Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Jääkiekon Suomen Cup 2018

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Oakley, 30.04.2018 klo 15.37.

 1. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kiilholma ei myöskään ole lainapelaaja.
   
 2. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Niin KeuPan miehellä keulii. Jäänyt omiin pilvilinnoihinsa ja jääkiekkotietämys jäänyt Keuruun kiekkoon... ja lähellähän tuo voitto olikin.
   
 3. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Jaa, meinaatko että palstaveli knap on hypännyt KeuPan bandwagoniin? Mutta kohta mennään Talvisalossa. Saas nähdä putoaako jo toinen viime kauden finalisti?
   
 4. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Onnea Iisalmeen välierä paikasta. Mahdoton paikka on hakea voittoa Iisalmesta kun vastassa on tuomaristosta lähtien kaikki.

  Aivan säälittävän p*skat tuomarit Iisalmessa. Miten tollaset päästetää viheltämään tämän tason pelejä?
   
 5. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Suomen Cupissa kolmanteen erään lähtiessä kolmessa parissa oltaisiin menossa jatkoerään hakemaan ratkaisua. SaPKo on surkea, mutta ei oteta mitään vastustajalta, mikä pelaa hyvin ja saa etenkin SaPKon pelinavauksen täysin kuseen omalla paineellaan.
   
 6. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Onnittelut KeuPalle Cupin välierä paikasta. Parempi meni jatkoon. Vaikka harjoituskausi on SaPKolla mennyt tuloksellisesti hyvin niin ilmeisesti tulos on mairitellut sillä tuon kaltaisella pelillä ei tarvitse keväällä miettiä kannun nostoa, hyvä jos edes mitalipeleihin pääsisi. Täytyy muistaa, että KeuPa taistelee tälläkin kaudella ihan mitalisijoista, joten pitää tässä tuloksen taakse sitäkin katsoa, että millekkään huonolle ei tiputtu.
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Karhu HT on menossa tämän hetken tuloksella välieriin, kun johtavat Hermestä jatkoajalla maalein 1-3. Jos ja kun porilaiset tämän pelin vievät nimiinsä, on heille tulossa mukavahko ensi viikko:

  Kaksi Suomen Cupin välieräpeliä ja kaksi Suomi-sarjan runkosarjaottelua aikavälillä keskiviikko–sunnuntai...
   
 8. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Voisin veikata, että toinen runkosarjan peli siirretään hamaan tulevaisuuteen. Hieno suoritus karhu ht:ltä tiputtaa kaksi mestisjoukkuetta.
   
 9. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Minä taas veikkaan, ettei siirretä, sillä Jääkiekkoliiton sedät ovat olleet kuuleman mukaan jo aivan hiilenä Karhu HT:n pelaajalainailuista.
   
 10. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Sedät saa katsoa peiliin kun säännöt mahdollistaa lainailun. Jos on ruuhkaa viikon ajan niin ainahan sitä voi lainata lisää.
   
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Korjataan että kolme LeKi, TUTO, Hermes
   
 12. Tuamas Jäsen

  Karhu HT jatkaa, Hermes taittui jatkoerässä maalintekokyvyttömän Hupi Huhtasen hattutemppuun.
   
 13. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Näinhän se nimenomaan on ja kuten jo aiemmin mainitsit, niin Karhu HT:lle on kyllä nostettava hattua hienosta suorituksesta. Jännä nähdä riittääkö porilaisten liito päätyyn asti.
   
 14. Puikko17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tänään taisi ainoa lainamies olla Niklas Nevalainen, joka nyt ei mikään sateentekijä ole.
   
 15. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Joo, onnea vaan Karhu HT:lle. Sitkeästi taistelivat suurella sydämmellä ja joukkueessa vaikutti olevan hyvä henki. Jatkoerässä porilaiset vaikutti olevan henkisesti valmiimpia, ehkäpä juuri se tiettyjen pelaajien kokemus nousi siinä vaiheessa esiin. Tsempit jatkoon!
   
 16. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Luojan kiitos tämä naurettava kappi on osaltamme ohi!
   
 17. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Äläs nyt. Mielenkiintosempiahan nämä on ku normaalit treenipelit. Ainaki itse uskon, että nämä vähän totisemmat pre-season matsit palvelee joukkuetta paremmin, ku on vähän panosta.
   
 18. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Liitolle ihan hyvää palautetta, kun ovat sopineet 5 lainasta, mutta hölmöt unohtivat rajata sen klausuulin piiriin myös harkka- ja Suomen Cup- pelit. Vaikka itse lainoja vastaan olen hyvin vahvasti, mutta sääntöjen mukaan jokainen joukkue saa mennä ja sitä en voi kritisoida.
   
 19. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
 20. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Haha. Melkoinen rottalauma oli tuo Peliitta-parvi. Tuomareita en kommentoi ollenkaan, mutta jäähythän oli IPK:n haitaksi 40-38. Ehkä hieman ärsyttää. IPK tosiaan hallihti täydet kolme erää, mutta jatkoajalla sitten ei onnistuttu maalia saamaan. Tänään oli huomattavasti vauhdikkaampi peli kuin Heinolassa, oliko siellä jotain jääongelmaa tms kun näytti ukkojen luistelevan kuin tervassa. Summasummarum: Onnea Peliitoille, joukkueiden tasoero oli silti kohtuu merkittävä tänään, joten saa nähdä miten sijoitukset runkosarjassa asettuu.
   
 21. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja tässähän on jo nyt yksi urheilun suolasta käynyt kun Karhu HT päässyt näin pitkälle, normaalit harkkamatsit on melkoista läpyttelyä. Ompahan jääkiekko mennyt ainakin yhdellä paikkakunnalla eteenpäin taas pääsarjatason ja mestiksen alapuolella. Normaalisti harkkamatseihin taitaa mestiksessä aika pitkälle olla pääsyliput ilmaista tai jotain 5e luokkaa, mutta näihin CUP matseihin voi olla normaalit hinnastot voimassa ja ainakin se parisataa katsojaa paikalla, suurinpirtein samoja katsojalukuja kun harjoitusotteluissa ellei jopa enemmän. Tietenkin hieman enemmän voi tulla matkuilua suuniteltuihin harkkamatseihin nähden (jos niitä yrittää optimoida rahamielessä) mutta korjantuu tuolla että peleistä voi hieman enemmän kertyä lipputulojakin. Tietenkin sitten finaaleihin päästeille joukkueille hieman rahaakin.

  Mielenkiintoista nähdä lähteekö joukkueet hakemaan tuota pudotuspelipaikkaa lainojen kautta vai mennä enemmän omalla rosterilla. KeuPallakin olisi varmaan mahdollista noita JYP lainoja enemmän käyttää. Kokoonpanon ulkopuolella eilisestä matsista esimerkiksi taisi olla Alen, Lindroos, Saari, Rutanen, Tamminen. Tietenkin kun aika tiiviiseen tahtiin matseja liigassa näyttäisi heti alkuun olevan niin tuskin kaikki lähtee mukaan, mutta kenties yksittäisiä melko koviakin miehiä olisi mahdollista kuitenkin
   
 22. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Onnea Satakuntaan, ei mitään pois Karhu HT:ltä, mutta olipa munatonta meidän muutamilta miehiltä, hävitään Suomi-sarja porukalle!!! Tässä rupee jo mietityttämään meidän taso, onko sittenkään valmennus johtokaan tehtäviensä tasalla? Sama trendi jatkuu kuin Karhulan aikana peli muuttuu hirveämmäksi peli peliltä, virhe määrän lisääntyessä... No niinhän sanotaan että huono kenraali tietää hyvää... Olettaen että ennen sarjaa viimeinen peli...
   
 23. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Rutanen oli eilen JYPistä KeuPan mukana. KeuPallahan on kentällinen ykköskorin miehiä vielä sivussa, eli tuskin lähdetään liigamiehiä imuroimaan, jos ei nyt satu tulemaan suurempaa loukkaantumis aaltoa.
  Viikon sisällä askiin pitäisi hypätä mm. Helenius, Saramäki, Piipponen, Luhtalampi ja ykköskassari Hölsä. Noista ainakin muutama kaveri menee mielestäni esim. Tammisen ja Rutasen ohitse.
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2018 klo 07.34
 24. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Vaikea sanoa missä oli enemmän eilisen ottelun tuloksen syy, Hermeksen paskuudessa vai Karhun hyvyydessä, vai molemmissa. Mutta, varsinaisen ottelun aikanakin Hermeksellä ihmeellistä hosumista paljon, kuin olisi pelattu ensimmäistä harkkapeliä ja kiekonmenetyksiä, joita näkee lähinnä II-divarissa. Jatkoerän koomailu puolestaan oli oma lukunsa, milloin tyrii kenttäpelaajat, milloin Jukuri, jolle voi antaa kakkossyötön 0-3 maaliin. Sitten siitä kuitenkin saatiin noustua lyhyessä ajassa maalin päähän, joten kyllä tästä nyt ihan hyvä vielä tulee kun ymmärretään vain jättää ne isot ja aivan turhat virheet pois. En tiedä onko joukkueessa varsinaista hengenluojaa, mutta joku Iiro Vehmasen tyylinen meillekin tarvittaisiin. Vehmanen potki esimerkillisesti omiaan persiille loppuun asti, vielä 2-4 tyhjän maalin jälkeenkin ettei aleta leijua.
   
 25. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo toisaalta oman mielenkiinon tuohon soppaan näyttäisi tekevän se että JYPillä on loukkaantumissuma päällä ja millä aikataululla sitten KeuPan oman miehet palaa mukaan. Esimerkiksi Aitola jatkanee ensiviikollakin JYPIn matkassa jos ei miehiä tule sairastuvalta.