Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana haisuli88, 19.03.2018 klo 08.11.

 1. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Vähän tietysti huono dumata kaveri kun ei ole vielä peliäkään pelannut, mutta eihän tämä tosiaan vakuuta tällä hetkellä. Sen verran jaksoin kaivella, Järvinen tosiaan yhden pelin pelannut 7.12 nuorten liigaa, eli alkukausi loukkaantuneena, sitten yksi peli nuorissa ja sittenkö taas klesana? Ilmeisesti.

  Pohdin tuossa taas vähän syitä tähän.. Tarkoittaako tämä nyt sitä että Torikka ei jatka täällä? Jos näin, niin ei voi kuin ihmetellä miksi nuorta kaveria heitellään vähän sinne sun tänne ja sitten ihmetellään kun peli ei kulje. Vai onko siellä nyt taas joku loukkaantunut ja oli pakko vain saada joku? Jos taas näin, niin minkäs teet. Perkele. Mutta jos tämä oli ratkaisu alakerran sekavuuteen, niin ei kyllä täältä suunnasta mitään hurraa huutoja tule.. Keskiviikkona tämä sitten nähdään kun seura ei itse infoa miksi näin toimitaan.
   
 2. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Eipä kaveria tietty kannata mollata, vaan toimiston ja valmennuksen tohelointia. Eikö valmennus nähnyt Kososella mitään mahkuja pärjätä mestiksessä.
  Kun molemmilla kavereilla sama lähtötilanne, ok onhan Järvisellä iso liiga leima otsassa. Onhan tuo hakuaamuntaa kun ei tiedä mihin suuntaan kaverin käyrä on menossa.
   
 3. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Huhut kotkasta kertoo että matkaa mestis pelaajaksi on todella paljon. Näiden huhujen ja tilastojen valossa en minäkään näkisi. Kertoohan sekin jo jotain ettei Titaanit nähnyt mitään käyttöä vaan annettiin jatkaa matkaa suomi-sarjan heikoimpaan joukkueeseen.

  @The Rock Varmaan parhaiten kartalla tässä asiassa?
   
 4. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Siinä tapauksessa tuo kortti on loppuun katsottu. Jokohan pitää toivottaa hyvää jatkoa loppu- uralle???
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kosonen oli viime keväänä täällä pelatessaan erittäin hyvä ja vähän odottelinkin silloisen lainajakson päättymisen jälkeen, että ruutua Ketterä-pakistosta olisi ollut otettavissa.

  Tällä kaudella toki Titaanien alkukauden täydellisen sekametelisopan myötä ei Kosonenkaan päässyt edes lähelle samaa tasoa, mutta myös miehen olemus ja tekeminenkin näyttivät vähän siltä, ettei fokus ollut enää näyttöjen antamisessa Ketterä-valmennuksen suuntaan ja siksi asenne tuntui olevan, että kunhan nyt vain pelaillaan.

  Titaaneissa ei ilmeisesti sitten enää nähty Kososelle käyttöä, koska omasta takaa löytyy kymmenkunta Suomi-sarjassa pelaamaan pystyvää puolustajaa ja takaisin lainaamista hidasti varmasti myös se, että mies oli ollut pitkään sivussa Ketterän jääharjoituksissa sattuneen loukkaantumisen vuoksi.

  Toivottavasti Kosonen löytää taas palon pelaamiseen HC Giantsissa, sillä hänessä on ainesta olla Suomi-sarjan kärkipakkeja ja potentiaalia on myös pelata Mestiksessä.
   
 6. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Jos asia on todellakin noin kuin asian ilmaiset niin eiköhän kaveri silloin jouda lähtemään.
  Itse en voi käsittää tuollaista asennetta. Nuori kaveri eteenpäin pyrkivä niin silloin pitäisi asenne olla sata prossaa, aivan sama missä pelaat.
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Veikkaan, että nuorella kaverilla on syksyllä tullut se tunne, että tie on sopimusseuran pelaavaan kokoonpanoon tukossa vaikka mitä tekisi ja siksi suurin palo on ainakin hetkeksi tekemisestä sammunut.
   
 8. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuo on just se suuremman luokan virhe. Mistähän tuokin käyttäytymismalli on imuroitu, ei ainakaan netistä. Näinhän se on että kaikki mitä urasi aikana teet jää siitä jälki, ja niitähän et voi pyyhkiä pois. Tää spekulointi ei varsinaisesti tähän osioo kuulu mutta kuitenkin.
   
 9. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuo se varmasti on syynä. Ja silloin ihan ymmärrettävääkin, että rupeaa korpeamaan. (toisille antaa vielä extrabuustin ja toisille läsäyttää tunnelmat)
  Samallalailla ihmettelen Jalovaaran tilannetta hiljaa itsekseni. (pitäisi kamppailla vähintään tasavahvasti kaksikon Karjalainen/Sjöholm kanssa peliajasta)
   
 10. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Sama täällä, kavereden kanssa ihmetelty Jalovaaran vähäistä peliaikaa. Kyllä näkisin Jalovaaran pelaavassa kokoonpanossa huomattavasti enemmän mitä nyt on saanut pelata. Kannattaishan Jalovaaraa kokeilla laiturinakin.