Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana haisuli88, 19.03.2018 klo 08.11.

 1. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kun savolaiset puhuu on vastuu kuulijalla eli arvailuksi menee. En tiedä että nähdäänkö Ketterässä mutta näkisin että nähdään Ketterässä.
  Ainakin itse toivon näin. Jalonen pyörii kuitenkin penkin päässä jos loukkaantumis tilanne on Jukureilla suht hyvä.
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tämän illan pelin jälkeen voi olla, että Marlo on vähän pidemmän aikaa tositoimista sivussa, sillä sen verran hyvin osui Tapparan Aleksi Elorinteen taklaus miestä kupoliin.
   
 3. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No vittu tääkii sit viellä. No nyt voi sanoo melkein varmuudella ettei Jalosta nähdä.
   
 4. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  No tämähän tästä puuttui sitten :D kenet laitetaan seuraavaksi mikkeliin?
   
 5. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Eiköhö laiteta järjestyksessä Tanhua Mesikäsi Ventelä vittu jooooo.
   
 6. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Jukureilla torstaina peli lahdessa ja lauantaina oulussa, pelkästään sen perusteella 99,9% varmuudella Jalosta ei ainakaan tällä viikolla nähdä.
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Lainaus:
  Marlo näemmä takaisin kehissä tällin jälkeen, kun on ehtinyt 3. erässä kampituskakkosen ottaa, joten suurin hätä lienee ohi?
   
 8. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Huh ihme, mutta hyvä ihme, että selvisi säikähdyksellä, pahan näköinen pommi oli kyllä. Peliaikaakin 21.27 eli ei varmaan hätää. Se hätä on vielä läsnä, että mistäs me löydetään se Marlon korvaaja?
   
 9. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Jalonen pelant 9 sekuntia. Tääl ois saant vetää sen yli 20 minuuttia.
   
 10. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hienoa että Marlo selvisi säikähdyksellä (liekkö ees säikähtänyt). Kyllähän tuota Jalosta kannattaa noin mahtavalla peliajalla roudata ympäri suomenniemen.
  Täällä saisi riittävästi peliaikaa ja kehitystä. Jos saisi täällä pelata peluuttaisin kyllä ylivoimassa viivamiehenä ja antaisin luvan laukoa.
  Mikkelissä kannattais oikeesti miettiä, kun ovat saaneet täältä TODELLA suuren avun tuohon pakkipulaan, että mitä tarjotaan vastineeksi. Turha on selittä että olette saaneet Jääskeläisen ja Alhon koska nämä pestit olisi tapahtunut joka tapauksessa.
  Mielestäni vähintään peluri olisi juuri Jalonen. Luulisin että Jaloselle tullaan tarjoamaan jatkoja Mikkelissä. Siinä suhteessa olisi kaveria täällä hyvä kehittää.
   
 11. AVR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Taisi toisen erätauon "hikihaastattelussa" Marlo todeta jotain tyyliin "Kyllähän se nipisti kun iso kyynerpää osui päähän" Lujaayekoa näemmä

  Tsemiä Ketterälle illan peliin!!
   
 12. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Vainikainen tänään taas saipassa. Haaparanta meni sitte ilmeisesti rikki eilen.... Hyvin menee.
   
 13. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Vainikainen 10 minuutin peliajalla 1+1 seinälle ja ottelun 2 tähti. Jätetään Vainikainenkin nyt tuonne Liigaan kun menee joukkueella hyvin ja kaikki ovat pelin ytimessä. Marlohan onkin loppukauden Mikkelissä jo. Liekkö ensikaudenkin...
   
 14. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Onneksi Saipalla sentään on sen verran leveä hyökkäys ettei siellä tarvetta ole kuin satunnaisille stunteille. Eiköhän sielläkin kohta loukkaantumiset hellitä ja tarvetta niillekkään stunteille ei ole. Jännä muuten nähdä kunhan Jukureilla puolustus(Valtteri Hietanen) tervehtyy, tuleeko tänne Marlo takaisin vai joku muu? Viimeistään siinä vaiheessa kun varmistuu ettei Jukurit mene pleijareihin, Marlon luulisi tulevan takaisin. Mielellään kyllä jo ennen sitä.
   
 15. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Amatöörin villi veikkaus, kun Hietanen hyppää laatikkoon Jalonen suuntaa imatralle. Ja kun Jukurien pleijari mahkun on menny vaihtaa Marlo ja Jalonen paikkaa. Iha vaan issekseen höpötän.
   
 16. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ei saata Jalonen ihan mielikseen täällä pyöriä. Nytkin sai 8 minuuttia ja eilen olis saanu täällä kevyesti isompaa roolia. Luulis sen Marlon tulevan takas viimeistään ku se pleijarijuna Jukureilta menee menojaan. Jokainen pelaaja kuitenkin maksaa Jukureillekin. Voihan se vielä olla että saavat hurmion päälle ja meneevät pleijareihin. Tänäänkin hoitivat Kärpät. Toivottavasti ei Ketterän pleijarijuna mene sillävälin menojaan.
   
 17. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Ei varmaan pyörikkään. Jos kaverilta kysyttäs missä haluut pelata, niin vastais varmaan NHL. Vaan ei varmaan kysellä missä haluat.......
  Tuohon Jukureiden pleijari paikkaan en oikein usko.
  Kyllä se Ketterä pleijareissa pelaa. Kun näyttä siltä että Keuruulla alkaa olemaan asiat aika sekaisin, kentällä ja vähän muutenkin.
   
 18. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllä siellä nykyjään taitaa keskustelua olla pelaajan kanssa noista lainakeikoistakin. Eipä liene kellekkään mitään iloa jos pelaaja pakotetaan johonkin ilman motivaatiota. Jalonen tosin näytti täällä pelatessaan todella motivoituneelle ja hyvälle nuorelle pelaajalle. Siinäpä tuo etu hänelle varmaan tuossa isommassa tontissa olisikin. Lähinnä sitä tuossa mietin, että Jukurit pitänee kulupuolen minimissä jos playoff jää haaveeksi jolloin omat pelaajat pelanneevat loput matsit. Tämä siis omaa mietiskelyäni. Enkä kyllä minäkään usko Jukurien pleijareihin. Toivottavasti ei Keupalle käy huonosti.
   
 19. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllä varmasti pelaajan kanssa keskustellaan, sehän on johdattelevaa keskustelua ja porkkanan tarjoamista. Sitten annetaan pelaajalle ikäänkuin päätösvalta kuinka edetään. Kyllähän jokainen pelaaja ymmärtää mitä seura haluaa. Eikä varmasti yhtäkään pelaajaa pakoteta mihinkään.
  Tuo Keupan tilanne kyllä huolestuttaa..... Toivotaan että händläävät asiat oikeinpäin.
   
 20. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Jaha. Teretulemast Ville Järvinen. Ei mitään hajua minkälainen seppä kyseessä, mutta raamien perusteella lienee kykeneväinen oikeasti myös puolustamaan vaikkapa sota-alueella. Toivotaan, että onnistuu ja toinen toive olisi pitempiaikainen laina. Tämä tarkoittanee myös sitä, että pakistossa edelleen vajetta.
   
 21. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  KETTERÄ LAINAA PUOLUSTAJAN KOOKOOSTA
  Noniin tämmöistä tänään, ei tullut Koposta takaisin eikä Jalosta. Tämmöinen kaveri Ville Järvinen kuitenkin saadaan KooKoosta 27.1 asti. Itselle ei sano pelaaja mitään joku kuka tietää vois tulla availeen. Alkukauden ainakin ollut loukkaantuneena, ja tilastojen mukaan veikkaisin aikalailla oman pään luudaksi.

  Samassa uutisessa mainintaa myös Niko Kososesta joka on myös kärsinyt loukkaantumisesta, ja jatkaa lainalla HC Giantsissa.
   
 22. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Järvistä on pidetty jonkinlaisena lupauksena ja nyt olisi varmaankin ollut se todellinen näyttöpaikka tarjolla, mutta syksy meni tosiaan sairastuvalla. Liigassa ei ole liike tai kiekollinen osaaminen riittänyt, mutta Mestiksessä saattaisi kunnossa ollessaan olla jopa kova luu. Alkuun kyllä ihan varmasti jonkin verran hakemista, kun pelituntuma on todella ohut.
   
 23. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  No eipä kyllä sytytä millään tasoilla tämä laina.
  Sikäli kun Evertonin kertomaa faktaa kaverista silmäilee, niin ohuella pelituntumalla olevaa prospectia tämä alakerran sekava tilanne viimeisenä kaipaa.

  Toivottavasti todistaa allekirjoittaneen olevan totaalisen väärässä.

  (raameja kyllä näyttää löytyvän - jospa löytyisi myös ilkeyttä)
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2019 klo 17.43
 24. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Sehän tässä pelottaa juurikin, että kaveri peluutetaan Ketterän kustannuksella kuntoon ja imaistaan takaisin Kouvolaan. Pelottaa myös jos liike on vajaavainen sillä ei tuo Mestiksen pelinopeus nii kauheasti Liigasta kuitenkaan eroa. Taas jää luu käteen ja pätkälainan ihanuus vie jonkun oman pelaajan pelituntuman. Taitaa siis Alhon ja Ventelän sairaslomat jatkua, kuten myös Marlon Mikkelin ”pikavisiitti” myös. Kyllä toivon taas kerran minäkin olevani väärässä.
   
 25. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  No niiiii, hienosti toimittu joku paniikki ratkaisu. Tältä kaudelta 1 peli alla A-junnuissa. Kaverin viimekausien +/- tilasto, voidaan puhua vain - tilastosta. HUH HUH Huimaa menoa.