Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. Simo Silli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki
  Tullaan nyt vieraisiin pöytiin huuteleen kun keskustelu käy täällä kuumana.

  Itse Laineesta pitävänä ja uraa pitkään seuranneena, en voi toivoa Jesselle muutakuin hyvää. Laineen tän kauden kaikki pelit nähneenä ja Jessen 4 pelin otannalla, voin ihan hyvin myöntää Jessen olleen niissä joukkueen parhaimpia ja parempi kuin Laine monessa omassa pelissään tällä kaudella.

  Harmittaa ihan Laine faninakin tää jatkuva toisten pelaajien sättiminen ja huonolla sarkasmilla heitetyt läpät.

  Ps. Mitenköhän muut näkis asian jos Laine ja Pulju pääsis monen mutkan kautta muodostaan, Laine - Scheifele/McDavid - Pulju kentän. Jatkuisko fanittaminen silloinkin vai osaisko ihmiset vaan nauttia näkemästään (jos kentät toimii).
   
 2. tuketuksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
  @Simo Silli Erittäin samaa mieltä tekstistäsi. Olen nähnyt arviolta n.75% Laineen NHL-peleistä suorana ja kaikki tämän kauden Puljun pelit joten vertailu minun näkökulmasta onnistuu. Olen mieletön molempien fani, Puljua olen seurannut pidempään johtuen Kärppätaustasta, mutta Laine on ollut tarkemman silmän alla siitä lähtien kun tajusin millainen lupaus kyseessä, eli hetki ennen 2016 nuorten kisoja. Onhan kaverit myös samaa ikäluokkaa allekirjoittaneen kanssa, joka lisää mielenkiintoa omalla kohdalla.

  Juuri kuten sanoit, Pulju ollut monessa pelissä parempi, kuin mitä Laine on ollut muutamissa peleissä tällä kaudella. Se on jo kova näyttö. Ulkomuistista sanoisin myös, että Jesse pelaa tällä hetkellä paremmalla tasolla kuin millä Laine pelasi viime kauden alussa ja kun katsoo millä tasolla Pate tuon kauden lopetti on Puljulla jo tällä kaudella mahdollisuus oikeasti ottaa iso rooli tuosta hyökkäyksestä.

  Nyt tarvitaan vain aikaa kehittää kemiaa McDavidin kanssa, itseluottamusta, ja luottoa valmennukselta.
   
 3. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Joo, kiva tätä on sivusta seurata täältäkin. Tosin nyt on se kolmosvaraus. SaiPastahan oli Skriko ja Skriko oli pelimiehiä jos kuka.
   
 4. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Nokelainen. Olihan hän lupaava.

  Muuten antini tähän keskusteluun on olematon. Älkää oikeesti enää jatkakoo tätä samaa shittiä. Roskis on hyvä.
   
 5. Itäpuu Jäsen

  Lainaus:
  No meillähän oli tämä tilanne mm-kisoissa, toki Aho sentterinä. Aika moni puupää näki vain Paten lämärin tai Jessen luistelun olleen "se" juttu tuossa ketjussa. Ei voi käsittää. Onko oululaisilla tai tamperelaisilla jotain osuutta tai ansiota näiden kavereiden menestyksessä? Eipä taida monella olla..
   
 6. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Mitä katkeruutta siitä tulee jos reilussa ottelusarjassa saa kuokkaan? Okei, neljä kertaa putkeen on vähän liikaa ja herkempi mieli saattaisi masentua.

  Ihan yleisestikin ottaen suomalainen media on tehnyt Laineesta jonkun jumalhahmon. Kuitenkin siellä Winnipegissä on parempiakin pelaajia ja Scheifele on Jetsin tulevaisuus ei Laine.

  Toivon molemmille pojille Puljujärvelle ja Laineelle vaan hyvää. Toivottavasti Puljukin ottaisi paikkansa tarunhohtoisessa, niin saisi aamulla herättyä katsoa kahden joukkueen pelikoosteet.
   
 7. V-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Mites ois Laine-Matthews-Pulju? :)
   
 8. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Tyhmä kysymys: eivät tietenkään nauttisi

  Laine-fanit sanois että Laineella olis paljon enemmän pisteitä jos Pulju ei olis niin paska ja menis vaan kovien pelaajien siivellä. Puljufanit sanois että Puljulla olis enemmän maaleja jos Laine ei olis itsekäs kusipää ja laukois aina paikasta yläkulmaan.

  Laine-fanit vittuilis että niillä on vielä kielimuuri, koska Pulju ei ymmärrä kun Oulun murretta eikä sen puheesta saa edes selvää kun sen kieli on kokoajan nenässä.

  Olispa ne samassa jengissä.
   
 9. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Näin erittäin voimakkaita antipatioita Tapparaa vastaan tuntevana minä en ole onnistunut jonkin verran sekä Jetsin että Oilersin pelejä katsoneena havaitsemaan, millä tavalla Puljujärvi olisi missään vaiheessa ollut Lainetta edellä. Luistin liikkuu Puljulla rivakammin mutta kiekonkäsittelyssä ero Laineen hyväksi on huomattavasti suurempi. Puljulta näkee tasaisesti suorituksia, jotka näyttävät NHL-tasolla jopa hieman koomisilta kömpelyydessään. Tuossa kahden maalin matsissa tällainen oli tilanne, jossa Pulju painoi kovaa kyytiä yli hyökkäyssinisen, pysähtyi, kääntyi ja pyllähti sitten perseelleen omia aikojaan.

  Toivon toki kovasti, että Puljujärvi vielä joskus takoo McDavidin rinnalla yli 80 tehopisteen kausia.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Jos Oilersiin saataisiin tuollainen ketju, minusta kaikki suomalaiset voisivat silloin isänmaan hengessä manata yhdessä sitä, miten paljon enemmän sekä Patella että Jessellä olisi syöttöpisteitä, jos McDavid osaisi laukoa kunnolla.
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2017 klo 08.58
 10. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Vain idiootit mittailevat pippeleitään kuka on parempi, Pulju vai Laine ja dissaavat toista. Patrik Laine on minulle mielenkiintoisin suomalaispelaaja NHL:ssä, mutta Puljulle toivon vain kaikkea hyvää. Toivottavasti breikkaa isosti jo pian.

  Minä vain nautin, että näitä suomalaisia lahjakkuuksia nousee NHL:ään ja toivottavasti isoon rooliin. Ihan vitun sama, onko kyseinen pelaaja kyykyttänyt Tapparaa jollain jatkoaikamaaleilla. Melko yhdentekevää on myös se, mistä päin Suomea ovat kotoisin, joskin totta kai erityisesti Tappara-kasvattien menestys lämmittää.

  Ei näitä Laine/Pulju -ketjuja pysty selväjärkiset ihmiset lukemaan eikä edes jaksa kommentoida, kun se on ainaista fanipoikailua / dissaamista / muutamien pelaajien keskinäistä vertailua. Keskityttäisiinkö jatkossa ihan vaan Puljuun tässä ketjussa?
   
 11. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, KalPa.
  Lainaus:
  Fiksu teksti. Laine ja Puljuhan ovat todennäköisesti ainakin jossain määrin kavereita keskenään ja tuskin nauttivat näiden ketjujen lukemisesta.
   
 12. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Niin täydellisesti samaa mieltä kuin vain voi olla. Välillä ajattelee että nämä ketjut on rajoitettu vain teinien käyttöön niin idioottimaisia dissauksia tulee, kun puhutaan vuosikausia hartaasti toivotuista huippulahjakkuuksista suomalaisesta jääkiekkokoulusta.
   
 13. chris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ja niin meni pilalle tämäkin ketju. Laine-ketjuun ei viitsi edes kirjoittaa, kun siellä saa hirveän paskavyöryn niskaansa, jos valitsee sanansa väärin. Tälle ketjulle kävi vissiin samalla lailla.
   
 14. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Eikö ne oo ollut kämppiksiäkin maajoukkueleireillä ja -reissuilla? Varaustilaisuudessa ne takahuoneessa heitti jotain asiaankuuluvaa läppää ja Puljun numerovalinnasta Laine kommentoi jotenkin, että "voi vittu". Silleen hyvällä kommentoi ja ettei tullut yllätyksenä Puljun numerovänkääminen. Huumorilla ja rennolla otteella elävät. Niin tulee menestystä.
   
 15. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Keskustelu pysyisi mielekkäämpänä jos änäriosiossa olisi kaksi lisäketjua tyyliin "Laine on parempi kuin Puljujärvi" ja "Puljujärvi on parempi kuin Laine". Noissa ketjuissa saisi sitten venyttää omaa pippeliä niin pitkäksi kuin pystyy. Modet voisi olla vielä mukana talkoissa ja ohjaisi nämä venytysviestit suoraan sinne. Laiskempikin kirjoittaja voisi vain kirjoittaa omaksi kokemaansa ketjuun "näin on" ja saada itselleen nopeaa henkistä tyydytystä.

  Toinen vaihtoehto olisi yksi lisäketju tyyliin "Meidän äippä on parempi kuin teidän" tai vaikkapa se "Pippelinvenytyskerho". Siellä saisi sitten vääntää, vähätellä, mollata, loukkaantua ja vastahyökätä sen minkä ehtii. Tuollaisessa ketjussa aivoköyhyyskin olisi todellista rikkautta.
   
 16. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mulla on niin paksu nahka, että ei vittuakaan kiinnosta tuo vinkuminen jos sanon ääneen oman mielipiteeni. Vai on ketjun taso mennyt? Mitä helvettiä se oli silloin, kun hyökkäsitte porukalla kirjoittaja Noitarummun niskaan.
   
 17. Yargon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Itse olen Jatkoaikaa seurannut noin viitisen vuotta jo ennenkuin kirjoitusoikeudet hommasin ja täytyy sanoa, että tuo Noitarummun kohtelu on varmaan surullisinta mitä olen täällä koskaan nähnyt. Meillä tuollaista menoa näki ala-asteen pihalla ja silloinkin, vaikkei asiaan osannut puuttua, tiesi, että sen on pakko olla jollain tasolla väärin. Jotenkin tuntuu, että monella kirjoittajalla pääsi se kuuluisa tilannetaju vähän pettämään.

  Mitä tulee Puljuun ja Laineeseen niin toivottavasti molemmat säilyvät terveenä ja pelaavat hienot urat NHL:ssä ja Leijonissa. Toivottavasti Laine on tuleva Rocket Richard Trophy voittaja ja Jesse saisi vakiinnettua paikkansa McDavidin rinnalla ja voittaisi pari sormusta tehden tasaiseen hyviä tehoja. Molemmat voivat sitten olla omilla vahvuuksillaan mukana tuomassa Suomelle sen ensimmäistä jääkiekon olympiakultaa.

  e. Typo
   
 18. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ihan samaa mieltä kaikesta mitä kirjoitit, myöskin Noitarummun tapauksesta. Mutta jotenkin sitä tosiaan toivoisi että nyt meininki olisi reilumpaa ja varmasti jokainen vähänkään järkevää osaa toivoa kaikkea hyvää molemmille pelaajille. Samoin toivoisin itse sitä että Laineen kannattajat malttaisivat ainakin tällä palstalla olla tekemättä joukkohyökkäystä sellaista kirjoittajaa kohtaan, jonka mielestä Puljujärvi on pelannut jossain vaiheessa paremmin. Sama sitten toisinpäin Laineen ketjussa.

  Nyt sitten asiaa Jessestä, jotta en omalta osaltani jauha enää ohi aiheen. Itselleni kova sana on ollut juurikin se, että nyt Jesse on ollut muutamassa pelissä vähintään joukkueensa top2-hyökkääjä, mikä ei ole huonosti kun siellä on kuitenkin mukana mm. McDavid ja Draisaitl. Tämän myötä tulevaisuus ei huoleta enää lainkaan. Nyt vaan nähdään mihin perustaso vakiintuu ja mitä Jesse saa itsestään irti sitten kun ylivoima-aikaa alkaa tulemaan.
   
 19. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Tulevaisuus sen näyttää, ei sinun totuudenjulistukset. Jotta saataisiin hieman perspektiiviä, niin Scheifele pelasi vielä junnusarjoissa tässä iässä, missä Laine ja Pulju ovat.

  Hyvä nähdä Pulju kyllä formissa. Tämä on varmasti yhteyksissä myös siihen, että poika alkaa olla pikku hiljaa asettunut vieraaseen maailmaan ja oppii koko ajan kieltäkin paremmin. Alkaa olemaan sitä myöten yhä vahvemmin osa ryhmää.
   
 20. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kannattaa nyt muistaa, että laiturina on paljon helpompi pelata kuin keskushyökkääjänä tai puolustajana. Ei nämä Mark Scheifelet ja Victor Hedmanit pysty yleensä aluksi muuhun kuin roikkumaan mukana ja yrittämään selviytyä. Miro Heiskanen saattaa napata heti ison roolin, mutta se on täysin poikkeuksellinen yksilö.
   
 21. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  OT:

  missä täällä on niitä Puljun ja Laineen vastakkainasetteluja? Siis sellaisia, että toinen on paska ja toinen ihan ykkönen. Puhutaan, että on, mutta missä? Ihan oikeasti, muutama hyvä esimerkki. Kiitän.

  Sitten asiaan:

  Näyttää siltä, että juniori-ikäinen Puljujärvi on tekemässä läpimurtoaan. Nyt rupeaa olemaan hienoa!
   
 22. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Mä olen innoissani siitä, että Pulju on tälle kaudelle löytänyt sellaisen perustekemisen tason minkä päälle on hyvä rakentaa. Nyt kun ei ole enää jaloissa aikuisia vastaan ja pysyy säännöllisesti pelin sisällä, voi myös alkaa sovittamaan offensiivista pelinäkemystä liigan vaatimuksiin. Jatkamalla hyvää työtä todistaa jatkuvasti itselleen, että kuuluu tähän liigaan ja sitä kautta löytyy tarvittava rentous tekemiseen. Kaikesta huolimatta matkaa on vielä paljon, mutta todella luottavainen olen tämän kauden esitysten perusteella.
   
 23. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Jaa, että oikein kiusaamista? Tämä on kuitenkin keskustelupalsta, jossa jokainen kirjoittaja on vastuussa sanomisistaan. Ihan varmasti kuka tahansa saisi saman verran paskaa niskaansa, jos heittelisi yhtä puusilmäisiä kommentteja siellä sun täällä kykenemättä minkäänlaiseen järkevään argumentointiin. Porukan suhtautuminen oli alkuun vielä kohtuullisen asiallista, mutta käyttäjä itse heitti vielä itse bensaa liekkeihin uhriutumalla ja vetäytymällä vuoropuhelusta joka kerta, kun argumentit loppuivat kesken, jatkaen kohta samaa rataa. Kukaan ei varmasti pakottanut kyseistä kirjoittajaa suoltamaan tuuman paksuiset värilasit päässä tapahtuvaa jankkaamistaan viesti toisensa perään, joten minä en näe yhtäläisyyksiä ala-asteeseen. Vastakkainasettelu Puljujärven ja Laineen välilläkin laantui huomattavasti kyseisen kirjoittajan poistuessa palstalta.

  Ja mitä itse ketjun päähenkilöön tulee, niin hienoa nähdä (kuulla), että eteenpäin on menty. Toivottavasti lisää onnistumisia kerkeää tulla, ennen kuin McLellanin ketjuruletti pyörähtää seuraavan kerran.
   
 24. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Tismalleen samaa mieltä. Tuli ainakin itse koitettua ihan asiallisesti keskustella ko. nimimerkin kanssa, mutta se osoittautui lähes mahdottomaksi. Joka kerta lähti lapasesta ja mentiin rajojen yli - tai ali. Ei se nyt taida mitään sattumaa olla, että kirjoitusoikeuksia ei enää ole, kuten ei ole Dissonanssilla, tai Defensefirstillä(?).
   
 25. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Noitarummulla oli välillä turhan ärhäkkää kirjoitustyyliä, mutta olihan hänen kohtelu hirveää. Varmasti osa teistä kirjoitti asiallisesti ja ymmärrän jos teistä tuntuu tuolta. Uskon kuitenkin että ette huomanneet tai muista kuinka asia tarkalleen meni. Hänellä oli ihan hyviäkin pointteja eikä niistä tietenkään ollut pakko olla samaa mieltä, mutta muistan nuo ajat hyvin kun sain ihan tarpeeksi omankin osani ikävistä kommenteista. Tuohon aikaan ei tarvinut sanoa kuin se, että Jesse ei ole välttämättä niin paljoa huonompi kuin mitä moni kirjoitti (tyyliin vertailtiin ominaisuuksia 8-1 tai 8-2 Laineen hyväksi) ja niskaan tuli saman tien iso määrä tulikivenkatkuista palautetta.

  En tahdo kaivella asiaa enempää enkä ala tästä juupas eipäs-väittelyyn, mutta halusin sanoa oman mielipiteeni tämän yhden ainoan kerran. Toivottavasti tämä sallitaan, jotenkin tuntuu että nykyään (jotkut) ihmiset hermostuvat turhan helposti eriävistä näkemyksistä ja itsekin olen tullut turhan varovaiseksi kun ei jaksaisi alkaa jauhamaankaan.