Ti 28.11.2017 SaiPa - JYP

  • 2 531
  • 15

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kisapuistossa kohtaavat vanhat kiistakumppanit, SaiPa ja JYP. Hieman vieläkin verenpaine nousee molempien joukkueiden faneilla, kun kevät 2014 palaa mieleen. Kyllä Per Savilahti-Naganderin (terkkuja Turkuun) ja Ville Kohon onnistumiset ovat innokkaan SaiPa-fanin mielessä vieläkin. Ja päivähän oli 31.3.2014.

No nyt on nyt. Marraskuisessa runkosarjan kohtaamisessa pelataan hieman pienemmistä asioista, mutta kolmesta pisteestä kuitenkin. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa SaiPa vei, monen JYP-fanin mielestä vääryydellä pisteet Jyväskylästä 1-4 lukemin. Kaksi viimeistä maalia tuossa matsissa SaiPa teki tyhjään JYP-maaliin. Ottelun kiistaton sankari oli Frans Tuohimaa, joka asettuu isäntien maalille tänäänkin.

JYPin maalia vartioi tänään isäntäjoukkueen faneille tuttu mies, Jussi Olkinuora. Olkinuora käväisi viime kauden alussa antamassa näyttöjä SaiPan valmennukselle Markkasen loukkaantumisen aikana, ja hyvin mies SaiPan maalilla esiintyikin.

Joukkueet lähtevät illan otteluun varsin pitkälle samoin kokoonpanoin, kuin viime perjantain otteluun. Molempien ainoa muutos on maalin suulla, kun Tuohimaa ja Olkinuora ottavat torjuntavuorot.

Kokoonpanot:

SaiPa

Nättinen-Kunyk-Tanus
Vaakanainen-Carson

Kaksonen-Koho-Oksanen
Taipalus-Lappalainen

Maia-Löfman-Radke
Maalahti-SavilahtiNagander

Koski-Goodwin-Quenneville
Kojo

Tuohimaa
Markkanen

JYP

Tuppurainen-Immonen-Miklik
Kuukka-Vainio

Kolehmainen-Hytönen-Rooba
Kalteva-Ikonen

Kanninen-Suomela-Puustinen
Mäenpää-Jokinen

Likola-Straka-Sund
Yonkman

Olkinuora
Laurikainen

Tuomarit

Jarno Heikkinen
Petri Lindqvist
Samu Suurnäkki
Henri Tukia

Kysymyksiä:

Seisooko Tuohimaa tänään päällään?
Tekeekö SaiPa ylivoimamaalin?
Antaako Janne Kolehmainen illan kovimman taklauksen?
Käyttääkö Marko Virtanen aikalisän liian aikaisin/myöhään?
Lähteekö kotiyleisö kesken pelin pois?
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Turkulainen vieläkin poissa kokoonpanosta - onko siellä nyt jotain isompaa vammaa taustalla? Koska jos ei, joku on käynyt vaihtamassa Virtasen lääkkeet vielä tavallista vahvempiin.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sinänsä hauska peli, että SaiPalla on juuri ne ominaisuudet kunnossa, jotka JYPillä mättävät: kärsivällisyys, nopeus, himokkuus, puolustustahto ja maalinteon tehokkuus. Kotijoukkue ottaa helpot pisteet ja vieraat voivat ihmetellä ja miettiä, kannattiko vaihtaa Löfman Immoseen tai Vaakanainen Mäenpäähän.
 

Bawdy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Dallas Stars, JJK, Happee ja Vimpelin Veto.
En muista milloinkohan on viimeksi tullut lähdettyä katsomaan Saipa - JYP ottelua, että on näin varma JYPin tappiosta. Mikään muu kuin pelaajien palkka viittaa JYPin voittoon.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Usko on, että tänään 3 pojoa Jyväskylään ja ehjä peli. Toiveena erityisesti erikoistilanteiden hoitaminen sekä tunnetta peliin. Peli on viime aikoina näyttänyt että yritetään mutta tunnetta ei ole löytynyt jolloin se ns. viimeinen niitti on jäänyt uupumaan. Kaipaisi kovasti jotain Miika Lahden kaltaista rouhijaa joka omalla tekemisellään näyttäisi muille ja tsemppaisi eteenpäin. Ollut vähän kasa lampaita tuo joukkue viimeaikoina.

Kyselty on, mutta mites se Turkulaisen terveys tällä hetkellä vai?

1-4 JYPille tänään.
 

Bawdy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Dallas Stars, JJK, Happee ja Vimpelin Veto.
Onkos Jyväskylästä tulossa minkäänlaista faniporukkaa tänne?
 

chubster

Jäsen
3p ja voitto pitäisi olla se mitä JYPiltä on odotuksena SaiPaa vastaan. Mutta JYPin ja valmentajavelho Virtasen touhuista kun ei koskaan tiedä yhtään mitä tulee niin sanotaan, että alle 2 maalin tappio on varmaan ihan riittävä suoritus JYPiltä. Veltsu voi sit harmitella , että ei tehty paikoista ja toimistolla voidaan tyytyväisenä tulostella 10 vuoden jatkosopimusta Virtaselle.

muutama seurattava:
-kuinka monta kertaa Immonen ehtii luistellen tilanteeseen aktiivisesti mukaan ja kykenee olemaan aidosti peliä tekevä ja vaarallinen pelaaja hyökkäyssuuntaan?
-kuinka paljon Tuppurainen saa paskaa niskaan vaikka on jälleen ketjunsa yritteliäin ja vaarallisin pelaaja hyökkäyspäässä.
-saako Miklik vihdoin maalihanat auki? Odottaa itseltään varmasti maaleja myös itse ja paineet kasaantuu viime kauden suorittamisen jäljiltä.
 
Viimeksi muokattu:

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Ei ole kyllä mitään toiveita tältä illalta, kunhan ei nyt rökäletappiota tule.

Olispa joulu ja JYP päättäisi alkaa pelamaan eikä vaan pellailemaan.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toistaiseksi näyttää siltä että tässä on mahdollisuuksia murskatappioon. Toivottavasti SaiPa tuosta piristyy. Olkinuora on kyllä hyvin torjunut SaiPan yritykset. Taas nähtiin vanha klisee että kun et itse tee niin kaveri kyllä tekee.
 

chubster

Jäsen
Sellanen tiistai-illan pelailu. Eipä kumpikaan tänään kummoista esittänyt ja sen myötä pisteet ilahduttavasti JYPin laariin! Ottelun hahmo ehdottomasti Puustinen, hieno mies ja kova maalintekijä. Nousi esiin kun piti.

JYP voitto tänään omanpään pelaamisensa turvin, jonka SaiPa ainakin sai näyttämään rautaiselta. SaiPa pidettiin pois sektorista ja aika antautuneena kohti kulmia SaiPan pelaajat kiekon kanssa menikin pelin edetessä kun mustapaitainen vähän murahti, että istu.

Olkinuoralle 0-peli hienoa! Vaikka ei joutunut venymään erityisesti, hyvä perusvarma peli.

Itse peliä ei kukaan enää huomenna muista sen verran läpsyttelyä oli, joten ei muutakuin eteenpäin!
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Jännä, että illan ehdoton hahmo eli Puustinen ei putsannut palkintopöytää. Olkinuora toki myös hyvä.

Ulinat seis vähäksi aikaa JYPin negaketjussa, vakuuttava voitto ja kotietuun kiinni.

Kiitos SaiPa helpoista pisteistä.

Tuomarointi oli yksipuolista, mutta linjakasta.
 
Jokiselle tänään liiga-uran ensimmäinen jäähy, puolustajalle tyypilliseen tapaan oman maalin edessä poikitaisesta mailasta. Tosin näytti kyllä vähän heppoiselta. Vähillä jäähyillä kyllä puolustaa, kun tilastoja koko uralta katsoo.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieno peli JYPiltä! Olkinuora oli loistava maalilla, pari-muutama pahaa paikkaa selvitti. JYP pelasi hyvin johtoasemassa ja teki paikoistaan maalit, kiitos mm. Puustiselta. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olkinuora oli loistava maalilla, pari-muutama pahaa paikkaa selvitti.
Otti myös useita hyviä semi-rekleksikoppeja, jotka jonakin huonona päivänä olisi menneet hups hups sisään. Ansaittu nollapeli. Tuppuraiselta erittäin hyvä peli myös, verrattuna jukurimatsin neppailuun. Onnittelut Jokiselle jäähystä! Ihan kiva tuota oli katsoa kokonaisuudessaan, varsinkin kun tietää, että jonakin päivänä kentälle saadaan vielä Nättinen, Louhivaara, Turkulainen ja ehkä jopa Honka. Nyt olisi kiva aloittaa kunnon putki.
 

butler

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Veikkaan vähän myös putken teillä jatkuvan, jos maalivahtipeli pysyy vastaavana. Olihan tuossa Saipallakin paikkoja tehdä maalia, mutta tänään taisi puolet laukauksista paukkua päätyplekseihin. Ansaitut pisteet Nykäskylään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös