Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana haisuli88, 19.03.2018 klo 08.11.

 1. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  No mitäs mitäs, mitään huhuja ei ole kyllä pyörinyt mikä on ollut vähän ihmekin. Jos jollakin niitä on niin nyt on hyvä paikka.
  Kettusella lähti kausi hyvin käyntiin ja voi olla iso breikkaaja tällä kaudella, sikäli ikävään paikkaan sattui loukkaantuminen, sais kyllä molemmat alkaa palailemaan.
   
 2. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  En minäkään mitään huhuja ole kuullut. Sattui vaan jäällä silmiin. Nuoren näköinen jamppa, noin 3m pitkä. Täysin vieras kasvo minulle.
   
 3. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Uusia nimiä Ketterän hyökkäykseen
  Noniin vähän laajuutta hyökkäykseen. Mielenkiintosia nimiä molemmat kyllä!

  Dan Nybondas vaikuttaa erityisesti mielekkäältä hankinnalta, vaikka onkin ollut vuoden pelaamatta mikä varmasti näkyy mutta toivottovasti natsaa.
   
 4. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Sinänsä kävin tässä ihmettelemään tätä Kuusiston lainaa, eli siis miksi ja millä perusteilla? Onko sitten meillä jotain pidempi aikaisia poissa olijoita mistä ei infota. Masohan tuossa kyllä sanoo ettei vielä ole mutta varaudutaan jos tulee. Ja lainahan tosiaan loppuu jo Joulutaukona. Kaikenkaikkiaan erikoinen kuvio.
   
 5. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ehkä tuonne tuon kokoonpanon leveyden lisäksi haetaan vähän lisää yritystä ja terävyyttä kiristämällä kilpailutilannetta. Nyt voisi sitten vastaavasti työntää noita heikommin esiintyneitä kohtsillään vaikka titaaneihin hakemaan tuntumaa.
   
 6. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllähän tuo on totta mitä Maso sanoi, et ei ole loukkaantumisia ollut juuri ollenkaan. Nytkin vain Tanhua ja Kettunen. Tuo on kyllä todella vähän. Aina kannattaa varautua pahimpaan. Samalla tuo luo oikeaa kilpailutilannetta, nythän sitä ei ole käytännössä ollenkaan.
  Heti hyppäsi mieleen ketju Niemi-Paalanen Kuusisto, ois nimittäin sellane vauhti ketju et oksat pois.
   
 7. Linnankundi Jäsen

  Tämä Nybondasin pelikielto hieman ihmetyttää, varsinkin kun itse kommentoi:-Ekan vuoden olin pelikiellossa, siinä oli jotain hämärää, en osaa oikein sanoa mitä. Onkohan ihan näin vai onko taustalla jotain, jota ei halua kertoa. Joka tapauksessa kumpikin täyttää mestispelaajan vaatimukset.
   
 8. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Ilmeisesti melko tarkkaan tutkitaan ja pengotaan taustat tuolla yliopistosarjoissa, ettei lasketa ammattilaiseksi. Nybondasilla toki ei tainnut miesten pelejä alla, joten taitaa jäädä vain arvailuksi, miksi mies ei siellä pelannut.

  Mielenkiintoisia hakuja, etenkin Kuusistolta odotan tulosta ja tehoja Ketterän hyökkäykseen!
   
 9. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuskimpa taustalla ole mitään draamaa, täysin sopimus tekniset syyt ja riskien minimointi. Luulisin.
   
 10. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Uutta videonpätkää tuubissa taas ja siellähän nuo molemmat uutuudet näytti viilettäneen. Luusuaniemi on laitettu luistelukouluun josta peukkua, koska taitava pelimies kyseessä, mutta taitaa vielä olla kaukana urheilijasta fysiikan osalta, myös luistelussa kehitettävää. Toinen hieno asia videolta, näytti Kettunen olleen normaalissa harjoituspaidassa jäällä, joten pelannee melkolailla pian hänkin. Nyt sitten mielenkiinnolla seurataan ketkä pääsee poppareille näiden herrojen tieltä. Itse veikkaisin osastolta Vuokniemi, Sjöholm, Jalovaara, Niemi löytyvän uhrit näiden veijarien peliajalle. Ei ole siis mikään kannanotto heidän pelistään, mutta veikkaan näin.
   
 11. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Googlettemalla löyty jotain tiedon murusia, ilmeisesti kyse juurikin edustuskelpoisuudesta. Eli ei mitään sen kummempia. Tässä tuo ”uutinen” josta tuon tempaisin http://www.quchronicle.com/2017/10/proving-its-place/
  Lainaus:
   
 12. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Ei kai Niemi sentään, sen verran hyvin poika pelannut että minun mielestä on paikkansa jo ansainnut. Nuo muut kyllä aika mahdollisia plus vielä Karjalainen. Karjalaiselle ja Sjöholmille ei kyllä tekisi suomi-sarja visiitti huonoa. Vaikka sinne joulutaukoon asti?
   
 13. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kuten sanoin, niin ei ole mikään kannanotto pelisuorituksiin. Hyvin on Niemi pelannut, mutta niin on mielestäni Vuokniemi ja Jalovaarakin pelanneet ihan ok. Toivotaan ettei 25 tipahtaisi pois kokoonpanosta. Karjalaisen eväät varsinkin näyttää kyllä aika syödyille. Kyllähän alkaa olla melkoisen kova porukka kasassa jos nuo uudet miehet vastaavat odotuksiin.
   
 14. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Samoilla linjoilla Jangon kanssa että Niemi ei ole ensimmäisten joukossa jotka kokoonpanon ulkopuolelle tippuu. On vaan pelannut hyvin. Ja kehitystä tapahtuu koko ajan.
  Karjalainen, Sjöholm, Jalovaara, Vuokniemi näistä ensimmäiset kokoonpanosta tippuvat ?
   
 15. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuo on kyllä totisinta totta. Jos nuo kaverit vastaa odotus arvoja, on kasassa todella kova arsenaali. HARD as a ROCK (Just like Hakali )
   
 16. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ja jos ei Ketterällä omat äijät riitä, niin SaiPaltakin voisi tarvittaessa löytyä pätevää keikkamiestä. Sairastupa tyhjeni EHT-tauon aikana melkein kokonaan, ja voi olla että esimerkiksi Tomi Iso-Mustajärvi ja Oskari Lehtinen eivät joka kerta mahdu pelaavaan kokoonpanoon.
   
 17. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Nuo nimet kyllä rokkaa, kunhan vaan Maian pidätte kanavasillan silläpuolen.
   
 18. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kettunen, Nybondas ja Kuusisto kun lyödään askiin niin kolmelta jää paita naulakkoon. Paalanen voi pelata sentterinä myös kuten kaikkia muitakin paikkoja joten jos ei loukkaantunut pahemmin Helsingissä tarkoittanee tämä siis Jalovaaralle huilia. Kuusisto ja Nybondas laitureita. Nybondas vetänyt ilmeisesti myös pakkina, mutta lähdetään nyt siitä, että hyökkääjänä pelaa. Jos ja kun ensimäiset 2 kenttää ovat nuo mitkä on ollutkin jää jäljelle 6 paikkaa. Kettunen ja Paalanen keskelle. Haaparanta, Luusuaniemi, Nybondas, Kuusisto, Niemi, Sjöholm, Vuokniemi vääntäneevät laiturin paikoista, joten hyviä pelimiehiä jää jokatapauksessa sivuun. Melkoinen ruletti. Saattaahan se olla, että pojille tarjotaan tonttia 1-2 ketjun laidoilta, mutta epäilen.
   
 19. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:

  Paalanen ei tainnut eilen ainakaan vielä jäällä olla, joten eiköhän siellä pieni huili ole menossa. Toivottavasti lyhyt huili, tärkeä palanen Ketterän 3-4-ketjuihin.

  Lainaus:
  Ilolla otetaan etenkin Pate vastaan, tietysti Lehtisen mulkku kelpaisi myös. Mielummin vaan otettaisi pitemmäksi aikaa, kun pariksi peliksi. Se on ollut ilahduttavaa, että Jääskeläinen, Alho, Luusuaniemi ja nyt Kuusisto tulee suoraan pidemmillä lainoilla Ketterän mukaan. Nikkanen kävi kokeilemassa ja ei siinä mitään, mutta itse en oikein pidä noista 1-2 ottelun lainoista. Onneksi Ketterä onkin nyt tehnyt pääasiassa näitä pidempiä lainoja.

  Edit. typo
   
 20. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Jäinpä tuossa miettimään kun Nybondas painoi ensimmäisen Mestis häkkinsä ja oli erätauko haastattelussa, niin kaverin koeaika tosiaan alkaa olla loppumassa. Ja kyllä minä ainakin rustaisin näillä näytöillä loppu kaudelle jatkopahvin. Mielestäni aivan loistava palanen tuohon hyökkäykseen eikä meillä oikein toista samanlaista pelaajaa ole. Päässyt tänään vetämään myös yyveetä ja siihenkin voisi kaverilla olla jotain annettavaa. Toivottavasti jäis vielä tänne!
   
 21. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Ehdottomasti jatkoon, jos vaan miehen omat intressit on jäädä! Vuoden ollut pelaamatta ja nyt kun omien sanojensa mukaan ”pääsee taas nauttimaan lätkästä”, niin kaverista on keväällä vielä paljon iloa. Pelaaminen on kuitenkin kehittynyt peli peliltä, kun on päässyt sisään pelitapaan.

  Iso, tarvittaessa ilkeä. Voisi luulla että juuret on Imatran Hakalissa, eli Rajapatsaalla.
   
 22. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Nybondas ehdottomasti jatkoon. Yli vuoden pelaamatta ja silti vetää noin hyvin jo nyt. Mitähän se olisikaan keväällä tai ensikaudella? Todellakin osaa olla tarvittaessa fyysinen, suojaa kiekkoa hyvin, näkee pelin hyvin, osaa näemmä laukoakin ja ihan taitava käsistään myös. Ylivoimalla pääsivät tosiaan kokeilemaan eilen ja hyvää aihiota siellä jo oli. Itse laittaisin Nybondasin maalin eteen maskimieheksi. Mahtaisi olla vaikea kaveri pidellä. Luusuaniemi on kyllä ollut pettymys. Alkukaudesta sai sentään pari maalia mutta nyt on kyllä ollut jo pitkään suorastaan huono. Ei vaan liike riitä mihinkään ja huonoja ratkaisuja tulee paljon. Lisää vaan peliaikaa näille raatajille kun ei tähtiosastolle näytä peli maittavan.
   
 23. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Hyviä uutisia kaikille! Dan Nybondas sopimukseen ketterän kanssa Täällähän jo tätä odoteltiinkin, loistava juttu. (Linkki vie ketterän sivuille)
  Edit. Tosiaan jutun lopussa oli vielä, Kuusisto takaisin hämeenlinnaan. Jalovaara ja Karjalainen viikonlopuksi Kotkaan. Hyviä juttuja.
   
 24. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Hieno juttu ja hyvä sopimus. Myös Karjalaisen ja Jalovaaran peliajan hakemiselle peukkua.
   
 25. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Peukkua täältä myös Danin sopimukselle. Potenttiaalia löytyy, mutta nyt alkaa armoton luistelukoulu. Liike pitää aktivoida kun on pitkä pelaamattomuus takana.
  Luusuaniemen paikan näkisin jossain muualla kuin Ketterän pelaavassa kokoonpanossa, luistelu aivan luokatonta. Ketträn luistelukoulustakin löytyy parempia kiitureita ;-) Kyllähän Vuokniemi ansaitsisi paikan ennemmin kuin Luusuaniemi. Ainakin minä olen tätä mieltä.