Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jääkiekon Suomen Cup 2018

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Oakley, 30.04.2018 klo 15.37.

 1. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Menee ihan offtopickiksi, mutta oli pakko kaivella jotain tietoa esille, oli sen verran yllättävä bongaus. Jatkoajan haastattelussa Lindholm puhuu isäpuolestaan, joka oli valmennuspäällikkönä Shakersissa samaan aikaan kun Miikan veli pelasi joukkueen C-junnuissa. Kalle Kettukangas mainitaan myös haastattelussa, mutta Lindholm puhuu hänen kohdallaan vain valmentajasta. Ehkä tuo oli vain haastattelijan selvennys tilanteessa. Eliteprospectsissa on muuten väärä etunimi Niken ja Miikan tiedoissa, siellä isäksi mainitaan Marko Kettukangas vaikka linkki johtaa nimenomaan Kalle Kettukankaan profiiliin..
   
 2. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
 3. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Jos kyseessä oli siis rummullinen kannattaja, niin veikkaan, että hän oli TuusKotka-faniryhmän jäsen. TuusKotka faniryhmä kannatti viime kausina Tuusulassa pelannutta KJT Edustus / KJT-nimistä joukkuetta ja nyt ovat tukemassa siis KJT Haukkojen joukkuetta. Eli todellista keski-uusimaalaista kiekkokulttuuria, mitä KJT Haukat ovat hakeneet. Järvenpääläinen TuusKotka-ryhmän kannattaja Keravalla kotipaikkaansa pitävää joukkuetta kannustamassa. Päädyin tuohon TuusKotka ryhmään arvailussani, koska keravalainen kannattajaryhmä Viides Ketju, ei Mestis aikojen jälkeen ole enää käyttänyt rumpua, mutta TuusKotkalla sellainen on. Terveisiä vaan TuusKotka ryhmälle, jatkakaa hyvää duunianne.
  Lainaus:
  Mikke, minäkin asun Järvenpäässä, enkä kannata Haukkoja (enkä ollut Espoossa). Mutta KJT Haukat saa minulta sympatiaa, koska Kerava.
   
 4. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyryllä vähän huonot lähtökohdat tänään Hunters-otteluun, kun kentällisen verran tärkeitä pelaajia on pois kokoonpanosta. Myös molemmat maalivahdit ovat ilmeisesti kipeänä, mutta niillä mennään ketä mukana on. Mielenkiintoista nähdä Huntersinkin taso Pyryä vastaan.
   
 5. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Karhulla tänään kova rosteri Lekiä vastaan! Kaikki Porissa hallille =) Ja nopeesti katottuna siellä saattaa olla Forssassakin saumaa pieneen ylläriin. Cama!!
   
 6. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Täällä ainakin kovasti toivotaan että Forssassa tosiaan nähtäisiin ylläri. Jos FPS hoitelee Peliitat olisi Haukkojen hieman helpompi lähteä perjantaina Heinolaan.
   
 7. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Kun vain Peliitat pelaisi kovalla asenteella, eikä kuviteltaisi itsestään liikoja pelkän sarjatasoeron ja viime kevään karsintapelien perusteella. Peliittojen puolustukseen voi olla saumat iskeä, jos nuori kaarti siellä pelaa puolivalaistuksella. Maalivahti Nagy on vielä arvoitus. Pelicans-pelissä slovakia ei päästy oikein kunnolla testaamaan. Tässä ottelussa ratkaistaneen mitä suurimmalla todennäköisyydellä kupin jatkoonmenijä. Kyllä olisi houkuttanut tänään Forssaan lähteä, mutta jäi sitten lopulta lähtemäti.
   
 8. Zigismund Jäsen

  Lainaus:
  Noh, hyvin ohkaiset saumat kylläkin. Lähes olemattomat. Tarpeeksi oli tekemistä jo II-divarijengien kanssa.
   
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Siellä antaa Hunters kyytiä Pyrylle. 4-0 jo nyt, peliä pelattu 13min.
   
 10. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Joo taisi käydä vähän kalliiksi molempien maalivahtien poissaolo. Nuori maalivahti joutui kyllä aika pahaan paikkaan nyt. Tilalle vaihdettiin vielä kaksi vuotta nuorempi kaveri niin saattaa tulla vielä rumat lukemat. No onneksi ollaan vielä harjoitusottelukaudella :)
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Taitaa Pyryn maalivahtien lepuuttaminen (vaiko sairastumiset/loukkaantumiset?) maksaa aika isosti, sillä mikäli jatkoon mielii, ei paljon tappioihin olisi varaa.

  Toki peliä on vielä Porvoossa reilut kaksi erää vielä pelaamatta, mutta iso vuori on nokialaisilla kiivettävänä, etenkin kun junioriveskarit eivät näy saavan edes silmiään kiinni.
   
 12. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Pyryn otteluennakon mukaan kipeinä ovat sekä Saari että Mattila. Pahaan paikkaan kyllä A-junnujen maalivahdit joutuivat. No mutta niinkuin sanottu onneksi ollaan vasta harjoitusottelukaudella, vaikka kivahan näistä jatkoon on mennä.
   
 13. Powersupply Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Karhu ht pelaa kkv.n paidoilla, oudon näköistä... Vauhdikasta peliä ja viihdyttävää
   
 14. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Tätä kierrosta katsoessa eteenpäin niin Hokilla on elämänsä tilaisuus perjantaina. SaPKo on tänään haastamassa Liigajoukkuetta niin onko Suomi-Sarjan joukkuetta vastaan ajatus täysillä mukana etenkin, jos tältä illalta voiton SaPKo ottaa.
   
 15. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  7-2 lopulta Hunters-Pyry. Onneksi edes joten kuten siedettävinä pysyivät lukemat. Lauantaina sitten haastamaan Ketterä, joten toivottavasti silloin jalkeille saataisiin paras mahdollinen kokoonpano varsinkin maalivahtiosastolla.
   
 16. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Hokki otti riemukkaan voiton Liikunnan Riemusta!

  Hokki-Riemu 8-3 (1-1) (4-2) (3-0)

  yleisöä kohtuullisesti 278

  En itse päässyt peliä katsomaan, joten paikalla olleet voivat laittaa tarkempaa raporttia.
   
 17. Linnankundi Jäsen

  Hunters - Pyry 7 - 2
  Hunters voitti ainakin maalivahtiosastolla, Pyryn aloittanneella maalivahdilla ei oikein kulkenut, toinen maalivahti pelasi kohtuullisesti. Huntersin maalivahti Dominic Has... Salama torjui kyllä todella luottamusta herättävästi. Toinen erä oli Pyryn melko selvästi ankaran karvauksen myötä, mutta erän loppua kohden Pyryn pelaajien selät alkoivat oikenemaan ja ottelu tasaantui. Itselleni oli yllätys Tomi Wileniuksen vaisuus. Muistoissa oli muutaman kauden takainen dominointi SaPKon paidassa. Nyt ei miestä huomannut muualla kuin kerran jäähyaitiossa. Huntersissa Leevi Hyypiän (16v) komea yksilösuoritus tekemässään maalissa ansaitsee maininnan. Veti pakit ensin kahville ja lopuksi maalivahdin täysin aseettomaksi. Oli miehen ensimmäinen maali miesten peleissä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.09.2018 klo 08.45
 18. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
 19. Linnankundi Jäsen

  SaPKo -Hokki 5-1
  Ihan suht tasainen peli, mutta kyllä SaPKo oli koko ajan pikkasen parempi. Hokillakin oli pelissä hetkensä ja yhden komean maalin tekivät vastaiskusta. Hokin maalivahti Rautio oli hieman ristiriitainen tapaus. Torjui monta vaikeaa tilannetta, mutta pari helponnäköistä sitten upposi. Tämän pelin perusteella ei Hokki ole kaukana Mestiksen tasosta, saattaisi jopa pärjätä sen verran, ettei parin viimeisen joukossa olisi keväällä.
   
 20. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  SaPKo kyllä ainakin tilastojen mukaan vei pelin, mutta vaikeaa on ollut Hokin hakea pisteitä Savonlinnasta Mestis tasoisella joukkueellakin, viimeinen tyhjiin, niin, että varmaan oikea joukkue voitti, johtopäätöksenä kuitenkin, että Hokki on hyvä joukkue S-sarjaan ja hyvin pitkälti pelaajat Kainuusta.
  Toivotaan vielä. että muutamat profiili pelaajat nostaisivat vielä hieman tasoaan,...
   
 21. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Peliitat jatkoon kaatamalla ensin FPS:n Forssassa 5-2 ja perjantaina Heinolassa kaatui Haukat 8-0.

  Tasoero Mestiksen ja Suomi-sarjan välillä on mielestäni kasvanut viime vuosien aikana. FPS kaatui kehnommallakin esityksellä ja Haukoilla ei ollut oikein mitään saumaa eikä ihme, sillä joukkuehan pelasi viime kaudelle putoamista vastaan Suomi-sarjasta ja Peliitat Mestis-karsintoja. Ihmeitä saa tapahtua, että Suomi-sarjajoukkueita nähdään kahdeksan parhaan sakissa. Karhulla on tosin vielä hyvät mahdollisuudet hämmentää pakkaa ja olikos Huntersilla vielä jatkosaumat, jos Pyry voittaa Ketterän varsinaisella peliajalla?

  Mielestäni Cup pitäisi jatkossa pelata perinteiseen malliin ottelupareittain. Tuo kolmen lohko on vähän kehno systeemi. Siinä jää helposti merkityksettömiä pelejä lauantaille.
   
 22. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Kahdessa lohkossa on tilanne, että voittaja jatkoon eli peleissä TuTo - Karhu HT sekä KooVee - KiVa. Näistäkin Karhu HT on ainoa SS-joukkue. KooVee johtaa 2-0 avauserän jälkeen.

  Ketterän ja SaPKon tippuminen ja sitä kautta SS-joukueen jatko vaatii jo useamman eli oikein laskiessani kolmen maalin tappioita Mestis joukkueille ja niin ettei siellä liian montaa maalia Mestis joukkue tee, mutta teoriassa kaikkihan on mahdollista jopa niin, että kaikilla joukkueilla on jatkosauma. Sinänsä Hokin eilinen maalivahdin poisotto ja maali tyhjiin hieman heikensi heidän asemiaan sillä SaPKon olisi käytännössä pitänyt ottaa vähintään piste, kun nyt voi vältellä kolmen maalin tappiota.

  Jatkopaikan ovat varmistaneet tässä vaiheessa Hermes, IPK, KeuPa HT ja Peliitat.
   
 23. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  KooVee tiputti KiVan ja täten ensimmäinen pieni yllätys nähtiin Cupissa. Turussa tosin muhii kunnon pommi, kun Karhu HT johtaa 2-3 kahden erän jälkeen.

  Lainaus:
  Ketterä hoiti hommansa ja SaPKon tippuminen vaatisi Riemulta tällä hetkellä kuutta maalia, kun SaPKo johtaa 0-3.
   
 24. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tämä Cup kaipasi tuollaista Ässät Teamin ylläriä. Toivotaan Karhu HT:n menevän pitkälle.
   
 25. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Karhu HT voittaa pilkuilla TuTon ja järjestää paukun.

  Jatkajat ovat siis Hermes, IPK, KeuPa HT, Peliitat, KooVee, Ketterä, Karhu HT ja SaPKo. SaPKon peli tosin kesken, mutta 1-8 johto, joten tippuminen vaatisi Riemulta 11 maalia viimeiseen 8 minuutin aikana.

  Maantieteellisen painotuksen takia parit ollee puolivälieriin:

  Hermes - Karhu HT
  KeuPa - KooVee
  Ketterä - Peliitat
  SaPKo - IPK