Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Poppariosasto, 13.04.2017 klo 14.48.

 1. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterällä juhlakausi, seura täyttää 60-vuotta.
  Juhlaottelu pelataan 28.10. SaPKoa vastaan, juhlia vietetään 11.11.

  Linkki Ketterän verkkosivujen uutiseen
   
 2. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hieno homma, että Kettunen siirtyi Ketterään. Hyvä hankinta Ketterältä ja Kettuselle parasta, että pääsee toivottavasti isoon rooliin ja saa peliaikaa enemmän. Vuoden tai parin päästä Kettuselle voi ehkä Liigankin ovet taas aueta. Joka tapauksessa varmasti parempi ratkaisu hänelle tässä vaiheessa uraa, että saa pelata isommassa roolissa Mestiksessä kuin pelata Liigassa neloskentässä pienillä minuuteilla tai poppari-osastolla. Toivon Kettuselle ja Ketterälle menestystä!
   
 3. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Kettunen oli omasta mielestäni ihan kelpo nelosketjun peluri, mutta varmasti tekee parempaa hakea isoja minuutteja Mestiksessä (Saipalla nyt on heittää noita nelosen pelureita kentälle muutenkin) ja tänään jo ykkösketjussa Jääskeläisen ja Iso-Mustajärven kanssa ja heti pistetilasto auki 0+1.

  Ketterälle myös kauden avausvoitto 6-4 Salonojan Unitedista ja samalla ensimmäinen voitto Mestiksessä. Jääskeläinen 2+1, Laine 2+0, Juntheikki & Vuoti 0+2. Maslovskis avasi myös pistetilin Mestiksessä.
   
 4. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Ei ryöstetä pinnoja pojalta, Kettuselle 1+1. :)
   
 5. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Lainaus:
  Tais olla pakki Kettunen tuo maalintekijä.

  Mites tällä Maslovskisilla on lähtenyt Mestis ura liikkeelle? Suomisarjassa paikoitellen aivan pitelemätön kaveri.
   
 6. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Ei, kyllä se Janne oli. Otteluseuranta
  Ja ominkin silmin todistettu.

  Rudolfs parantaa jatkuvasti - tänään jo muutama tuttu väläytys nopeudesta jne.
   
 7. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Lainaus:
  Olrait, livetulokset.com näyttää edelleen Kettunen M. maalintekijäksi mutta sama se, hienoa jos Jannella hyvä startti kun ei liigassa vielä riittänyt.
   
 8. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hiljaiseksi on mennyt kirjoittelu Ketterän osiossa, mistä lienee johtuu??

  Noh mutta, onhan j*malauta huima porukka venymään varsinkin kotimatseissa! Annetaan kaverille 2-3 maalia eteen ja sitten alkaa diiseli lämpiämään ja kotiyleisöä aletaan hemmotella.
  Mahtavaa jätkät ja valmennukselle todella suuri käsi! Nyt sitten vieraspisteitä huomenna 3 kappaletta Heinolasta mukaan Imatralle ja hommahan alkaa näyttää sarjataulukossakin kutkuttavalta.
   
 9. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Onpa tosiaan aika hiljasta ollut tässä osiossa,ehkäpä pientä jännitystä ilmassa.Tänään ei kuitenkaan ollut hiljaista ainakaan kotikatsomoissa Ketterän hienossa kolmen pisteen voitossa.
   
 10. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Hulluja kotipelejä pelaa Ketterä. Jos nuo ei lisää katsojamääriä niin sit ei mikään. Joukkue on kyllä äärimmäisen sisukas ja taistelutahtoinen, varsinkin kotiyleisön edessä!

  Enää ei tarvitse miettiä riittääkö Ketterän hyökkäys Mestikseen, onnistumisia tulee laajalta rintamalta. Jääskeläinen, J.Kettunen, Vuoti, Laine ja Juntheikki äärimmäisen kovia pelaajia, muita väheksymättä. Iso-Mustajärvi pelaa hyvin, Ripatti luo tilaa muille ja tekee duunia pirusti, Vuokniemi joukkueen sisun perikuva. Vielä kun puolustusta saadaan tilkittyä lisää, niin pudotuspeleissä ollaan!
   
 11. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hyvä Ketterä! Huikea peli ja upea nousu voittoon. Onko oikeastaan upeampaa kuin voittaa tuolla tavalla kotiyleisön edessä?
   
 12. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Henry Karjalainen try-outille Ketterään, alustavasti kahden viikon tryout, tavoitteena Karjalaisella vakiinnuttaa paikka Ketterästä ja saada loppukauden sopimus Imatralle.

  Linkki uutiseen: Ketterä

  Jukureiden nuori ja erittäin lupaava puolustaja Mikko Kokkonen lainalle Ketterään. 16-vuotias Kokkonen on siis historian nuorin Liigapelaaja ja on edustanut nuorisomaajoukkueita useaan otteeseen. Kokkonen on Ketterässä lainalla lokakuun loppuun saakka.

  Linkki uutiseen: Ketterä

  Edit: Lainan pituus
   
 13. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Alustavasti Kokkosen laina on erittäin mielenkiintoinen ja loukkaantumisista kärsivä puolustuspää saa apuja.
  Karjalaisen tryout:sta hieman valjumpi maku, en näe tilausta...(mutta mielelläni olisin väärässä tässä)
   
 14. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Santeri Vuoti Ketterä -> SaiPa
  Joni Nikko SaiPa -> Ketterä
   
 15. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Hyvät lainat Jukureista Imatralle, Janne Kumpulainen ja Juhana Aho. Täytyy kyllä laittaa illan peli seurantaan Fanseatilta, ihan jo pelkästään Puppe Kumpulaisen takia.
   
 16. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hyvin on Ketterä saanut apuja nyt liigasta. (SaiPa & Jukurit)
   
 17. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Kumpulainen on Mestis-tasolle aika kova tekijä. Toivottavasti kemiat natsaavat Kettusen ja Iso-Mustajärven kanssa. Uskon, että tänään Ketterä hakee pisteet pois Iisalmesta.

  @Dynamo_FIN normaalitilanteessa tulisi ihan kunnon pelimiehiäkin Lappeenrannasta joninikkojen sijaan, mutta ihan kestämätön loukkaantumiskierre päällä täällä SaiPassa.
   
 18. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Samoilla etiäisillä mennään, Ketterän pisteisiin on tänään vahva luotto.
   
 19. Gaetz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey ja spontaanit tappelut
  Lainaus:
  Tulikin saatua tunnukset aktiiviseksi sopivasti kaiken eilisen pelin aiheuttaman ketutuksen ja tuskan jälkeen, joten tässä ihka ensimmäinen viesti tälle palstalle.

  Kyllähän pisteisiin annettiin täysi mahdollisuus rankkareissa, mutta valmentajavelho Lehtonen keksi laittaa varjojen mailla vailla itseluottamusta seilaavan Karjalaisen laukomaan tilanteessa jossa maali olisi tuonut ensimmäisen vierasvoiton Ketterälle. En kyllä keksi mitään syytä miksi Karjalainen menee omien poikien Viskarin ja Solovievin edelle, sanoisin nähtyjen pelien perusteella että ei jatkoon. Varsinkaan Solovievin poppariosaston ja Kotkan komennuksia en ymmärrä, oli kuitenkin harjoituspeleissä Ketterän parhaimmistoa.

  Lehtosen pitäisi alkaa keksiä jotain tuon joukkueen pelin saamiseksi raiteilleen, nyt on se kymmenisen peliä pelattu ja pelaaminen on ollut täyttä sirkusta vailla ehjää 60-minuuttista.

  Ahon tasoinen maalivahti pitäisi olla joka pelissä.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2017 klo 09.46
 20. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tämä on juurikin kummastuksen aihe myös täällä -> miksi roikutetaan Karjalaisen tasoista jamppaa kokoonpanossa (tryout:sta riippumatta), kun ainakaan tällähetkellä herrasta ei ole minkäänlaista hyötyä tuossa porukassa. Päinvastoin.

  Jääskeläistä kaipaillaan kipeästi telakalta takaisin kokoonpanoon. Ja missä on Rudi? Mistään loukkaantumisesta en ole kuullut..
  Ventelä vielä takalinjoille ja tosiaan, josko Ahoa ja Kumpulaista saisi pidemmillä lainoilla Ketteräpaitaan.
   
 21. Gaetz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey ja spontaanit tappelut
  Lainaus:
  Rudista ei tosiaan ole mitään tietoa. Voiko olla niin että ei vaan mahdu kokoonpanoon? Ei ole kuitenkaan esittänyt mitään ihmeellisyyksiä pelaamissaan otteluissa. Väläytellyt kylläm, mutta samanlaista dominointia mitä Suomi-sarjassa oli, ei olla nähty. Jääskeläistä tosiaan kaivataan kipeästi takaisin jo viikonlopun SaPKo-otteluihin.

  Nuo pelit ovat muutenkin kauden odotetuimpia tapahtumia, toivottavasti liikuttaa myös faneja suuntaan ja toiseen niin tunnelma on taattu.
   
 22. Linnankundi Jäsen

  Savonlinnasta on tulossa bussilastillinen katsojia ja varmaan jokunen omallakin autolla, ku tuo välimatka ei ole tuon pitempi.
   
 23. Gaetz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey ja spontaanit tappelut
  Vuoti ja Iso-Mustajärvi SaiPan avuksi

  Tämä ei nyt oikein mene jakeluun. Ketterällä on viikonloppuna back to back pelit verivihollista vastaan ja annetaan muutenkin kapeasta hyökkäyksen kärjestä kaksi parasta pelaajaa SaiPan avuksi saamatta ilmeisesti mitään takaisin! Olkoon SaiPalla kuinka kinkkinen tilanne pelaajiensa kanssa, niin tuon avuliaan pyllistelyn siihen suuntaan voisi lopettaa alkuunsa. Heiltä kuitenkin löytyy myös omat A-juniorit, joita hyödyntää.

  Ei tässä muuten mitään, mutta syö kyllä pahasti uskottavuutta siitä väitteestä ettei Ketterä olisi puhdas farmijoukkue kun juhlapelin alla annetaan parhaat pelaajat lainaksi vähälle peliajalle tai penkinlämmittäjiksi.

  Mikäli nämäkään lainat eivät anna pelipaikkaa Viskarille ja Solovieville, Lehtosen voi pyöritellä tervassa ja höyhenissä ja pistää kotimatkalle.
   
 24. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Anna mun kaikki kestää. Eilinen tappio otti jo tarpeeksi koville ja sitten tämä vielä...