Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Näin ollen KHL-osio, ja tietysti siis Jokereiden osio sen mukana, kuuluu joko tuonne uuteen löylyosioon tai sitten - mieluummin - nykyiselle paikalleen, sillä onhan sen kontekstina jääkiekko.
Itse asiassa näinhän se on. KHL ja etenkin Jokerit ovat ensisijaisesti Putinin hallinnon poliittinen representaatio, jota näytellään jääkiekkoilullisissa lavasteissa. Näin ollen KHL-jääkiekkoilua koskeva oikea keskustelualue olisi juurikin Löylyhuone, koska sinne on tungettu muukin poliittinen keskustelu, olipa siinä seassa jääkiekkoa tai ei.
 
Ancylusjärven jää, on taakse jäänyttä elämää.

teppana

Jäsen
En nyt oikein ymmärrä tätä uudistusta. Eli, jatkossa voi tulla kakkua jos jääkiekkopuolella ei ole ollut hyvää antia ja töpeksii vapaalla?

Omalla kohdalla NHL on se liiga mikä eniten kiinnostaa. Tuota liigaa tulee kommentoitua HFBoardsilla. Koska siellä keskustelu liigasta on kertaluokkaa kymmenen laadukkaampaa. Mutta mielelläni silti väijyn nuo lätkäkeskustelut täältä foorumilta. Samalla sitten voin vapaalle puolelle jotain kirjoittaa.

Olenko nyt siis heikommassa asemassa verrattuna muihin käyttäjiin?

Muutenkin uudistus on erikoinen. Kännissäkö te näitä mietitte? Löylyhuone missä ei saa heittää löylyä? Poistakaa se koko vapaan puoli jos noin aiheuttaa päänvaivaa.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Joskus aikanaan - ennen Jokerijoukkueen siirtymistä Putinin propagandatiimiin - tuli kirjoiteltua myös kiekkopuolelle. En sinne enää mitään kirjoita, sillä ymmärrän ettei minulla oikein ole mitään annettavaa kiekkokeskusteluun, pl. jonkinsortin nostalgiset muistelot ennen pre-russia -aikaa sekä ajoittaiset vittuuntumispurkaukset koskien ex-Neuvostoliiton jälkiliukkaille lähtemistä.

Itselleni Jatkoajan vapaan puoli edustaa parasta mitä internetillä on tarjota, mutta jos siellä nyt aletaan jakamaan rangaistuksia kiekkopuolen ansioiden perusteella malliin Saudia-arabia kuten nimim. @Pisin Kääpiö 186cm tuossa ansiokkaasti rautalangasta väänsi, niin taidan suksia suosiolla vittuun palstalta.
Vaihtoehtona ei siis ole kirjoittaa niin, että rangaistuksia ei tarvitse jakaa?
 
Kielipoliisi - prkl... päivämäärään kuuluu piste molempien numeroiden perään!

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lisäksi haluaisimme vielä tähdentää, että muuttuneista linjauksista huolimatta suunnitelmanamme ei ole järjestää mitään vapaan keskustelun suursiivousta. Yksikään vanha palstalainen ei ole saamassa kenkää vaikka keskittyisikin kirjoittamaan vapaaseen keskusteluun, kunhan pysyy poissa hankaluuksista. Kokonaisuutta tarkastellaan vain kurinpitokäsittelyn yhteydessä.
Ei kai tuota kohtaa ole kauhean vaikea väärin ymmärtää? Nyt omana arviona ennemmin niin että uusien palstalaisten olisi hyvä kirjoittaa myös niihin kiekkokeskusteluihin, koska kiekkopalstalla kuitenkin ollaan. Jos tullaan pelkästään keskustelemaan vapaalle niin varsin suurella osuudella sellaiset on ennenkin lähteneet isoista ovista pihalle. Kun ovat tahtoneet olla enemmän hämmentämässä ja edistämässä tiettyä agendaa kuin keskustelemassa...
 
Olla ihminen, siinäpä työ...

kiwipilot

Jäsen
Minusta on outoa, jos Jatkoaikaan kirjoittaa henkilöitä, jotka eivät osallistu ollenkaan lätkäkeskusteluihin. Eikö tällaisia henkilöitä varten ole olemassa ihan muut sivustot.
Kerrotko muutaman? Siis sellaisen missä keskustelu on yhtä laadukasta ja monipuolista kuin Jatkoajan vapaan puolella? Mä olen kirjoitellut tänne nyt kuusitoista vuotta enkä usko, että mitään vastaavaa löytyy tilalle. Sulle nuorempana palstalaisena uuden etsiminen lienee helpompaa, itse en jaksa vaivautua.
 

Partakus

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hyvä uudistus. Ehkä pistää miettimään vähän näitä "onks teillä koskaan paskat housussa ringissä" -tason nollakirjoittajia.
Ootko veli Roogeri huomannut saman kuin itsekkin, että nostelet aina ajoittain yksittäisiä kirjoittajia tikun nokkaan. Silti ne vaan kirjoittelee, ja hyvä niin. Eiköhän tälle palstalle persoonia mahdu monenmoisia? Ja jo lienee kirjoittaja määrästä selvää että näin on.
Varmaankin jotkut jopa värittelee juttujaan, taikka jopa satuilevat täysin. Ei pitäisi ottaa liiaksi itteensä, ja sitten se kulunut eli ainahan voi blokata jos ei maistu.
Ja maistuuhan se sullekkin vissiin välillä. Viitamäki jos tuohon tahtiin kuskaa, niin saattaa se kura oikeesti joskus vielä tiensä pöksyihisi löytää. Joillei ole jo löytänyt. Kaikkeahan ei kaikki kirjoita, tai sitten kirjoittaa isolla kynällä.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Sanoinko tosiaan niin?

Rautalankaa Sinulle: Mielestäni on väärin, että kiekkopuolen ansioilla saisi pidemmän vieterin vapaan kirjoituksille. Sillä juuri tuota uusi linjaus tarkoittaa.

Jatkoaika taisi syödä tällä Heikoilla jäillä -osiolla lapsiaan.
Et sanonut. Enkä käsittääkseni väittänytkään sinun niin sanoneen.

Pointti ei liene se. Toki yksityinen palsta päättää itse säännöt. Mutta aika erikoiselta kuulostaa arvottaa palstalaisia tuolla tavoin. Jos tavoitteena on ollut sääntöjen selkeyttäminen ja moderoinnin parantaminen, on lähtökohta vähintäänkin erikoinen.
@kiwipilot & @teppana Minusta tuo ajatus, että hyvää sisältöä palstalle tuottaneella ihmisellä on pidempi vieteri kuin jollain toisella, on ensiajattelemalla ihan hyväkin ajatus. Nyt toki korostuu se, että parhaaksi sisällöksi katsotaan kiekkopuolen kirjoitukset. Joten voi olla, että omakin mieli muuttuu, jos tätä syvemmin pohdin. Nopeasti en kuitenkaan pidä sitä välttämättä huonona ajatuksena, että jos meillä on palstaveli Miroslav-14 ja palstaveli CPM, joista toinen kirjoittaa vain vapaalle ja toinen ansiokkaasti myös kiekkopolelle ja he päätyvät kirjoittamaan jotain rankaisemisen arvoista, niin lopputulos voi olla erilainen. Ei tokikaan ole hyvä, jos pikkurikkeestä, josta seurauksena on vaikkapa viikon banni, niin siinä ei tarvita eripituisia siimoja, mutta jos punnitaan porttikieltoa tai pitkää pelikieltoa, niin silloin se kiekkopuolen kirjoittelu saakin painaa vaakakupissa.

Kuten todettua, saatan muuttaa mielipidettäni jossain kohtaa, mutta minusta tuo ajatus tuossa ei ihan pöhkö ole, kunhan toteutus on sitten järkevä. Se lopulta kertoo sen, että onko tuo hyvä vai huono.

Minusta on outoa, jos Jatkoaikaan kirjoittaa henkilöitä, jotka eivät osallistu ollenkaan lätkäkeskusteluihin. Eikö tällaisia henkilöitä varten ole olemassa ihan muut sivustot.
Minusta taas on ihan ok, jos joku ei osallistu lainkaan lätkäkeskusteluun. Kunhan on asiallinen keskustelija vapaalla. En ole ainoa, joka on sitä mieltä, että Jatkoajan vapaa keskustelu, tulevaisuudessa ehkä sitten myös löylypuoli, on yksi Suomen parhaista keskustelupalstoista. Jos joku ihminen, joka ei niin kauhean kiinnostunut kiekosta ole, haluaa osallistua tasokkaaseen keskusteluun palstalla, se hänelle suotakoon.
 
Kielipoliisi - prkl... päivämäärään kuuluu piste molempien numeroiden perään!

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Taneli Ronkaisen jatkosopimus, Kuopion Palloseura
Ootko veli Roogeri huomannut saman kuin itsekkin, että nostelet aina ajoittain yksittäisiä kirjoittajia tikun nokkaan.
Voi olla, mutta enemmän minä nostan tässä sitä sisältöä kuin yksittäistä kirjoittajaa. Ihan oikeasti, mielestäni tämä on edelleen kaikesta huolimatta jääkiekkopalsta niin onhan se nyt aika jäätävää että täällä on kirjoittaja/kirjoittajia joilla ei ole vuosiin ollut mitään annettavaa tai edes viestejä jääkiekkokeskusteluun. Sitä tosiaan ihmettelen että onko tällaisen käyttäjän paikka täällä vai jollain muulla foorumilla.

Missä näitä on? Ei ole tullut itselle vastaan.
Kierrätyskeskuksessa. Löytyy varmaan kun etsii.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!
Suosikkijoukkue
HIFK, Lexaa
Ite olisin odottanut modeilta anteeksipyyntöä ja henkilökohtaisen paluukutsun esittämistä schollille.
Tää on kyllä aina ajankohtainen puheenaihe. Harva kirjoittaja pystyy ihan samaan kuin scholl, hyvässä ja pahassa.

Joku päivä havahduin siihen että sanoin uimashortseja homohousuiksi. Niin tärkeä henkilö omassa elämässä on kyseessä.

Löylyhuone on hyvä idea, mutta kestänee hetken että silmä tottuu.
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Minusta on outoa, jos Jatkoaikaan kirjoittaa henkilöitä, jotka eivät osallistu ollenkaan lätkäkeskusteluihin. Eikö tällaisia henkilöitä varten ole olemassa ihan muut sivustot.
Ei se minusta ole outoa. Jääkiekosta saa kyllä ihan todellisessa maailmassakin jutella riittävästi, enkä minä esimerkiksi jaksa suosikkijoukkueeni osioon juuri koskaan kirjoittaa (enkä edes lukea), koska kyllä täällä Tampereella saan siitä muutenkin paljon jutella. Ei se silti tarkoita sitä, etteikö voisi viihtyä keskustelupalstalla joissa muillakin nimimerkeillä on ainakin yksi yhteinen kiinnostuksen kohde.

NHL osiota tulee luettua paljonkin, mutta ei juuri koskaan kirjoitettua, koska hirveästi ei ole sanottavaa mitä siellä paremmin perillä olevat ei olisi jo sanoneet. Ehkä täytyy skarpata ja kirjoitella muutamia näyttäviä ja tyylikkäitä jääkiekkoviestejä varmuuden vuoksi, jos sattuu joskus vapaalla lähtemään laukalle. Nimimerkillä yksi rikepiste kuvailemattomasta linkistä.
 
Saatana.

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran ensikauden Dream Team
Ihan en tajua näitä vertauksia kaiken maailman saudiarabioihin. Jotkuu on pistänyt kiekkosivuston pystyyn ja määritellyt säännöt. Ei kai niitä pidä hyväksytyttää jossain euistuimissa ja yykoossa.

Sinänsä ylläpitäjät varmaan mielellään ottaa vastaan näitä mahdollisia tulevia ristiriitaisuuksia, että sinänsä hyvä antaa kritiikkiä. Saapi nähdä mihin tämä asettuu, mutta itse pystyn helposti mukautumaan myös uudenlaisiin standardeihin kun en ole liian kiinni missään muutenkaan.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihaan melkein kaikkia.
Ei ole itselläni kiekkopuolellekaan mitään tähdellistä tekstiä tarjottavaksi mutta, "I have a very, very, very cunning plan": Teen huhtasaaret, käyn ottamassa Tamin Facebookista tekstiä, muunnan sen selkokielelle ja laitan omissa nimissäni kiekkopuolelle. Tietysti muistelot Neuvostoliitosta ja Konovalenkosta, joka näytti reikäiseltä kuin teloituskomppanian jäljiltä, pitää muistaa jättää pois.
 
»Salkun kalkun, salkun kalkun
kuolema raapi persettä...»

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Hyvänoloinen uudistus. Kyseessä on kuitenkin päätoimisesti jääkiekkopalsta, niin ihan hyväkin pistää ei-jääkiekolliset aiheet syyniin. Toki jos esim esilletuodusta Jokeri-alueesta aletaan aiheita siirtämään ja porukkaa pistämään istunnolle niin alue kuolee hyvin nopeasti.
Koska politiikkatrollit yms on ajanu lätkääseuraavat siellä ahtaalle.
Rasismi-linjaus on vähän häilyvä. Otetaan nyt vaikka Romanit-ketju esimerkiksi. Kyseinen ihmisryhmä aiheuttaa omalla toiminnallaan paljon hälyä ja monella on hyvin vahvat tunnereaktiot heidän tekemisiinsä, yleensä oman kokemuksen kautta. Joten se onko sinne kommentointi rasismia vai ei on todella subjektiivistä.

Mutta varovainen peukku.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Taneli Ronkaisen jatkosopimus, Kuopion Palloseura
Tosiaan hieman minuakin ihmetyttää tuo nimitys "Löylyhuone", mutta siellä ei siis saa heittää löylyä koska sitä moderoidaan tiukemmin. Olisiko niinkin radikaali nimi kuin "Politiikka & yhteiskunta" ollut ihan mahdoton ajatus?
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Modeketju ei ole turvasatama henkilökohtaisuuksille. Käyttäjä on saanut rikehistoriansa perusteella pelikieltoa.
“- Rasismin suhteen otamme jatkossa aiempaa tiukemman linjan. Tämä tarkoittaa muun muassa aiempaa kovempia ja nopeammin tiukkenevia rangaistuksia rasismista. Olemme myös valmiita laittamaan ketjuja lukkoon, mikäli jossain ketjussa varoituksista huolimatta viestien sisältö ajautuu kerta toisensa jälkeen rasistiseksi. Yksittäisten sanojen sijaan rangaistavuus perustuu nimenomaan kontekstiin missä sanoja on käytetty. Toisin sanoen rasismista rangotaan jos viesti on hengeltään rasistinen.”

Rasismi käsitteenä tarkoittaa ihmisryhmän tai yksittäisen ihmisen arvottamista oletetun etnisen alkuperän, ihonvärin, kansalaisuuden, kulttuurin, äidinkielen tai uskonnon perusteella alempiarvoiseksi kuin muut ihmisryhmät. Rasismi on siis ihmisarvon alentamista.”

Ai näinkö se meni? Ei tainnut mennä ei. Olisi kiva saada tähän nyt sitten lisätietoa.
No mutta linja on nyt vedetty. Mikäli toivot, että joku toinen palaa helvetin tulessa vain siksi, että hän ei usko samoihin satuaapisiin kuin sinä, niin se on varoituksen paikka. Linja ei kuitenkaan tule pitämään, ainakaan jos ei osaa verhota omaa paskuuttaan teennäiseen vanhurskauteen. Tuollaiset @demitra kaltaiset ihmiset ovat aidosti vain todella pahoja ja iljettäviä ihmisiä. Hyi vittu.
 
”Tykkäät laittaa viestejä, joissa on vähän sisältöä ja paljon provoa.”
Käyttäjän Hamu luonnehdinta Ishmaelista 15.10.2020.

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tuollaiset @demitra kaltaiset ihmiset ovat aidosti vain todella pahoja ja iljettäviä ihmisiä. Hyi vittu.
En tiedä tunnetko kyseisen ihmisen, mutta noiden "usko Jumalaan tai joudut helvettiin" -tyyppienkin elämän kohdalla kannattaa huomioida että heitä on voitu aivopestä pienestä pitäen ja he eivät pahuuttaan ole mitä ole. Heillä on sama periaate kuin uskovaisia vihaavilla monesti. Periaate. Homma karkaa helposti tyylitajuttomuuden puolelle kun evankeliumi on ilosanoman sijaan käsitetty leimailuna ja uhkakuvina. Yhtä hölmöä on puhua satuolennoista ja tuota kautta vain edistää tyylitajuttomuutta.

Vahvasti uskovaisten seassa on kuitenkin ihmisiä jotka eivät komppaa uhkakuvia sekä tuomitsemista. Tämä vain huomiona kun noiden molempien ihmistyyppien kanssa tekemisissä ollut pitkään.

Näistä puhutuista muutoksista on vaikea sanoa mitään. Eivät nyt erityisen häiritseviltä vaikuta.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, K-Espoo, Sean Dyche, Sir Bobby Robson
No mutta linja on nyt vedetty. Mikäli toivot, että joku toinen palaa helvetin tulessa vain siksi, että hän ei usko samoihin satuaapisiin kuin sinä, niin se on varoituksen paikka. Linja ei kuitenkaan tule pitämään, ainakaan jos ei osaa verhota omaa paskuuttaan teennäiseen vanhurskauteen. Tuollaiset @demitra kaltaiset ihmiset ovat aidosti vain todella pahoja ja iljettäviä ihmisiä. Hyi vittu.
Naurettavin tapaus pitkään aikaan. Tästä olisi oikeasti mielenkiintoista saada vastaus miksi vain rikepiste. Mutta turhaan sitä odotellaan taas.

Täten haluaisin näin myös ilmoittaa olevani satanisti, joten tulen haukkumaan muita uskontoja, se vain kuuluu nyt tähän omaan satanismiini. Muhammed on pedofiili ja kristinuskon jumalaa ei ole olemassa. Tälleen sit.
 
“Joelinton is the worst brazilian since Stevie Wonder shaved his wife’s pussy.”

”The football was similar to Tony Pulis but at least Tony had a plan. I remember Steve would throw the ball in the middle in training and say “let’s play” like we were under 9’s. It was crazy.”

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Rasismi-linjaus on vähän häilyvä. Otetaan nyt vaikka Romanit-ketju esimerkiksi. Kyseinen ihmisryhmä aiheuttaa omalla toiminnallaan paljon hälyä ja monella on hyvin vahvat tunnereaktiot heidän tekemisiinsä, yleensä oman kokemuksen kautta. Joten se onko sinne kommentointi rasismia vai ei on todella subjektiivistä.
No varmaan jos sinne kirjoitetaan viestejä tyyliin "99% romaneista pilaa sen yhden prosentin maineen", vihjataan siihen että 99% romaneista olisi rikollisia ja normaalin yhteiskunnan ulkopuolella, tai toivotaan että romanit oppisivat ampumaan paremmin jotta tappaisivat toisiaan tehokkaammin niin hankala nähdä niitä sellaisena normaalina kokemuskeskusteluna.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Jannacci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uusi alue tulee pikkuhiljaa kuihtumaan pois. Ei porukka viitsi sinne juuri kirjoittaa, kun bannin voi saada paljon helpommin kuin muualla. Löylyhuone on käsittääkseni sellainen paikka, jossa löylyä lyödään joskus reilustikin, ja joillekin voi tulla palovammoja, rakkuloita tai vaikka pahoinvointia. Ei sellainen paikka, jossa kukaan ei voi heittää löylyä, ettei kenellekään tulisi liian kuuma. Politiikka ja yhteiskunta olisi parempi nimi uudelle osiolle.
 
Shinsengumi Sanbantai Kumichou
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy