Jatkoajan leffakerho

  • 2 336 562
  • 12 066

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
Katsoin eilen tuon No Country For Old Menin. En oikein heti osaa sanoa mitä siitä pidin. Ei ainakaan yhdentekevä pätkä ollut. Paljon on kehuttu Javier Bardem oli kyllä hyvä roolissaan, mutta kyllä omissa papereissa Tommy Lee Jones oli vielä kovempi.

En malta (jostain syystä) olla vertaamatta elokuvaa P.T. Anderssonin There Will Be Bloodiin, sillä rahan perässä juoksemisen lisäksi käsittääkseni elokuvat kilpailivat aika rinta rinnan useammastakin palkinnosta mennä vuonna. Oma valinta näistä kohdistuu TWBB:hen, sillä siinä mennään jotenkin vielä syvemmille vesille. Mutta, kelpo elokuvia kumpikin.

Ei anneta tässä kohtaa No Country For Old Menille tähtiä, täytynee katsoa uudestaan vähän ajan päästä.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Katsoin eilen tuon No Country For Old Menin. En oikein heti osaa sanoa mitä siitä pidin.

Hyvin pitkälti samanlaisia ajatuksia herätti myös minun kohdallani. Heti leffan katsomisen jälkeen oli jopa hieman pettymyksen sekainen olo. Tässäkö se nyt sitten oli?

Muutaman päivän hauduttelu onkin sitten auttanut ja leffa on alkanut pikkuhiljaa aukeamaan. En vielä mene ylistämään tämän vuoden leffatapaukseksi, sen verran ajattelua ja aikaa vaativa leffa NCFOM on. Mutta kärkipäätä kylläkin.

Bardemia on syystä kehuttu, pidin kaverin minimalistisesta työstä. Ei mikään one-linereita heittelevä klovni, vaan oikeasti hermostuneen olon aikaan saava hahmo.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Bardem oli kyllä helvetin hyvä. Voisi sanoa, että pelottavampaa tapausta ei leffakankaalta juuri nyt tule mieleen. Paitsi Sir Hopkinsin Dr. Lecter tietenkin.

Muutenkin suorastaan rakastuin tuohon leffaan. Todella hyvä. Loppu oli ehkä leffan heikoin osa, mutta parempi tuokin kuin joku väkisinväännetty kaksintaistelu Lee Jonesin ja Bardemin välillä. En anna todellakaan usein leffoille viittä tähteä, mutta tämä menee hyvin lähelle. Pitää vielä katsoa se muutamaan kertaan jotta näkee kestääkö se useampia katselukertoja. Viiden tähden leffan pitää kestää. Ja uskon kyllä että NCFOM siihen pystyy.

Itseäni hieman häiritsee tuo Dark Knightin ykkössija IMDB:ssä. En ole sitä toki vielä nähnyt joten en liikaa tuomitse, mutta vittu, jengi tosiaan äänestää jotain Batman-filkkaa paremmaksi kuin Kummisedät tai Shawshank. No turhaanpa tässä vaahtoan, kaiken järjen mukaan se tuosta vielä tippuu kun äänestäjiä kertyy. Ja jos ei tipu niin olkoon niin, sitten se on tuon jengin mielestä maailman paras leffa vaikken itse samaa mieltä luultavasti olekkaan. Demokratia toimii niin.

En kyllä epäile etteikö sieltä olisi jopa älyttömän hyvä pätkä tulossa. Ainakin odotukset ovat täällä suunnassa kohonneet jopa ihan järjettömiksi. Mutta vaikea, oikeastaan mahdoton uskoa että tuonkaltaisesta aiheesta saisi samanlaisen taideteoksen kuin vaikkapa edellämainitut Kummisedät ja Shawshank Redemption. Muttajuu, innolla odotetaan. En kyllä jaksa ihan ensi-iltaan rysytä, ja on kyllä muuta menoakin. Aika nopeasti pitää sinne silti eksyä, ettei spoilaannu liikaa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Katsoin eilen tuon No Country For Old Menin. En oikein heti osaa sanoa mitä siitä pidin. Ei ainakaan yhdentekevä pätkä ollut.

Minäkin katsoin tuon eilen ja se on parhaillaan repussani. Onneksi on vuokra-DVD, niin pääsen eroon siitä.

En tajunnut juuri mitään mitä suurenmoista siinä tapahtui. Tai mitä siinä ylensäkään tapahtui.

Pelottava setä murhaajana ja Tommy Lee Jones poliisina. Siinäpä se sitten. Vai vielä uudelleen pitäisi katsoa.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Eilen kävin Dark Knightin katsomassa.

Kaksi- ja puolituntinen möhkälehän se oli ja vaatii kyllä jonkin verran sulattelua, joten mitään syvempää analyysia ei saa aikaiseksi. Samanlainen synkähkö tunnelmahan tässä oli kuin edellisessäkin Batmanissa, ja näyttävä leffa tuo kaikenkaikkiaan on. Avauskohtaus toimi mielestäni mainiosti; leffa lähti ryminällä käyntiin, ja samalla pohjustettiin Jokerin hahmoa. Ledgerin suoritusta ei ole kyllä turhaan kehuttu, hän teki todella herkullisen roolin Jokerina. Hän muokkasi hahmosta oman näköisensä, ja onnistui loistavasti.

Kyllä Iron Man on kesän supersankarileffoista minulle mieleisempi, toki tunnelmaltaankin paljon kevyempi kuin Batman. Viihdyttävä pläjäyshän tuo kuitenkin oli, ja jo Jokerin takia tuo kannattaa katsoa.

Lopuksi pitkä miinus elokuvateatteri Bristolille; leffan äänet olivat aivan järjettömän lujalla! Tunnelmaa pitää toki olla, mutta rajansa kaikella.
 
Viimeksi muokattu:
Jokin aika sitten tuli katsottua neljä leffaa, joista kolme oli sarjojensa neljänsiä osia:

American Gangster - mainio elokuva. Mielenkiintoinen tarina, hyvät näyttelijäsuoritukset.
Die Hard 4.0 - No Brucehan homman hoitaa, semmosta perus DH-jytkettä.
Saw 4 - Edelleen pystyy yllättämään, vaikka sitä luulee kolmen osan jäljiltä jo aavistavansa. Olen täysin vakuuttunut, että kirjoittajat eivät pysty nukkumaan öitään.

Viimeinen ja paras: Rambo IV. Aivan jäätävän kova pätkä, sekä Syltty että leffa. Paras toimintaelokuva pitkään, pitkään aikaan. Erittäin brutaali, olin siitä hivenen yllättynyt - ja aihe kuitenkin ajankohtainen. Kerrassaan mainio elokuva!
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itsellenikin tuli aivan samanlaisia hämmentyneitä fiiliksiä No Country For Old Men:in nähtyäni. Ihan kuin elokuvan olisi väkisin yritetty änkeä kaikkea pikkunäppärää, joita sitten jälkeen päin pitäisi hekumoida ja kehuskella. No itseäni ei ainakaan huvittaisi kehua noita pikkunäppäryyksiä hirveästi. Elokuvanahan kyseinen pätkä oli ihan ok, mutta ei mitenkään 4 Oscarin arvoinen. Näyttelijöistä paljon hehkutettu(mutta ei turhaan) Javier Bardem teki loistavan roolisuorituksen ja jätti muut varjoonsa. Tommy Leen rooli oli samanlainen kuin monessa aiemmassa hänen elokuvassaan, fiksu ja mietteliäs poliisi. Itse annoin tälle elokuvalle 8 tähteä 10:stä imdb:ssä.

Samaisessa Oscar-gaalassa tälle No Country For Old Men:lle ''hävinnyt'' There Will Be Blood oli mielestäni paljon parempi elokuva. Juoni oli todella mielenkiintoinen Daniel Day-Lewisin roolisuoritus oli hänelle tuttuun tapaan häikäisevä. Annoin There Will Be Blood:lle 9 tähteä 10:stä imdb:ssä.

Kannattaa katsoa kumpikin filmi, todella hyviä elokuvia kumpikin.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Rambo IV. Aivan jäätävän kova pätkä, sekä Syltty että leffa. Paras toimintaelokuva pitkään, pitkään aikaan. Erittäin brutaali, olin siitä hivenen yllättynyt - ja aihe kuitenkin ajankohtainen. Kerrassaan mainio elokuva!

Samat fiilikset uusimman Rambon osalta siinä mielessä, että pääsi kyllä yllättämään täysin puun takaa. Voin myöntää odottaneeni jonkinlaisen nostalgia-tripin ja camp-huumorin yhdistelmää: Ja vaikka molemmat näistä tietyssä mielessä toteutuivat, on elokuvalla paljon muutakin annettavaa. Menee samalle viivalle ekan Rambon kanssa ja se on paljon se!

Ja toinen jo lähes ylihypetetty elokuva eli uusin Batman; kyllähän se elokuvanakin toimi hyvin, mutta ennenkaikkea Heath Ledgerin roolisuoritus Jokerina meni omassa pahis-arvoasteikossani jaetulle ykköspaikalle Sir Anthony Hopkinsin Hannibal Lecterin kanssa. Ledgerin näyttelelytyö jätti varjoonsa kaikkien muiden suoritukset ja se on paljon se, kun miettii millaisia kavereita leffassa näyttelee. Jos ei tuosta roolisuorituksesta saa Oscaria, niin en oikein tiedä miten sen voi ylipäätään saada? Ei ainakaan paremmin näyttelemällä! Näytteleminen ei ole koskaan helppoa ja kun vielä sarjakuvista napattuun "supersankari" roolihahmoon saadaan pumpattua syvyyttä ja autenttisuutta, niin on se jotain ihmeellistä.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Uusi Batman katottu. Aikamoinen paketti on Nolanin käsistä tällä kertaa lohkennut. Kaksi ja puolituntinen sisältää niin paljon tapahtumia, että huoletta voi katsoa uudelleen ja vaikka kolmannenkin kerran ja löytää jotain uutta.

***Voi sisältää spoilereita***

Ite en diggaa juurikaan lueskella ennakolta elokuvista, joten jos tässä jotain sellaista on, mikä voi pilata nautinnon niin mielummin jättäkää lukematta. Siksi siis yllä tuo boldattu osio.

Henkilöhahmot toimii. Heath Ledger tekee unohtumattoman roolin Jokerina. Jos väitän, että Ledgeristä tulee River Phoenix potenssiin 50 niin en usko olevani juurikaan väärässä. Joker ei edes ole Ledger. Se on Joker. Kokonaan uusi persoona.

Ite Lepakkomies on pienemmässä roolissa kuin edellisessä. Luonnollisesti. Sehän oli ikään kuin esittely koko äijästä. Silti ei voi kuin ihailla miten Bale muuttuu ollessaan Batman ja/tai Bruce Wayne. Toki paljon saadaan aikaan äänenmuuttamisella ym.

Elokuvassa tapahtuu paljon ja yllätyksiltäkään ei säästytä. Tarina on monisyinen ja pitkä, mutta pitää otteessaan. Siinä on monia toimintaelokuvan pääelementtejä, kuten pitkä takaa-ajokohtaus, missä taas laitetaan rimaa korkeammalle.

En nyt jaksa enempää turista. Vitun hyvä leffa, jossa oli vain muutamia närästäviä ja epäuskottavia asioita. En aina itse uskoisi, että jaksan innostua actionleffasta näin paljoa.

*** ***
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Dark Knight

SEMISPOILERIVAARA!

Äkkiseltään tulee mieleen että ainoastaan Kadonneen Aarteen Metsästäjät ja Tähtien Sota ovat kokemuksina antaneet samanlaisia viboja seikkailuelokuvista! Supersankari-/sarjakuvaelokuvista menee ehdottomasti kärkeen. Jo Batman Begins oli erittäin kova, mutta tämä vielä kovempi! Ranskalaisin mietteitä:

- Erilainen kuin Batman Begins. Tummasävyinen, siten samanlainen, mutta tämä oli eniten The Joker-elokuva. Hyvyys ja pahuus vaihtelivat upeasti puolia, Batman varjoissa, Joker tuli esiin varjoista.

- Ledgerin kuolema antaa mukavasti mystiikkaa. Suuri osa kiitosta kuuluu käsikirjoittajille, jotka mukavasti kietovat Jokeria keskeiseksi hahmoksi. Myös se suuri teema "just a little push" kietoo hahmoa hyvin. Eniten silti kiitosta kuuluu Ledgerille, jonka mukava narsismin, komedian ja draaman yhdistelmä on jotain äärimmäisen vetovoimaista - mutta myös tappavaa. Suosikkiesiintyminen hoitajana. Sen hymyjutun toistelu oli sitä sopivaa, hahmolle ominaista narsismia...

- Muissakin henkilöhahmoissa omat hienot hetkensä, suuremmat hetkensä. Mukavasti yllätyksiä sen suhteen, mitä hahmoille tapahtuu, kuka on oikeasti hyvä, kuka paha? Minua eivät vaivanneet epäuskottavuudet, se, ettei niiden varaan laskettu liikaa, auttoi

- Ei liiallisia kliimaksin odotteluja. Juoni kutoutui sopivan kärsivällisesti, mutta piti otteessaan, ei tarvinnut haukotella "no niin nyt sitten vaara uhkaa ja lopulta" vaan juoni säntäili erittäin dynaamisesti

- Vain se pieni, sopiva ote "yli menevää"

- En paljasta loppua, mutta sopivasti jätti sitten juonen varaa jatkojakin ajatellen

Ei se Kummisetä ole. Kuitenkin, viiden tähden toimintaelokuva!
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Joo-oh. Jokerin ensimmäinen kohtaaminen mafiapomojen kanssa on kyllä sen luokan kohtaus että huhhuh.

Paras supersankarielokuva ikinä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Joo-oh. Jokerin ensimmäinen kohtaaminen mafiapomojen kanssa on kyllä sen luokan kohtaus että huhhuh.

Paras supersankarielokuva ikinä.

Jos jostakin on pakko semikitistä Jokerin kohdalla mistään niin tuon kohtauksen tasoisia Jokerin taikatemppuja olisi saanut olla useampikin leffassa. Ns. BAD ASS.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Pitihän se Batman katsoa. Jollain tavalla petyin. Kyseessä on toki hyvä elokuva, mutta nämä klassikkohöpinät kasvattivat painetta leffan suhteen liikaa.

Toimintaa ja syvyyttä oli sekoitettu onnistuneesti, mutta hieman liian pitkä elokuva selkeästi (nykytrendin mukaisesti) oli. Joku siitä jäi puuttumaan, jotta 150 minuuttia olisi mennyt siivillä. Nyt joutui välillä vilkuilemaan kelloa.

Myönnettävä on, että Ledger varasti lähes koko shown, mutta ei ihan. Eckhart oli pisteliään loistava Harvey Dentinä. Kaksi loistavaa sivuosaa höystettynä Cainella ja Freemanilla, unohtamatta Christian Balea.

Ei olisi ihme, vaikka maaninen Jokerin osa olisi Ledgerin "tapanut". Huhut kertovat herran olleen roolinsa vanki jopa kuvaustauoilla.

3/5
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
nämä klassikkohöpinät kasvattivat painetta leffan suhteen liikaa.

En ole nähnyt ainuttakaan Batmania. Onko tämä kuitenkin mahdollista mennä katsomaan? Pitääkö jättää suosiolla väliin ennen kuin taustatiedot ovat kunnossa vai voisiko mennä vain katsomaan ilmeisen viihdyttävää elokuvaa?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
En ole nähnyt ainuttakaan Batmania. Onko tämä kuitenkin mahdollista mennä katsomaan? Pitääkö jättää suosiolla väliin ennen kuin taustatiedot ovat kunnossa vai voisiko mennä vain katsomaan ilmeisen viihdyttävää elokuvaa?

Nuorikko oli mukana. Ei ole lukenut sarjakuvia, eikä nähnyt aiempia Batmaneita, tai yleensäkään edes supersankarijuttujen perään. Nautti jännityksestä, toiminnasta ja huumorista paljon, juttua riitti elokuvan jälkeen.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
En ole nähnyt ainuttakaan Batmania. Onko tämä kuitenkin mahdollista mennä katsomaan? Pitääkö jättää suosiolla väliin ennen kuin taustatiedot ovat kunnossa vai voisiko mennä vain katsomaan ilmeisen viihdyttävää elokuvaa?

Kato vain Batman Begins ensin, koska muilla Batman leffoilla ei ole mitään tekemistä näiden Nolanin tekeleiden kanssa.

Myös ilman pärjää, mutta kyllä se Begins avaa aika paljon silti asioita.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Toimintaa ja syvyyttä oli sekoitettu onnistuneesti, mutta hieman liian pitkä elokuva selkeästi (nykytrendin mukaisesti) oli. Joku siitä jäi puuttumaan, jotta 150 minuuttia olisi mennyt siivillä. Nyt joutui välillä vilkuilemaan kelloa.
Minä kyllä ihmettelen, että joidenkin mielestä tässä oli liikaa mittaa. Eihän elokuvassa ollut yhtään seesteistä hetkeä ja tarinaa kuljetettiin monitahoisesti usean hahmon kautta keskittyen Jokeriin ja hänen kauttaan Batmaniin.

Itse pidin elokuvasta todella paljon, enkä ole edes mikään fanipoika. Upea thrilleri niin visuaalisesti kuin kerronnallisestikin.

5/5.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minä kyllä ihmettelen, että joidenkin mielestä tässä oli liikaa mittaa.

Samaa minäkin ihmettelen. En muista koska viimeksi täysi elokuvateatteri olisi ollut noin hiljaa elokuvan alusta loppuun saakka. Siinä tuntui tuijottavan sekä nuoret että vanhat monttu auki kangasta niin syvällisesti, että teineiltä jäi tekstiviestit tarkastamatta kesken elokuvan ja nuoremmilla karkkipussit avaamatta.

Joker oli loistava. Elokuvamaailma koki oikeasti kovan kolauksen menettäessään Heath Ledgerin. Ledgerin kuolema Brokeback mountainin ja tämän elokuvan näkemisen jälkeen oikeasti vituttaa. Ja vaikka Christian Bale jäikin Ledgerin varjoon, niin kelpo suoritus häneltäkin. Ainut mikä hieman harmitti Balessa oli se, että koko ajan odotti tämän teurastavan jonkun pahiksen American Psycho-tyyliin esim. kirveellä.

Elokuva oli loistava ja ehdottomasti paras koskaan ikinä missään tehty supersankarielokuva. Toivottavasti Batman saa jatkoa Christopher Nolanin ohjauksessa ja elokuvaan löydetään yhtä upeat näyttelijät kuin Yön Ritariin. Ledgerin tasoista voi tosin olla vaikea löytää...
5/5

--------------------------------------------------------------------------------------

Olihan melkoinen pettymys tämä Ei kantria vanhoille miehille. En tiedä mikä oli elokuvan tarkoitus, mutta itselleni tuo elokuva oli täysin yhden tekevä. Henkilöiden kehitys nollissa, ja kun yleensä ihmisten vähempikin tappaminen elokuvissa saa aikaan jonkinlaisia tunteita, niin tässä sillä ei ollut mitään merkitystä. Sama kuin olisi näytetty miten paha mies astuu kusiaisten päälle.
Ennemmin sitä katsoo Tarantinon elokuvat putkeen, kuin tätä paskaa edes toista kertaa. Onneksi ei ole ilmestynyt vielä BlueRayna, ettei mennyt kuin 4 euroa hukkaan...

0/5

--------------------------------------------------------------------------------------
There Will Blood tuli katsottua viime viikolla, joten pistetäänppä nyt siitäkin jotain. Loistava elokuva ja Oscarit menivät kyllä oikeaan osoitteeseen. Jostain syystä mieleen tuli Milos Formanin Amadeus-elokuva, ilman sen hupaisaa alkua. Daniel Day-Lewis vetää taas kerran vuosisadan roolin. Kuvaus on loistavaa, tarina vie mukanaan ja ihmiskohtalot oikeasti koskettavat myös katsojaa.

5/5
 
Viimeksi muokattu:

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
Eilen kävin katsomassa uuden Batmanin ja täytyy sanoa, että aivan loistava esitys. Ei tarvitse paljon muuta sanoa. Heittäisin jopa, että jos joku elokuva-arvostelija antaa leffalle alle neljä tähteä, johtuu se enemmän ko. elokuva-arvostelijan erikoisuuden tavoittelusta.

Eikä ole Ledgeriä turhaan hehkutettu, ihan maaginen suoritus.

Minulta napsahtaa *****.
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Dark Knight (sisältää spoilereita!)

Kävin perjantai-iltapäivän näytöksessä katsomassa uusimman Batman-leffan eikä tarvinnut pettyä. Itse kuulun Batman-fanien osastoon joten näkökulmani leffan arvostelussa on hiukan subjektiivinen.

Edellisen filmin loppuessa uudesta olisi voinut tulla valoisampi ja mennä ikäänkuin 80-90-luvun taitteessa aloitetun edellisen sarjan luomaa polkua. Onneksi näin ei kuitenkaan tapahtunut. Edellisen elokuvan Scarecrow vilahti myös tässä leffassa alun sekopäisenä Batman-jäljittelijänä. Kuitenkin ko. rikollinen kuuluu selvästi alempiin ketjuihin kun Heath Ledgerin Jokeri varastaa show'n itselleen. Kyyninen sosiopaatti haluaa aiheuttaa niin paljon pahaa ihmisille ettei mitään järkeä. Jokeri osaa kääntää tavalliset viattomat ihmiset ensin yhtä ihmistä vastaan ja lopulta toisiaan. Jokeri osaa tehdä viattomista ihmisistä murhaajia, tai ainakin on erittäin lähellä onnistua siinä. Mieletöntä! Lisäksi Aaron Eckhartin esittämä Harvey "Twoface" Dent oli loistava, harmittavaa että tämän hahmon tarina taisi päättyä tähän elokuvaan.

Millainen oli sitten juonenkulku Dark Knightissa? Taistelu rikollisuutta oli tuottamassa tulosta ja Bruce Wayne oli todellakin miettimässä Batmanin uran lopettamista kun Gothamin Valkoinen Ritari Harvey Dent passitti kymmenittäin gangstereita telkien taakse. Sitten kuvaan astui Jokeri ja sotki pakan täysin. Lopputuloksena lisää ruumiita ja kuolleita viattomia. Loppukohtauksen takaa-ajo jätti todellakin lohduttoman kuvan Gotham Cityn tilanteesta. Jatkoa odotellen...
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Dark Knight

Leffa imdb:ssä ekana, gimme a break.

Leffa oli aivan keskiverto supersankaritarina. Okei, parempi kuin se tv:stä vähän aikaa sitten tullut ala-arvoinen Daredevil. Mutta kyllähän tuollasta pitäisi mennä jonain teininä katsomaan, että iskisi kaikki ne autosta transformermaisesti prätkäksi -kikkailut. En ole tosin näiden kumiasumiesleffojen suuri fani muutenkaan (ehkäpä juuri esittämäni asian johdosta) mutta esim. Spiderman 2:nen oli ihan hyväkin.

SP0ILERI:
Leffassa oli erilaista ja varmasti ihmisiä koskettavaa että päähenkilönainen kuoli.
Tosin olihan elokuvassa oikeasti hyvääkin, Jokerin näyttelijä oli todella hyvä, 10 arvoinen suoritus ehdottomasti. Todella harmi että mies menehtyi alkuvuodesta....
 
Viimeksi muokattu:

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
Eilen kävin katsomassa uuden Batmanin ja täytyy sanoa, että aivan loistava esitys. Ei tarvitse paljon muuta sanoa. Heittäisin jopa, että jos joku elokuva-arvostelija antaa leffalle alle neljä tähteä, johtuu se enemmän ko. elokuva-arvostelijan erikoisuuden tavoittelusta.

Eikä ole Ledgeriä turhaan hehkutettu, ihan maaginen suoritus.

Minulta napsahtaa *****.

Pienten SPOILEREIDEN varoitus ennen jatkotekstiä.



Ledgerin Jokeria on hehkutettu, mutta tosiaan, ei mielestäni yhtään aiheetta. Aivan loistavia kohtauksia, mm. tämä alun mafiapomojen kohtaaminen, kuulustelu poliisiasemalla ja poliisiautossa ikkunasta kurkottelu äänen taustalla hiipuessa lähinnä sydämentykytykseksi. Tuota viimeksi mainittua kohtausta olisi vielä voinut vähän muutamalla sekunnilla pidentääkin. Tuosta roolista hän olisi ansainnut kyllä elävänä ottaa vastaan kaiken ansaitsemansa hehkutuksen.

Pitäydyn edellisen tekstini lausunnossa - vaikka arviot mielipiteitä ovatkin, jos tästä antaa alle neljä tähteä, jossain muussa on vika kuin elokuvassa. Iltalehden kaksi tähteä on jo vitsi.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Leffassa oli erilaista--.

Ikävää, ettet pitänyt elokuvasta, mutta tarvitseeko silti spoilata leffa muilta? Suurin osa Batmanista kirjoittaneista ei ole edes spoilannut, vaikka onkin kirjoittanut "saattaa sisältää spoilereita" tekstinsä alkuun. Itse et siihen näemmä kyennyt.

Pakkohan tuo on silti katsoa, kenties jo huomenna, kenties myöhemmin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös