Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana haisuli88, 19.03.2018 klo 08.11.

 1. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Koponen vääntää ilmeisen hyvin liigassa, Jukureiden osiossa on ääni muuttunut Koposen mollaamisesta, ennenkuin edes pelasi yhtään peliä, siihen että haluavat pitää loppukauden siellä :D en kyllä usko että tulee tapahtumaan, mutta eipä tässä muutakaan ole niin mennään JOS linjalle, niin Marlolla on sopimus tänne kauteen 19/20, auttaako sekään mitään jos Jukurit tarjoaisi sopparia vai jäisikö vain tyhjä arpa käteen? Tuli sattumalta aikaisemmin tänään luettua uutisvuoksen juttu viime keväältä josta sitaatti.

  Lainaus:
  Eli riippuneeko se nyt siintä onko Koposella tälläistä pykälää? Mielenkiintoista olis muutenkin tietää kenellä tälläinen pykälä on.
   
 2. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Mistään mitään tietämättä, kun katsoo uutisen ajankohtaa, voisi luulla että Liiga-pykälä on kattanut kevään ja/tai kesän ajan tiettyyn ajankohtaan saakka. Toivottavasti (Ketterän kannalta) tuosta nyt ei kukaan tässä kesken kauden Liigaan pysyvästi nouse, pelaajan kannalta se tietysti olisi huippuhomma.
   
  Jango tykkää tästä.
 3. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Epäilen ettei Ketterä halua olla pelaajan Liiga-sopimuksen esteenä mikäli joku sellaisen kesken kautta sattuisi saamaan. En kuitenkaan usko, että Jukureilla on tarvetta signata Koposta sinne pysyvästi, vaikka hän olisi hyvin pelannutkin. Heillä kuitenkin sieltä tulossa saikulta takaisin Suhonen, sekä Hietanen jossain välissä ja U20 kisoista Kokkonen.
   
 4. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Totta molemmat. En minäkään usko että näin tulisi edes tapahtumaan, mietinkin vain mitä jäisi käteen jos näin kävisi. Eikä varmaan Marlo 2 vuoden pahvia olisi kirjoittanut jos ei täällä haluaisi olla.
   
 5. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tuolla Jukurien puolella kerrottiin Hakkaraisen sanomana, että Alho ja Jääskeläinen jatkaa Ketterässä. Peukalo pystyyn täältä. Jääskeläiselle toivoisi sitä näyttösaumaa, mutta olisi tärkeää, että mies olisi täysin tikissä kaikin puolin, kun sen saa. Siihen on hyvä täällä kehittyä ja tähdätä. Toki Alholle myös, mutta hänellä hieman erilainen tarina takanaan.
   
  Viimeksi muokattu: 23.12.2018 klo 13.29
 6. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Herrat Upseerit! Etenkin tavarits Jango, tavarits Dinamo. Hakali toivottaa rauhallista Joulua!
   
  Jango ja Dynamo_FIN tykkäävät tästä.
 7. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kuin myös sinne Hakaliin!
   
 8. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  PUNAVALKOINEN aurinko nousee kaakosta ja se on sonnustautunut sinisee juhlapukuun, ja keväällä se nousee korkeuksiin. HYVÄÄ JOULUA Palsta veljille.
   
  Jango tykkää tästä.
 9. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Noniin pikkuhiljaa aika palata taas arkeen, farmi Liigan lainat taitaa kaikki palailla kotiin, ainakin toivottavasti. Koponen vetänyt ainakin hyviä minuutteja kaikissa kolmessa pelissä mikkelissä ja siellä nyt toivotaan kaikenlaista. Vainikainen pelasi yhden pelin ja Haaparanta kolme peliä Saipan paidassa. Pientä taukoa oli pakko pitää jääkiekosta niin vaikea sanoa miten pojat on oikeasti pelannut.

  Pieniä joululahojakin sain huhujen valossa. Sitten kun lähteet on mitä on niin mennään huhu/mutu pohjalta, eli Joona Jääskeläistä ei enää tällä kaudella Mikkelissä nähdä.
   
 10. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Toivotaan että Joona vetää loppukauden Ketterässä, tässä kohtaa olis ylimääräiset paineet poissa ja alkaisi pyssy laulamaan viimevuoden malliin.
   
 11. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Minä kuulin myös samoja huhuja Joonasta, eli loppukausi täällä. Samoin Alho. Koponen on herättänyt kiinnostuksen Mikkelissä ja ilmeisesti halukkuus olisi mies pitää Liigassa. Saas nähdä millaista kauppaa siinä tehdään, jos tehdään. Jukureilta on kuitenkin saatu merkittävää apua rosteriin joten mielenkiintoista nähdä miten tässä käy jos ja kun Koponen siellä halutaan pitää. Määrittänee kuitenkin samalla tulevaisuudenkin tilannetta. Ollaan asiasta mitä mieltä hyvänsä on tässä kuitenkin Mestis joukkueella vähän raaka tilanne käsissä. Katsoin telkkarista tänään Koposen peliä ja kyllä vaan hyvin pelaa, ylpeä voi olla suorituksesta. Jukurien parhaimmistoa taas.
   
 12. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Jees lähteeni saa tarvittavan taustatuen, Joona siis tyhjentänyt asunnon mikkelistä, siintä tämä huhu. Kopos kauppaa ei nähdä koska mikkelistä ei voida vastata siihen. Tämä siis oma mielipide. Kaikki yhteistyö on hyvästä kunhan mennään reilusti. Rahalla ei Koposta korvata.
   
 13. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Nyt on sitten Ketterän toimistolla näytön paikka ettei lähdetä nöyristelemään.
  Lainaus:
  Ei korvata paitsi jos nyt kuitenkin sen 100.000€ jälkeen on tarpeeksi numeroita. Kun ei tunnetusti alta sadantonnin luistimen nauhoja sido ;-)
  Pelaaja vaihtona, no tjaaa jos pistävät viime peleissä pelanneen parin tänne.
  Tosiasiassa ei taida Mikkelissä pelimerkit riittää, kyseessä kuitenkin Liiga tason pelaaja sekä kahden vuoden pahvi kädessä. Kun vielä ei tiedä ruvetaanko kevättä kohden sopimuksia purkamaan. Pitäähän heidän miettiä myös sekin tuoko kyseinen pelaaja tarvittavia pisteitä että pleijareissa pelaisivat. Todennäköisesti tässä kohtaa ei haluta rahaa käyttää. Eiköhän tässä mennä vanhalla sapluunalla, tarvittaessa lainataan jos se Ketterälle käy. Tää oli vaan tällästä pohdintaa.
   
 14. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Case Koponen on valuuttakysymyksen lisäksi poliittinen. Mikäli Ketterä asettuu kynsin ja hampain pitämään kiinni sopimuksestaan Koposen kanssa voi siitä olla Koponen itsekin hieman pahoillaan, mutta myös Jukurien organisaatio. Vaikka ketään ei pitäisi käydä tietenkään nöyristelemään niin tilanne on vähintään kiusallinen. Koponen on erittäin tärkeä pelaaja Ketterälle, mutta Liigassa pelaaminen todennäköisesti kiehtoo kovasti kilpaurheilijaa, varsinkin, kun ensimäinen visiitti Liigaan meni pipariksi. Lisäksi Ketterä on saanut pitkiä lainapestiläisiä Mikkelistä, kuten esim. Alho ja Jääskeläinen. Mitenkä jatkossa sitten? Erittäin mielenkiintoista olisi olla kärpäsenä katossa, kun asiasta keskustellaan.
   
 15. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Jep. Jääskeläinen ja Alho vahvistettiin Ketterän miehiksi lopuksi kaudeksi. Marlo Koponen jatkaa Jukureissa ja Mikko Haaparanta Saipassa. Jimi Jalonen ja Kasperi Torikka Ketterän suuntaan. Jalonen on tehokas puolustaja ja kehityskohteet omassa päässä enemmän. Torikka myös lupaava pakki. Vaikka kirveltää niin olen Koposen puolesta tyytyväinen, että saa pelata Liigassa. Samoin Haaparannan kanssa. Toivottavasti hän saa Saipassa muutakin kuin pakolliset 7-10 minuuttia jämäaikaa. Ketterän tehottomuus ei ainakaan helpota Haaparannan Saipa lainasta.
   
 16. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Viikko kerrallaan tarkastellaan tilannetta, mutta Jalonen Koposesta on hyvä diili, ei voi valittaa vaikka kyllä mielummin Koposen ottaisi. Eiköhän Mikkokin palaa takaisin kunhan Saipan sairastupa tyhjenee. Ripatti ja Ventelä sairaslistalla mutta Tanhua palaa, se jos mikä on loistava juttu. Onkohan Alhokin palaamassa kun ei tuossa sairaslistalla mainittu?
  Linkki Ketterän uutiseen
   
 17. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Niin ne ennen joulua kertoili jossain uutisessa, että Alhon pitäisi olla joulun jälkeen kunnossa. Kyllä tuo minulle käy, jos Koponen saa pelata liigaa ja Jalonen täällä. Tietysti Koponen täällä olisi vielä parempi. Turkka antaa kyllä ymmärtää tuossa, että näitä vaihtoja tehdään vaikka hieman kirveltäisi jos se on ”yhteistyön” hinta ja tietysti pelaajien etu.
   
 18. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hyvin Turkka tyhjenti asian ytimen muutamaan lauseeseen. Näillä mennään, se on sen yhteistyön hinta. Ollan tähän tyytyväisiä maksoi mitä maksoi.
  Eipä tuo meidän joukkuetta paljon heikennä. Tiukalla asenteella jos pelataan niin hyvää tulee. Tänään sitten kolme pojoa ja huomenna toiset.
   
 19. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Liian vähälle huomiolle jäi jatkosopimus asiat niin nostellaan vähän. Valtteri Niemi ja Mikko Haaparanta vuoden jatkot, minun mielestä erittäin tärkeät ja hyvät jatkot, näitä aiemmin täällä jo huudeltiin eli perusteluita ei kaipaa. Hienoa duunia officelta! Itsekseni olen pohdiskellut Mason jatkoa ja olisin tämän tuonut julki kunhan aikanaan laitetaan ensi kauden ketjua käyntiin, minä olen erittäin tyytyväinen Mason jatkoon täällä. Parempaa vaihtoehtoa ei tällä hetkellä, eikä ensi kaudeksi edes löydy. Täytyy kuitenkin muistaa että kyseessä on suhteellisen kokematon valmentaja kuka on saanut täällä aika helvetin paljon aikaan. En itse aina allekirjoita valmennuksen ratkaisuja, enkä aina pystyisi seistä niiden takana, silti uskon että tämä on paras valmennus tällä hetkellä.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 20. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Mietin pitkään itsekseni noita sopimuksia. Haaparanta ja Niemi ehdottomasti loistavat jatkot ei kahta sanaa. Tällämenolla ehdottomasti runkomiehiä ensikauteen jopa ratkaisijoiksi. 1-2 ketjun miehiä, yv aikaa jne. Hienoja nuoria pelaajia ja mikä parasta, ovat omia poikia. Mason jatkosta en ehkä ole yhtä hyvilläni. En näe sitä kehitystä mitä olisi mielestäni pitänyt löytyä 1,5 kauteen. Samaa kehitystä, jota edellämainituissa pojissa on nähty. Edelleen samanlaista ”kesäpoika” meininkiä. Materiaalin huomioon ottaen meneillään on heikompi kausi, kuin edellinen. Moneen otteeseen hokemani virheet ja ailahtelut pelien ja erien välillä on kammottavan suuria, eikä lääkettä tunnu löytyvän. Pelejä kustaan täysin pystyyn täysin omasta syystä. Mielestäni selkeää pelitapaa ei tahdo löytyä, joka johtaa päättömään sekoiluun. Kentät sekaisin, yv sekaisin, maalinteko sekaisin. Edes aiemmin toimineet asiat eivät tahdo kestää peliä enää ja niiden kuuluisi olla pelin runko tällähetkellä joihin pitäisi voida luottaa kauden tässävaiheessa. Enää ei olla pre season peleissä, eikä edes kauden ensimäisillä kierroksilla vaikka peli paikoin sille näyttääkin. Mielestäni valmentajan tehtävä olisi kuitenkin ihan hieman parsia noita kasaan. Samaa vaivaa oli viimekaudellaki muttei näin pahasti. Väitän, että Viljakaisen rooli on ollut huomattavasti suurempi, kuin moni edes uskoisi. Nyt Asikaisen ja Levokarin ”kokemus” ei tuo sitä selkänojaa lähellekkään jota Jouko toi joukkueeseen. Kiva juttuhan se nuori ja nälkäinen valmentaja on, mutta kun niistä virheistä täytyisi oppia. Jo pikkupoikana opetettiin, että on ok tehdä virheitä, mutta niistä tulisi oppia ja samojen virheiden uusiminen on tyhmyyttä. Itse olisin toivonut hieman kokeneemman, mutta silti vielä eteenpäin pyrkivän valmentajan penkin taakse. Toivonkin nyt hartaasti, että Maso näyttää minun olevan väärässä ja olevansa tämän jatkon arvoinen. Joukkueeseen on kuitenkin Ketterän taholta panostettu ja siinä on tarvittavat elementit paljon parempaan ja tasaisempaan suorittamiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2019 klo 09.12
  OCE tykkää tästä.
 21. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Samoilla ajatuksin kuin X-Stiff, pelitapa pitäisi olla jo tässä vaiheessa selkeä ja pysyvä. Ja tuosta Viljakaisen panoksesta täysin samaa mieltä josta alkukaudesta jo mainitsinkin.
  Mutta tähän meidän on nyt vaan tyydyttävä vaikka vähän kirpaiseekin. Eteenpäin mentävä jos se siitä vielä kehittyisi voittavaksi kiekoksi. Joukkuehan on hyvä, valmennuksen vedettävä haalarit päälle ja ruvettava hommiin.
   
 22. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Marlo jatkaa Mikkelissä toistaiseksi. Lienee loppukauden pesti???? Jimi Jalonen kotiutettu takaisin Mikkeliin.
  Kiva olisi kuulla välillä positiivisiakin pelaajauutisia koskien kuluvaa kautta.
   
 23. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Hirvittää jo valmiiksi minkälainen pakisto perjantaina nähdään... Toivottavasti edes Ventelä olisi tervehtynyt. Ei paljoa meinaa naurata jos Koposen korvaajana toimii Torikka, voi jeesus sentään.
   
 24. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Eiköhän Marlo ole Mikkelissä siihen asti kun selviää ettei Jukurit pelaa pleijareissa. Ja olettaisin että Jalonen on perjantaina mukana. Jos ei ole niin täytyy sanoa että toimistolla ollaan aika kädettömiä.
   
 25. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Siitä kun tavailee niin melkoisen selväksihän tuo käy, ettei Jalosta tällä enää tällähaavaa nähdä...
  https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/16c1cba0-f942-4d87-b8c1-6b8ed60a9597