Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Jere Karalahti – tilanneseuranta ja spekulointi

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Brewer, 21.08.2002 klo 08.54.

 1. Artyukhin Jäsen

 2. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Karalahti om drogerna, vännerna i Bandidos och framtiden | SHL | Expressen

  Expressenissä siis alkuperäinen ja laajempi haastattelu. Pikaisesti kun tuon silmäili läpi, niin ehkä eniten seuraavat pistivät silmään:
  - Pakollinen kirjamainos tuossa tuli, WSOY kustantajana.
  - Lapsista puhuttaessa ei sanallakaan sano mitään Valko-Venäjällä syntyneestä lapsesta. Ja jos oikein käsitin, niin haastattelu tehtiin tosiaan isänpäivänä, ellei sitten tuo ole maannut yli viikkoa jossain kovalevyllä.
  - Mainitsee tuossa, että Nannalla on treenaamiseen liittyvä yritys, Karalahti mukana toiminnassa ja vääntää jotain treeniohjelmaa. Tätäkin piti promota.
  - HIFK kiinnostaisi, mutta "ovi on kiinni kun pelasi Jokereissa".
  - Jukureista sukulaismiehet ovat ehdotelleet pelaajista ja Jere "miettii vielä". Eli rivien välistä luettuna haluaa joko lisää rahaa tai edes vihreää valoa seuralta.

  Eli aika perinteistä settiä siis.
   
 3. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Jokakuukautinen mediaulostulo tällä kertaa ruotsalaisen lehden sivuilla. Samat jutut kuin ennenkin: kirja, muijan treenibisnes ja oma valmennusryhmä siinä sekä "voin palata jos haluan" -jorinat. Mukava summa rahaa tilille haastiksesta ja pääsponssi eli vedonlyöntifirma on taas tyytyväinen, kun näkyvyys on taattu kaikkien suomalaismedioiden napattua - taas kerran - sokeana syöttiin ja Jere on puheenaihe hetken. Ei siinä, pääasia että puhutaan ja hyvän markkinamiehen joku liigaseura Jerestä varmasti saisi aitioisännäksi tai jonnekin, missä ei ole ihan niin nöpönuukaa onko joku asia faktaa tai fiktiota. Spoiler alert seuraavaa Jerejuttua odottaville etukäteen: Ei tule pelaamaan Jukureissa.
   
 4. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Jaahas, taas mennään. Mielenkiintoista olisi omalla tavallaan nähdä Jere vielä liigassa, mutta menisi joko pelaamaan, tai olisi hiljaa. Alkaa jo ottamaan nuppiin tämä "kiinnostaa/ei kiinnosta" -venkoilu. Hyvähän tosin herra on omaa markkina-arvoa nostamaan, mutta ei tässä nyt todellakaan sentään mitään Crosbyä odoteta. Meno alkaa olemaan jo aika marttyyrimaista.

  Sanoista tekoihin Jere, kerrankin.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mainokseltahan tuo vain vaikuttaa, mutta ehkä tuossa on tarkoitus myös pitää taustalla meteliä että Jukurit nostaisi tarjoustaan. Karalahdelle itselle varmaan riittäisi kun iskisi jonkun rahakkaan sopimuksen ennen siirtorajan umpeutumista, siihen asti saa blogista rahat vedettyä ja samalla saa sitten kirjalle lisää julkisuutta. Ihan sama vaikka ei pärjäisikään pelillisesti, jos käy vain hetken pelaamassa, pitää vain itsensä pinnalla ja silloin on taas varmaan helpompi lähteä kirjaa myymään ja hankkimaan vaikka sopimuksen blogista uudestaan jos peliura päättyy.
   
 6. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Jere, se juna meni jo.
   
 7. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Joo Jere vois nyt mennä vaikka koittamaan jotain oikeita töitä, niin sais vähän sisältöä elämäänsä. Toimittajat ovat näköjään kiinnostuneita vielä jollain tasolla noista Jeren spekulaatioista, mutta siihen se taitaa jäädäkin sitten.
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Melkoine ero tuossa IS:n jutussa verrattuna alkuperäiseen, itse en ainakaan Expressenin jutusta saanut käsitystä että nimenomaan seuran puolelta olisi Jereä houkuteltu Mikkeliin, ainoastaan että H. Koivisto ja Keni pyytelevät tulemaan peliseuraksi.
   
 9. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Eilen Jere näytti tekevän katselmusta Mikkelin jäähallilla. Tiedä sitten tarkoittaako mitään
   
 10. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Eilisen vielä ymmärtää, koska silloin oli Osuuspankin ja Jukureiden perhepäivä Ikioma Areenalla. Mutta kun Jere oli tänäänkin hallilla.

  E:typo
   
 11. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Voihan sitä eläkeläinen käydä veljeä ja lankomiestä moikkaamassa, jos vaipanvaihto kotona kyllästyttää. Ei olisi yllättävää bongata JK myös illan Jukurit-Hpk pelissä Jukurien vieraana. Jere ja Vesalainen/Tuominen osaavat mediapelin, mutta onko 1+1=2 vai jotain muuta?
   
 12. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Eiköhän Jere pelaa jo ensi viikolla Jukureiden paidassa. Tämä lähinnä mutuiluna.
   
 13. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Kai tuo muutamat jäätreenit ottaisi ennen peliin tuloa? Tuskin niin suvereeni seppä liigatasolle enää on että voisi vaan hypätä kylmiltään katsomosta kaukaloon.
   
 14. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  On jotenkin niin pirun vaikea nähdä yhtälöä Dufva ja J. Karalahti samassa pukukopissa. Ristokin on kuitenkin suhteellisen sanavalmis ja kärkäs sanomaan, pahimmillaan omapäinen J. Karalahti saa lankonsa ja veljensä mukaan, jos jotain kärhämää tulisi. Ollaanko valmiita ottamaan riskejä sen suhteen, tätä riskiähän ei pienennä edes ottelukohtainen sopimus. Lisäksi aika vaikea uskoa Jeren tuollaiseen soppariin suostuvan.

  Saapa nähdä. Ihme pelleilyä tämä on, että Jere tuota kuvaa antaa, että ovi olisi avoinna Jukureihin, mutta vielä miettii. Eiköhän siellä ole aika paljon muita muuttujia.
   
 15. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Jere ei ole tunnetusti pahemmin liksojaan säästellyt, joten saattaa olla tarpeen suostua siihen mitä tarjotaan. Aikansa yrittää toki venkoilla ja saada mahdollisimman hyvää sopimusta.

  Lainaus:
  Jotain ehkä tarjottukin, mutta yrittää vedättää sopparia paremmaksi.
   
 16. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Samaan katsomoon sopivat ainakin helposti. Seurasivat nimittäin Jukurien aamujään tänään vierekkäisillä penkeillä ja juttua riitti. Toki puheenaiheena saattoi olla vaikka ensi kesän laituriremontti. Pääasia, että puhutaan vai kuinka se sanonta menikään. Harkittu näyttäytyminen? Olisi siinä viiden metrin päässä ollut tyhjiä aitioita, jos oikeasti olisi bisnesneuvotteluita ollut käynnissä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.11.2016 klo 18.56
 17. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Jeren uran loppuvuosina näistä sopimusneuvotteluista on aina vuotanut paljon tietoa medialle, hyvin suurella todennäköisyydellä Jeren omasta leiristä. Nythän toki jutut jo suoraan Jeren blogista, kun ketään muuta ei kai kiinnosta noita julkaista. Yrittää vedättää kysyntää ja hintoja ylös näillä huhuilla. Mun puolesta vois lopettaa jo, mutta kyllähän tuo toisi vähän puheenaihetta liigaan.
   
 18. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toki ilmeisesti saa reilut 100 000 euroa kirjoittamalla blogia vedonlyöntiyhtiölle joten olettaen että summa oikeasti on tuota tasoa ja sopimus jatkuu jatkossakin niin ihan mitä tahansa hommaa ei kannata ottaa. Olettaen että ilmeisesti myös tekee vaimon firmassa hommia. Ansiotulot saattaa nämä yhdistettynä olla reilusti yli 100 000 euroa joten ihan välttämättä kaikkea ei kannata ottaa, varsinkin jos diili blogiin menee, tosin voisi olettaa että pelaajauran jälkeen ja kun kirjaa julkaistaan on jopa mahdollisuus saada nykyistä parempikin diili. Kyllähän sopimus Jukureihin saattaisi myös edistää jonkin verran kirjankin myyntiä, ettei varmasti ole poissuljettu käydä nyt muutama kuukausi vielä pelaamassa.
   
 19. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Dufva taas paljasti lehdelle, että ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu, mutta ainakaan hän ei ole ollut Jeren kanssa missään yhteyksissä ja tiedä koko asiasta mitään.

  Edelleen epäilen että Jere vaan nostaa itseään otsikoihin koko ajan.
   
 20. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Eli Karalahden sopimus Jukureihin julkistetaan seuravaan 24 tunnin sisällä.
   
 21. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Niin miten sen nyt ottaa, eipä tuosta lopulta hirveän kauan ole kuin samainen RD halusi samaisen Karalahden JYPiinkin, mutta silloin tarjouskilpailu hävittiin.
   
 22. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  En kyllä hetkeäkään usko (ennenkuin näen), että Jere Jukureissa joskus pelaisi. Eikä enää tosimielellä missään muussakaan seurassa.

  Jos nyt kuitenkin halutaan jatkaa tätä spekulointia, niin kyllähän Dufva tykkää tarinoista. Moni muistaa 3 x Jormakka, joten miksi ei 2 x Karalahti olisi myös mielessä.
   
 23. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Tällä hetkellä näyttää siltä, että Karalahti tarvitsee enemmän Jukureita kuin Jukurit Karalahtea. Jos homma olisi vain Jerestä itsestään kiinni, niin varmasti hän pelaisi. Dufva ei kuitenkaan ole tyhmä, hän ei tee varmasti mitään, mikä voisi sekoittaa Jukureiden nykyistä hyvää menoa. Ennen Karalahti oli high risk - high reward, mutta nykyään hän taitaa olla vain high risk.

  Taitavasti Jere kyllä mainostaa itseään. En hetkeäkään usko, että Jere oli oikeasti lopettamassa uraansa viime kesänä, kunhan vain pyrki saamaan elatusmaksuja pienemmiksi, kun ei ollut seuraavaa joukkuetta tiedossa. Varmasti on tarjonnut itseään sinne tänne, mutta aika moni ovi on Jerelle kiinni. Nyt sitten pyörii Mikkelin suunnalla sillä verukkeella, kun veli ja lankomies pelaavat Jukureissa. Jeren kannalta on huonoa, että Jukureiden alkukausi on ollut niin huikea. Jos Jukurit ottaisi nousijana turpaansa harva se ilta ja peleissä kävisi nihkeästi yleisöä, paine Jeren palkkaamiseen olisi paljon kovempi.
   
 24. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
 25. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK