Tuli käytyä brunssilla sunnuntaina, paikaksi valikoitui Dylan Arabianrannassa, sitä kun on kovasti kehuttu.
Elämäni surkein ravintolakokemus, jos tuota hallia kehtaa edes ravintolaksi kutsua. Meillä oli pöytävaraus neljälle hengelle kahdeksi, mutta sää oli mitä oli silloin, niin saavuttiin paikalle noin kymmentä yli. Mitään pöytiinohjausta tai muutakaan ohjeistusta ei ollut, mutta löydettiin oikea pöytä salista, pahvilapulle oli kirjoitettu nimi. Aikamme arvottiin että mitäs sitten, minkäänlaista henkilökuntaa kun ei näy missään, pirun pitkä jono vaan. Jonon päästä kyselemällä saatiin selville, että jonottavat kassalle. Piti oikein käydä jonon alussa tarkastamassa, ja kyllä vain, siellä piti käydä ensin maksamassa jotta sai lautasen.
Tästä alkoi se todellinen vitutus heti kärkeen. Kello kahden kattaus siis oli siinä yhdessä jonossa, ja jonon kärjessä yksi kaveri ottaa rahaa ja jakaa lautasia. Jono on fiksusti pistetty kulkemaan buffan läpi, joten samalla kun nälkäisenä jonotat siinä, saat väistellä ruoan hakijoita, ja toisinpäin. 25 minuuttia meni ennenkuin päästiin kassalle. Siinä meni vielä viitisen minuuttia, kun kyyppari ei osannut käyttää kassakonetta, meni ihan sekaisin kun piti pari kassakuittia saada. Mutsilta jäi myös saamatta kivennäisvesi mitä olisi kaivannut. Palautetta annettiin kyllä konseptista jo siinä, vastausta ei tullut, kamojen paiskomista kylläkin. Kavereilleen valitteli että vähän meinaa väsymys painaa, kun pari tuntia on nukkunut viikonloppuna. Ilmankos sitten hommistakaan ei mitään tullut.
Ruokapuoli oli tasoa ok. Ihan runsas valikoima salaatteja, mistä kai mainettaan ovat saaneetkin. Mehuna oli vain sekamehua, leipävalikoima oli melko onneton (raakapakasteita tietysti, mutta vielä sieltä halvimmasta päästä), lämpimänä vaihtoehtona oli vain erikoinen pariisinperunasavulohi-härpäke. Salaateille oli tarjolla kylmää kanaa ainakin kolmessa muodossa, barbeque-soosissa (lähinnä savun makuinen), jossain jugurtissa ja kai currymajossa. Kana vaikutti vahvasti pakastekuutiolta koostumuksen perusteella.
Hintaahan tuolla ei ollut kuin 16e, mutta eipä tulisi mieleenikään mennä toiste tuonne. En käsitä miten noin paskaa palvelukonseptia voidaan tehdä, ja epäonnistua joka kohdassa. Ensinnäkin tuo lautasen jonotus on jotain ihan käsittämätöntä ja sitten sillä samalla lautasella pitäisi vetää se koko brunssi läpi, tällä toki päästiin siihen että salin puolella ei ollut yhtään työntekijää. Buffaa täytti joku elämäänsä kyllästyneen näköinen keittäjä, jolta vahingossa avovaimoke erehtyi jotain kysymään saaden melko erikoisen vastauksen. Lisäksi tuollainen etukäteen maksaminen estää täysin kaiken lisämyynnin tekemisen ravintolalle, brunssilla kun se jano saattaisi kesken kaiken yllättääkin. Mutta eipä tullut mieleen lähteä enää arpomaan kassalle, vaikka olisikin jotain tehnyt mieli.
Kaikin puolin perseestä, toiste en mene, enkä kellekään suosittele.