Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana haisuli88, 19.03.2018 klo 08.11.

 1. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Sen minkä Vuokniemi voittaa liikkeessä lähes kaikkiin muihin verrattuna, häviää hän paljon peliälyssä ja kiekonkäsittelytaidossa. Kova energiapelaaja, kovia taklauksia, hyvä alivoimapelaaja ja varsinkin suorassa luistelussa varmasti sarjan nopein pelaaja, mutta kuten mainittu pikkuisen olisi kehittamistä noissa pelillisissä asioissa. Kuitenkin itsekin laittaisin Vuokniemen Luusuaniemen edelle, joka taas vähän päinvastoin on peliälyltään ihan hyvä poika, mutta liike on kuin suossa luistelisi. Neloskentän rooli on kuitenkin luoda sitä energiaa eikä mättää maaleja.
   
 2. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Nimenomaan, tähän tuo mielipiteeni perustuu. Viime vuonna Vuokniemellä oli noin 10 läpiajoa taisi yhden tehdä. Ei tullut kertaakaan mieleen ruveta kaveria mollaamaan, koska nimenomaan hoiti roolinsa mallikkaasti.
   
 3. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Ihmetellä täytyy. Ketterällä on yksi menestyvän joukkueen tärkeimmistä palasista ellei tärkein.Eli voittava maalivahti, joka kuitenkin istuu penkillä puolet peleistä. Ei voi ajatella niin, että pelataan kahdella maalivahdilla ettei vaan ykkönen väsy ennen kevättä. Joukkue elää hetkessä, tavoitteena on voittaa seuraava peli ja joka matsiin isketään paras saatavilla oleva kokoonpano.
   
 4. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Tätähän täällä on mietitty ja kirottu. Nytten taitaa olla kuitenkin niin että tästä tasan peluutuksesta ollaan luopumassa, hyvä niin. Tänään oli Lipiäisellä näytön paikka..
   
 5. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lipiäinen oli taas tänään todella huono ja näillä esityksillä ansaitsee ehdottomasti paikan penkinpäästä.
   
 6. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Hyvin kauden aloittanut hyökkääjäkaksikko Mikko Haaparanta ja Valtteri Niemi haastattelussa Ketterän YouTube-kanavalla

  Tulokaskauttaan pelaavat seuran omat kasvatit ovat keränneet tähän mennessä mukavat tehot, ja peliaikaa&vastuuta on tullut.
  Hieno sisääntulo Mestikseen molemmilta.

  Haaparanta 25 ott. 8+0=8
  Niemi 23 ott. 2+7=9
   
 7. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Vielä taitaa olla turhan aikaista pistää ketjua pystyyn ensikautta koskien, mutta sanonpahan vaan että näille kavereille haluan nähdä jatkosopimusta ja mitä nopeammin sen parempi. Molemmat ovat tappavan tasaisesti nostaneet tasoaan ja parantavat koko ajan. Tällä hetkellä varmasti joukkueen parhaimmistoa hyökkäyksen osalta.
   
 8. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Ehdottomasti molemmille pitää solmia jatkosopimukset. Molemmat parantaa peliä kuin sika juoksua. Nyt kun ovat tottuneet Mestiksen tasoon, niin voivat jo loppukaudella ottaa isoja harppauksia tehopisteiden suhteen.
   
 9. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  No nyt sitten rävähti! Vainikainen ja Haaparanta Saipaan (Linkki vie Ketterän sivuille)
  No nyt pääsevät pojat haistelemaan liiga vauhtia viikon ajan! Tälläiset on ihan hyviä, mutta vain silloin kun meillä ei itsellä ole pelejä. Kuten nyt.
   
 10. Lainaus:
  Hieno homma että pojat pääsevät sinne näytille! Onko SaiPalla paljon loukkaantumisia vai ottavatko näytille tulevaisuutta ajatellen? Toivottavasti onnistuvat ja saavat reilun näyttöpaikan siellä.
   
 11. Mestiksen sivujen mukaan Mesikämmen sai yhden ottelun pelikiellon lauantain ottelun seurauksena. Oli muuten melko kova pommi minkä laittoi siinä keskialueella. Vastustajien kannattaa alkaa olemaan varuillaan hänen kanssa, kun näyttäisi vähän siltä ettei herra ota taka-askeleita kenenkään kanssa! Toivomuksena olisi että joukkueesta muutkin kontaktipeliin kykenevät laittaisivat kroppaa likoon, koska niitä kyllä löytyy sieltä muitakin. Kevättä ajatellen olisi hyvä saada vähän lisää sellaista mainetta ettei Ketterää vastaan ole kovin mukavaa pelata kun sieltä annetaan kovuutta oikealla tavalla. Enkä todellakaan tarkoita että kenenkään tulisi alkaa sikailemaan tai törkeyksiä viljelemään kentällä.
   
 12. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Jos jotain positiivista tuosta niin itse taklauksesta ei tullut pelikieltoa. Minun mielestä vähän hölmöä silti saada pienestä tappelusta pelikieltoa, ja aloittaja kaksi peliä :D
   
 13. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Eihän puhtaista taklauksista saa pelikieltoa ;) Väitän, että tuo taklaus on käyty kurinpidossa läpi suurennuslasilla. Minusta tuo koko tappelu tuosta taklauksesta on kyllä kevyt ylireagointi, mutta tuota asiaahan tuo Nickerson on Tutossa toimittamassa, koska tavan tuomarit ei riitä. Saattaapi istua vielä monta pelikieltoa jos alkaa jokaisesta kovemmasta niitistä nyrkkeilemään. Niitä nimittäin alkaa kevättä kohti ropisemaan melkoisen varmasti kiihtyvään tahtiin.
   
 14. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Uutisvuoksi raapustellut juttua Ketterän syksystä.

  Myöskin Mikko Haaparannasta on kirjoiteltu oma juttu. (Linkit vievät uutisvuoksen uutisiin)

  Molemmat uutiset vain maksumuurien takana valitettavasti..
   
 15. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
 16. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tää on nyt sitä monien huulilla pyörivää "farmih#@rausta"...:)

  Eihän vaan Jukureilla ja SaiPalla ole keskinäistä nyt laina-ajalla??
  (en jaksa tarkistaa)
   
 17. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mahtoikohan Mikko Haaparanta pistää miten pontevasti hanttiin, kun tuli käsky lähteä Lappeenrantaan "h#@raamaan"?!

  BTW, mikäs tämä Haaparanta on miehiään? Ei osaa syöttää, mutta maaleja syntyy?
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2018 klo 18.33
 18. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuskinpa laittoi hanttiin antaumuksella. Toivottavasti saa nyt myös peliaikaa liigassa, eikä penkin lämmittäjänä istu.
  Oma mielipide on, että helvetin hyvä homma kun näinkinpäin on pelaajaliikennettä - tämä antaa uskoa näihin yhteistyökuvioihin!

  Ehkäpä nyt pahimmat farmari, farmihoo, jne… itkijät saavat nenilleen edes hiukan:).

  Haaparanta on miehiään Patrik Laine v.2.
   
 19. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Ei kai maalintekijöitä kellään liikaa oo, osaa se syötelläkkin, ketjukaverit ei oo saanu vaan sisään :D Tosta uutisvuoksen jutusta kaivoin tietoa mitä siinä oli, niin on tehnyt elämäntaparemontin kesällä. Paulin kanssa laitettu ruokavaliot sun muut kuntoon ja alettu elämään niinkuin urheilijat, niitä hedelmiä poimitaan nyt. Nuori poika vielä ja mahdollisuudet vaikka mihin.
   
 20. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Olikohan Paikallislehden tämänpäiväisessä jutussa Ketterän plussat ja miinukset käytetty lähteenä jatkoajan Ketterä osioita. Oli kuin suoraan täältä kirjoitettu. Täältähän se viimeinen Fakta löytyy ;-)
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 21. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Joulutauolla miehemme maailmalla Lappeenrannassa Haaparanta 6:47 Vainikainen 7:50 peliaikaa hyvä kuitenkiin että pääsivät vähän haistelee Liiga vauhtia.
  Mikkelissä Koponen 18:27 peliaikaa aika miehekkäästi, ei ollukkaan mitään haistelua vaan suoraan tositoimiin hieno homma.
   
 22. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuo Haaparannan ja Vainikaisen peliaika oli suht odotettua. Koponen taas hyppäsi suoraan ykköspariin Piipposen kanssa. Hyvin meni Koposen peli kaikkineen, onhan siinä kyllä melkoisen hyvä parikin ollut, mutta silti pelasi kelpo ottelun. Toivottavasti jatkaa samalla linjalla muutkin lainapelinsä. Olisihan se mukava nähdä, että Haaparanta ja Vainikainenkin pääsisivät pelaamaan edes senverran, että pääsisi vähän paremmin peliin mukaan. Yhtä kaikki hienoa, että pääsivät edes vähän mukaan. Voihan se olla, ettei Haaparantaa enää Ketterässä montaa kautta nähdä jos kehitys jatkuu samaan malliin, kuin nyt on nähty.
   
 23. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Veikkaisin että 1-2 vuotta ja lisäisin tuohon vielä Niemen jos vaan pojille kova harjoittelu maistuu.
  Kopostahan tuolla Mikkelissä ennen peliä kovasti mollattiin, mutta taisikin olla positiivinen yllätys.
   
 24. AVR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Koponen jatkaa tänään Sporttia vastaan ykkösketjussa. Minulle tuntematon kaveri, joten ei ollu ennakkoluuloja eikä odotuksia. Hyvin pelasi ja täytti täysin paikkansa, pelasi todella rohkeastikin hyökkäyspäässä välillä. Toivottavasti sama tahti jatkuu tänäänkin.
   
 25. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Varmasti Niemi kuuluu samaan sakkiin. Toivotaan pojille terveyttä.