Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jääkiekon Suomen Cup 2018

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Oakley, 30.04.2018 klo 15.37.

 1. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Täytyy sanoa etten kyllä allekirjoita ensimmäistäkään sanaa tuosta paskasta mitä kirjoitit. Tuskin tuostakaan pelistä olet nähnyt muuta kuin tuloksen? Karhu HT puolusti todella hyvin ja iski tehokkaasti vastaan. Mielestäni Porilaiset halusivat enemmän mennä jatkoon ja se näkyi ratkaisevassa jatkoerässä. Sympatiat löytyy kyllä tällä hetkellä hyvin vahvasti Karhu HT:n puolelta ja ehdottomasti toivon että voittavat koko cupin.
   
 2. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Näin paljonkin muuta, mutta pelin voi nähdä niin erilailla näköjään... Minä näin ihmeellistä hosumista, virheitä liikaa... Mutta kuten kirjoitin ottamatta mitään pois Karhulta, eli myönsin senkin... Ja haluan edelleen uskoa että kun sarja alkaa kaikki saavat 100 % keskittymisen ja suorituksen...
   
 3. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Suomen Cupin välierät käynnistyvät tänään, kun KeuPa HT isännöi Karhu HT:ta ja Ketterä kohtaa Peliitat. Neljällä joukkueella mahdollisuus mennä finaaliin, mutta ihmettelen kyllä jos ne eivät ole KeuPa HT ja Ketterä. Peliitoilla on kyllä viime kautta parempi materiaali (ja eritoten valmennus), mutta mielestäni Ketterä lähtee ennakkosuosikkina. Karhu HT:n pyristely loppuu myös välieriin, kun KeuPa murjoo sen timanttisen kovalla materiaalilla.
   
 4. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kovasti on Peliitoilla tekemistä. Voitto pitäisi naarata vähintään toisesta pelistä + hoitaa mahdollinen ekstraerä. Ketterä selkeä ennakkosuosikki, mutta Peliitat tarjoaa varmasti hyvän haasteen. Kumpikin joukkue vahvistunut viime hetkellä Liiga-pelureilla.
   
 5. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Peliitat tosiaan saaneet Liigasta apuja, tänään mukana Nico Manelius, Keni Karalahti sekä Mikko Laine. Kyllähän tuo kolmikko tasoittaa puntteja jo huomattavasti, mutta pidän silti vielä Ketterää hienoisena ennakkosuosikkina. Ketterällä Jukureista lainalla Aku Alho, sekä yhteistyön puitteissa SaiPasta Karolus Kaarlehto. Myös viime viikolla mukana ollut Bastien Maia jatkaa Ketterän mukana. Ilahduttavinta lienee Sameli Ventelän paluu Ketterän takalinjoille.
   
 6. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kylläpä on vaikeata päättää, kumpaa peliä katsoisi. Karhu HT:n tuhkimotarinan todennäköistä päättymistä vai Maneliusta, Lainetta ja Kaarlehtoa. Kyllä nämä pelit kiinnostavat, vaikka oma joukkue ei enää mukana ole.

  Veikkaan että KeuPa ja Peliitat jatkoon pääsevät. Loppuottelu sitten Helsingissä ja katsotaan saako Keuruulaiset monta bussia liikkeelle ja miten Heinolassa siihen kyetään vastaamaan.

  Tietysti hieno juttu olisi KarhuHT:n tarinan jatkuminen, mutta liigan alkaminen on jo vaikuttanut kokoonpanoon. Voi olla liian iso vuori ylitettävänä.
   
 7. Asteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT, St.Louis Blues
  Miksihän tuo fanseat ei itellä ainakaan toimi...? Sanoo vain että ei ole katsottavissa suomessa
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mestis ei näy fanseatilla Suomessa vaan tulee Elisan kautta. Saisiko VPN kautta kenties ohitettua?
   
 9. Asteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT, St.Louis Blues
  Lainaus:
  No ompa suoraan sanottuna pers*estä. Täytyy koittaa kikkailla.
   
 10. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Tänään jatketaan välieriä ja ratkotaan finaaliin menijät. KeuPa taitaa kävellä suhteellisen helposti finaaliin, mutta Ketterä-Peliitat voi tänäänkin olla tiukempi. Peliitoilla tänäänkin Keni Karalahti ja Nico Manelius mukana. Ketterästä Aatu Luusuaniemi on nostettu SaiPan mukaan.

  Veikataan nyt kuitenkin että finaaliin menee Ketterä ja KeuPa HT.
   
 11. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  No hitto, finaalin!
   
 12. Emryt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan Hurtat
  Onnittelut Ketterälle, voi olla aika mukava fiilis pelata Hartsulla. Tsemppiä farmiroskan kaatoon. Tuonne kun vielä populaa saisi paikan päälle.
   
 13. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Sellaiset psykoosit sieltä susirajan takaa sitten. Eliteprospectin mukaan sekä KeuPa että tämä Imatran SaiPa-farmi ovat molemmat käyttäneet viittä lainapelaajaa Suomen cupin peleissä. Kerro toki missä raja farmiroskan sekä sympaattisen ja omavaraisen seuran välillä menee?
   
 14. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Kovasti tuntuu pienen kyläseuran menestys kaihertaa ympäri Suomen. Taitaa kuitenkin olla tällä hetkellä KeuPan rosteri omavaraisempi kuin koskaan ennen. Toisaalta samapa tuo minulle, onko KeuPa sitten farmiroska tai -paska. Tähän asti farmiroskajoukkueen seuraaminen on ollut varsin viihdyttävää ja ajoittain tuloksellisestikin menestyksekästä. Ja kiva on lähteä isolle areenalle Helsinkiin katsomaan voittaako farmiroska taas kannun.
   
 15. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Omaan silmään KeuPa pelaa perhanan viihdyttävää kiekkoa, olipa lainaukkoja tai omia. Ja se on pääasia.
  Jotenkin tulee tuo farmikeskustelu korvista jo ulos ja reilusti.
   
 16. Tuamas Jäsen

  KeuPa oli Karhu HT:n vastustajista ensimmäinen joka kaikilla mittareilla pelasi selvästi hyvää kiekkoa.

  Kumpulainen oli törkeän hyvä, kaveri menisi oikeassa saumassa liigassa pelaavassa roolissa aivan täydestä. Tähän saakka nähdyistä pelaajista selvästi dominoivin.
   
 17. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tässä kun kaikkien huulilla on Mestis ja sen farmiutuminen ja eritoten KeuPa HT:lle on lapioitu paskaa päälle oikein huolella..
  Mitenkäs tuo Karhun toiminta, suomeksi sanottuna vituttaa katsoa heidän rosteriaan nyt tuolla suomisarjan karkeloissa. Kovin on kovasti muuttunut joukkue ja "kovuus" on muisto vain. Niin se jääkiekossa muuttuu nopeasti suhdanteet.
  Olisikohan tuohon syytä jatkossa puuttua liiton taholta tässä cupissa, ettei tuolla kohta vetele NHL-kauteensa valmistautuvat pelaajatkin jonkin peräkylän pyllistyksen lipun alla.
   
 18. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tässä kun kuunteli jatkoajan podcastia tuosta ottelusta ja lukee tuota tekstiä niin tulee vain itselle kysymys miksei näinkin hyvää näytönpaikkaa mestikselle, turnaukselle ja suomalaisella jääkiekolle käytetä mitenkään hyväksi. Elisa viihteeltä muutama sataa fania ehkä näkee matsin.
   
 20. trubaduuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
  Näkyykö tuo finaali areenasta tai fanseatilta?
   
 21. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Fanseat puolella tuo peli mainitaan. Kellon aika siellä hiukan outo. Toisaalta Fanseat näkynee vain ulkomailla, joten pientä virittelyä se vaatii kotimaassa.
  Muutoin siis peli näkyy Elisan Sport kanavilla ja sitä ennen tulee joku muukin eli Leijona legendat vastaan Pietarinkadun Oilers.
  YLE tai mikään muukaan ei taida olla enää kovin kiinnostunut mestiksestä.
   
 22. trubaduuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Tuon tason matsin olisi nyt voinut näyttää vaikka edes areenasta.
   
 23. Lieminen Jäsen

  Eikö näihin yhteistyösoppareihin nyt voisi jotain näkyvyyttä ihan kirjatakin? Viitaten kiekkoliiton ja tv2:n diiliin.

  Keuruulta huhuillaan lähtevän jopa parisataa kannattajaa busseilla (jne.) paikalle.
  Paljonkohan muuten on varattu lippuja? Onko Imatralta karavaani liikkeellä?
   
 24. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Kolme täyttä bussia ja omatoimimatkaajat päälle. Useita satoja imatralaisiakin paikalla.
   
 25. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Ilmaispelihän se on, joten olisiko matkanvetäjät soitelleet sinne, että heidän ei tarvitsisi mitään lippuja tulostella, vaan ilmoitetaan se suurinpiirteinen määrä. Tuskin se Hartsu tulee täyteen, vaikka ilmaispeli onkin. Mutta olishan se hienoo, jos edes viisituhatpäinen yleisö olisi.