Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Sinulle sallittakoon mielipiteesi, mutta valitettavasti omat muistikuvani asiasta ovat aika lailla erilaisia. Noitarummun kohtelu ei minun näkemykseni mukaan johtunut "ärhäkästä kirjoitustyylistä" eikä välttämättä edes niistä mielipiteistä, vaan täydestä kykenemättömyydestä minkäänlaiseen (perusteltuihin mielipiteisiin nojaavaan) vuoropuheluun, kun keskustelun kohteena oli Jesse Puljujärvi.
   
 2. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kaikella kunnioituksella minulla ei ole omassa mielessäni epäilystäkään ettenkö ole isossa kuvassa tässä asiassa oikeassa. Monessa olen väärässä, mutta tämän muistan tarkasti kun elin itse liian paljon tilanteessa mukana ja koitin välillä puolustellakin Noitarumpua kun minulla kävi häntä kovin sääliksi. Noitarumpu keskusteli pitkään ja pääosin ihan asiallisesti ja osansa hänen hermojen menettämisellä oli mielestäni todella törkeillä vastaviesteillä. Aina välillä Noitarummulla meinasi sitten palaa käämit, mutta hänhän kuitenkin analysoi tuon fiksusti ja kertoikin miksi noin meinaa käydä. Tuota käämien palamista sitten tunnuttiin käyttävän tekosyynä sille, että häntä saa kohdella miten tahansa. Omissa silmissäni tuo on ylivoimaisesti ikävin asia mitä olen millään palstalla nähnyt, mutta se on nyt mennyttä.

  Olin itse tuolloin kipeänä ja jäin kirjoittaman aiheesta turhan paljon. Välillä pyörittelin päätäni kummastuneena, tuntui kuin olisi jossain piilokamerassa. Yritin eräätkin kerrat selittää (väittämättä että Laine ja Puljujärvi olisivat samalla tasolla) Puljujärven puolesta puhuvia seikkoja, mutta sieltä tuli paljon todella alatyylistä kommenttia. Ja vastapainona (vaikka en ollut itse kritisoinut Lainetta) valtavat meilit siitä kuinka surkea Jesse on. Nuorten MM-kisoistakin vietiin välillä lähes kaikkea kunniaa pois kun homma pyöri ihan Laineen varassa. Auta armias jos tuota vastaan yritti kommentoida.

  Asiallinen kirjoittelu, kuten tämä tässä meillä, on aina oikein jees. Silloin pieni näkökantaero on sivuseikka. Sanoin etten tartu asiaan enempää. Kun kuitenkin tartuin niin kirjoitin tämän meilin pitkäksi eli ajattelin että ehkä on ns. oikea teko purkaa tämä asia, josta ehkä jäi jopa ihan pientä traumaa, sanoiksi. Elkää tykätkö huonoa, mutta jätän nyt tämän oikeasti tähän kun lupasin jo viestiä aiemmin. Saa toki olla eri mieltä.

  Itse laitan nyt ihan kaiken peliin, jotta kirjoitan täällä enää pelkästään Puljujärvestä. Mielelläni jopa kieltäisin tässä ketjussa käyttämästä sanaa Laine, ja sitten sama toisinpäin Laineen ketjuun :)

  Sitten pitkän viestin loppuun kevennystä Toronton kannattajalta hfboardsilta (peli jossa pisteitä ei tullut):

  Leafs fan coming in peace - thought Poolparty looked exactly as he was billed heading into the draft last night: volume shooter with a hard/quick/unpredictable release, very hard to move off the puck even in open ice, going to have a very positive impact on your possession metrics. He looked ready to turn the corner on his uninspiring development since the draft


  Näitä tämänkaltaisia viestejä on aika iso määrä ja se kertoo siitä, että Jesse alkaa vähitellen lunastaamaan parin vuoden takaisia odotuksia. Olishan se hienoa jos Jessestä saataisiin tulitukea Lainelle ja kumppaneille liigan huipulle.
   
 3. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Käykääpä lukemassa viestejä tästä ketjusta. Tässä yksi esimerkki:

  Lainaus:
  Mitä tulee Poolpartyyn niin elämme mielenkiintoisia aikoja, kunhan McLellan ei taas keksi popcornien syömisen autuaaksi tekevää voimaa.
   
 4. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, KalPa.
  Lainaus:
  Noitarumpu on hieno lady, joita ei liikaa tällä miehisellä palstalla kuitenkaan ole ja kyllähän naisnäkökulmaa jokaiselle palstalle tarvitaan. Herrasiehet katsoisivat lapi sormiensa värilasien läpi maailmaa tutkailevan naiskannattajan kommentteja, eivätkä lähtisi lyttäämään maan rakoon. Noitarummun kommmenteissa sitapaitsi usein oli totuuden siemen, viime kaudella sai usein sen käsityksen, että Laineen ja Puljujärven ero on suurinpiirtein luokkaa, Suomisarjapelaaja vastaan NHL-tähti. Että eivät oikein ole samalta planeetaltakaan.

  Eika se kyllä koskaan niin ole ollut..... Tule takaisin Noitarumpu.
   
 5. Tietotoimisto Jäsen

  Lainaus:
  Noitarummun ongelma oli se, että otti kaikki negatiiviset kirjoitukset Jessestä niin täällä, lehdissä ja valmentajan suusta henkilökohtaisena loukkauksena omaa nimimerkkiänsä kohtaan.

  Jottei ihan offtopikkia olla, niin saako Jesse vielä jatkaa McDavidin ketjussa?
   
 6. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, KalPa.
  Lainaus:
  Eilen näyttäisi olevan päivitetty tämä sivu, en tiedä mihin perustuu liekö harjoituksissa noilla menty:

  Edmonton Oilers Line Combinations
   
 7. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Ollaankohan Jesseä treidaamassa? Ei nimittäin Oilersin kannalta tee kovin hyvää seuraavaa sopimusta ajatellen ykkösessä peluuttaminen.
   
 8. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Joo, kannattaisi ennemmin lähettää se mestikseen, niin ei arvo kasva. Sitten ensi kesänä tekee pitkän sopparin ja ottaa sen ykkösketjuun pelaamaan halvalla.
   
 9. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Sen verran surkeasti Puljujärvi on uransa aloittanut, että uran pistekeskiarvoja on hyvin vaikea hilata korkealle tasolle ennen ELC:n loppumista. Jonkun Nikolai Ehlersin tilipussiin päästäkseen pitäisi pelata nyt loppukausi noin 0,5 pistettä per peli -tahtia ja sitten ensi kausi 82 matsia 1,0 pistettä per peli, jotta ottelukertymät ja pisteet suurinpiirtein mätsää.

  Veikkaan ettei onnistu. Eiköhän Jesse joku 3-4 miljoonan mies ole ELC:n jälkeen ja semmoinen ei ole Oilersille minkään tason ongelma.
   
 10. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Anteeksi mitä? Aika pahasti keulitaan jos kuvitellaan, että Jessen seuraava soppari tulisi tuottamaan ongelmia, saa nimittäin aika kovin parantaa otteitaan että tuolla tulisi olemaan mitään ongelmaa. Oilersin ongelma on ennemminkin löytää se laituri ykkösketjuun, kuin se että Jesseä siellä peluutetaan.
   
 11. Jippo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Alkuun pahoittelut siitä, että palaan vielä metakeskusteluun. Haluan kuitenkin tehdä sen, sillä Jesse Puljujärven ja tämän ketjun kohdalla tietyt erot ihmisluonteissa piirtyvät niin selvästi.

  Nythän on niin, että osa suhtautuu urheiluun vastakkain asettelun kautta ja osa yhteenkuuluvuuden tunteen kautta. Jääkiekossa ja Jatkoajassa Me vs Ne -asetelmaa on luontevaa hakea Liiga-osiosta, jossa on kosolti "Meitä" ja "Niitä". Siellä saa luvan kanssa kinata, antaa tunteen vähän läikkyä, argumentoida ja pikkaisen kiusatakin muita kirjoittajia.

  Sitten kun mennään maajoukkueosioon, valtaosalla asenne muuttuu. Leijonista puhuttaessa mennään pääasiassa yhteenkuuluvuuden ehdoilla eli kaikki Jatkoajan kirjoittajat ovat "Me". En ole varmaan ainoa, joka tykkää lukea Leijonien huippumatsien otteluseurannan läpi vielä jälkeenpäin. Enkä ainoa, joka ärsyyntyy siitä, kun joku tulee ilmoittamaan suureellisesti, ettei kannata Leijonia vaan jotain muuta maata.

  Sitten vihdoin asiaan eli em. asioiden törmäämiseen näissä NHL-osion suomalaispelaajien ketjuissa. Osa hakee näistä sitä samaa yhdessä fiilistelyä, mitä maajoukkueosiossa on. Itse kuulun vahvasti tähän ryhmään.

  Ymmärrän kuitenkin, että liika fiilistely kolahtaa joihinkin liigatraumojen takia ja etenkin siihen porukkaan, jotka haluavat profiloitua (NHL:n) asiantuntijoiksi. Asiantuntija ei halua olla fani, eikä fani voi olla asiantuntija.

  Nimimerkki Johnnie viittasi äskettäin tapaus Noitarumpuun jotenkin siihen tyyliin, että keskustelu olisi vuoron perään tehtävää argumentointia jostakin asiasta, ja perustelujen vahvuus ikään kuin määrittää voittajan/oikeassa olijan. Tämä näkemys edustaa nähdäkseni selvästi vastakkain asettelun kautta urheilua käsittävää koulukuntaa.

  Noitarumpu taas on selvästi tunteiden, me-hengen ja fanituksen kautta urheilua lähesty vää ihmistyyppiä. Ei hän argumentoinut voittaakseen keskustelun vaan välittääkseen fiilistään Jessen fanina.

  Minusta olisi nastaa, että täällä saisi fiilistellä rauhassa ilman pilkkaa. Röngän Urheilulehti breikkasi aikanaan periaatteellaan haukkua kaikki, mistä oli syntynyt mukava yhteinen ilmiö, ja sellaiselle toiminnalle on toki paikkansa. Samaan tapaan vastakkain asettelijoilla on oma roolinsa keskustelupalstalla, mutta tätä ajattelutapaa ei tarvitsisi väkisin hieroa meidän positiivista fiilistelyä hakevien naamaan.

  (Kiitos niille, jotka jaksoivat lukea tämän turhan pitkäksi venähtäneen jorinan )
   
 12. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Ai viime vuoden selitykset peluutuksesta on nyt yhtäkkiä unohdettu? Viime vuonnahan tuolla jatkosopimuksella selitettiin ensin tulokassopimuksen polttaminen ja myöhemmin penkittäminen. Nytkö onkin fanien kesken tultu siihen tulokseen, että viime kauden superduon erottaminen olikin vain valmentajan tyhmyyttä?
   
 13. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Siis mitähän v*ttua? En vieläkään ymmärrä tuota sinun pointtia koko asiaan. Pulju ei edelleenkään pelaa sillä tasolla, että sopimuksella olisi mitään ongelmia katossa kahden vuoden päästä. Tietenkin jos joku kuvittelee, että ykkösketjussa pelaaminen tuo automaattisesti $10 miljoonan sopparin, niin sitten pyydän anteeksi kun en ymmärtänyt sitä mitä hait takaa.
   
 14. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  No sanopa muuta. Itse olen ihan yhtä ymmälläni tuosta 10 miljoonan hintalapusta kuin sinäkin. Onhan Pulju hyvä pelaaja, jonka potentiaali on erittäin korkea, mutta kyllä tuollainen spekulaatio kuulostaa aika hurjalta ylireagoinnilta.
   
 15. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Aika saatanan hyvin saa Pulju painaa seuraavat 1,5 vuotta jos meinaa yli 5 miljuunaa tienata seuraavalla sopparilla / kausi
   
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Hyvä viesti, vaikken sinällään tähän keskusteluun sen enempää jaksa ottaa kantaa. Piti viestiä vain kehaista ja erityisesti nostaa tuo tietty NHL vs. Liiga -asettelu erikseen, koska koen huomaavani samanlaisia piirteitä molemmilla puolilla kenttää. Tavallaan ymmärrän, mutta toisaalta en.

  Tälläkin palstalla niin kuin kaikkialla muuallakin kärjistetään aivan julmetusti viestien sisältöä ja sitten niihin tartutaan muiden toimesta, varsinkin jos aihe on mediaseksikäs. Välillä myös kärjistämisen yhteydessä tuntuu häviävän se objektiivisuus ja minusta henkilökohtaisesti tuntuu, että se "mun Kärpät eli jesseonparas"-mentaliteetti on ihan tarkoituksellista perseilyä.

  Sen verran kuitenkin haluan todeta tähän loppuun, että mun mielestä täällä vedetään aika kovat uhriutumiset turhan helposti tai sitten luen tätä ketjua turhan huonolla silmällä, sillä minä en koe Noitarumpun jälkeen huomanneeni juuri mitään erityistä "spedeilyä" tässäkään ketjussa. Laineen ketjussa kärjistellään kyseistä pelaajaa pahasti varsinkin erään käyttäjän toimesta, mutta kyllä se pääsääntöisesti asiallista keskustelua yleensä on.

  Voin myös olla sokea. Osittain.

  Otinkin enemmän kantaa mitä piti, no mutta. Lisätään nyt kuitenkin loppuun, että mukava nähdä Jesseltä parempaa ja edelleen uskon, että pojasta hyvä ykkösketjun laitahyökkääjä koulitaan. Ennustin joskus Marian Hossan uutta tulemista, kaikki on mahdollista tietysti, mutta nyt se on vähän jo epätodennäköisempää. Harmi, siinä ois mallikelpoinen ura.

  Kunhan muistaa pitää ihostaan huolta.
   
 17. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Nämä ketjut, kuten Laineenkin ketju, ovat herkullista maaperää faneille joiden odotukset ovat kirjoittajasta riippuen enemmän tai vähemmän realistisia ja heitä seuraaville trolleille, jotka saavat kiksit pilkunnussimisesta, viestien tahallaan väärin ymmärtämisestä ja ärsyttämisestä. Siihen päälle vielä sinänsä ymmärrettävä pieni turhautuminen hitaahkosta Puljujärven kehittymisestä ja ajoittain jopa ylikriittinen asenne erityisesti Edmontonin kannattajien keskuudessa, niin soppa on valmis.

  Itse toivon Puljujärven onnistumista koko sydämelläni ja harmittaa jos näin herkullinen asetelma valuu ikäänkuin hukkaan. Toisaalta taas uskon Jessen joka tapauksessa NHL-uran pystyvän luomaan. Kyse on lähinnä siitä, täyttääkö ne isot saappaat, mihin odotukset on ladattu. Ei olisi ensimmäinen - eikä viimeinen TOP-5 varattu pelaaja, joka ei ole kyennyt korkeita lupauksia lunastamaan. Näin se vaan jokus menee. Mutta kyllä Jessellä vielä mahdollisuuksia on, eli siltä osin peli ei ole menetetty. Haluaisin myös muistuttaa kaikkia myös siitä, että odotusarvot ovat toiset ykkösenä tai kakkosena varatulle kuin neljäntenä varatulle. Itse olen ainakin vuosien saatossa asennoitunut siten, että - varausvuodesta toki riippuen - yksi tai kaksi pelaajaa nousevat yleensä ohi muiden ja sitten sen jälkeen TOP10 pelaajien osalta erot ovat niin marginaaliset, ettei ainakaan minulle ole suurta väliä, varataanko pelaaja vaikkapa neljäntenä tai kahdeksantena. Veikkaisin, että Puljujärven saama kritiikki olisi aika paljon laimeampaa, jos varaus olisi tapahtunut kahdeksannella vuorolla.

  En ole juuri Edmontonin - ja Puljujärven - pelejä tällä kaudella ehtinyt näkemään, mutta sen vähäisen perusteella mitä olen nähnyt, niin pari seikkaa voi todeta suht. varmasti. Eteenpäin on selvästi menty ja toiseksi kehittymisen varaa on vielä rutkasti joka on tavallaan myös hyvä asia. Tällä hetkellä tuntuu, että se seuraavan stepin ottaminen askelta korkeammalle tasolle on lähinnä pääkopasta kiinni. Toivottavasti saisi lisää onnistumisia, niin se vapauttaisi jo paljon henkisesti. Eikä se seuraavakaan steppi ole vielä lähelläkään kattoa. Toiset kypsyvät hiukan hitaammin, jos nyt näin noin nuoresta kundista voi sanoa.
   
 18. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Lainaus:
  Ihan hyvä teksti. Omasta puolestani en pistä pahaksi sanottiin tässä ketjussa sitten mitä tahansa ja kenestä tahansa. Ainoastaan pitkäksi venynyt jankkaus on tylsää. Mielenkiintoinen ilmiö on sekin, että kun ketjun päähenkilöä kohtaa onni, niin täällä alkaa kauhea kuhina. Fiilistelijät fiilistelee ja tietyt nimimerkit aktivoituvat tauon jälkeen ja kokevat tarvetta latistaa tunnelmaa XD. Hetkenä jolloin sen negatiivisuuden kaiken järjen mukaan pitäisi olla minimissään..
   
 19. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Osin ihan ansiokas viesti, ja joiltain osin tunnistan kyllä itsenikin kuvauksesta. En kylläkään itse tekisi noin suoraa linjanvetoa "fiilistelijöiden" ja "vastakkainasettelijoiden" välille, enkä koe, että vastakkainasettelu olisi urheilussa minulle se juttu. Ja nykyään kun oma lätkän seuraamiseni keskittyy pitkälti NHL:ään, niin en kyllä välttämättä koe yhteenkuuluvuudenkaan sitä olevan. Mutta ei se ainakaan minun kohdallani poissulje sitä, etteikö siinä jääkiekon seuraamisessa olisi fiilistä tai tunnetta mukana. En minä viime yönä Jetsin peliä katsonut aamuyön tunneille siitä syystä, että saan analysoida tietyn pelaajan kiekonmenetyksien tai kiekonriistojen määrää. Enkä usko, että tälläkään palstalla kovin montaa sellaista "asiantuntijaa" löytyy, jolla ei olisi minkäänlaista tunnesidettä tiettyyn joukkueeseen tai pelaajaan, jonka otteita seuraa yhtään aktiivisemmin. Ymmärrän toki pointtisi myös tuosta yhteenkuuluvuudesta, kyllä minäkin maajoukkuefinaalit vahtaan mieluummin (jääkiekostä tietävän) kaveriporukan kesken, kuin yksin. Se ei minun näkemykseni mukaan ole kuitenkaan mikään edellytys sille fiilikselle tai tunteelle.

  Siinä olet kyllä oikeilla jäljillä, että minusta vastavuoroinen keskustelu pohjaa aina perusteltuihin argumentteihin. En näe sellaista keskustelua hedelmällisenä, jossa mielipiteitä ei osata perustella ja kanssakäyminen perustuu pelkästään tunteeseen. Eikä pelkässä fiilistelyssä mitään vikaa ole, on sillekin aikansa ja paikkansa, myös tällä palstalla (esim. otteluseurantaketjut). Mutta kun kyse on "oikeasta" keskustelusta, niin pelkän tunteen ei mielestäni pitäisi ajaa objektiivisuuden ohi. Ainakaan siinä määrin, ettei kykene suodattamaan tunteenpurkauksia tai perustelemaan mielipiteitään. Internetissä on lukemattomia keskustelupalstoja, missä keskustelu on mennyt lukukelvottomaksi roskaksi juurikin kykenemättömyydestä edellä mainittuun asiaan. Itse ainakin viihdyn tällä palstalla juurikin siitä syystä, että täällä keskustelu on oikeasti aika laadukasta, koska viestit pyritään pitämään asiallisena ja mielipiteet perustelemaan.

  Lainaus:
  Tismalleen samaa mieltä. Vastakkainasettelua enemmän on esiintynyt kitinää tästä vastakkainasetelusta.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017 klo 16.25
 20. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Kappas, Pulju saa ainakin harjoitusten perusteella jatkaa McDavidin ketjussa. Olin ihan varma että putoaa kakkoseen tai kolmoseen hieman heikomman pelin jälkeen, mutta McLellan yllätti positiivisesti. Uskon, että Montreal-matsi on selvästi Philly-matsia parempi.
   
 21. Stockton Finest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets
  Puljun pitäis pikkuhiljaa tehdä pisteitä. On täysin käsittämätöntä vetää monta peliä kiikareilla McDavidin ketjussa. Puljujärven suurin ongelma on puuttuva peliäly.
   
 22. Kaspo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Jep, onhan tuo uskomatonta tuo Puljun touhu, nytkin jo yksi peli kiikareilla sen 2+0-pelin jälkeen. Viiteen viimeiseen peliin vain 3+0, pitäisi heittää tuollaiset tehot joka peliin.
   
 23. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Aika monta muutakin änärin superstaraa vetää useamman pelin kiikareilla, eivätkä he mihinkään ketjuistaan putoa.

  Yksittäisissä peleissä pelin sisällä toki saattaa niin käydä, mutta turha kuvitella että joku McDavid laitettaisiin farmiin vain siksi, ettei 10 peliin ole tullut yhtään tehopistettä.

  Siksi kummastuttaa nämä Puljua samantien farmiin passittamassa olevat, jos yksi vaihto menee ilman että olisi tehnyt jotain huikaisevaa.

  Jessehän on ollut nyt varmaan jokaisessa pelissä Oilersin paras pelaaja, joten naatitaan nyt siitä vaan!
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Milloin McDavid tai Ovechkin ovat pelanneet kymmenen peliä putkeen ilman tehopisteitä?

  Oletko tosissasi, ettet näe eroa kaikkien aikojen 20. parhaan maalintekijän, joka tälläkin hetkellä johtaa maalipörssiä ja 39 ottelua NHL:ssä pelanneen nuoren kanssa? Ovechkin on osoittanut, että pystyy tekemään maaleja ja siksi tehoton jakso ei tarkoita AHL-komennosta, kaikki tietää että ne maalihanat aukeaa kuitenkin jossain vaiheessa. Puljujärvi ei ole vielä varmistanut paikkaansa NHL:ssä ja hän on lisäksi waiver-vapaa, joten vertaaminen Ovechkiniin on naurettavaa.

  Seuraavaksi varmaan ihmettelet, miksi Puljujärven peruspalkka on rapiat kahdeksansataatuhatta ja Ovechkinilla kymmenen miljoonaa. "Onhan Ovechkin pelannut kymmenen peliä* putkeen ilman tehopisteitä, joten kyllä Puljujärven vähintään sama pitää tienata". Joo, eihän Puljujärvi vielä voi edes tienata noin paljon, mutta pikkujuttuja kun kyse on suomalaisesta pelaajasta.

  *ei ole oikeasti pelannut.
   
 25. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Joo jos 10 peliä putkeen pelaa ykkösketjussa ilman tehopisteitä, niin kyllä jonnekin muualle joutuu siitä ykkösketjusta, jopa farmiin. Mutta nyt on vasta yksi peli "putkeen", joten eipä hätää. McDavid on kohtuu hyvä pelaaja, mutta ei sen ketjussa kukaan joka pelissä osu, eikä sellaista vaatimusta voi siihen paikkaan asettaa.