Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Jääkiekon Suomen Cup 2018

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Oakley, 30.04.2018 klo 15.37.

 1. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Puolivälieräparit:

  KeuPa HT - SaPKo
  Karhu HT - Hermes
  Peliitat - IPK
  KOOVEE - Ketterä
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Karhu HT jatkaa yllätyksiään ja voitti Hermeksen lukemin 5-4. Yleisöäkin pelissä hienosti yli 500!
   
 3. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Perjantaina on vielä toinen osaottelu.
   
 4. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kiitos, olin kujalla systeemistä ja korjasin hiukan viestiäni.... :)
   
 5. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Sen verran vakuuttava kokoonpano Karhu HT:lla, ettei tuota pärjäämistä nyt kovin suurena yllätyksenä voi pitää.

  Perjantaina sitten otteluparin ratkaisu Kokkolassa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.09.2018 klo 21.51
 6. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Ööö, kyllähän Mestis jengien pitäis nää silti hoitaa 90%. Hyvä yllätys Karhu Ht cuppiin. Hienoa kuitenkin nähdä, että Suomi-Sarjan ja häntäpään Mestis-porukoiden ero on minimaalinen. Ainakin näin harjoituskaudella...
   
 7. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Herran jumala nyt. Jos ykköskentässä on Varttinen - Kiilholma - Huhtanen ja kakkoskentässäkin Severi Sillanpää ja Aki Juusela. Puolustuksessa nimimiehiä ja maalinsuulla Henri Kiviaho. Tässä nyt ei ole mitään ihmeellistä, jos Hermes häviää.
   
 8. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Suoamriin tuo olisi/on ihan ylikylän rosteri mutta ei se Mestiksen tasoon nähden nyt niin ihmeellinen ole. Muutama kaveri joka satunnaisesti kykenee stunttaamaan Lügankin puolella mutta oikeesti sellaista hyvää Mestistasoa. Juusela esim. ei näillä näkymin kykene valtaamaan TOP6 paikkaa Ässistä ja ei välttämättä mahdu edes TOP8 laitureiden joukkoon. Varttinen on siinä ja tässä.
   
 9. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  vai että 90 %?? kattelin toss elite prospectsista Karhu HT rosteria.. Siellä 10 pelaajaa. Eli käytännössä taitaa puolet mitä näissä peleissä pelannut olla sellaisia, joilla ei ole sopimusta tai sitten ovat Ässien pelaajia? Jotainhan siitä uutisoitiin, että Ässät laitto jtn 8-10 pelaajaa Karhun tiimiin jos en nyt ihan väärin muista? Uusi Farmi iskee Porin suunnalta..
   
 10. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Tiedän kyllä erittäin hyvin edellä mainitsemasi pelaajat. Silti tulos on itselleni yllätys, ehkä arvioin Hermeksen tason taas kerran yläkanttiin. Mutta niin, kun sanoin harjoituskautta vedetään.

  S-Kiekkokin oli huomattavasti kovempi vastus, kun IPK. Mutta tuskin on näin kuukauden päästä...
   
 11. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  En tiedä mitä laskukaavaa käytät mutta kummasti Hermeksen lisäksi kaatui myös LeKi ja TuTo.
   
 12. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Katsotaanpas sitten miten Suomi-Sarjan porukan ja Mestiksen häntäpään porukan käy kun karhuht kohtaa jy..eiku luk..eiku mikä se ny olikaan...? kanssa!
   
 13. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Älä nyt vielä heitä kirvestä kaivoon! Ja huom. puhuin häntäpään jengeistä. Tuton putoaminen oli kyllä suuri yllätys, taisi olla pienoinen takki auki-peli Tutolta.
   
 14. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Ei tässä olla kirvestä heittämässä kaivoon! Sarjakausi on vasta edessä päin. Ihan turha koko kappi oli jo viime vuonnakin! Toivoin että jäisi ensimmäiseen kierrokseen koko paska tänäkin vuonna! Tuonne olisi pitänyt laittaa A-juniorit hakemaan kokemusta eikä mitään muuta.
   
 15. Robetsu93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes / Oulun Kärpät
  Kummasti täälä puhutaa jo häntäpään jengeistä vaikka sarja ei oo vielä alkanukkaa...katotaa sit joulun tienoilla miltä sarjataulukko näyttää
   
 16. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Äläs nyt! Ihan hauska idea tämä cuppi on. Samahan se on että pelaako harkkapelejä vai cuppia, mutta cupissa on vain pienenpieni panos niin onhan se mukavampi seurata.
   
 17. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  No joo. Se oli semmonen heitto, että saadaan edes vähän vääntöä. Eiköhän Hermes ole siellä keskikastissa. Ja jos betsata pitäisi, niin neljän sakissa vielä myös cupissa...
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2018 klo 07.51
 18. Phaneuf#3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Tampa Bay Lightning
  Karhu HT:lla oli 4 liigalainaa ja Hermeksellä saman verran. Kauhee vinkuna, kun tulee tälläinen hieno tarina suomisarjasta jota oman kaupungin pojat auttaa. Ja onhan siellä suomisarjan äijiäkin rosterissa ihan hyvin.
   
 19. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Hattua pitää kyllä nostaa Karhu HT:lle ja tsemppistä jatkoon. Tuto pelin jälkeen päivittivät, että oli 16 omaa sopimuspelaajaa rosterissa.
   
 20. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Eikai täällä kukaan ole mistään lainoista vinkunutkaan? Todettu vain että rosterissa on kovan luokan pelimiehiä näihin peleihin. Itselleni ainakin tosi mieluinen vastustaja tämä Karhu HT, kun on niin värikäs ja laadukas nippu kasassa kumminkin. Joitain saattaa hämätä tuo suomisarja-status mutta eiköhän suurin osa tiennyt ettei vastaan tule mikään tusinajengi. Hyvä peli varmasti tulossa perjantaina!
   
 21. Päätykiekko Jäsen

  Onhan tuo nyt aivan huvittavaa, että joku Karhu HT muka hilluu tuolla vielä. Vaikka varmaan taas kerran porissa hitsarit tulee housuun, niin jos Karhu HT olisi pelannut omilla miehillään, niin pelit olisi loppunut lyhyeen. Aivan idioottimaista verrata että Hermeksellä on 4 liigalainaa ja jollakin pilipali Suomi-sarjan jengillä saman verran. Haluan nähdä että myös kauden aikana hitsarit lainaa Karhu HT:llle jatkuvasti neljä liigalainaa Suomi-sarjaan. Siis sellaisia pelaajia, jotka pystyvät pelaamaan oikeasti liigassa. Porilaisten ei nyt kannata vinkumisesta puhua mitään. Liigan pahimpia vinkujia ja aina pätemässä joka helvetin asiasta.
   
 22. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Peppukipuun auttaa bepanthen.

  Ps.
  Kannattaa seurata tarkkaan kauden aikana
  https://assat.com/fi-fi/article/uutiset/assat-ja-karhu-ht-aloittavat-yhteistyon/2094/
   
 23. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat ja NHL
  Lainaus:
  En lähde pahemmin heittämään löylyä kiukaalle, mutta taitaa ottaa tunteisiin nämä Karhu HT:n lainat ala Kiilholma, Juusela, Huhtanen jne.
   
 24. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Nyt en pääse oikein tähän kuvioon kiinni. Mikä laina Huhtanen on? Eihän sillä ole sopimusta liigaan tai muuallekaan kuin Karhu HT:hen.
   
 25. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat ja NHL
  Lainaus:
  Aivan joo, vallan unohdin tuon. Huhtasella on sopimus ihan vaan Karhu HT:n kanssa. Laitetaan sitten Huhtasen tilalle vaikka Kiviaho.