Jatkoajan leffakerho

  • 2 334 904
  • 12 061

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Muistaakseni täällä pidettiin kovastikin The Hangover (Kauhea Kankkunen) -leffasta. Itsekin olen sen nähnyt (tuoretta jatko-osaa en) ja sen perusteella uskallan suositella tällä hetkellä leffateattereissa pyörivää Bridesmaidsia (Morsiusneidot). Ennen paria suosittelua ainakin itse olisin lokeroinut tuon nimensä perusteella ilman pienintäkään mietintää yltiöpaskaan romanttinen komedia -kategoriaan, mutta eikös mitä. Siellähän vedettiin oikein mallikkaasti tyttöjen kesken pieru-kakka-röyhtäys -linjalla, ja mikä yllättävintä, oikeinkin viihdyttävästi. Harmi, että loppupuolella tuo aiemmin tässä viestissä tallomani romcom pääsi nostamaan rumaa päätään, mutta ei se loppukaan ihan harakoille onneksi mennyt. Varsinkin Melissa McCarthy (köh, Gilmoren tyttöjen Sookie) tekee aika hienon ja suorasukaisen roolin.

Suosittelen kyllä suuntaamaan leffateatteriin, jos nauruille olisi tarvetta.
 

Lohipoika

Jäsen
CHUCK NORRIS TEKEE PALUUN VALKOKANKAILLE THE EXPENDABLESIN JATKO-OSASSA!!!!!!!!!!!!!!

Ei kai tästä roskaleffasta olla tekemässä uutta osaa? Se oli jo ihan tarpeeksi paha, että pistettiin yhteen kaikki nämä vanhat pierut Stallon, Schwarzenegger, Lundgren ja muut kahdeksan- ja yhdeksänkymmentälukujen has-been-toimintatähdet, mutta nyt siis ollaan tekemässä uutta tekelettä sarjassa "Garbage of the Century" ja siihen ollaan lisäämässä yleinen vitsi Chuck Norris. Ei helvetti.

Jotain rajaa sentään!
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
vielä reilu viikko ja saa tämän kämäsen kosketusnäytön paiskata Pohjanlahteen...

Rutgeria mitenkään aliarvioimatta, mutta hei? Casey Fucking Ryback!
Melkein sama kuin ehdottaisit Denny "fucking" Cranen tuonne. Eli et aliarvioi, mutta syyttä aliarvostat. Annettakoot tietämättömyys anteeksi.

Liftari on todella tiukka leffa jopa ranskaksi dubattuna. Kokeile.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Melkein sama kuin ehdottaisit Denny "fucking" Cranen tuonne. Eli et aliarvioi, mutta syyttä aliarvostat. Annettakoot tietämättömyys anteeksi.

Liftari on todella tiukka leffa jopa ranskaksi dubattuna. Kokeile.

Mitä helvettiä? Rutger kehiin vaan, perkele! Äläkä opeta isääsi nussimaan näissä hommissa, John Ryder on leffamaniacien eliittiä, Matt Cordellin ja John Kirbyn ohella!

Steven on toki tehnyt tätä halpisroskaa viime vuodet, mutta Nico/Above The Law, Marked for Death, Hard To Kill, Under Siege 1&2 ovat actionin herkkupaloja. Ja Machete kovasta castingista huolimatta oli pettymys, mutta Steven ja Don Johnson pelastivat paljon. Rakastan Danny Trejoa, mutta oli hieman hukassa "sankarin" roolissaan.

Ja onhan siellä JCVD, jolla Steven kyllä pyyhkisi pöydät ja laatteet puhtaaksi. No, Bloodsport on erinomainen, kuten myös Universal Soldier 1, lähinnä Dolphin ansiosta. Todellisena mustana hevosena voisi nostaa naftaliinista Michael Dudikoffin, legendaarisen American Ninjan! Harmi, että aisapari ja Delta Forcessa ja The Exterminatorissa esiintynyt Steve James menehtyi haimasyöpään vain 41-vuotiaana vuonna 1993.

Mutta yhtä kaikki, tästä tämä joulun odotus taas alkaa...:)
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
True Gritin lopettelin juuri. Tykkäsin oikein kovasti, meni Yuman kanssa kärkeen viime vuosien länkkäreistä. Varsinkin Lucky Nediä näytellyt Barry Pepper (Sotamies Ryanin Jackson) oli hyvä sivuroolissaan, Damonkin sopi keikari-Rangeriksi ja Bridges taas oli vain hyvä hivenen juopahtavana palkkionmetsästäjänä. Enempää en jaksa leffasta turista muuta kuin että pidin kokonaisuudesta. Harvoinpa tällaisiin tyylilajeihin mitään kovin omaperäistä kehitellään, jos halutaan pitää meininki uskottavana. Aliens vs. cowboys jää multa katsomatta.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Laitetaan nyt tämäkin, eli olenko nyt missannut jotain oleellista, vai onko ideat leffoihin niin lopussa, että hämiksestä aletaan vääntää uutta saagaa tässä vaiheessa. Maguirella oli selkäongelmia yms. mutta tuntuu jotenkin älyttömältä, että ~10 vuoden jälkeen aloitetaan kokonaan uusi satsi leffoja samasta aiheesta. Ihmettelyketjuun menisi kai sinnekin, mutta ihmettelen nyt täällä, jos vaikka joku osaa korjata. En niin paljon jaksa ihmetellä, että lähtisin mahdollisia syitä hakemaan netistä.

Tässä linkki uuteen hämikseen:IMDb Video: The Amazing Spider-Man
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse en pahemmin lämmennyt tuolla Spider-Man trilogialle joka tehtiin. Toinen osa oli sarjan paras, mutta sekin oli kaukana hyvästä. Tiedä sitten, mitä järkeä rebootissa on, mutta jostain syystä tuo traileri antoi jopa paremman vaikutelman kuin mitä nuo kolme leffaa oli. Saa nähdä sitten aikanaan, mutta jotenkin toivoisin hiukan jopa synkempiä Spider-Maneja, vaikka sinänsä aihepiiri nyt ei ole sitä Marvelin synkintä osastoa.

Ainakin tuossa tulevassa Spaiderissa on Lisko pahiksena, joka onkin omia suosikkeja Hämpyn vihollisista, koska pohjimmiltaan kyse ei ole edes vihollisesta vaan ystävän toisesta minästä.

Tätä tulevaa Spider-Mania enemmän odotan kyllä ensi kuussa ilmestyvää Captain Americaa ja ensi vuonna ilmestyvää The Avengersia.

Marvel-leffoille voisi melkein olla oma ketju, sen verran tiheään niitä ilmestyy tätänykyä. En kyllä valita, vaikka laatu hiukan heittelehtiikin.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tätä tulevaa Spider-Mania enemmän odotan kyllä ensi kuussa ilmestyvää Captain Americaa

Captain America oli ihan ok. Toimintakohtaukset olivat hienosti toteutettuja ja leikattuja ja edustivat selkeasti karkikaartia Marvel-leffoista. Tarpeeksi yksinkertainen katsaus siihen miten Captain America sai alkunsa ja miten hahmo tuodaan nykyaikaan. Se taytyy kylla mainita etta Tommy Lee Jonesin esittama Coloner Phillips oli hieman vaisu ja Hayley Atwellia katsoessa tuli Kate Beckinsale mieleen jatkuvasti. Tamahan ei nyt ole paha asia missaan tapauksessa. Hugo Weavingia nyt ei pysty katsomaan ilman etta koko ajan odottaa hanen sanovan "Welcome to Rivendell, Mr. Anderson". Hyva suoritus silti pahiksena.

Must see-leffa kuitenkin, suosittelen lampimasti.

Ps. ..Jalleen kannattaa jaada teatteriin lopputekstien ajaksi.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp

Itse en pahemmin lämmennyt tuolla Spider-Man trilogialle joka tehtiin. Toinen osa oli sarjan paras, mutta sekin oli kaukana hyvästä. Tiedä sitten, mitä järkeä rebootissa on, mutta jostain syystä tuo traileri antoi jopa paremman vaikutelman kuin mitä nuo kolme leffaa oli.

Samaa mieltä. Aiemmat Hämisleffat eivät pahemmin mieltä nostattaneet, mutta tuo traileri sai kyllä ihan positiiviset fiilikset aiheesta. Noista vanhoista Spider-Man -leffoista kun oikein huokui sellainen perus hollywood siirappi-meininki. Toiveissa olisi, että tässä tapauksessa otettaisiin niistä nyyteistä sellainen oikein vankka ote, ja annettaisiin vain palaa unohtaen tuollaiset perus supersankari-kliseet. Synkkyys kunniaan!
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Samaa mieltä. Aiemmat Hämisleffat eivät pahemmin mieltä nostattaneet, mutta tuo traileri sai kyllä ihan positiiviset fiilikset aiheesta. Noista vanhoista Spider-Man -leffoista kun oikein huokui sellainen perus hollywood siirappi-meininki. Toiveissa olisi, että tässä tapauksessa otettaisiin niistä nyyteistä sellainen oikein vankka ote, ja annettaisiin vain palaa unohtaen tuollaiset perus supersankari-kliseet. Synkkyys kunniaan!

Edellisen trilogian siirappi-meiningistä samaa mieltä. Tuo uusi versio vaikutti sellaiselta, mistä aikuisetkin voivat pitää. Ehkäpä Batman Begins on ollut tekijöiden esikuvana. Toivottavasti onnistuvat yhtä hyvin. Epäilyttää vain onnistuuko sarjan uusi rebootti kun edellisen saagan aloituksestakaan ei ole kovin kauan. Toivotaan parasta.

Seuraavasta Nolanin Batmanista on myös tullut teaser, mutta se on niin paska ja sisällötön ettei sitä oikeasti kannata tänne linkittää tai käydä katsomassa. Kannattaa odotella kunnon traileria.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laitetaan nyt tämäkin, eli olenko nyt missannut jotain oleellista, vai onko ideat leffoihin niin lopussa, että hämiksestä aletaan vääntää uutta saagaa tässä vaiheessa.

Tekisi nyt joku perkele kunnollisen version Mustanaamiosta, kun kerran näistä sarjakuvista pitää leffoja tehdä. Tiedän, että tämmöinen on tehty: Mustanaamio (1996) - IMDb, mutta trailerin perusteella ei oikein kiinnosta tuollainen jumppapuvussa hiihtelevä kaveri. Aiheesta saisi todella hyvän elokuvan. Varsinkin jos tekisi elokuvan vanhemmasta mustanaamiosta. Jotkut vanhat mustanaamiotarinat olivat aika mielenkiintoisia ja niistä saisi aika synkkiäkin tarinoita.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Laitetaan nyt tämäkin, eli olenko nyt missannut jotain oleellista, vai onko ideat leffoihin niin lopussa, että hämiksestä aletaan vääntää uutta saagaa tässä vaiheessa. Maguirella oli selkäongelmia yms. mutta tuntuu jotenkin älyttömältä, että ~10 vuoden jälkeen aloitetaan kokonaan uusi satsi leffoja samasta aiheesta.

Johtuu pelkästään siitä, että Sonyn ja Marvelin välisessä sopimuksessa on pykälä, jonka mukaan sopimus raukeaa, jos Sony ei tee uutta Hämis-leffaa aina tietyn ajan kuluttua edellisestä. Ja sitten kun Sam Raimi ja Maguire lähtivät lätkimään, todettiin Sonylla että parempi aloittaa alusta kuin jatkaa siitä mihin on jääty mutta uusilla naamoilla.

Ja onhan kuluneen 10 vuoden aikana kasvanut taas uusi teinien sukupolvi, joilta voi ottaa rahat pois.
 

trap

Jäsen
Noh, ei Batman & Robinin ja Batman Beginsinkään välillä ollut kuin kahdeksan vuotta. Ja voisi kuvitella että Nolanin trilogiankaan jälkeen ei yli kymmentä vuotta mene reboottaukseen (tai voihan ne periaatteessa jatkaa samasta, mutta toisaalta iso osa kiinnostavia pahiksia on käytetty jne).

Pitääkin tsekata toi uuden Spideyn traileri, vaikka ei nyt niin hirveesti kiinnostakaan - toisin kuin TDKR.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Super 8 tuli katsottua tuossa, ja tuli vähän sellainen fiilis kuin tämän olisi joskus 80-luvulla nähnyt jo kertaalleen. Spielbergillä ideat lopussa? Väliin oli tietysti laitettu pätkiä JJ:n Cloverfieldistä...

Ei siinä mitään, ihan ok pätkähän tuo oli. Ei mitään maata mullistavaa, mutta jos ei elä fantasiamaailmassa jossa kaikkien elokuvien pitää olla tajunnan seisauttavia epookkeja, kyllä tuon parissa se pari tuntia menee helposti. Tuhokohtauksissa oli otettu mallia Michael Bayltä, räjähdysten Tonava oli ajoin lähes loputon.
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Tekisi nyt joku perkele kunnollisen version Mustanaamiosta, kun kerran näistä sarjakuvista pitää leffoja tehdä. Tiedän, että tämmöinen on tehty: Mustanaamio (1996) - IMDb, mutta trailerin perusteella ei oikein kiinnosta tuollainen jumppapuvussa hiihtelevä kaveri. Aiheesta saisi todella hyvän elokuvan. Varsinkin jos tekisi elokuvan vanhemmasta mustanaamiosta. Jotkut vanhat mustanaamiotarinat olivat aika mielenkiintoisia ja niistä saisi aika synkkiäkin tarinoita.

Mustanaamio on varmasti aliarvostetuin sarjakuvasankari. Syynä tosin lienee se, että kovinkaan suurelle alueelle nämä seikkailut eivät ole kaupallisessa mielessä levinneet (anglo-amerikkalainen maailma siis puuttuu) ja taustalla ei ole Marvelin tai DC Comicsin kaltaista markkinointikoneistoa.

Mustanaamio olisi ainakin periaatteessa yksi realistisimmista hahmoista: ei mitään yliluonnollisia supervoimia vaan periaatteessa hyvin treenattu mies ja nyrkit. Aiheesta saisi varmasti hyvää tarinaa kokoillan elokuvaksi, jos vaan haluttaisiin. Mutta tuo sarjakuvan heikko suosio lienee syynä miksei elokuvia ole tehty enempää. Ja löytyy muuten uudempikin versio Mustanaamion seikkailuista. Olisiko tehty vuonna 2009 Kanadassa tai jotain? Löytyy tiedot IMDB:stäkin..
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Mustanaamio olisi ainakin periaatteessa yksi realistisimmista hahmoista: ei mitään yliluonnollisia supervoimia vaan periaatteessa hyvin treenattu mies ja nyrkit.

Eikös Mustiksella ollut melkein aina myös kaksi pistoolia, mutta taisi ampua roistoilta vain aseet kädestä. Jälkimmäinen ärsytti nassikkana. Tarzan oli minusta järkevämpi kun sentään väänti veitsellä tai jousella vihulaisen hengiltä, jos tilanne sitä vaati :)

Ja kun leffaketjussa ollaan, niin Hollywoodin idea (ja pakkorako) tehdä Johnny Weissmüllerin Tarzanista kieltä osaamaton puoli-apina (eikä kirjojen älykkömäistä lordivilliä) oli toimiva ratkaisu ja ne 6 ensimmäistä MGM:n tuottamaa Weissmüller-Tarzania olivatkin muutenkin kirjoja viihdyttävämpiä ja uskottavampia. Varsinkin "Tarzan and His Mate" on huikea seikkailuleffojen klassikko, mikä toimii tänäkin päivänä.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Tuli tuossa eilen katsottua Polanskin The Ghost Writer. Pääosissa Pierce "Bond, James Bond" Brosnan ja Ewan MacGregor.

Hyvä pätkä mielestäni. Huikeita maisemia ja hienoa kuvausta, sekä tottakai aika mielenkiintoinen tarina. Voisin suositella.



Myös Zimbardon vankilakokeesta tehty jenkkiversio The Experiment (taisi olla nimi, tulee ulkomuistista) oli psykologiasta kiinnostuneille mielenkiintoinen leffa. Hyviä näyttelijäsuorituksia (mm. Forest Whitaker) ja tarpeeksi lähelle totuutta jätetty juonikulku yhdestä historian kuuluisimmista psykologisista kokeista. Suosittelen tätäkin, vaikka saksalainen versio on kuulemma parempi.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Mustanaamio on varmasti aliarvostetuin sarjakuvasankari. Syynä tosin lienee se, että kovinkaan suurelle alueelle nämä seikkailut eivät ole kaupallisessa mielessä levinneet (anglo-amerikkalainen maailma siis puuttuu) ja taustalla ei ole Marvelin tai DC Comicsin kaltaista markkinointikoneistoa.

Mustanaamio olisi ainakin periaatteessa yksi realistisimmista hahmoista: ei mitään yliluonnollisia supervoimia vaan periaatteessa hyvin treenattu mies ja nyrkit. Aiheesta saisi varmasti hyvää tarinaa kokoillan elokuvaksi, jos vaan haluttaisiin. Mutta tuo sarjakuvan heikko suosio lienee syynä miksei elokuvia ole tehty enempää.
Ei joku nastamuumio kiinnosta vaan ketään. Eikös se lähinnä hypi viidakossa ja pätki orjakauppiaita silmään? B to the O to the R I N G. Toimisi Touko Pouko-episodina. Come on everybody let's doosi moosi.

Ja onhan noista "realistisemmistakin" sankareista tehty jo filmiä, esimerkiksi kaksi modernimpaa ja yksi Dolph-kuvaus Tuomarista. Se War Zone on aivan mahdottoman hilpeää katsottavaa. Singolla parkour-apinaa ja sali repeää!
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Tuli eilen katsottua kaksi elokuvaa joista varsinkin Limitless IMDb - Rajaton (2011) oli varsin erinomainen tuotos. Ehkä loppu olisi minun käsikirjoittamana ollut erilainen mutta varsin hyvin tämä näinkin toimi. 8/10.

Bad Teacher oli taas komedia joka ei naurattanut kuin ajoittain. 5/10. 5 pistettä tulee lähinnä Cameron Diazin sääristä jotka olivat hyvin edustettuina tässä elokuvassa.

-Tinke-80
 

axe

Jäsen
Eikö kukaan muka ole käynyt katsomassa Morsiusneitoja? Tosin kai se niinkin voi olla kun Jatkiksen kirjoittajakunta on kuitenkin hyvin miesvoittoista, ja mää laskin leffateatterissa ihan omin sormin että noin 50 katsojasta kolme oli miespuolisia.

Oli varsin hyvä komedia. Kuten joku jossain sanoi tahi kirjoitti, että jos tää on vain tyttöjen elokuva, niin sitten määkin oon tyttö.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Eikö kukaan muka ole käynyt katsomassa Morsiusneitoja? Tosin kai se niinkin voi olla kun Jatkiksen kirjoittajakunta on kuitenkin hyvin miesvoittoista, ja mää laskin leffateatterissa ihan omin sormin että noin 50 katsojasta kolme oli miespuolisia.

Oli varsin hyvä komedia. Kuten joku jossain sanoi tahi kirjoitti, että jos tää on vain tyttöjen elokuva, niin sitten määkin oon tyttö.

Nämä ovat juuri niitä leffoja, jotka katsotaan sitten aikanaan kotona muilta piilossa.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Eikö kukaan muka ole käynyt katsomassa Morsiusneitoja? Tosin kai se niinkin voi olla kun Jatkiksen kirjoittajakunta on kuitenkin hyvin miesvoittoista, ja mää laskin leffateatterissa ihan omin sormin että noin 50 katsojasta kolme oli miespuolisia.

Oli varsin hyvä komedia. Kuten joku jossain sanoi tahi kirjoitti, että jos tää on vain tyttöjen elokuva, niin sitten määkin oon tyttö.

Toinen tyttö ilmottautuu. Täytyy sanoa, että odotukset olivat aika kovat, ja ne täyttyivät melko hyvin. Leffan huumori on aika roisia, samaan tyyliin kuin Hangovereissa. Jotenkin se naisten suusta kuultuna kai tuntuu pahemmalta kuin itse asiassa onkaan.

Tottahan on, että elokuvassa on pohjalla romanttinen stoori, mutta se on tällä kertaa vain kuorrutettu kerman sijasta jollain muulla. Hauska pätkä, joka on vartin liian pitkä. Kristen Wiigistä tuli mieleen meidän oma Mari Perankoski.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Supersankari leffojen fanina tuli tuo Green Lantern käytyä katsottua ja eipä ollut kuin 4 muuta minun lisäkseni(tosin aamunäytös välillä verottaa) joka kertoi jo ettei ole kovin iso sana Vihreä Lyhty suomessa. Elokuvalta en odottanut mitään joten sikäli se oli ihan katsottava, mutta paljon heikkojakin kohtia löytyi(mm. pakolliset ja turhat romanttisuus jutut.)

Sinestro ja Parallax olivat mielestäni vedetty pettymykseksi. Sinestron odotin jo tässä muuttuvan kunnolla pahikseksi, mutta ehkä sitä venytetään jatko-osaan samoin kuin Ferrisinkin tulemista pahikseksi. Parallax oli myös erilainen kuin olin kuvitellut sen tässä tulevan(jos en väärin muista niin otti myös Jordanin kehon jossain vaiheessa haltuunsa)

Reynolds oli ihan osuva valinta Hal Jordaniksi ja tavallaan kyllä toivon tuolle leffalle jatkoa, koska sitten ei menisi puolta leffaa noihin selitys osuuksiin.

Seuraavana onkin sitten vuorossa kymmenen päivän päästä Kapteeni Amerikka. Tosin Apinoiden planeetan synty pitää käydä välissä myös katsastamassa.

Leffaliput saisivat kyllä olla koko päivän arkisin tuon 8,8 ja 6,8 niin ei tarvitsisi "köyhänä opiskelijana" mennä aina sieltä mistä aita on matalin ja noihin päivän ensimmäisiin näytöksiin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Sanctum, suosittelen välttämään. Luola- ja sukellusleffoissa on näköjään vähän se, että näät yhen niin oot nähnyt ne kaikki.
Eli tutkittiin luolaa, luola romahti ja sitten yritetään päästä pakoon. Jokainen kuolee vuorollaan, joku sekoaa ja pöllii muiden kamat, kahdesta päähenkilöstä toinen pääsee ulos ja toinen kuolee syliin.

Tässä leffassa hiukan yllättäen pääosissa olevat tehosteet tökki ja näyttely oli aivan hirveetä paskaa.

No Taistelija-Fighter kyllä oli sitten aivan eri levelillä, en ihmettele Balen Oscar-palkintoa yhtään. Mark Wahlbergistä on kasvanut ihan oikeasti hyvä näyttelijä varsinkin kun huomioidaan miehen lähtökohdat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös