Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. Aivan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Oli muuten silmiinpistävää juuri tuo että McDavid ei ollut jatkuvasti yksin nopeiden hyökkäyksten kärkenä vaan Pulju oli usein mukana. Lucic sitten tuli vähän viiveellä. Kuinkahan mahtaisi olla jos tuohon saataisiin vielä kolmas jalkavampi lenkki? Toki ehkä antaisin tuolle kolmikolle kyllä nyt sen pari peliä ainakin.

  Oli tosiaan neliön keskellä ylivoiman ja sai siihen yhden syötönkin joka jäi käyttämättä. Ehkei paras syöttö, mutta meni se oli Puljulta osaltaankin. Luulisi tosiaan, että maalille olisi eri mies laittaa. Toki parempi siinäkin kuin ilman ylivoima-aikaa.
   
 2. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Maalissa olisi McDavid voinut laittaa vielä Puljulle ja siitä Puljulla helppo laittaa tyhjiin. No ei voi valittaa, kun lipsahti maaliin.
   
 3. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Nostaa itseasiassa entisestään Puljun hienon kokonaisvaltaisen pelaamisen ansiota se, että koko muu Oilersin joukkue tuntuu tällä hetkellä olevan todella sekavassa tilassa.

  Hyvä (tai pikemminkin karmaiseva) osoitus tuosta oli se Russellin oma maali, jossa ei kyllä ollut yhtään mitään järkeä enää. Se Laineen viimekauden lipsahdus oli lastenleikkiä tuohon verrattuna. Ei tuollaisia pääse vaan tapahtumaan tällä tasolla, jos ei kuuppa ole täydellisen sekaisin siinä tilanteessa.

  Sinänsä toki harmi, että tuo peli kääntyi loppumetreillä tuollaiseksi, sillä olisi se tulos voinut olla toisenlainenkin.
   
 4. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Ensimmäinen erä oli vielä vähän hakemista, kuten oikeastaan koko ketjulta, mutta toisessa ja kolmannessa erässä Pulju oli hyvä ja maalikaan ei ollut kaukana. Jos/kun saa jatkaa McDavidin vierellä, niin tulosta tulee väkisinkin jossain vaiheessa. Veikkaan, että Flamesia vastaan JP iskee pari pinnaa.
   
 5. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Lainaus:
  Tuossa samalla paikallahan Pulju pelasi ne aikaisemmatkin ylivoiman rippeet alkukaudesta. Tuo ylivoimapositio on vähän sellanen suojattu tontti missä ei tarvi koskea kiekkoon ja on iso ruho maskissa jos pelataan viivan kautta. On myös vähän alempana valmiina puolustamaan, mikäli jokin menee vikaan. Valmentaja ei oikein luota Puljuun ennen kuin se verkko alkaa heilua tasakentällisin vähän säännöllisemmin. Se on oikeastaan ihan hyvä asia ja jollain tasolla pidän siitä, ettei Jesse saa paikkaansa helpolla. Nythän tälle kaudelle kehitystä on selvästi jo tapahtunut, eikä Jesse huonoimmillaankaan ole enää pelin ulkopuolella tai jäljessä tilanteista. Osoittaa henkistä vahvuutta.

  Koulutus jatkuu varmasti tulevaisuudessakin ja Pulju on todennäköisesti poppareilla vielä kerran jos toisenkin. Ellei Oilersissa tapahdu tiettyjä muutoksia..
   
 6. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eipä näytä löytyvän tuolle penkitykselle oikein yhtään ymmärtäjää Oilersin palstoilta. Siellä on muuten mainittu, että Jesse on saanut Edmonton Journalin pelaaja-arvioissa keskimääräisesti joukkueen parhaimmat pisteet Oilersissa pelatessaan. Eli kyseinen lehti arvioi jokaisen pelin jälkeen kaikki pelaajat pistein sekä sanallisesti.

  Kun joukkueessa pelaa mm. McDavid ja Draisaitl ei tuo ole ihan huonosti. Kyse on kuitenkin Oilersin kannattajien taholta merkittävästä julkaisusta jota varmasti luetaan, joten kyllä tuokin yksityiskohta tukee sitä että tämä kausi on lähtenyt ihan mukavasti liikkeelle McLellanista huolimatta.
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2017 klo 00.21
 7. chris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kyllähän hänen peruspelaamisensa on ollut ihan hyvällä tasolla. Pelasi aiemmissa otteluissa aika varman päällle eikä tullut suuria virheitä, joskaan ei suuria urotekojakaan. Puljujärvi on näissä pelaamissaan yhdeksässä ottelussa plus-miinustilastossa selvästi plussalla, kun lähes koko muu joukkue on samoissa otteluissa pakkasella, jotkut aika raskaastikin. Nyt viimeisessä ottelussa oli näköjään saanut enemmän vapauksia hyökkäyspään suhteen, pääsi kuitenkin plussalle siinäkin.
   
 8. adolf Jäsen

  Olipahan hyvä peli Jesseltä. Hienoa nähdä että pystyy pelaamaan jo McDavidin vieressä ja oli komia tuuletus ekassa maalissa. Ja hyvä että nyt vielä voittivat tuon pelin vaikka meinasivatkin sulaa ihan totaalisesti 3. erässä.
   
 9. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Omasta mielestäni Puljujärvi taas pelasi paljon paremmin edellisessä pelissä. Toki nyt kaksi maalia mikä on tärkeää, mutta ei ollut mielestäni ollenkaan niin hyvin pelissä sisällä kuin Leafsia vastaan. Toki samaa oli koko ketjulla eli ei pelkästään Puljujärven ongelma. Lisäksi kaatuili kummallisen paljon. Mutta tosiaan kaksi maalia ja se on hyvä jos alkaa löytymään vähän tehojakin.
   
 10. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Kaksi maalia, joista jälkimmäinen kohtuu pullalla. Pulju osti lisäaikaa pelaavassa kokoonpanossa.
   
 11. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Lainaus:
  Haha, noista Puljun kaatuiluista saisi tehtyä aika hauskan koosteen. Kyllä se siitä ja pääasia että niitä tehojakin tulee! Tuota jäähyilyä kun taas katseli niin täytyy nostaa Puljulle hattua siitä ettei ole vielä jäähypenkkiä tälle kaudelle kuluttanut vaikka pelaa aika fyysisesti.
   
 12. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, KalPa.
  Pelaaja-arvioita Edmonton Journal: Cult of Hockey game grades: Edmonton Oilers dominate Calgary over 40, then barely hang on for 7-5 win | Edmonton Journal

  CONNOR McDAVID. 7. Still not “quite right”, but McDavid looks healthier and has more jump with each game. Tonight, it was fun to watch he and Jesse Puljujarvi play together and learn one another’s tendencies. Something special may be brewing between these two. Had an assist and a just-missed break-away in 20:00 of TOI. Was especially good late, with the game on the line.

  JESSE PULJUJARVI. 8. The best Oiler tonight. Named the game’s 2nd star. Was really involved around the net, and was rewarded, with two goals on four shots. More important, he and Connor McDavid showed some real chemistry together. His combination of speed and strength Calgary had few answers to.
   
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Hyvin veikattu. Toivottavasti Pulju nyt saisi kunnon mahiksen McDavidin vierellä vaikka seuraavassa pelissä ei maalia tulisikaan. Jotenkin odottanut että homma lähtisi toimimaan vasta kun saa kunnolla roolia vaikka farmissa ei tehoja tullutkaan.
   
 14. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Mukavaa luettavaa tuo Edmonton Jornalin analyysi. Olisihan se nättiä, jos Jessestä kuoriutuisi McJeesukselle toimiva tutkapari.
   
 15. jundebooY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilya Kovalchuk
  Lainaus:
  Gretzky-Kurri anyone?
   
 16. Mikael Pelzfuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Katsoin vain koosteen, joten tarkempaa analyysiä en pysty tekemään. Toinen maali oli puhdas pomppu, mutta molemmilla kerroilla Pulju oli siellä Ville Niemisen lanseeraamassa karkkikaupassa.

  Lucicin maalia edeltäneessä tilanteessa Pulju väänsi kiekon itselleen, onnistui suojaamaan sitä ja syöttö vielä omille. Lähti tuon jälkeen vaihtoon, joten tilanteesta ei tullut edes plussaa tilastoihin. Pulju oli kuitenkin vaikuttamassa maalin syntyyn ihan merkittävästi.
   
 17. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Kaunista katseltavaa, etenkin tuo toinen maali. Giordanon luistimen terän/kengän välistä ja Puljun jalan kautta maaliin. Huikea sijoittaminen Edmontonin pakilta. Nojoo. Siellähän se Jesse oli missä pitääkin ja sieltä nuita maaleja syntyy. Vaikka vielä ei osaa kroppaansa täysin edukseen käyttää, on siitä tuolla maalinedessä apua. Ulottuvuus on hyvä ja paikkapaikoin pääsee/osaa olla tähystämässä siellä oikeilla tonteilla. Sinne vain kärkkymään kun McDavid tuo kiekkoa laidan kautta ja lapa jäähän, nimi lehteen. Toki Puljun hyvä luistelu auttaa myös pysymään McDavidin kanssa mukana ja siten pääsevät välillä rakentamaan myös yhdessä hyökkäyspeliä.

  Omaan silmään Jesse on kuitenkin eniten parantanu tuossa vyysisessä pelissä. Tällä hetkellä on ollut hyvin pelin keskiössä, ainakin niissä peleissä mitkä itse olen nähnyt. Uskaltaa mennä kulmiin sekä maalile. Ja jopa TAKLAA. En muista Liigassa Jessen kovin monta taklausta antaneen.

  Toivotaan, että Jessen peli jatkuu vastaavanlaisena niin eihän se voi tuosta kuin parantua. Maalinteot ruokkivat lisää onnistumista ja kuten U20 kisoissa, Liigassa ja U18 kisoissa nähtiin niin onhanse hyvä pelaaja flow-tila päällä viilettäessään. Tuskin nyt NHLssä nuiden kaltaista dominoimista voi ihan odottaa mutta pisteitä on varmasti tulossa jatkossakin lisää nyt kun on päässyt myös ylivoimaa pelaamaan.
   
 18. Kärkimiina Jäsen

  Hyvä että tulee onnistumisia pisteiden muodossa (vaikkakin vähän onnettaren avustuksella). Varmasti antaa lisää itseluottamusta niin josko se tästä lähtisi kunnolla rullaamaan. Kyllä näillä esityksillä pitäisi lisää peliaikaa ainakin olla luvassa. Ilmeisesti alkanut englantikin jollain lailla sujumaan kun näytti vaihtopenkillä heittävän jerryä ja naureskelevan.

  The Jesse Puljujarvi Goal Song (Jesse's Goal) - YouTube

  Linkki Puljun maalilauluun.
   
 19. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hieno homma kertakaikkiaan, varsinkin tuo Gretzky-Kurri!

  Tässähän meinasi jo vastakkainasettelun aika olla ohi akselilla Puljujärvi-Laine, mutta nyt sen voi riemukkaasti palauttaa keskusteluun tällä tilastoknopilla: tällä kaudella Jesse on tehnyt keskimäärin yhden maalin per 34,5 minuuttia peliaikaa. Patella on mennyt 35,5 minuuttia per maali.
   
 20. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Myös ensimmäinen oli tuurimaali. Miten se paluukiekko tulikin juuri Jessen lapaan ja siitä onnekas rystyvippi ohi epäonnisen maalivahdin. Itseasiassa kaikkiin maaleihin tarvitaan ripaus onnea jos tälle tielle halutaan lähteä.

  Tosiasia on kuitenkin se, että Jesse oli siellä mistä niitä maaleja tehdään. Ansaitut kaksi maalia ja pulinat pois.
   
 21. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  No onhan se nyt klassinen tuurimaali jos kiekko menee puolustajan luistimen läpi (!) muuttaa siitä vähän suuntaa ja sitten säärestä sisään. Ei se silti tarkoita etteikö Jesse maalia tehnyt&ansainnut (niinkuin maaleja nyt ansaita voisi).
   
 22. Beergenheim20 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Jokerit, OJ
  Nuohan oli ihan tyypillisiä maaleja semmoisille 3-4 nelosketjun ahl/nhl välissä seilaaville tusinapelaajille, eipä noissa maalintekotaito näkynyt millään tavalla.
  Näitä nyt sattuu aina silloin tällöin huonommillekin pelaajille
   
 23. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Itsekin odotan, että Puljujärvi osaisi lopettaa itsensä nöyryyttämisen ja palata Suomeen. Maalitkin ovat (silloin harvoin kun osuu, vain 4 maalia 10 pelissä) tusinatavaraa.
   
 24. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Puljujärvi plusmiinustilastossakin Oilersin hyökkääjistä paras ja koko joukkueen toiseksi paras. Eiköhän tuohon kannattaisi taas ottaa joku 160cm japanilainen tilalle.
   
 25. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jännää miten paljon noiden nuorien poikien taso heittelee. Tällä hetkellä Jesse Puljujärvi on parempi pelaaja kuin Patrik Laine.