Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Jääkiekon Suomen Cup 2018

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Oakley, 30.04.2018 klo 15.37.

 1. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Yläkatsomot näyttää olevan suljetut ja alhaalla enää päädyissä tilaa. Veikkaisin tuon 5000:n ylittyvän, joka on ihan kelpo lukema.
   
 2. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Taitaa Imatralta lähteä hallihuhujen mukaan melkoisen monta ryhmää linja-autoilla ja muilla kulkupeleillä Helsinkiin. Myös liikenteeseen lähtevä joukkue näytti kohtuulliselle, ehkäpä jopa uusin maustein.... Toivottavasti saadaan kannu kotiin. Itselläni vielä hieman auki pääsenkö töiltäni lähtemään, mutta kentien sitten kurvaan vaikka taksilla perästä, jos pääsen.
  Yli 5000 katsojaa olisi mielestäni melkoinen pommi, mutta toivotaan kuitenkin mahdollisimman runsasta yleisöä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2018 klo 22.53
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  3587 näytti olevan virallinen lukelma, positiivinen sekin. Oikeastaan todella hienoa että tuota maajoukkueen välipäivää jotenkin hyödynnetään. Tämä oli kuitenkin vasta ekavuosi ja moni ei varmaan edes tiennyt koko matsin olemassaolosta tai että ilmaista lätkääkin tarjolla. Seuraavina vuosina on varmasti potentiaalia enemmän saada ihmisiä katsoon niin paikallisia ihmisiä kun myös ehkä seurojen omia faneja.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllähän varmaan mestis jollain tavalla YLEäkin kiinostaa mutta niillä ei taida vain olla itsellä intressejä oikein maksella otteluiden tuottamisesta. Kyllähän jotain keinoja silti pitäisi olla olemassa vaikka rahaa ei olisikaan pyörittää yhtä laajasti kun mitä edelliskausilla. Varsinkin tämä Suomen CUP joka ei todennäköisesti kuulu edes Elisan sopimukseen olisi voinut näyttää, varsinkin kun maajoukkuepelejä kuitenkin näytellään, periaatessa olisi resurssit jo ollut valmiina näyttää matsi myös perjantaina.