Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Poppariosasto, 13.04.2017 klo 14.48.

 1. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Maslovskis painoi varmaan 2 pinnaa per peli viimekaudella ja muutenkin teki mitä halusi. Eipä tee enää Mestiksessä. En siis tyrmää Kososen mahdollisuuksia, mutta skeptinen kyllä olen. Toivon olevani väärässä.
   
 2. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Maslovskis menee kuitenkin mielestäni vähä eri kastiin. Maslovskis on pienikokoinen taitohyökkääjä, joka ei pääse Mestiksessä käyttämään samalla tavalla vahvuuksia (nopeus ja taito), kun Suomi-sarjassa. Fyysinen peli Mestiksessä on kovempaa, ja Maslovskis ei ole täysin siihen sopeutunut.

  Kosonen puolestaan on ihan ok miehen mitoissa (182cm ja 92kg kertoo Eliteprospects), ja nähtyjen pelejen mukaan (Mestiksen harjoituspelit sekä Suomi-sarjan pelit) pysyy fyysisesti ihan hyvin mukana. Tottakai se lopullinen läpimurto riippuu monista asioista, ja tulevaisuudessa nähdään, kumpi meistä on oikeassa.
   
 3. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Toivottavasti huono kenraali tarkoittaisi hyvää ensi-iltaa, sillä niin välinpitämätöntä pelailua oli ajoittain homma Savonlinnassa. Pahiten ajatukset pleijareissa taisivat olla Ventelällä, joka illan kolmannen jäähyn jälkeen penkitettiinkin.

  Positiivista on, että Kumpulainen on pelikuntoinen, eikä ainakaan mitään pahempaa ole sattunut ja Iso-Mustajärvikin sai hienon onnistumisen läpiajosta. Patella ollut vähän hankalampaa viime kuukausina, en tiedä sitten onko täysin kunnossa loukkaantumisen jäljiltä. Rinkinen sanoi jonkun pelin aikana, että olisi ollut kova treeniputki päällä kevättä varten. Saapa nähdä.

  Jokipojat ei oikein hyvältä maistu ekan kierroksen vastustajana, mutta toisaalta viime keskinäiset Ketterä on onnistunut kääntämään itselleen vaikeuksien kautta. Kaikki mahdollisuudet on vaikka kannuun.

  Ketterä tiedotti, että Aho pelaa loppukauden Imatralla. Veskaosasto on pudotuspelejä varten enemmän, kuin kunnossa.

  Edit: Rinkinen tietenkin, ajatuskatko käyny päivällä. :)
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2018 klo 21.09
 4. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  En usko että on ongelmia ladata agret tappiin, kun lauantaina kiekko putoaa jäähän Spa Areenan keskiympyrässä.
  Sen verran oli kevennetyllä kokoonpanolla Ketterä Savonlinnassa eilen, että ei ollut ihmekään että teräksisessä iskussa oleva kotijoukkue antoi tulokkaalle molemmille poskille.
  Mikähän on Tanhuan tilanne, viimeksi kokoonpanossa La 24.2 IPK:ta vastaan? Tätä herraa huutaa tuo alakerta, eritoten PO-peleissä isäntää kaivataan!

  Luottavaisena ainakin henkilökohtaisesti katselen pleijareiden suhteen maailman makaamista Ketterän vinkkelistä. Sillälailla kutisee* perskolo, että tästä keväästä puhutaan vielä Imatralaisessa kiekkohistoriikissa sitten vuonna 2047 tjms. (* ja on pyyhitty, kutina ei johdu siitä)
   
 5. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Kyllä tässä tilanteessa kutisee joka paikassa tarkemmin paikkoja erittelemättä ja ilon eikä tuskan hikeä on vuodatettu. Minulle ainakin on pelkkää bonusta runkosarjan 3. sija + pleijarit.Jokipojat tässä vaiheessa tuntuu aika sopivalta vastustajalta ja JOS kaikki menee nappiin niin miksei vielä tällä kaudella SaPkokin : )
   
 6. haisuli88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Mistähän sitä aloittaisi...

  Toivon, että maestrot Vuohtoniemi&Räsänen eivät tule enään ikinään tuomitsemaan yhtään jääkiekko-ottelua. Enkä tarkoita, että (kaikki) rangaistukset, joita Ketterä sai olisivat olleet pielessä. Kaksikolla ei ollut minkään näköistä linjaa ottelussa. Eniten odotan millaisia rangaistuksia tulee kurinpidosta.

  Esimerkkinä: Joona Jääskeläisen selkääntaklaus. Pelissä oli monta samanlaista tilannetta puolin ja toisin, mutta ainoastaan tästä tilanteesta vihellettiin jäähy.

  Jos jotain positiivistä haetaan, Erno Ripatti pysyi tappelussa (jonka muuten Jokipoikien pelaaja aloitti) hyvin mukana ja jopa vei sen itselleen.

  Noh, Jokipojat oli parempi. Maanantaina paremmin.
   
 7. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Varsinkin Vuohtoniemi... Voi VI**U!!! Jos ei ollu rahat kiinni jokipojissa ni on ihme. Tossa aikasemmin kun toivoin, että tuomarit antais pelaajien pelata ni ei kyllä minusta annettu. Enkä nyt puolustele kaikkia tekoja, esim. Ventelän temppu aivan idioottimainen, mutta puolin ja toisin tuli paljon minusta semmosia ”ei pelin hengen” mukaisia bokseja, mutta joku raja kuitenkin, huhhuh. Varis haukkui sitten Ripatinkin vaikka tosiaan minun telkkarista myös näytti, että Jokipoika sen aloitti ja sai kärsään. Noh. Tästä sitten olisi opittava ja kaivettava maanantaina voitto tai alkaa olla melko haasteellista mennä jatkoon... Katsellaanpa mikä on kokoonpano joensuussa. Vituttaa jo valmiiksi.
   
 8. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Tämän muuten Levokari kuittasi hyvin että "jos haastaa, haastaa, haastaa niin pitäisi olla valmis vastaamaan puhelimeen.".

  Tuskin Rissasen tarkoituksena oli lähteä nyrkkihippasille, mutta tollasen käsillä huitomisen seurauksena kun saa itse turpaansa niin ehkä miettii uudemman kerran kannattaako jos ei ole taitoa vastata siihen puheluun.
   
 9. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Juuri näin. Olen melkolailla vakuuttunut, että Jokipoikien jälkipeleillä ja muulla häsläämisellä oli tarkoitus saada Ketterän pelaajia pois tolaltaan. Tässähän he onnistuivatkin melkolailla hyvin. Näytti muiltakin, kuin näiltä 5minuutin sankareilta menneen keitokset väärään kurkkuun, sillä todella vaisu esitys monelta kärkiäijältä.
   
 10. haisuli88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Keskiviikolle lottorivi:

  Laine - Jalovaara - Vuokniemi
  Jääskeläinen - Juntheikki - Kumpulainen
  Vuoti - Iso-Mustajärvi - Maslovskis (viimeinen mahollisuus Paten viereltä)
  Viskari - Ripatti - Kettunen
  Koskinen

  Paljon pitää tapahtua mikäli jatkoon mielitään. Agressiivisuutta ja karvausta mukaan.
   
 11. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  En tiedä kuinka tosissasi olit tämän lottorivin kanssa, mutta Jesse Koskinen kuuluu ehdottomasti pelaavaan kokoonpanoon. Niitä harvoja, joka voittaa kulmatilanteita ja kaksinkamppailuita.
   
 12. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Sellainen kausi takana, ettei jätä kylmäksi!
  Hieman arka startti sarjaan, peräpään valvomista runkosarjassa oman aikansa - kunnes...-> en ole katsellut tilastoja, mutta oliko koko sarjan kovin porukka sarjapisteiden valossa välillä 11/2017 - 03/2018. (ei ainakaan kaukana)
  Sitten pleijareissa tietynlainen ulospuhallus ja Jokipojat kävelivät yli 0-4 otteluvoitoin. (jo runkosarjan lopussa hiukan yskähteli)

  Mutta kuitenkin, kyllähän kausi oli helvetin hieno ja menestyksekäs! Moni jätkä otti isoja askeleita eteenpäin urallaan, joka on aina se tärkein tällaisessa "kasvattaja"sarjassa. Masosta ei ollut oikein mitään kuvaa ennen kautta, mutta nytpä on: KOVA JÄTKÄ!! Positiivinen, positiivinen ja positiivinen!

  Kyllä tästä on kuitenkin makeat lähtökohdat kauteen 2018-2019, vaihtuvuutta tulee varmasti reilusti - mutta seurassa on positiivista imua isosti, se on varma!
  Kiitos Ketterä!
   
 13. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Ei tosiaankaan jättänyt kausi kylmäksi vaikka joskus otteluja seuratessa tulikin hiki.Odottelin runkosarjasijoitusta johonkin 8-10 ja olin jälleen väärässä,taitaa olla jo 2378 kerta kun olen väärässä..Uskomattoman hieno kausi!!!
  KIITOS ja syvä kumarrus Ketterän joukkueelle ja tietenkin kaikille taustalla toimineille !
   
 14. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterän tämän kauden apuvalmentaja Jouko Viljakainen vetää yhteen Ketterän ensimmäistä Mestis-kautta seuran kotisivujen haastattelussa.

  Haastattelussa Jouko Viljakainen
   
 15. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 16. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Jukka Toivakan mukaan tossa turnauksessa pelaa vain yksi liigajoukkue.