Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Aika monella lätkäpelaajalla on siimat, kun ei sitä kiekkoa hauiksella pelata.
   
 2. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Grabner on vain yksi esimerkki että siellä on oikeasti sellaisia kavereita jotka on viimeisen päälle kunnossa. Seuraan kaveria IG:ssä niin on jäänyt mieleen jossa loikkaa uima-altaasta ykkösellä pois.

  @Rambokala Ei suoraan mutta niillä on vaikutus hartioihin ja yläselän toimintaan. Mut hei, jalat jalat jalat.
   
  Vislami tykkää tästä.
 3. adolf Jäsen

  Hymy oli levvee kun Jesse töräytti hienon maalin! Ei muuta kun jatka samaan malliin.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Katsoppa huvikseen semmoinen pelaaja kuin Tyler Seguin. Aikamoiset pakkasen raiskaamat pulkannarut hänelläkin, mutta hyvin tuntuisi kulkevan. Grabner nyt on aika huono verrokki, kun on varmaan viimeisiä vanhan liiton puntti-pekkoja. Lisäksi tuo +8cm pituus ero tekee myös lihasmassassa aika suuren eron. Mutta se siitä.

  Mille se Jessen peli tänään näytti? Tehnyt Oilerssin ainokaisen niin ilmeisesti ainakin vihdoin sai myös tehopisteitä tehtyä
   
 5. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Ylläolevien Grabneriin liittyvien vastausten lisäksi kysäisen, että löytyykö Grabnerilta IG:stä kuvia, joissa on sen ikäinen kuin Jesse nyt? Jos löytyy, onko samanlaiset parrut? Jori Lehteräkin oli ainakin joku vuosi sitten ylhäältä aika skrode kroppa.
   
 6. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Lehterä näytti siltä, että IG:ssä poseeraaminen kiinnostaa enemmän kuin NHL:ssä pärjääminen. Kaveri kerää yläkroppaan massaa, vaikka liike on posin kautta ilmaistuna paska.

  Narujen koolla nyt ei ole mitään väliä, vaan peli kentällä näyttää, miten tasapaino ja tilannekovuus riittää.
   
 7. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Jotkut ovat vielä jämähtäneet sinne kahvakiekon huippuvuosien aikakaudelle, missä isosta massasta oli oikeasti hyötyä. Nykyisin pitää jo aika tarkkaan miettiä minne sitä lihasmassaa kerää, eikä tuo nyt näyttäisi näitä pienempiä kavereita edes estävän menestymästä. Pettersson ja Girard ainakin näyttää todella kevyeltä varpaista päähän ja tuskin Gaudreau myöskään mikään kummoinen tankki on, vaikka pituus voi myös hämätä.
   
 8. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niin ja Grabner on 11 vuotta Jesseä vanhempi. Aika harva alle parikymppisenä on fysiikaltaan valmis paketti. Ei Grabnerkaan nykyisen kaltainen mörkö ollut 11 vuotta sitten.
   
 9. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lopultakin tuli ihan ns. kunnon maali, ei mikään roikku-pomppu-kieppu-törkky-kahdenperseenkautta-ripuliperhonen, vaan ihan kunnon suoraan syötöstä pommi verkon perukoille. Nämä tekee hemmetin hyvää itseluottamukselle. Mutta noin muuten näyttää vain 10:11 jääaikaa, mikä on taas huonompi signaali. Missä vika?

  Ja se maali Jesse oli pääroolissa jota kelattiin videolta varmaan tunti, niin pystyykö joku sanomaan että missä helvetin kohdassa se kiekko kävi maalissa? Itse en kaikkien zoomauksienkaan jälkeen mitenkään keksi missä se olisi ylittänyt viivan.
   
  katekismus tykkää tästä.
 10. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Nimen omaan. Jotkut näyttävät toivovan Jesselle samantyyppistä rakennetta, vaikka ensimmäisenä mieleen tulevat skrodemmalla yläkropalla varustetut eivät pelillisesti häikäise. Grabner nyt ainakin joskus on ollut ihan hyvä. Nykytilasta en osaa tarkkaan sanoa. Tällä kaudella en ole nähnyt häneltä yhtään peliä.

  Oskar Osala sanoi Lihastohtorin blogissa olevassa haastattelussa, että nuorena pitää hankkia ensin pohjat ja kestävyys. Voimaominaisuudet kerkeää hankkia myöhemminkin. Mikä on se myöhemmin, en osaa tarkemmin itse viisastella. Voin muistaa lausunnon myös epätarkasti.
   
 11. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Jokainen voi vaikka Malkinin kuvia googlailla, missä on ilman paitaa. Joillain tuntuu olevan sellainen ihmeellinen harhakäsitys että isot lihakset tekee sinusta automaattisesti hyvän jääkiekkoilijan. Ei niillä isoilla lihaksilla mitään tee, jos et jaksa pelata, eikä ne ole mikään itsetarkoitus jääkiekossa.

  Mitä minä nyt olen ymmärtänyt, niin keskivartalon ja jalkojen lihakset on jääkiekossa tärkeimpiä, koska ihmisen tasapaino ja luisteluvoima/kestävyys lähtee sieltä. Tämä on vain korostunut viime vuosina, kun pelin vaatimukset ovat alkaneet korostamaan vuosi vuodelta enemmän nopeutta, sähäköitä suunnanmuutoksia ja näppäryyttä. Tykki yläkroppa ja paksut hanskat näyttää kuvissa ihan hyviltä, mutta tää ei nyt ole mitään kehonrakennusta, vaan jääkiekkoa.
   
 12. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Tuotahan Mikko Rantanenkin on treenannut viime kesät. Oli aiemmin paljon perseellään, mutta vahvojen jalkojen ja keskivartalon ansiosta ei ole enää.

  Mukavaa, että Pulju on päässyt maalin makuun. Jospa se siitä.
   
 13. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Lainaus:
  Siitä tuli vielä yksi hidastus jossain välissä, mistä näki, että kävi. Vitutti.
   
 14. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Sen verran vielä jatkan aiheesta. Jarkko Ruutu kuvaili kirjassaan Malkinia yhdeksi vahvimmaksi ukoksi ketä vastaan on jäällä pelannut. Ja nimenomaan luistimet jalassa. Eli tasapaino pirun kova. Eikä se Ruutukaan mikään pikku-ukko ollut.

  Mitä Jessen tekemiseen. Maali ruokkii varmasti lisää itseluottamusta. On saanut pikkuhiljaa pelillisen tason paremmaksi ja nyt kun alkaisi vielä tulosta tulemaan.
   
 15. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Missasitte mun pointin. Totesin vain että liigan kovin kunto on ihan jossain muualla kuin Ahon kertomassa paikassa.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Okei eli missä ja miten se ilmenee?
   
 17. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  En minä tiedä, että missä ja miten näiden kaikkien typerien jänkkäyksen kohteena olevien asioiden tulisi ilmetä, mutta väite siitä, että parikymppisellä kundilla olisi NHL:n kovin kunto, on aika erikoinen.

  Jatkakaa.
   
  Mängimies tykkää tästä.
 18. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Joo ei mikään Robson Da Silva. Next
   
 19. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Itse ainakin ymmärsin, että puhuttiin suomalaisesta Liigasta. Tiedä sitten, eiköhän siinäkin ole hieman värikynää mukana.
   
 20. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Jäi viime yön peli näkemättä, mutta ilmeisesti koko nelosketju pelannut hyvin ja Puljujärven vähäinen jääaika johtuu lukuisista erikoistilanteista. Toki Puljujärvi pääsi pelaamaan nyt ylivoimaa 27sekuntia ja alivoimaa 53sekuntia. Kärkiäijät näyttää olevan vähän väsyneitä ja huonosti toimiva ylivoima toimii entistä huonommin, joten olisi joukkueelle hyvä, mikäli Puljujärvi pystyisi auttamaan erikoistilanteissakin.
   
 21. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Jesse siirretty nyt ykkösen laitaan McDavidin vierelle. Nyt on se näytönpaikka.
   
  Mängimies tykkää tästä.
 22. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tässäkin ehkä huomaa McLellanin ja Hitchcockin eron ihan konkreettisesti. Ensin mainitun aikaan Puljujärvi lensi ykkösketjusta helvettiin heti kun onnistui tekemään vain yhden maalin ottelussa. Nykyisen koutsin aikana pääsee kokeilemaan ykköseen heti kun on tehnyt sen yhden maalin.
   
 23. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Lainaus:
  Matsi vasta lauantaina, oliko harkoissa kentissä? Ois hienoa nähdä!
   
 24. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Veikkaisin toki että mikäli Khaira ei olisi pelikiellossa niin ainakaan tätä parivaljakkoa ei olisi hajotettu. Olisiko molemmat sitten nostettu ykköseen, mene ja tiedä.
   
 25. agent082 Jäsen

  RNH-McDavid-Puljujärvi

  Onhan tuo varmasti joillekin pettymys, että alkukauden kolmosketjun kantajan roolista Pulju on nyt tiputettu jo ykköskentän kolmannen pyörän rooliin, mutta itse näen tämän positiivisena asiana.