Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mutta miksi se jätti ysin luistelematta, pelkkää kasia vain piirteli jäähän?
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Puljua pidettiin ennen varausta heti valmiina NHL-pelaajana. Odotuksiin nähden mennyt huomattavan heikosti. Ja kun muistellaan Keklun saamaa kuran määrää, niin skippasi puljun -ajattelu on täysin oikein. Tuossa varauksessa oli 3 kovaa ja loput arpoja. Kekäläinen valitsi varman sijasta voittoarvan.
   
  pahakurki tykkää tästä.
 3. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Kekäläisen kautta saatiin vielä se Suomi-twisti. TOSIN! Pitkälti Iltapäivälehdistön johdattelemana, ja vaikka niistä löytyy laatutoimittajia ja sisältöäkin, elävät myös pinnallisesta, tunteita lietsovasta 'journalismista'. Saa olla hieman varpaillaan, ettei itse uppoa tuohon suohon, kohuineen ja 'yleisine mielipiteineen', jotka on lehden strategian kautta hakemalla haettua.

  Raadollista tai ei, pienten numeroiden kärkivarauksia tullaan aina seuraamaan suurennuslasilla ja vertailemaan ennen ja jälkeen varattuihin. Kuuluu asiaan, kuuluu bisnekseen.

  Just nyt ei näytä jäävän historian kirjoihin laadukkaana top-4 varauksena. Muttei tarkoita, etteikö voi tehdä vielä hyvän NHL-uran.
   
 4. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Ainakin Ken Holland haluaa pitää Jessen Oilersissa jatkossakin. Ja koska kyseessä on The Athletic eli maksumuurin takana, niin tässä kyseinen pätkä:

  Jesse Puljujarvi’s name has come up quite a bit recently. What’s your assessment of him? It seems like he’s gone through a lot in the last few years. Are you confident he’ll be re-signed and back with the Oilers next season?

  I don’t know a lot about Jesse Puljujarvi. I do know he was picked fourth overall. To be picked that high in the draft, he was a talented, young player in his draft class. I like that he’s a big guy. He’s got skill. He’s still relatively young. He’s 21 years of age.

  In terms of re-signing (him), I’ve had one conversation with his agent. I haven’t talked to him since. Am I confident that we’re going to get him signed? I’m going to do everything I can to get him signed. Certainly, it takes two to tango.

  I know it’s been a tough go for a variety of reasons. Last year was a tough year. It was a tough year for everybody in the Oilers organization. You fire the coach. You fire the manager. That’s tough. It’s tough on the fans. It’s tough on the players – especially younger players. Older, veteran players can probably handle the situation a lot better. But for young players that are trying to make a name for themselves, it’s much more difficult. They don’t have the confidence.

  He’s still a good, young, talented player. I’m hoping that myself and Dave Tippett can provide some stability. I hope he wants to be an Oiler. When I get curveballs thrown at me, then I’ve gotta deal with the curveballs. What would the curveball be? If he doesn’t really wanna be an Oiler. I haven’t really dug that deep. I know it’s been a tough go for him.
   
 5. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Uskoisin DeBrincatin pienen koon laskeneen miehen osakkeita, mutta kyllahan kansainvalisissa peleissakin nahtiin valilla kentalla vahan sellaisia maalinsylkemisen ulkopuolisia elkeita, jotka eivat arvoa valttamatta nostaneet. Joka tapauksessa uskon DeBrincatin pienen koon olevan suurin yksittainen tekija sille, miksi varausnumeronsa loytyi "vasta" kakkoskierroksen loppupaasta.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Nosita Keklun haastattelusita päätellen kuraa tuli jenkkilässä ihan riittävästi ja miksi hän stressaisi pätkääkään Suomen myrskyistä vesilasissa? Ei sen pomo osaa lukea iltapuluja...
  Lainaus:
  Käsittääkseni fyysiset ominaisuudet on vähintään riittävällä tasolla. Kysymykseksi jää, että onko tarpeeksi vikkelät lätkäaivot kirkkaisiin valoihin. Muissa sarjoissa hän on varmaa tähtiainesta ml KHL.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Vieläkin muistan elävästi, kuinka Ville Sirén tuli Hakametsän käytävillä vastaan, siinä ottelussa, kun Pulju "voitti" Laineen. Teki maalin ja Pate loukkaantui. Taisi olla U20 kisojen jälkeen.

  Silloin olin varma, että nyt ainakin Columbus tietää missä mennään, kun itse pääscoutti oli paikalla. Ja hyvin tiesivät, olla ottamatta Puljua.

  ***

  Hyvin samoihin aikoihin organisaatioon oli tullut se sentterireikä Ryan Johansenin poislähtöhalujen takia. Mies kaupattiin tammikuussa 2016, kun U20 kisoja pelattiin. Olihan Blue Jacketsillä wingereitä, niille ei ollut tuolloin mitään tarvetta. Ehdottomasti järkevintä oli draftata puoli vuotta myöhemmin draftin toiseksi paras sentteri.

  Jos Johansen olisi ollut edelleen Columbuksessa, valinta olisi voinut olla toinen. Tai jos Columbus ei olisi edes voittanut lotterya, niin sieltä olisi voitu vetää Keller tai Jost.
   
 8. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joku voisi ehkä luennoida Jesselle sanan tai pari aiheesta "mitä sanon haastattelussa ja mitä en".

  En arvosta Jarkko Ruutua sinänsä, mutta hän ainakin ymmärsi pelin hengen kun tuli varatuksi Vancouveriin, ja joku toimittaja kysyi että mikä olisi unelma-seurasi pelata NHL:ssa? Vastaus oli lyhyt ja ytimekäs -Vancouver Canucks.

  Jesse taitaa olla nyt vähän kusessa.
   
  Konsta Kepuli ja Alamummo tykkäävät tästä.
 9. Mietsuslav Jäsen

  Aika kovaa puhetta, että Pulju olisi tähtipelaaja KHL:ssä. Muutamassa vuodessa liigan rivipelaajasta KHL:n tähtipelaajaksi, kun mitään näkyvää kehitystä ei ole edes tapahtunut? Jos minuutteja ja vastuuta kaipaa niin suosittelen liigaa. Jos nyt siellä ensin hankkisi itseluottamuksen ja tähtistatuksen, ja sitten vaikka KHL:n kautta uutta yritystä.
   
  Klausuuli tykkää tästä.
 10. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Sattuuhan näitä. Steve Moses oli korkeintaan keskiverto maalintekijä ennen KHL:ään menemistä ja siellä taisikin sitten paukuttaa KHL:n silloisen maaliennätyksen.
   
  Rambokala tykkää tästä.
 11. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Se oli Omarkin neroutta se. Kyseisen tykkikauden jälkeen Moses ei ole saanut oikeen mitään aikaiseksi.
   
 12. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Omarkin NHL-ura oli aika vaatimaton sekin, joten mistään äärimmäisen tasonsaosoittaneesta pelaajasta siinäkään tapauksessa ei voida puhua.
   
 13. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Lainaus:
  Oli minusta ennen kisoja syystalvella tämä ottelu. En nyt tarkkaa päivämäärää muista.
   
 14. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Niin miten sen ottaa. Nuiden kultajuhliin päätyneiden U20 kisojen jälkeen Jesse painoi Lainetta paremmalla ppgllä lopun runkosarjaa ja playoffit myös. 0.9 oli muistaakseni ainakin tuo runkosarjan loppu. Kovia miehiä Liigassa pelaa jos rivomiehetkin tekevät 0.9ppgllä.

  Mutta joo. Vaikeaa on ollut Jessen sopeutuminen NHLään. Mutta kuten on nähty, niin toisilla se ottaa aikansa ja toiset ovat heti valmiita. Tääälläkin jo mainitti Dylan Strome näin esimerkiksi. Eikä nuita suomalaisia niin hirveästi ole jotka ovat suoraan tulosta tehneet. Vaan pelanneet AHLää ennen kuin ovat roolia saaneet.

  Kyllä itsellä on täysi luotto, että Jessestä tulee hyvä NHL-tason pelaaja. Kaikki mahdollisuudet siihen ovat edelleen. Kunhan vaan saadaan mies kuntoon ja hänelle nyt kädestä pitäen menevä treeni/kieli/sisäistymis - opas käyntiin. Ja hänet opetetaan tavoille. Toisilla tuo tulee itestään, jotkut vaativat isomman perehdytyksen. Jessen kohdalla selkeästi jälkimmäinen. Kun sitten on näitä Ahoja jotka tiedostavat itse mitä tehdä, miten tehdä, missä ja miksi.
   
  Goner tykkää tästä.
 15. Tornados Jäsen

  Minusta on jännää, että Puljujärvi teilataan niin vahvasti nelosvarauksena, mutta viitosvaraus Juolevista ollaan aika hiljaa.

  Ajattelisin myös nykyään, että Dubois on Kekäläisen tyyppinen varaus. Kaikille lienee myös tullut selväksi, että mies uskaltaa tehdä yleisten odotusten vastaisia valintoja. Uskoisin, että valinta ei olisi niin suuri yllätys mediallekaan kuin 2016.
   
 16. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Ken Holland auttanee. Hänhän myönsi haastattelussa, ettei tiedä Puljujärvestä mitään (paitsi tyyliin varausnumeron), mutta vakuutteli silti tekevänsä kaikkensa saadakseen tämän signaamaan jatkon Oilersiin. Malliesimerkki siitä, kuinka puhutaan paljon sanomatta mitään.
   
  TAM ja Tornados tykkäävät tästä.
 17. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Eipä Juolevista ollu draft vuonnakaan samanlaista hehkutusta kun Puljujärvestä. Eikä Juolevi muutenkaan ollu mikään konsensus ykköspakki tuossa draftissa, vaikka loppuen lopuksi ehkä vähän yllättäen pakeista ykkösenä menikin.
   
 18. Animal Jäsen

  Lainaus:
  Eihän siitä samanlaista ollut kuin Puljusta ja Laineesta, mutta kyllä sitä hehkutettiin ennen draftia ja pidettiin monessa yhteydessä parhaana pakkina. Pelasi pirun hyvät U20 kisat ja sitä ennen täysin suvereenia peliä OHL:ssa
   
 19. Lecavalier Jäsen

  Juolevia on ajettu sisään pitkän kaavan kautta. Saa nähdä eroaako lopputulos Puljusta. Molemmilla ensi kaudella näytönpaikka.

  Jos Puljujärven ja Juolevin sisäänajon vaihtaisi päikseen, niin olisiko kummankaan tilanne erilainen peilaten nykyhetkeen. Ei välttämättä.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 20. White Wolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  AC/DC
  https://www.nhl.com/oilers/news/blo...rse-with-puljujarvi/c-307855922?tid=281885062

  nhl.comissa lyhyt juttu GM Hollandista Puljua koskien..keskustelut ainakin on menossa.

  "[Head Coach Dave Tippett] and I were talking about it yesterday, and Jesse was here yesterday. I spent about an hour with him talking."
  "You have to come to the rink every day and know your jersey is hanging," he said. "You're in the lineup. "

  Ehkä sieltä vähän jutuista paistaa, että yhteinen sävel on löydetty?
   
 21. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Hitto siellä on ollu piiiitkä tunti. :D

  Tämä voi kyllä olla loppupeleissä se paras ratkaisu. Edmontoniin on nyt kuitenkin jo aika pitkään yritetty juurtua. Jessen kielipään tuntien ei uuden mestan haltuun ottaminen liene siitä helpoimmasta päästä. Jos nyt uudet tuulet alkais muutenkin puhallella niin ehkä voisi olla jopa varovaisen toiveikas?
   
  V-G- tykkää tästä.
 22. IcePhoenix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
  Darren Dreger on Twitter

  Darren Dregerin mukaan Pulju on ilmeisesti pyytänyt virallisesti siirtoa pois Edmontonista. Edmontonille tämä on ok, mutta eivät tietenkään aio Jessestä ilmaiseksi luopua.
   
  Vatman, Ck & Ranksu tykkäävät tästä.
 23. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Olisi kiva tietää, että mitä Jesse vastaa kysymykseen "miksi haluat pois nykyisestä seurasta", kun uusi potentiaalinen työnantaja tätä kysyy?
   
 24. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Nyt vain Army hereillä ja halvalla hinnalla Puljujärvi nuotteihin. Yakupov ja Pääjärvi ollaan jo kokeiltu.
   
  Palsa, astraljava & Larry David tykkäävät tästä.
 25. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
  Lainaus:
  Ihmettelen kyllä kovasti, jos tämä on totta. Jessen kohtelu ei ole kyllä ollut miekestäni optimaalista, mutta ei ole kyllä missään vaiheessa säväyttänyt peliesityksillään. Hoitais nyt vaan jalkansa kuntoon ja pysyis Oilersissa.