Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana haisuli88, 19.03.2018 klo 08.11.

 1. haisuli88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Avataanpa jo uutta ketjua seuraavalle kaudelle. Mielelläni kuulisin jotain pelaajahuhujakin:)
   
 2. Portier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, HIFK
  Itse kuullut, että Jääskeläinen olisi siirtymässä Liigaan. Jukurit ja Kookoo kuulemma kiinnostuneita. (tämä huhu kyllä liikkunut varmaankin jonkin aikaa?!?)
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kiekkoareenan uutisen mukaan Joona Jääskeläisen uusi seura on Mikkelin Jukurit.

  Heitetäänpä omana huhuna ilmoille, että Imatralla syksyllä käväissyt ja sen jälkeen Kotkan Titaaneissa tehokkaasti Suomi-sarjassa hyökännyt Henry Karjalainen tullee uudemman kerran Ketterän testattavaksi.
   
 4. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tämä ei kyllä sytytä ajatustasolla mitenkään. Oli syksyllä Ketterässä todella heikko.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kannattaa ottaa huomioon, että kulunut kausi oli Karjalaiselle vasta ensimmäinen täysi rupeama miesten tasolla, joten kehitystä on pitkän kauden aikana ja Titaaneissa nautitun suuren vastuun myötä varmasti tapahtunut sitten viimenäkemän.
   
 6. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Sekin on totta ja kokeillahan voi - mutta epäilys on siltikin melkoinen.
   
 7. haisuli88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hahmottelin hieman ensikauden joukkuetta:

  L1 - KH1/Juntheikki - L2/Vuoti
  L3/Kumpulainen - KH2 - L4
  L5/Kettunen - Ripatti - L6/Laine
  Koskinen - Jalovaara - Vuokniemi

  Lisäksi: Niemi, Viskari, Haaparanta

  Ventelä -
  P1
  P2 - P3
  Lippojoki - Ovaska

  Mättö, Kettunen, Kosonen

  Lipiäinen
  MV1
  Tiippana
   
 8. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Mihin on jäänyt hyökkäyksestä Iso-Mustajärvi? Hänet kuitenkin kernaasti näkisin myös ensi kauden rosterissa, lähes piste per peli tahti Mestiksessä on kova suoritus. Puolustuksesta hahmotelmastasi puuttuu Mattila, olettaisin että hänen kanssaan jatkosopimus pyritään sorvaamaan. Lisäksi kokoa ja ilkeyttä olisi hyvä saada lisää. Maalivahtipeli on oletusarvoisesti kunnossa, sen verran kovasti Lipiäinen kehittyi kauden loppua kohden mentäessä että voi huoletta heittää ykköseksi.
   
 9. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Jokipojista Viirlas olisi jollakin tapaa mieluisa pakki, vastustajan näkökulmasta veemäinen jätkä.
   
 10. haisuli88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Toivon, että molempien kanssa pystyttäisiin tehdä sopimus. Luulen kumminkin, että Iso-Mustajärvi pelaa Liigassa. Muut nimet jotka laitoin kokoonpanoon boldattuna on todennäköisiä jatkajia minun mielestäni.
   
 11. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Joo, puolustukseen lisää jämäkkyyttä. Tuo puolustuksen keveys näkyi selvästi pudotuspeleissä.
   
 12. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
  Epäilen, että Juntheikki menee paremman kassan perässä muualle. Perustelen tämän sillä, etten usko Ketterän enää laittavan häneen ihan niin suurta rahaa kiinni, kuin huhuissa liikkui vaikkapa menneestä kaudesta, eli jos hän haluaa tilin maksimoida on lähdettävä merta edemmäs. Itseasiassa olin vähän pettynyt juurikin hänen antiinsa pleijareissa, vaikka olisi luullut kokeneempana kantavan porukkaa. Toivon kuitenkin jatkavan. Jääskeläinen ja Iso-Mustajärvi jo niin vahvasti huhuissa menossa Liigaan, etten usko jatkavan vaikka kuinka haluaisin. Puolustus tosiaan tarvitsee isäntämäistä otetta. Kenties saataisiin kiekollisten pelaajien kuten Ventelä ja Mattila pareiksi jämeriä peruspakkeja. Tanhuan eväiden en usko vielä riittävän Liigaan ja toivon jatkavan, potentiaalia kuitenkin on. Kovuuttaa ja tietynlaista ilkeyttä lisää Tanhualle niin eiköhän se iso ovi sieltä hänellekkin aukea. Toivottavasti saadaan ensimmäisiä nimiä ulos pian Lipiäisen ja Lippojoen seuraksi.
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2018 klo 18.59
 13. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
 14. Portier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, HIFK
  "Etelä-Karjalaisempi" joukkue. Yksi hyvä hankinta voisi olla Santerin velipoika Valtteri. Tosiaan mielenkiinnolla odottaen ensiviikkoa.
   
 15. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
  Lainaus:
  Olisi varmasti hyvä lisä joukkueeseen. Jokohan olisi aika Marlon tulla takaisin kotiin? Siinä olisi se härkä omaan päähän.
   
 16. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Jos vaikka 2011 MM-kisojen voittomaalin tehnyt kaveri olisi comeback kunnossa.. (en muista pelaajan nimeä.....)
  :). No haaveillahan saa ja pitääkin.

  Odotetaan ensiviikkoa..
   
 17. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Markkanen, Koho, Koponen, Sjöholm, Nokelainen ja Lankinen. Siinä muutama paluumuuttaja ja hymiö perään.
   
 18. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
  Lainaus:
  Pasi Nurminen
   
 19. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  SaiPan A-junnuistahan tuota eteläkarjalaisuutta löytyy Koponen, Maarnela, Mönkäre, Sjöholm ja Hallikas. Kärkipelaajiksi kelpaavia voisivat olla Lipiäinen ja Rasmus Hämäläinen.
   
 20. Camo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Joo, Valtteri Lipiäinen on näiden uusien tulijoiden joukossa.
   
 21. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Mesikämmen on erinomainen kahden suunnan isäntä puolustukseen. Sopivan kovaotteisesti pelasi Ketterää vastaan alkukaudella Keuruulla ja pääsi Liigaakin haistelemaan.

  Lipiäinen toki myös erinomainen hankinta. Tiedän Lappeenrannan ajoilta. Hän meni pelaajana paljon eteenpäin Espoon vuotena hyvässä valmennuksessa ja Heinolassa taisi kehittää pelaaminen eniten, kun vastuuta tuli. 40 tehopinnaa ekalla täydellä Mestis-kaudella on aika hyvä näyttö. Toki ketjukaverina paljon häärinyt Severi Lahtinen on aikamoinen seppä Mestikseen, mutta kaikki eväät on yltää ensi kaudella vähintään samaan. Potentiaalia on ihan pistepörssin kärkipäähän, jos kesällä treeni maistuu ja kehitys jatkuu.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2018 klo 18.19
 22. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Mitenhän tuon Mesikämmenen sopimusasiat menivät? 1+2 sopimus oli Lukkoon, eli oliko näissä optiota, eikä sitä käytetty, ainakaan optiosta ei uutisoitu Mesikämmenen Lukko-sopimuksen teko aikana. Todennäköisesti siis noin, mutta ihmettelin kun luin tästä.

  Lipiäinen kova hankinta Ketterältä, joko tekee lopullisen läpimurron, tai voi olla jopa odotuksiin nähden floppi. Kuitenkin vasta yksi kova kausi takana, tosin nuorena poikana, joten hyvin todennäköistä on siis se, että ei se tuosta ainakaan huonone. Kuitenkin, olisi kelvannut myös IPKlle varmaan.
   
 23. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
  Ou boi! Uusille kavereille ehdottomasti iso käsi. Veikkaanpa tai oikeastaan semivarmaa tietoa, että sieltä on vielä kovimmat nimet julkistamatta. Mesikämmenestä hyvät muistikuvat. Fyysinen kaveri muistaakseni ja Lipiäinen sitten nähtiinkin askissa useitakin kertoja. Mahdollisesti tässä sniperi Jääskeläisen tilalle? No toivotaan toivotaan taas.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2018 klo 21.25
 24. Portier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, HIFK
  Onkohan sieltä nyt huomenna tulossa niitä sopimuksia, vai joudutaanko odottelemaan la-su?