Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Jääkiekon Suomen Cup 2018

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Oakley, 30.04.2018 klo 15.37.

 1. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Yläkatsomot näyttää olevan suljetut ja alhaalla enää päädyissä tilaa. Veikkaisin tuon 5000:n ylittyvän, joka on ihan kelpo lukema.
   
 2. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
  Taitaa Imatralta lähteä hallihuhujen mukaan melkoisen monta ryhmää linja-autoilla ja muilla kulkupeleillä Helsinkiin. Myös liikenteeseen lähtevä joukkue näytti kohtuulliselle, ehkäpä jopa uusin maustein.... Toivottavasti saadaan kannu kotiin. Itselläni vielä hieman auki pääsenkö töiltäni lähtemään, mutta kentien sitten kurvaan vaikka taksilla perästä, jos pääsen.
  Yli 5000 katsojaa olisi mielestäni melkoinen pommi, mutta toivotaan kuitenkin mahdollisimman runsasta yleisöä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2018 klo 22.53
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  3587 näytti olevan virallinen lukelma, positiivinen sekin. Oikeastaan todella hienoa että tuota maajoukkueen välipäivää jotenkin hyödynnetään. Tämä oli kuitenkin vasta ekavuosi ja moni ei varmaan edes tiennyt koko matsin olemassaolosta tai että ilmaista lätkääkin tarjolla. Seuraavina vuosina on varmasti potentiaalia enemmän saada ihmisiä katsoon niin paikallisia ihmisiä kun myös ehkä seurojen omia faneja.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllähän varmaan mestis jollain tavalla YLEäkin kiinostaa mutta niillä ei taida vain olla itsellä intressejä oikein maksella otteluiden tuottamisesta. Kyllähän jotain keinoja silti pitäisi olla olemassa vaikka rahaa ei olisikaan pyörittää yhtä laajasti kun mitä edelliskausilla. Varsinkin tämä Suomen CUP joka ei todennäköisesti kuulu edes Elisan sopimukseen olisi voinut näyttää, varsinkin kun maajoukkuepelejä kuitenkin näytellään, periaatessa olisi resurssit jo ollut valmiina näyttää matsi myös perjantaina.