Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Jere Karalahti – tilanneseuranta ja spekulointi

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Brewer, 21.08.2002 klo 08.54.

 1. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Jos Jukurit olisi ilman voittoja sarjan hännillä niin Karalahden kipinä voisi olla jo lopullisesti hiipunut *hymiö*
   
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Pieni vedätyksen maku näissä viikoittain tulevissa lopullisissa lopetuspäätöksissä ja niiden perumisissa, lähinnä tuntuu kirjan mainostamiselta. JOS on tosissaan niin Jukurien kannalta kaksipiippuinen juttu koko vanhemman Karalahden palkkaus. Plussapuolella luonnollisesti maalivainu (Jukurit kuitenkin ainoa top6 joukkue alle 20 tehdyllä maalilla), kysymysmerkkeinä sitten että pystyykö luopumaan tähtistatuksesta joukkueen eteen (Jukurit on nimenomaisesti duunaritiimi ja siinä jokaisen on oltava joka ilta ne haalarit yllä, sooloiluun ei yksinkertaisesti ole varaa). Lisäksi luulen että vielä tällä hetkellä Jukurien tyhjyyttään ammottava isojen jäähyjen tilasto tulisi saamaan täytettä Jeren ansiosta. Ja kun sitä huomiotalouttakaan ei vielä ole tarvittu mielenkiinnon ylläpitämiseksi ja alkukausi on uskoakseni valanut melko vankan pohjan yleisön uskolle...
   
 4. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Eli rahaa tarttis, ja Jukurit on ainoa ketä kiinnostaa. Sellaista oman bisneksen buffausta ja maksetun mainoksen latomista oli herran esiintyminen Armanin talkkarissakin, että huh huh. Mutta varmasti todella hyvätasoinen liigapakki edelleen, ei siinä mitään.
   
 5. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Karalahden kannattais vaihtaa taktiikkaa ja tehdä niinkuin Nykäs-Masa. Heti kun on massista pulaa niin soitto Seiskaan. :D
   
 6. Pulle Nah Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Palevan Kallo
  Lainaus:
  Tai vois alkaa laulaa.

  Kyllähän tässä vähän heruttelyn makua on Jerkun puolelta, "muutama tarjous ulkomailta" tarkoituksena saada Jukureilta mahdollisimman kova tarjous pöytään. Elekee tarttuko syöttiin Mikkeli...
   
 7. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllä se on Karalahti joka tarvitsee Jukureita enemmän kuin Jukurit Karalahtea. Hintapyyntö sen mukaan sitten.
   
 8. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Samassa blogissa heitetään onnistuneesti 1) juttuvihjettä mahdollisesta paluusta iltapäivälehdille, 2) mainostetaan omaa tulevaa kirjaa, 3) nostetaan nimellä esiin neljä eri yhteistyökumppania ja 4) mainostetaan näkyvästi ulkomaista vedonlyöntifirmaa. Markkina-arvon ja nimen tunnettavuuden ylläpitoa ja blogin hiipuneen lukijamäärän elvyttämistä.

  Viime keväänä Jere hinnoitteli itsensä pihalle mikkeliläisten suunnitelmista ja nyt tuli uusi yritys kaksi päivää uuden Tj:n julkistuksen jälkeen. Homma vaan on niin, että RD päättää kaikista peliin liittyvistä asioista ja joukkueen menestys ja yhtenäisyys vs. 41 -vuotias entinen tähtipakki - asetelma ei ole jälkimmäisen puolella. Kyllä Jere Mikkeliin pelaamaan pääsee, kunhan tekee sen a) samalla palkalla ja b) samoilla säännöillä kuin muukin joukkue ja c) toivottavasti koeajan kautta, täyteen pelikuntoon pääseminen saattaa kestää.
   
 9. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Juu....taitaa Jerekin huomata, että ei se siirtyminen hyvin palkatusta duunista ns. normi-duuniin ole ihan helppoa. Tai mitä nyt töitä tällä hetkellä tekeekään.
  Jukurit voisi iskeä loppukaudeksi pelikohtaisen pahvin käteen = jokainen pelattu ottelu ja 1500 egee. Pelejä jäljellä n. 50 kipaletta eli sellainen 75 000 € soppari voisi toimia. Pelikiellot tai muut poissaolot, niin ei tarvitse maksaa mitään.
   
 10. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Blogissaan Karalahti kirjoittaa "ainoa kotimainen jengi jossa voisin nyt vetää on Mikkelin Jukurit, koska siellä tehdään asioita eri tavalla kuin muissa liigajengeissä." Mitenkähän eri tavalla nyt sitten Karalahden mielestä asioita tehdään Jukureissa muihin Liiga-seuroihin verrattuna? Mikä on se ero? Haiskahtaa nyt tällaiselta julkisuuden hakemiselta vahvasti koko touhu. Expekt maksaa Karalahdelle, jotta Karalahti kirjoittelee juttuja, joita ihmiset tulevat lukemaan Expektin sivuille ja sitä kautta kassavirta kasvaa.

  Lisäksi on sanottava, että itse en kyllä tätä kaveria kaipaa takaisin Liigaan enää. On käsittämätöntä, kuinka paljon ihaillaan miestä, joka muutama vuosi sitten avoimesti kaveerasi rikollisjärjestöksi nimetyn moottoripyöräkerhon jäsenten kanssa. Ja huumekohut ym. kaikki mitä on vuosien varrella tapahtunut. Mutta kai se nyt sitten kertoo ihmisen pohjimmaisesta luonteesta, että esim. Kaj Kunnasta vihataan ja Jere Karalahtea ihaillaan. Ei saatana.
   
 11. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jos Jere saa diilin Jukureihin, niin täytyy toivoa että RD olisi laittanut soppariin pykälän pronssipelin pelaamisesta.

  Näin me valitettavasti Jere sut muistetaan.
   
 12. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jos tämä diili joskus toteutuu (jota vahvasti epäilen), niin eiköhän siinä sopparissa ole aika monta muutakin sellaista pykälää, joita ei välttämättä ketjukaverin paperista löydy.
   
 13. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Ei tietenkään mitään. Mutta eihän hän voi sanoa myöskään, että kyseessä on viimeinen oljenkorsi. Kai Jere tuolla haki sitä, että fanit pistäis painetta seurajohdolle, mutta hiljasta pidelly. Pakko kai Jeren tyyryä buffaamaan tyttöfrendin fitnesstouhuja. Häipys jo julkisuudesta koko jätkä.
   
 14. Lainaus:
  Olisi luullut että jo Hifkin aikoihin olisi ollut joku maininta sopparissa että velvoittaa pelaamaan. Penan aikaanko tämä oli? Ei muista enää.

  Kieltämättä Karalahti ei yleisöä kiinnostavana persoonana sovi yhtään RD:n Jukureihin minkä viihdearvo on samaa maalin kuivumisen luokkaa kuin muillakin Dufvan jengeillä.
   
 15. TheSirPena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Narrina hänet muistetaan! Ei voisi vähempää kiinnostaa jotkut pronssipelit.
   
 16. Sakari78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jeren oma mediapeliä vain. Saa hyvin julkisuutta blogilleen ja tulevalle kirjalleen. Ei ole ollut oikeissa kontakteissa Mikkeliin enää aikoihin.
   
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Ensinnäkin: ÄTPPOMK!

  Toisekseen kiinnostaisi tietää minkälaista yleisön kiinnostusta ja viihdearvoa tässä tarkoitetaan? Paikallisyleisö on tykännyt alkukaudesta kun tiimi tekee omaa juttua ja vieläpä menestyksekkäästi tai ainakin sen näköisesti että ovat ihan tosissaan ja kunnon draivilla mukana. Itse tykkään ainakin parempana otsikoita iloisesta peli-ilmeestä ja täydestä hallista kuin esim. muutaman vuoden takaisia siitä kuinka paikallisessa yökerhossa valmentaja oli nyrkkitappelussa parin pelaajan kanssa.
  Lainaus:
  Kuten jo tuoreeltaan tätä viimeisintä blogitekstiä kommentoin, tällaiset viikottaiset "lopetan" "no en lopetakaan" "no lopetan sittenkii, ihan oikeesti tällä kertaa"-ilmoitukset ainakin vaikuttavat pelkästään huomion lypsämiseltä. Toki mahdollista että mielellään höntsäilisi sukulaismiesten kanssa, mutta tuskin niin tosissaan että Jukurien kannattaisi edes ihmeemmin noteerata näitä. (Eikä taida sen enempää noteerausta olla tulossakaan kuin RD:n vastaus Länsi-Savon toimittajalle että "Emme kommentoi huhuja".)
   
 18. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jeren 'lopetan/en lopeta'- leikki on vähän samaa mitä Rudi the Kyykkääjä harrasti palatessaan Liigaan.

  Turha jätkä. Seuraavaksi tanssii tähtien kanssa- uraa luomaan.

  Vieläkin repeillään kun kaveripiireissä joku möläyttää sen skidin nimen. On katottu sarjoja...
   
 19. Falcon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jeren vaimo Nanna Karalahti, oli eilen puoli seitsemän ohjelmassa vieraana ja myönsi itsekin, että Jeren mielipiteet vaihtuvat joka toinen päivä, eli ei osaa päättää jatkaako vai ei. Jerellähän on tulot tippuneet ja rahan tarvetta varmasti on. Tosin entiselle tulotasolle ei enää ole asiaa noilla kilometreillä.
   
 20. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
 21. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Tämähän ei ole edes vitsi. Tuostahan maksetaan palkkaa ja kun ynnää tuon 100 000 tekemättä mitään huippudiilin näihin mahdollisiin julkisuuden esiintymisiin niin veikkaampa että tämä on Jeren suunta parin seuraavan vuoden ajan kun on vielä jonkin asteinen noste uralta ja ihmiset tuntee naaman.
  Sitten muutaman vuoden päästä oikeisiin töihin mihin ei enään tämä orastava jääkiekkostaran status enää riitä.

  _
   
 22. Falcon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aika hyvän diilin on Jere tehnyt vedonlyöntiyhtiön kanssa. Tuskin Jereä enää SM- liigassa pelaajana nähdään. Veikkaisin että keskittyy tulevaisuudessa enemmän Fittnes bisneksiin ja ehkä myös valmentamiseen jossakin muodossa.
   
 23. Poropaimen Jäsen

  Eikö joku täällä jo sisäpiirin tietona kertonut että rahahanat täysin ummessa? Ei tuo 100K nyt ihan pelkkää tiputusta ole...
   
 24. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Lainaus:
  Kyllähän Karalahti kykenee vielä muutamia vuosia nettoamaan hyvinkin nyyhkytarinoilla yms. tuputtamalla itseään joka paikkaan. Kansaan uppoaa tällainen "tuhkimotarina". Toki tuota tarinaa voi kritisoida aika paljonkin, mutta kieltämättä Jeren urasta on helppo tehdä kansaan vetoavaa sisältöä.

  Pelaamalla välttämättä ei enää liikoja saisi, mutta rahahanat tuskin on ummessa vielä hetkeen.
   
 25. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Karalahden kirja tulee olemaan menestys. Se sisältö kirjasta mitä ei tähän mennessä ole julkisuuteen tippunut esim. Tapuli ajoilta on mielenkiintoista. Kaikki ne yhteydet, pelleilyt viinan/lääkkeiden/huumeiden kanssa ja joukkue sekoilut poisjäänteineen.
  Kyllä itse kirjan aion hankkia ja lukea. Tyhmästä päästä kärsii moni Suomalainen ja moni ihminen ympäri maailmaa, melkein kaikki.

  Eniten kiinnostavat IFK:n ajat jolloin tuntui tapahtuvan jatkuvasti. Toivon vain, että The Book on oikeasti sitä itseään eikä mitään liirumlaarumia mikä on melkein totuutta mutta ei kuitenkaan.

  Mediassa Karalahden kohtalo tuntuu olevan tällä hetkellä melkein puhutumpi aihe kuin Trump vs. Hilary. Ei siinä, aivan sama mitä tekee.

  Rip Hakki, allways on my mind.