Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Jere Karalahti – tilanneseuranta ja spekulointi

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Brewer, 21.08.2002 klo 08.54.

 1. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  @Vesuri , sulla menee nyt puurot ja vellit sekaisin. Eihän yhteiskunta maksa toiselle vanhemmalle tuomittuja/sovittuja elareita täysimääräisenä, vaan minimielarit. Voutihan ei nappaa palkasta mitään ennen tuomiota, joten jos ja kun tuomionantovaiheeseen ei ole koskaan päästy/jouduttu, vaan asiat on sovittu ennen sitä, tällainen naurettava pitkittäminen on ihan mahdollista. Ulosottoa ei siis aloiteta, jos prosessi on päällä.

  Ja mitä tulee siihen, että myös muut yh:t ja lesket käyvät töissä ja elättävät lapsiaan yksin, asia on vähän kuin sanoisi, että mihin sitä nykyaikaista asuntoa tarvitsee, kun maailmassa miljoonat elävät alkeellisissa olosuhteissa. Tässä nimenomaisessa tapauksessa isä tienaa ns. perkeleesti eikä kanna vastuutaan, joten lienee kohtuullista, että hän maksaa sovitun summan. Tosin Jeren kohdalla vaikuttaa siltä, että hän tietoisesti pitkittää asiaa, jottei hänen tarvitsisi pitää sovituista asioista kiinni.

  Susanna Karalahden ammatissa Jeren tausta ei varsinaisesti ole mikään työn saamista helpottava tekijä. Tokihan alaa voi aina vaihtaa, mutta onhan sekin jokseenkin kohtuuton vaatimus.

  Täällä Helsingissä se ei varsinaisesti ole ollut mikään salaisuus, että Jere ei pitänyt tyttäreensä kuukausiin yhtään mitään yhteyttä, kun tieto au-lapsesta tuli julki. Sittemmin asiat ovat onneksi muuttuneet ja hyvä niin. Ikävä tosiasia on kuitenkin se, että Jere olisi halutessaan voinut asian kunnolla ja miehekkäästi.

  Mutta tämä tästä aiheesta osaltani.
   
 2. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raimo Heinonen & Riku Teräs
  Tuli vaan mieleen noista elatusmaksuasioista lukiessa, että eikös Jerellä ole laskujeni mukaan nyt kolme lasta (yksi edellisestä liitosta, yksi Venäjällä sekä nyt yksi nykyisestä suhteesta)?
  Lainaus:
  Eipäs nyt lähdetä ajamaan omia agendoja vaan luetaan ensin City- lehden haastattelu.

  Lainaus:
  Karalahden Instagramista voi päätellä ehkä jotain. Minusta ainakaan ei näytä että jääkiekko olisi Jerellä päällimäinen asia tällä hetkellä. Veikkaan että tulee tekemään jotain fitnessin, bodauksen, ruokavalioiden ja tämäntyylisten juttujen parissa (tämä siis täytenä arvauksena).
   
 3. Lainaus:
  Siis mitä agendaa ajoin? En jaksa lukea ko. haastattelua.
   
 4. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jaahas, olisi tai olisi. Eihän tuo paluu HIFK:iin olisi vielä mikään pomminvarma rokotus erilaisia törttöilyjä vastaan olisi ollut. On hyvin mahdollista, että jullipaidassa Jere olisi vedellyt överiksi ja ajautunut johonkin sekoilukierteeseen kaukalossa (vrt. HV71) tai sen ulkopuolella. Homma olisi hyvin voinut päättyä kaudessa tai kahdessa. Tai puolessa kaudessa...
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ekana tulisi mieleen Blues seurana jossa pystyisi "jäähdyttelemään" ja ehkä jotain muuta pientä projektia taustalla jo tehdä. Palkkakin varmaan kuitenkin parempi kun mikään edellä oleva asia, eri asia toki onko mies pelikunnossa. Jukureita taidettiin pitkään huhuilla, oliko sitten palkkapyyntö lian kova vai pelikunnosta kiini vai eikö mies halua lähteä pääkaupunkiseudulta.
   
 6. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Näistä sun viesteistä paistaa kyllä läpi niin äärimmäinen antipatia Karalahtea kohtaan, ettei mitään järkeä. Joo, mulkku jätkä varmasti eikä siitä liene epäselvyyksiä, että on jättänyt vastuitaan hoitamatta.
  Siitä huolimatta on edelleen osoittamatta, että miksi yhdenkään ihmisen pitäisi maksaa 1200€/kk, tulotasosta riippumatta, yhden lapsen elatukseen? Jos yhden lapsen sijaan pitääkin elättää myös ex-puoliso, niin ei sekään oikein mahdu järkeen. Kuten tässä parikin käyttäjää on ansiokkaasti tuonut esille, on kotiin jääminen elätettäväksi ollut kuitenkin henkilön oma päätös. Toki puoliso voi esittää omia vaatimuksiaan, mutta kuka niitä käskee noudattamaan, jos todella haluaisi tehdä myös töitä? Aivan, ei kukaan.
  Työn saamista voi toki yrittää perustella milloin milläkin, mutta todellisuudessa aiempi työura on lähes alalla kuin alalla ainoa merkittävä meriitti ansiolistaa luettaessa. Jos pelottaa, tai haluaa uskotella, että sukunimi estää työn saannin, niin tyttönimi takaisin ja työnhakuun. Jos kuitenkin valitsee olla vaikuttamatta itse asioihin, niin sille ei sitten mahda mitään.
  Mulla ei ole henkilökohtaisesti mitään Susannaa vastaan enkä missään nimessä halua antaa sellaista kuvaa, etteikö hän olisi tehnyt hienoa työtä lasta yksin kasvattaessaan. Mulla menee kuitenkin todella syvälle tunteisiin, kun hakeudutaan johonkin helvetin uhrin rooliin. Yritetään vierittää vastuu omista valinnoista jonkun toisen syyksi (aivan kuten Jere lähes kaikessa) ja ollaan niin uhria niin uhria. Ja sitten on ihmisiä, joilla riittää empatiaa näitä kohtaan.
  Ugh.
   
 7. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mä otan tähän asiaan kantaa nyt toistaiseksi viimeisen kerran tästä aiheesta. Susanna Karalahti ei ole uhriutunut julkisesti eikä ole hirveästi asioitaan julkisuudessa kommentoinut, pikemminkin päinvastoin. Lehdet sen sijaan ovat kaivaneet asiaan liittyviä asioita ja siksi niistä on kirjoitettu. Jos ja kun mun henkilökohtaiset mielipiteeni on tuotu esiin joidenkin mielestä ehkä kärkkäälläkin tavalla, ei ole Susannan vika eikä minun mielipiteitäni pitäisi kääntää Susannaa vastaan.

  Olen melko varma, että Susanna Karalahtikin tekisi nyt monta asiaa toisin kuin mitä on aikoinaan tehnyt. Mutta se nyt ei enää auta, kun päätökset on tehty. Päätökset on varmaankin tehty perheen yhteisen edun nimissä sitä silmällä pitäen, että yhdessä ollaan hamaan tappiin asti. Mielestäni yksi olennainen osa päätöksissä on ollut myös Jeren vaatimus, ettei vaimo tee täysipäiväisesti töitä. Väheksyä ei voi myöskään sitä, että Jerellä on ollut taipumus kadota omille teilleen sekä kauden aikana että sen jälkeen js että perhe on elänyt arkea myös eri maissa. Käytännössä arki on siis ollut monessa mielessä yh:n arkea, mutta päätöksiä on kuitenkin ollut tekemässä kaksi ihmistä. Parisuhteessa pitää toisinaan valita myös "taistelunsa" ja kun perheellä on ollut taloudelliset mahdollisuudet huomioida toisen puolison ammatin erikoisuudet ja "luonteen heikkoudet", on valittu, kuten valittu. Oman moraalini mukaan nämä valinnat pitäisi myös Jeren huomioida nyt, kun avioliitto on ajanut karille. Näin tekisi suoraselkäinen mies. Jerehän on julkisestikin antanut kiitosta ex-vaimolleen näistä asioista. Olisi eri asia, jos Jerellä ei näitä rahoja olisi ollutkaan, mutta ainakin verotietojen mukaan rahaa on jäänyt varsin mukavasti myös lapaseen joka kuukausi eikä reilun tonnin elarit pitäisi vaikuttaa elämiseen mitenkään. Henk.koht. pitäisin huolen siitä, että lapsillani on kaikki, mitä tarvitsevat ja vasta sitten miettisin itseäni, mutta valitettavan moni muu vanhempi sukupuolesta riippumatta ei näin toimi.

  Itse olisin tehnyt eri valinnat kuin Karalahdet. Olisin laittanut Jeren luiskaan jo ajat sitten ja rakentanut oman elämäni ja itsenäisyyteni kuntoon. Mutta kun rakkaus ja usko toiseen, varsinkin päihdeperheissä, ei useinkaan toimi fiksuimmalla mahdollisella tavalla. Huoli toisesta ja hänen pärjäämisestään, jos kaikki muuttuu, on hyvin dominoiva aspekti elämässä. Ja yhteinen lapsi mutkistaa asias vielä entisestään. Uskon kuitenkin, että Karalahden entinen perhe pärjää, riippumatta siitä, maksaako Jere jenin pesoa. Ovathan he pärjänneet tähänkin asti.

  Mutta tämä tästä aiheesta.
   
 8. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
 9. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 10. azlakki#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Jere laittoi Snapchatissa videoo, missä kuvasi mailojaan nimellä varustettuna ja tokasi videossa, että "Jos sittenki vielä". Mihinhän lie menossa..
   
 11. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Lainaus:
  Yllättäen. Heti kun kiista ratkennut hänen edukseen, niin ei olla enää eläkeläistä. Tässäkin mies kusettaa.

  Arvostan kyllä Jeren saavutuksia maajoukkueessa. Sekin on hänen oma asiansa/valintansa, että hölmöili orastavan NHL-uran täysin pilalle ja treenitkään ei nuorena kiinnostaneet. Itse hän valintansa tehnyt, eikä niistä ole kenellekään velkaa. Tosin ilman IFK:ta ja Kalea olisi ura voinut loppua jo paljon aiemmin. Jos ei Kalen suosiossa olisi ollut, niin varmaan olisi aineet vieneet. Toki hän itse on ilmeisesti niin hyvä, että voi olla ylimielinen IFK:ta kohtaan.

  Mutta onhan tuo ihmisenä aikamoinen juntti / white thrash. Heti noin ulkoisesta habituksesta uhoavaan puheeseen, miten aina kun kaukalossa oli vahingossa taas polvella taklattu, ettei tätä yritetty kun sillon lähtee jalka irti.
  Jättänyt tulematta töihinsä aika tärkeinä hetkinä, sikiää irtosuhteista eli ei vissiin osaa käyttää kumia ja hengaa mopojengiläisten kanssa. Ilman jääkiekkoa Karalahden touhut tuo mieleen lähinnä narsistisen reppanan, joka ei mielestään tee väärin, mutta asiat vaan menee vituiksi. Ja onhan se Karalahden ihannointi sinällään kyseenalaista, puhutaan että vaikeuksista tehnyt kuitenkin ihan hyvän uran (elämäm koulu opettanut). Mutta tosiaan harvoinhan se noin onnistuu ja tässäkin talenttia meni hukkaan enemmän. Tylsemmät kaverit ovat monesti tulleet paljon suurempia todennäköisyyksien reittiä ja menneet pidemmälle kuin Karalahti, vaikka kykyä olisi ollut vähemmän.
   
 12. paraspelaaja Jäsen

  Mainitaan nyt vielä tännekin:

  Karalahden peliura on ohi.

  Ei siis tarttunut Jukurien tai kenenkään muunkaan tarjoukseen enää. Arman LIVEssä, vai mikä onkaan, kertoi nuo uutiset.
   
 13. MikGo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Leijonat
  Aki Linnanahde kirjoittaa Karalahden elämänkerran. Onko muuten Linnanahde kirjoittanut elämänkertoja tai edes kirjoja koskaan?
   
 14. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Lainaus:
  Ei, mutta sehän vain kuuluu asiaan Karalahden elämänkertaa kirjoittaessa. Kirjoittajan pitääkin olla junttimainen kuulapää, vailla kokemusta asiasta.
   
 15. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Onko Linnanahde lukenut yhtään kirjaa?
   
 16. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Tämähän on mahtavaa, jos kirjasta tulee kuten Linnanahteen haastattelut, niin se keskittyy ihmettelemään miten Jere on pystynyt tekemään kaiken mitä on tehnyt ja alleviivaamaan sitä kuinka lahjakas sekä upea Jere yleisesti ottaen on. En tiedä miten hän pystyy sitten sen tyhmän haltioituneen ilmeen siirtämään printtiversioon.
   
 17. Noitarumpu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Karalahti on ollut värikäs persoona kiekossa ja onhan hän siinä tehnyt paljon hyviäkin asioita, vaikkakin kaikki muu onkin ollut paljon enemmän otsikoissa. Kiitokset pelaajana, monet hyvät hetket järjesti meille joukkueista riippumatta.

  Ihmisenä: ota niskasta kii itteäs ja ole isä sille ukrainalaismimmin lapsellekin. Tämmöset luikertelut nakertavat paljon kunnioitusta sua kohtaan ainakin täältä.
   
 18. Hessu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, NHL, AC Oulu, Liverpool
  Lainaus:
  Pakko sen verran nusaista, että taisi olla kuitenkin valkovenäläismimmi. Entinen neuvostomaa kuitenkin, heh.

  Ilo oli katsella Jeren otteita myös kärppäpaidassa, vaikka kausi lyhyeksi jäikin tiettyjen asioiden vuoksi. Karalahti on niitä pelaajia, jotka tuntuu tehneen vaikutuksen jokaisen joukkueen faneihin, joissa on vaan pelannut. Yksi liigan värikkäimmistä persoonista ehdottomasti.

  Theo Fleuryn elämänkerran lukeneena, ei malta odottaa myös Karalahden elämänkertaa, varsinkin kun kokemusta on Liigan lisäksi myös viidestä eri kiekkoliigasta.
   
 19. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Jos, niin toivottavasti on kirjoittanut edes elämäkertoja.
   
 20. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Aki Linnanahde on radiojuontaja. Sehän antaa nykyisin ammattipätevyyden ihan mihin tahansa hommaan.
   
 21. Lainaus:
  Miten kukaan voi kirjoittaa kirjan jos vaatimus sen kirjoittamiselle on että on kirjoittanut kirjan?
   
 22. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oli kyllä surkea esitys sekä Armanilta että Jereltä tuossa "showssa". Siis tämä Arman on kyllä niin onneton studioisäntä että sääliksi melkein käy. Jaajo otti homman 100-0 haltuun ja tuntui että Arman jäätyi aivan täysin. Samoin se Jeren haastattelu oli jotenkin niin onneton ja ilman mitään sisältöä. Jerellä lisäksi liian pieni trenditakki päällä...
   
 23. MikGo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Ihan hyvä kysymys. Toki jostakinhan se pitää aloittaa, mutta kun kyseessä on kuitenkin Karalahti niin ehkä itse näkisin, että kirjoittana toimii joku meritoitunut kirjoittaja. Kuten esimerksiksi Jarkko Ruudun kirjan kirjoitti Nyholm (joka oli todella hyvä) ja Jantusen Marko Lempinen. Toivottavasti huoleni ovat vääriä.
   
 24. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  "Tämä mies on luuseri! Hänellä on paikallisradiotoimittajan paperit, hänen nimensä on JJJAMIIIIII!!!"

  Vaikka sinänsä on Jerellä ollut komea ura, niin tavallaan sääli, että henk koht elämän hölmöilyt estivät sen korkeimman lennon. Ties mihin olisi Karalahden urakaari vienytkään Atlantin tuolla puolenkin. No, nämä on näitä jossitteluita. Olisin kyllä mielelläni ottanut hänet jäähdyttelemään Jukureihin yhdeksi kaudeksi. Luultavasti olisi pelillisesti edelleen ihan pätevä äijä, vaikka ikää onkin.
   
 25. Bartholomew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings
  Lainaus:
  Mä kyllä veikkaan, että ne oli just noi hölmöilyt, mitkä mahdollistivat niin korkeat lennot, että ei sen korkeammalle ole mahdollista päästä.