Itsellä ollut aina sellainen teoria että ne tyypit joiden kieli on koko ajan ulkona on vähän yksinkertaisia tai jälkeenjääneitä. Joku imetysjuttu jäänyt päälle eikä aikuisiän kontrollimekanismit toimi kunnolla. Mitähän Freud tähän sanoisi. Einstein myös näytti kieltä, mutta oli tosiaan kyllä aika alkeellinen sosiaalisen älyn puolella. Jossain luki että kielen roikotus ulkona, imeväisellä, voi olla merkki Downin syndroomasta.
Done unconsciously, it can hint at how hard an individual [usually a child, but sometimes an adult as well] is
trying to accomplish something—especially when, subjectively, the pursuit is experienced as challenging. In this context, it also signifies a high level of
concentration being devoted to the task. Plus, tongue protrusion in such instances is likely to be directive (i.e., pointed to one side of the mouth).
Jossain vaiheessa varmaan jää kieli jäälle taklauksen jälkeen jos sitä koko ajan roikottaa ulkona.
Varmaan tähän tulee huomiota kiinnitettyä koska omasta mielestäni "kielen näyttämisen impulssin/rekleksin" vastustaminen on ehkä yksi vaikeimpia impulssinhallinnan muotoja.
Tällä postilla en ota kantaa jääkiekkotaitoihin tai kenenkään persoonaan millään tavalla. Vain ja ainoastaan kielenroikotus-ilmiöön. Jokainen tehköön omat johtopäätöksensä. Ehkä ilman estoja täysin vapautuneen pelaa paremmin kuin tiukkapipoinen kontrollifriikki?