasti kysyntä ja tarjonta kohtaa :-)
   
 22. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Harkimon pitäisi pistää Jokereiden kylkiäiseksi 2 milliä ja edes sillä hintaa ei mene kaupaksi uskottavalle taholle. Jos rotat tahtoo seuraavan bulvaanin, niin sitten voi homma toimia. Vaan haluaako Kurri bulvaaniksi? Ja se tiedetään, että Venäjän kansalliset edut vaatii Harkimolle jatkoa eli leuaton on ihan itse järjestämässään kusessa.
   
 23. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Klo 14.00 tiedotustilaisuus
   
  Runtulin tykkää tästä.
 24. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jahas, saa nähdä loppuuko viimeinenkin Jokerikannatus tänään.
   
 25. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Toivottavasti Rotan lento loppuisi tänään seuran taustalla.