Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana haisuli88, 19.03.2018 klo 08.11.

 1. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Vähän tietysti huono dumata kaveri kun ei ole vielä peliäkään pelannut, mutta eihän tämä tosiaan vakuuta tällä hetkellä. Sen verran jaksoin kaivella, Järvinen tosiaan yhden pelin pelannut 7.12 nuorten liigaa, eli alkukausi loukkaantuneena, sitten yksi peli nuorissa ja sittenkö taas klesana? Ilmeisesti.

  Pohdin tuossa taas vähän syitä tähän.. Tarkoittaako tämä nyt sitä että Torikka ei jatka täällä? Jos näin, niin ei voi kuin ihmetellä miksi nuorta kaveria heitellään vähän sinne sun tänne ja sitten ihmetellään kun peli ei kulje. Vai onko siellä nyt taas joku loukkaantunut ja oli pakko vain saada joku? Jos taas näin, niin minkäs teet. Perkele. Mutta jos tämä oli ratkaisu alakerran sekavuuteen, niin ei kyllä täältä suunnasta mitään hurraa huutoja tule.. Keskiviikkona tämä sitten nähdään kun seura ei itse infoa miksi näin toimitaan.
   
 2. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Eipä kaveria tietty kannata mollata, vaan toimiston ja valmennuksen tohelointia. Eikö valmennus nähnyt Kososella mitään mahkuja pärjätä mestiksessä.
  Kun molemmilla kavereilla sama lähtötilanne, ok onhan Järvisellä iso liiga leima otsassa. Onhan tuo hakuaamuntaa kun ei tiedä mihin suuntaan kaverin käyrä on menossa.
   
 3. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Huhut kotkasta kertoo että matkaa mestis pelaajaksi on todella paljon. Näiden huhujen ja tilastojen valossa en minäkään näkisi. Kertoohan sekin jo jotain ettei Titaanit nähnyt mitään käyttöä vaan annettiin jatkaa matkaa suomi-sarjan heikoimpaan joukkueeseen.

  @The Rock Varmaan parhaiten kartalla tässä asiassa?
   
 4. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Siinä tapauksessa tuo kortti on loppuun katsottu. Jokohan pitää toivottaa hyvää jatkoa loppu- uralle???
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kosonen oli viime keväänä täällä pelatessaan erittäin hyvä ja vähän odottelinkin silloisen lainajakson päättymisen jälkeen, että ruutua Ketterä-pakistosta olisi ollut otettavissa.

  Tällä kaudella toki Titaanien alkukauden täydellisen sekametelisopan myötä ei Kosonenkaan päässyt edes lähelle samaa tasoa, mutta myös miehen olemus ja tekeminenkin näyttivät vähän siltä, ettei fokus ollut enää näyttöjen antamisessa Ketterä-valmennuksen suuntaan ja siksi asenne tuntui olevan, että kunhan nyt vain pelaillaan.

  Titaaneissa ei ilmeisesti sitten enää nähty Kososelle käyttöä, koska omasta takaa löytyy kymmenkunta Suomi-sarjassa pelaamaan pystyvää puolustajaa ja takaisin lainaamista hidasti varmasti myös se, että mies oli ollut pitkään sivussa Ketterän jääharjoituksissa sattuneen loukkaantumisen vuoksi.

  Toivottavasti Kosonen löytää taas palon pelaamiseen HC Giantsissa, sillä hänessä on ainesta olla Suomi-sarjan kärkipakkeja ja potentiaalia on myös pelata Mestiksessä.
   
 6. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Jos asia on todellakin noin kuin asian ilmaiset niin eiköhän kaveri silloin jouda lähtemään.
  Itse en voi käsittää tuollaista asennetta. Nuori kaveri eteenpäin pyrkivä niin silloin pitäisi asenne olla sata prossaa, aivan sama missä pelaat.
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Veikkaan, että nuorella kaverilla on syksyllä tullut se tunne, että tie on sopimusseuran pelaavaan kokoonpanoon tukossa vaikka mitä tekisi ja siksi suurin palo on ainakin hetkeksi tekemisestä sammunut.
   
 8. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuo on just se suuremman luokan virhe. Mistähän tuokin käyttäytymismalli on imuroitu, ei ainakaan netistä. Näinhän se on että kaikki mitä urasi aikana teet jää siitä jälki, ja niitähän et voi pyyhkiä pois. Tää spekulointi ei varsinaisesti tähän osioo kuulu mutta kuitenkin.
   
 9. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuo se varmasti on syynä. Ja silloin ihan ymmärrettävääkin, että rupeaa korpeamaan. (toisille antaa vielä extrabuustin ja toisille läsäyttää tunnelmat)
  Samallalailla ihmettelen Jalovaaran tilannetta hiljaa itsekseni. (pitäisi kamppailla vähintään tasavahvasti kaksikon Karjalainen/Sjöholm kanssa peliajasta)
   
 10. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Sama täällä, kavereden kanssa ihmetelty Jalovaaran vähäistä peliaikaa. Kyllä näkisin Jalovaaran pelaavassa kokoonpanossa huomattavasti enemmän mitä nyt on saanut pelata. Kannattaishan Jalovaaraa kokeilla laiturinakin.
   
 11. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Niemelle kahden ottelun kakku. Farssi. Itse taklaajalle ei mitään vielä. Farssi. Eihän tää nyt näin voi mennä? Täältä voi lukea syitä tähän sitte. Hohhoijjaa.. (linkki vie mestiksen sivuille)
   
 12. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Vittu mitä pelleilyä. Kookoon Strömwall taisi joutua samanlaisen vitsin uhriksi aiemmin syksyllä. Voi pojat kun taas nousi tuomariston ja kurinpidon pisteet.
   
 13. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Riekkinen selvisi siis ilman seuraamuksia taklauksestaan ja Niemelle kaks peliä sakkoa kakkua saatana?! Ei luoja mitä pellejä täysi koko suomalaisen jääkiekkoilun kurinpito.
   
 14. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ketterä on menossa nyt oikeaan suuntaa, näin loihti lausuman Maso huomisen ottelun ennakossa SIIS MITÄ VITTUA onks tuo kaveri ihan sekasi täh mitä häh.
   
  X-Stiff tykkää tästä.
 15. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Komppaan täysin. Tätä samaa itsekin mietin. Hetkellisiä hyviä vaiheita tai pelejä seuraa sitten jotain muuta, eli se ailahtelu edelleen jatkuu. Tuossa jutussa myös mainitsi, että IPK pelistä on nyt taas opittu jotain! Mitä? Mitä siitä saatoi oppia? Eikö noita napit auki pelailtuja paskamatseja ole ollut jo useita, eikä mitään ole opittu.
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2019 klo 03.53
 16. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Mielenkiintoisia aikoja, Järvisen laina loppui eilen ja tänään Jukurit löi hanskat tiskiin. Jokohan me nyt saatas se Marlo sieltä takasin?
   
 17. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tätä toivotaan, räpylät ristissä.
   
 18. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Eiköhä tuo Järvisen hallin harhailu ole jo nähty.
  Jos ei tällä viikolla Marlo tule kotiin niin pitää lähtee hakemaan. Toimistolla olis syytä reagoida.
   
 19. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Marlo is back!
  8.2 liigakierroksen jälkeen kokonaan takas ja nyt kuitenkin tuto pelissä meillä askissa.
  Järvinen jatkaa ainakin tämän viikkoa ja Mäntykivi myös peli kerrallaan.
   
 20. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Kyllä pelikavereillakin on merkitystä. Satuin näet olemaan kisapuiston suunnalla sunnuntaina, niin vilkaisin ohimennessäni pari erää saipan B junnujen peliä kookoota vastaan. Ei erottunut Mäntykivi porukasta millään lailla.
   
 21. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Juu, ja kyseessä B:n alemman SM:n jatkosarja.
  Tuota itsekin hekottelin, kun kuitenkin täällä Ketterän edarissa ollut vähintäänkin tekijämies.
   
 22. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Lainaus:
  On se vähän ukostakin kiinni, Olli Jokinen tökättiin kalpan a junnujen mukaan ni ekaan peliin 6+1.
   
 23. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  On toki, ei siitä mihinkään pääse.
  Mutta pitää myös muistaa, että M.Mäntykivi oli yksi suurimpia arkkitehteja viimekauden päätteeksi (B nuorten SM-alempi jatkosarja), että SaiPa ylipäänsä sai paikan SM:ään kuluvalle kaudelle. (ja jälleen samaa "miestä" tarvitaan talkoisiin - samasta syystä)


  Ja jottei luisuisi täysin aiheesta pois, niin onpa muuten todella hienoa nähdä Marlo jälleen Spa Areenan laatikossa jakelemassa lämpöisiä suudelmia vastapuolen nikkareille. Loistavaa!!
   
 24. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Joo ja otetaan myös sekin huomioon että 5 päivään 4 peliä ja matkustukset päälle niin ei siinä varmaan enään neljännessä pelissä hirveän terävää touhua ole.

  On loistava juttu että saadaan Marlo takaisin, johan sitä kyllä täällä muutamaan otteeseen on huudettukkin :D
   
  Dynamo_FIN tykkää tästä.
 25. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Nokitetaan hiukan kuormituksessa:
  Pe 18.1 SaiPa A (vs.Jokerit)
  La 19.1 SaiPa B (vs.Ilves)
  Su 20.1 SaiPa B (vs.Lukko)
  Ke 23.1 Ketterä (vs.K-Vantaa)
  Pe 25.1 Ketterä (vs.Peliitat)
  La 26.1 Ketterä (vs.Peliitat)
  Su 27.1 SaiPa B (vs.KooKoo)

  Tossa pelitahdissa, ISOILLA minuuteilla - eipä ihme jos rupeaa Varta välkyttämään punaista lediä :)
   
  Sergei Fedorov ja Jango tykkäävät tästä.