Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Poppariosasto, 13.04.2017 klo 14.48.

 1. Linnankundi Jäsen

  Ei olisi pitänyt tulla yllätyksenä tämän syventyvän yhteistyön kaudella. Kyllähän se näin on, ettei SaiPa kuten ei mikään muukaan liigaseura tee näitä yhteistyö (aka farmisopimuksia) kuin omaa etua ajatellen. Ketterä on tukemassa eteläkarjalaisen kiekkoilun (lue SaiPa) menestystä. Melko paskanakki Ketterälle nämä siirrot yhteistyön hedelminä.
   
 2. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Rudilla pientä vaivaa, joten ei ole syyttä kokoonpanon ulkopuolella.

  Todella harmillista, että joudutaan antamaan parhaat pelikunnossa olevat pelaajat SaiPan mukaan kun Ketterä pelaa 60-vuotisjuhlaottelun!! Tottakai kaikki mahdolliset resurssit pitäisi panostaa omaan tärkeään peliin. Eri asia jos olisi tulossa vieraspeli jossain Kokkolassa, mutta nyt on paikallisvastustajaa vastaan juhlapeli.

  Todella paha tilanne viikonloppua ajatellen, kun Iso-Mustajärvi ja Vuoti SaiPan mukana, ja jos Jääskeläinen ja Rudi ei ole vielä pelikunnossa. Ilmeisesti Ovaskakin vielä loukkaantuneena? Karjalainen vilttiin, Soloviev alakenttiin, Viskarille 2-3 ketjun rooli, Tenosalmea myös kehiin. Ei tää nyt nii vaikeeta oo hei.
   
 3. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  On se vaan hienoa tämä Etelä-Karjalainen yhteistyö,ainakin SaiPan kannalta.Ketterällä olis ollut pari huilannutta maalivahtiakin.Mielenkiintoista seurata saako Iso-Mustajärvi ja Vuoti 2 vai 3 minuuttia peliaikaa.
   
 4. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ai saatana. Nyt on muuten ISO riski olemassa, että juhlaottelua ei myydä umpeen - vaan mm.Fanseat asiakkaat jäävät kotilehtereilleen.
  Saisiko tuohon matsiin vielä Hostikan hommattua maalille???
   
 5. Gaetz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey ja spontaanit tappelut
  Lainaus:
  Voitko faksata Ketterän toimistolle tämän vinkin? Todennäköisesti Karjalainen ykköskentässä, Soloviev poppareilla, Viskari ylimääräinen hyökkääjä ja Tenosalmi Solovievin vierellä poppariketjussa.

  Ennakkoarviot ovat sellaiset, että päästään juhlapeliin "juhlavassa" seitsemän pelin tappioputkessa.
   
 6. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  ...niin siis Vuoti ja Iso-Mustajärvi ovat lainassa SaiPassa yhden ottelun, joka pelataan perjantaina 27.10.
  Ketterän juhlaottelu SaPKoa vastaan pelataan Spa Areenalla lauantaina 28.10.....
   
 7. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Eipä tuo sitä sano, että Vuoti ja Iso-Mustajärvi olisivat varmuudella lauantaina Ketterän mukana. Ja pointti oli se, että kauden "hienoin" viikonloppu edessä ja omat parhaat lainataan muualle.
   
 8. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  "Hienon" viikonlopun kruununa TV2 näyttää SaPKo-Ketterä pelin Talvisalossa,kruununa kruunun päälle olis jos molemmilla olis paras mahdollinen joukkue.
   
 9. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Sinällään, pelaajien kannaltahan tuo on hienoa että pääsevät näyttämään kyntensä/mittaamaan tasonsa myös liigassa - ei siitä kahta sanaa.
  Toivottavasti se näytönpaikka vaan sitten on aito, eikä aiemmin mainitun 2-3 minuutin peliajan kaltainen penkinlämmitys. Lehterän toimia seuranneena voisi kyllä uskoa, että Tero antaa jätkille ihan oikean sauman. Eritoten Patelle todella suo tämän, niin hienosti mies illasta toiseen painaa 125% lasissa joukkueen eteen hommia!

  Ajankohta vaan ei oikein miellytä, kun ns.päävastustaja - aina rakas SaPKo vihdoinkin kohdataan sarjapelissä!

  Kumpulaisen on oltava Ketterän remmissä perjantaina vähintään, mieluummin myös lauantaina! Kiitos.
   
 10. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Aika erikoinen kuvio olisi, jos Kumpulainen lainattaisiin Jukureista Ketterään jolloin Iso-Mustajärvi ja Vuoti sitten taas lainattaisiin Saipaan Jukureita kaatamaan.
   
 11. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kyllä, mutta onko Kumpulainen mahtunut kuinka Jukureiden kokoonpanoihin - en ole tarkistanut.
  EDT: tarkistin, 9 matsia kokoonpanossa - kiikareilla.

  Kassotaan...
   
 12. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Kun sarjataulukkoa katsoo IPK-lasien takaa, niin maistuu erittäin hyvin Ketterän kahden parhaan pelaajan poissaolo. Mutta Mestiksen kannalta aika paska juttu, ja muutenkin että otetaan revanssiviikonlopun alla pois jätkät ja vielä kun juhlapeli. Liigaseurojen ei pitäisi todellakaan ottaa Mestiksestä lainaan pelaajia, kun vain silloin jos Mestis joukkueella ei ole pelejä. Se on ihan sama pelaako siellä nelosessa oma juniori vai Mestis pelaaja. Mikäli lainoja tulee, ne pitäisi lähes poikkeuksetta olla vain Mestisjoukkueeseen päin, nimittäin silloin hyötyy kummatkin, toisten päin siitä hyötyy vain liigajoukkue. Lampaanperseet SaiPalle, tuntuisi järkevämmältä Ketterän kannalta vaihtaa yhteistyöseuraa kun SaiPa soppari on päättynyt.
   
 13. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  SaiPalla Ahti Oksanen vapautuu pelikiellosta lauantaina, joten ainakin Vuotin luulisi palaavan Ketterään perjantain jälkeen. Kolmen ottelun viikonloppu toki kuullostaa aika rankalta, pakko myöntää.

  Ja olihan tuossa SaiPan tiedossa selvällä suomenkiellä mainittuna että kyse on yhden ottelun lainasta.
   
 14. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Nämä on niitä "yhteistyön ihanuuksia" mihin saatiin tottua täällä Kajaanissa melkein koko Mestis-ajan. Toki sitten joskus oli ilonaiheita toisinkin päin. Mutta aika usein se liigajoukkueen etu on niiiiiin paljon mestis-joukkueen etua isompi että näin se vaan menee.
   
 15. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Kyllähän se yleensä aina on "farmijoukkue" ja etenkin sen fanit, jotka nämä yhteistyösopimukset huonoiksi kokevat. Uskoisin kuitenkin, että Ketterän tämän kauden joukkueessa on useampikin sellainen pelaaja, joka on valinnut Ketterän ainakin osittain sen takia, että Imatralta on SaiPan läheisyyden ja varallisuuden tietäen ehkä montaa muuta Mestis-paikkakuntaa paremmat mahdollisuudet päästä liigapelejäkin kauden aikana pelaamaan? Eikös teillä joku pelaaja ollut sellainenkin, joka tämän kauden on Ketterässä ja SaiPalla on optio seuraavaan kauteen? Kattelin tossa, että Nikko on Ketterän sivuilla rosterissa edelleen, liekkö jäänyt sinne roikkumaan vai tuleekohan taas visiitille?
   
 16. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  KalPa kohdellut ainakin alkuun IPKta hyvin, lainat eivät nyt kummallisia ole olleet, mutta eivät ole meiltäkään vienyt pelaajia, vaan käyttäneet omia junnuja. Nyt IPKlla lainassa Kokkola, Piipponen ja Nevalainen jotka olleet hyviä apuja, ja etenkin kaksi jälkimäistä ovat muodostaneet hyvän tutkaparin. Koponen ja Kinnunen ovat yhteistyöpelaajia KalPan ja IPKn kanssa, ja kummatkin pelaa IPKssa nyt. IPKlla ja KalPalla homma on toiminut, enkä usko että kellään on asiaan ollut valittamista. KalPan junnut saa peliaikaa, ja IPK saa vahvistuksia. Toivottavasti toimisi näin muuallakin.
   
 17. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Elkää vaipuko epätoivoon Imatralla! Kun Tomi Iso-Mustajärvi pääsee tänään 25 vuoden kypsässä iässä pelaamaan elämänsä ensimmäisen Liiga-ottelun ja on jäällä arviolta 5-7 minuuttia, niin kuinka tämä vaikuttaa kaverin peliesitykseen lauantaina Ketterän paidassa? Veikkaan että ei paljon väsymys paina!

  BTW, kannatan edelleen Ketterää, vaikka siitä on jo aikaa kun olen viimeksi käynyt Ketterän ottelussa. Silloin pelattiin Imatrankosken kaukalossa (Pistetalojen maisemissa), ja kovimpia vastustajia olivat Lieksa Hurtat ja Varkauden Valtit.
   
 18. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Tuohan se ideaalikuvio olisi Mestis-joukkueen kannalta. Hyvä että jossain edes onnistuu.
   
 19. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Tuskin täällä vielä epätoivoon vaivuta.Tuli vaan etiäisenä lapsuus mieleen,minulla on kaksi isoveljeä jotka lainailivat ja rikkoivat lelujani enkä saanut niitä ehjinä takaisin ja nyt isoveli SaiPa vie Ketterältä sisäisen tehotilaston kaks parasta.Minulla ei ole mitään sitä vastaan että Ketterän kautta pääsee pelaajia Liigaan,päinvastoin, mutta ajankohta on väärä,vanhaa ""vihollista""SaPKoa vastaan pitäisi olla kaikki mahdolliset ja mahdottomat avut mukana.

  BTW,olin myös Pistetalojen kaukalon laidalla katsomassa Ketterän pelejä,ehkäpä olemme olleet samassa pelissä kannustamassa Ketterää.
   
 20. Linnankundi Jäsen

  Eikös Vuoti ja Iso-Mustajärvi pelaa ainoastaan perjantain pelin SaiPassa
  Lainaus:
  Keväällä siirtorajalla mitataan yhteistyökuvion hyvyys. Tyhjentääkö Emoseura farminsa vai antaako Kokkolan, Piipposen ja Nevalaisen ja varsinkin noiden yhteistyöpelaajien Koposen ja Kinnusen pelata kauden loppuun IPK:ssa. Toinen riesa yhteistyöseuroissa on, että emoseura määrää omia pelaajiaan pelaamaan vaikka esim. IPK:lla ei olisi tarvetta sotkea toimivaa joukkuetta.
   
 21. juhahujanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, SaPKo ja kaikenlainen laatukiekko
  Profiloitukaa nyt ihmeessä joukkueeksi, joka avoimesti ilmoittaa, ettei tee yhteistyötä liiga-joukkueiden kanssa, eikä onnistumisten myötä ole mitään mahdollisuuksia kesken kauden käydä, jos paikka tulisi, Liigassa kokeilemassa, jos oma peli samaan aikaan.
  Mutta älkää yllättykö, jos ja kun läpimurron kynnyksellä olevat pelaajat valitsevat jonkin toisen Mestis-seuran.
  Pitkässä juoksussa tieto, että joukkueesta pystyy käydä onnistuessa näyttämässä taitojaan myös liigassa on joukkueelle iso etu.
   
 22. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Täällä nyt viime aikoina ollut vähän negatiivinen sävy (myös itselläni) lainojen ja tappioiden myötä, mut lähdetäämpä nyt posin kautta!

  Taitaa Maso lukea foorumia, aikaisemmin ehdottamani muutokset on tälle päivälle tehty. Viskari nostettu mukaan ja suoraan kakkosketjuun, Tenosalmi kokoonpanossa kuten myös Soloviev (ylimääräinen hyökkääjä). Jääskeläinen palannut pelikuntoon, tai ainakin kokoonpanoon. Kyllähän tässä alkaa fiilikset nousta revanssiviikonlopun, paikallispelien ja 60-vuotisjuhlapelin myötä!
   
 23. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jahas, eli 60-luvun lopulla oltiin @nufc kanssa samoissa maisemissa. Mulla jäi erityisesti mieleen ottelu jossa kaukalon päädyssä ottelua seurannut kaveri sai kiekon otsaansa, ja verta valui perkeleellisesti. Olin itse aika pieni poika, ja minuun teki melkoisen vaikutuksen kun verta valuva kaveri ei itkenyt yhtään vaan hoki pelkästään vittu-perkele-saatanaa.

  Tällä ei tietysti ole mitään tekemistä 2017-2018 Imatran Ketterän kanssa, mutta onnittelut SaPKon kaatamisesta joka tapauksessa! Ei tainnut Jussi Piuhola enää pelata SaPKon ykkösketjussa?
   
 24. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Mikko Kokkonen jatkaa Ketterässä lainalla tämän vuoden loppuun asti, eli ainakin joulukuun loppuun. Hieno homma, pelannut vasta 16-vuotiaaksi pojaksi ennakkoluulotonta lätkää näkemissäni peleissä.
   
 25. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Jere Sneck pelaa Ketterän paidassa ainakin tänään Jokipoikia vastaan.

  Linkki kotisivun uutiseen:

  Ketterä