Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Jatkoajan (v)ihastuttavat moderaattorit

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana tutzba, 22.12.2008 klo 15.11.

 1. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Lainaus:
  Ei kun ne vaan pelkästään moderoi keskustelupalstaa.. kuka täysjärkinen jaksaisi vain moderoida jotain keskustelupalstaa osallistumatta itse? Eiköhän nää kaverit ole enemmän sellaisia että keskustelupalsta kiinnostaa ja ollaan aktiivisesti siinä mukana ja varmasti myös osallistutaan keskusteluunkin.
   
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  On siitä jo aikaa, mutta nimimerkillä Moderaattorit oli pitkä viesti pelistä. Sitten meni 10 minuuttia ja sama teksti olikin vaihtunut johonkin nimimerkkiin. Kyllä ne täällä on niin kuin muutkin, nyt oli taas ihan tuoreeltaan epäilyttävä viesti mistä huokui modeus.

  Oletettavasti rikkoisi ainakin muu pykälää, jos epäilisi nimimerkkiä Moderaattoriksi.
   
 3. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Moderaattorit voivat halutessaan osallistua keskusteluun omilla nimimerkeillään. Näitä nimimerkkejä koskevat samat säännöt kuin palstan muitakin käyttäjiä. Muista oikeuksista tärkeimpinä pidämme yleisiä ihmisoikeuksia, jotka viimeisimpien tietojen mukaan koskevat myös meitä.

  Lainaus:
  "Nimimerkin ja hänen oikean nimensä yhdistäminen tai aiheeseen liittyvä vihjailu sekä arvuuttelu ovat poikkeuksetta äärimmäisen rangaistavia. Tämä koskee myös Jatkoajan toimittajien ja moderaattorien nimimerkkejä ja henkilöllisyyksiä."

  T: Modet
   
 4. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ei oikeata nimeä, mutta arvuuttelu tuo nimimerkki on lähes varmasti mode. Saako niin tehdä.

  En tee, koska en uskalla.
   
 5. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Lukutaito ei ilmeisesti vahvimpia puoliasi... "Tämä koskee myös Jatkoajan toimittajien ja moderaattoreiden nimimerkkejä ja henkilöllisyyksiä." Rohkeasti vaan arvuuttelemaan jos et tuosta kieltoa löydä.
   
 6. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  No ei saa, niinhän säännöissä lukee, vaikkakin vähän kryptisin sanamuodoin: Moderaattorin ja hänen nimimerkkinsä yhdistäminen tai aiheeseen liittyvä vihjailu sekä arvuuttelu ovat poikkeuksetta äärimmäisen rangaistavia.

  Tuoreemmille palstaveljille tiedoksi, että nimimerkin moderaattoriuden toteaminen on kiellettyä myös silloin kun nimimerkki on itse paljastanut olevansa moderaattori.
   
 7. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Tuosta taitaa puuttua yksi oleellinen sana: Lainaus:
  Ainakin jatkotoimien perusteella tuohon tulkintaan päädyttiin.
   
 8. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Mistä sen tietää onko vahinko vai tahallinen. Nythän tulkinta on selvä; vaikka kertoisin olevani moderaattori, ei sitä saa kukaan muu kertoa, koska voin aina todeta että se oli vahinko ja kaikille kuukausi bannia.
  Oli kyllä todella pikkumaista meininkiä silloin modeilta ja varsinkin tältä yhdeltä sankarilta.
   
  Ulos T. tykkää tästä.
 9. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Ei sitä varmuudella tiedäkään, siksi lisäsin tuon jälkimmäisen virkkeen. Toki joku näkee eroa myös siinä, että kirjoittaako viestin mode-nimimerkillä vai kirjoittaako viestin, jossa kertoo olevansa mode. Toinen on helpommin tulkittavissa vahingoksi kuin toinen.
   
 10. Kari Runk Jäsen

  Aika yllärinä tuli tuo @Beagle Boy ja @Kaljuenkeli nimimerkkien sama henkilöllisyys. Ja vieläkin suurempana yllärinä tuli se, että mies jäi tuosta kiinni, koska omasta mielestäni osasi vaihtaa tyyliä Kaljuenkelillä kirjoittaessa. Joten ilmeisesti siellä on vedetty vihkoon IP-osoitteiden kanssa, joka tosin sekään ei takaa kirjoittajan henkilöllisyydestä mitään. Mielenkiintoista kyllä.
   
 11. ElmerMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK #9
  Lainaus:
  Itse en tunne juurikaan kumpaakaan nimimerkkiä, mutta olisi tosiaan mielenkiintoista tietää että miten tämä on todistettu? Teoriassahan esimerkiksi samalta kotikoneelta voisi kirjoittaa kaksi eri henkilöä. Toki nykymaailmassa voitaneen olettaa että kaikilla on jo omat nettilaitteet käytössään.
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mun mielestä on erittäin hellyyttävää, jopa hykerryttävää, että ifk-fani on nähnyt tuollaisen vaivan ja esiintynyt Jokerien osiossa pettyneenä Jokerifanina, aiheuttaen eripuraa ja hämmennystä. Puhdasta trollausta siis sanan varsinaisessa merkityksessä. Näinhän ne Putlerinkin trollit toimivat.
   
 13. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Suomessa se ei kuulu samalla lailla kulttuuriin, mutta kimpassakin asutaan. En tunne tapausta vaan saisiko tosiaan jotain todisteita. Tämä viesti kiertää Ruotsista VPN:n kautta, koska olen firman koneella. Samalla lailla voisin kirjoittaa tämän viestin luurista mikä ei tiedä hurreista mitään.

  Miten on vai annetaanko varmuudeksi kaikille kenkää.
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2018 klo 18.34
  Pulle Nah ja ElmerMoody tykkäävät tästä.
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  15 vuotta palstalla ja päätyi yrittämään kaksoiskansalaisuutta? Mielenkiintoista.
   
 15. Rankkari Jäsen

  Lainaus:
  Mode hockey team osallistuu samaan sarjaan, sekä pelaajana että tuomarina.
   
 16. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Lainaus:
  Paitsi, että olen ymmärtänyt, jos Moderaattorin vapaa-ajan oma käyttäjätunnus joutuu kurinpitotoimiin, niin hänet jäävätään tuomarin asemasta. Onko tuomari saanut ikinä pelikieltoa, sitä tavalliset käyttäjätunnukset ei tietenkään voi tietää.
   
 17. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas
  Lainaus:
  Ovat useastikin. Hei vaan @Moderaattorit. Lainauksen muokkauksessa käytin tehokeinona vastaustani varten lihavointia.
   
 18. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Ei se jää pelkäksi teoriaksi, että samalta koneelta kirjoittaa useampi henkilö. Mustan Nuolen residenssissä on yksi pöytätietokone jolta saattaa 1+n henkilöä kirjoittaa. Jopa kissani on kirjoittanut välillä nettiin ja lähettänytkin jotain hypätessään näppikselle.

  Jos jostain syystä sattuisin joskus kirjoittamaan töissä Jatkoaikaan (toki lounas- tai kahvitauolla), niin periaatteessa saattaisin kirjoittaa jopa paristakymmenestä eri koneesta viestejä. Toimipisteessäni A on useita koneita ja käyttäjiä ja toimipisteessä B on pari-kolmekymmentä käyttäjää jotka voivat käyttää samoja koneita.

  Itse asiassa toimipisteen A ykköskoneesta on kirjoittanut Jatkoaikaan yhdessä vaiheessa kaksi eri kirjoittajaa, eli minä sekä eräs toinen Jatkoajan nimimerkki joka on ollut samassa työpisteessä töissä muutama vuosi sitten. Tuolloin on ollut täysin sama IP-osoite ja kirjoitusten väliä päivä tai pari.

  Eli ainakin oletan, että kaksoisnikkien käräyttämiseksi ja varmistamiseksi tarvittaisiin jotain muutakin todistetta kuin pelkkä IP-osoite. Toki sekin voi joissain tapauksissa riittää, jos "Putinisti 1" kirjoittaa samanlaista tekstiä kuin "Putinisti2" samasta osoitteesta.
  (Kyseiset nimimerkit ovat täysin fiktionaalisia, en arvuuttele kenenkään oikeaa nimimerkkiä.)
   
 19. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  On.
   
 20. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Lainaus:
  Hmm...olenkin miettinyt jotain sun kirjoituksia tänne. Eli onko sun kissa siis vastuussa osasta sun kirjoituksia? Mietin vaan...meneeköhän nyt ihan Jatkoajan sääntöjen mukaan? Saako samaa nimimerkkiä käyttää kaksi oliota? Tästä voi tulla bannia (kohdistunee sinun nimimerkkiisi jolloin myös kissasi on kirjoituskiellossa, en tiedä onko oikeudenmukaista).
   
 21. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Ei kai nyt kukaan noin tee? Herran jestas sentään!

  No mutta itse asiasta, on tullut itsekin mietittyä että kyllä kai nykyään on melkoisen helppoa peittää jäljet multi-nickeillä. Tuskin kukaan kaikilla pytyillä käyvä ihminen niin tekee, mutta jos aatteen palo on tarpeeksi suuri, niin mikä ettei.
   
 22. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Vasemman puoleisen kopin pytty on oma suosikkini, mutta jos se on varattuna niin tulee käytyä välillä siinä oikean puoleisessakin. En ole osannut yhdistää että minun pitäisi käydä kaikilla pytyillä että en paljastuisi. Onko moderaattorit siis istuttaneet jo IDO:n tehtailla pyttyihin jonkun kakkosnikkien (ja ties minkä muun) tunnistamisjärjestelmän, vai mistä helvetistä ne sen tietää.
  Pitääkö käydä naisten pytyillä myös?
   
  Ulos T. ja SOF1969 tykkäävät tästä.
 23. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Tämä oli aidosti hauska kuittaus, kiitos siitä. En ole koskaan assosioinut tuota sanontaa noin. Ehkä se johtuu siitä, että olen aina ollut kiinnostuneempi moottoreista kuin ulostamisesta. Toki molemmat ovat parhaimmillaan silloin, kun koneessa on riittävästi kierroksia.
   
 24. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  @Moderaattorit, älkäähän olko liian ankaria nimimerkille @Oskari Nikkinen. Nuori kundi joka on tullut ryminällä NHL-osioon ja säännöt hieman hakusessa, nuorta verta kuitenkin tarvitaan. :D
   
  Turha Kaukalo, sinnepäinsä, Oskari Nikkinen ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 25. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Lainaus:
  Seuraan mielenkiinnolla mitä tapahtuu.