Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Poppariosasto, 13.04.2017 klo 14.48.

 1. Poppariosasto Jäsen

  Nyt kun tulevan kauden joukkueiden rakentaminen on täydessä käynnissä, en voi olla ihmettelemättä Ketterän toimintaa pelaajia hankittaessa. On nimittäin käynyt muutamalla pelaajalla niin, että kun palkoista on tullut puhe, niin Imatralta on ilmoitettu että osa palkasta tulee käteisenä. Käteisenä?! Tähän maailmanaikaan maksetaan käteisellä ainoastaan yleensä silloin, kun rahaliikenteestä ei haluta jäävän sen kummempia merkintöjä. Tämä käytäntö on mielestäni vähintäänkin kyseenalainen. Varmasti löytyy pelaajia, joille ei ole väliä, mistä ja missä muodossa raha liikkuu, kunhan liikkuu. Mutta uskon myöskin, etten ole ainoa, jonka mielestä tässä toimintatavassa haiskahtaa jokin ja pahasti. Ja kauas.
   
 2. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Lainaus:
  Kyllähän palkan saa vieläkin maksaa käteisenä kunhan tarvittavat paperityöt tehdään...käsitykseni mukaan...
   
 3. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Hyvä, ettei kuitenkaan pähkinöinä. Joo, saa varmaankin maksaa käteisenä, mutta eihän tuo nykyaikaa ole. Jos on totta, niin aika outoa touhua tosiaankin.
   
 4. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Näissä jutuissa kannattaa sitten olla aitoa faktaa taustalla, eikä mitään mutua. Mitenkä on?
   
 5. Poppariosasto Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, juurikin näin. Täällä kun ajoittain tuosta mututuntumasta lähtee jutut täysin laukalle. Omalta osaltani voin sanoa, että mitään en tänne kirjoita, mistä en ole täysin varma. Eikä siis itselläni ole mitään ketään vastaan, ihmettelen vain tuota käteisosaa ehdotetuissa palkoissa.
   
 6. Lainaus:
  Samanlaista juttua olen kuullut, tiedä sitten pitääkö paikkansa? Syitä tämän kaltaiseen toimintaan voidaan vaan arvailla mikäli paikkansa pitää. Mielenkiintoista nähdä kuinka kauan Imatralla pystytään Suomi-sarjassa pelaajille maksamaan liigatasoista palkkaa (kuten Hokki-pelin selostaja totesi) ja mitä tapahtuu sen jälkeen kun rahaa ei enää tupsahtele kuin sieniä sateella.

  Ketterän kannalta harmillista on ettei se kaksi kautta sitten hakenut Mestis-paikkaa, kun 3 vapaalippua oli tarjolla. Liiton arpajaisten jälkeen heti seuraavalla kaudella rahaa alkoi tulvimaan seuraan jostain ja Mestis-paikkaa lähdettiin tavoittelemaan tosissaan. Yhdestä poikki finaali osoitti raakuutensa runkosarjan selvästi voittaneelle Ketterälle ja Mestis-paikan nappasi jatkoajalla IPK. Tällä kaudella täysin suvereenin kauden pelannut imatralaisjoukkue jäi noususta vielä kauemmas, vaikka yksi Mestis-joukkue karsintasarjassa taakse onnistuttiin jättämään. Espoon ilmaisen lounaan vuoksi sarjanousu vaan oli tälle kaudelle tehty erittäin vaikeaksi.

  Mielenkiinnolla odotetaan millaisen joukkueen Ketterä rakentaa tulevalle kaudelle. Tilanne on sikäli mielenkiintoinen, että Ketterä pystyy ilmeisesti rahallisesti kilvoittelemaan samoista pelaajista Mestiksen kärkipäänjoukkueiden kanssa, rahan sijaan moni nuori pelaaja varmasti joutuu miettimään onko kausi Suomi-sarjassa uran kannalta järkevä vaihtoehto. Suomi-sarjan runkosarja ei millään muotoa valmista joukkuetta kevään karsintoihin, joten vaikeaa nouseminen tulee olemaan poltettiin rahaa joukkueen kasaamisen kuinka paljon tahansa.
   
 7. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Maso Lehtosen kiinnitys on Ketterältä erittäin mielenkiintoinen haku. Kyseessä on malliesimerkki uuden sukupolven valmentajista, jotka pyrkivät pikkuhiljaa valtaamaan jalansijaa suomikiekossa. Vasta 28-vuotiaana ja ensimmäistä kertaa edustustason joukkuetta luotsaamaan lähtevänä Lehtonen on tietyllä tapaa aikamoinen jokerikortti, mutta samalla hän voi myös olla todellinen jack pot.

  Vierumäeltä on miehen toiminnasta kantautunut pelkästään positiivisia asioita tänne Kotkaan ja mitä itse Lehtosta tiedän, niin sanoisin hänen olevan lähes täysi vastakohta pelaajien näkökulmasta katsottuna Imatralla kaksi edelliskautta vaikuttaneeseen Jarno Mensoseen.

  Isoihin saappaisiin Lehtonen kieltämättä tulee astumaan erityisesti viime kauden menestyksen myötä, jonka ansiosta imatralainen kiekkoyleisö ei muuta omiltaan enää odota kuin voittoja illasta toiseen ja sehän tuo luonnollisesti paineita niskaan. Toisaalta taas... kukapa ei nykypäivän Ketterää haluaisi koutsata, kun käteen lyötävät kortit tulevat pelaajiston myötä varmasti jälleen olemaan Suomi-sarjan kärkipäätä?
   
 9. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Onnittelut Imatralle! Varmasti hyvän valmentajan saitte. Vierumäen A-nuorten kanssa huikeaa tulosta ja pelaajat menneet Mason aikana eteenpäin. Nuori kaveri kuitenkin ja miesten peleissä kokematon. Kuinka pystyy pitämään kokeneemmat kaverit hyppysissään? Uskoisin itse, että hyvin menee. Tulevaisuuden valmentajanimiä Lehtonen on eittämättä.
   
 10. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Mielenkiintoinen valmentaja valinta Imatralle! Varmasti kovia nimiä oli haastateltavien joukossa, ja näistä Lehtonen on valittu. Varmasti tulevaisuuden nimi ja hieno homma hänelle, että pääsee suomisarjan parhaan joukkueen ohjaksiin. Isoin haaste varmasti tulee olemaan kokemattomuus miesten peleistä, jotka ovat kuitenkin aivan eriasia kuin junnupelit. Mutta erittäin mielenkiintoista nähdä miten homma lähtee liikkeelle ja millaisen joukkueen valmentaja ja toimiston väki sinne Imatralle rakentaa!
   
 11. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Imatralla käynnistellään huomenna uutta kautta, kun joukkue kokoontuu kauden aloituspalaveriin Maso Lehtosen johdolla.
  Luvassa on myös sopimusuutisia, Ketterän julkistaessa joukkueen rungon. Linkki Ketterän verkkosivuille
   
 12. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterälle 13 jatkosopimusta. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy SaiPan A-nuorista palaava Markus Ovaska

  Linkki Ketterän verkkosivujen uutiseen

  Haastattelussa päävalmentaja Maso Lehtonen
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2017 klo 21.34
 13. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterälle kaksi uutta jatkosopimusta, kun hyökkääjä Ville Tenosalmi ja puolustaja Mikko Kettunen liittyivät sopimuspelaajien joukkoon.
  Sopimuspelaajien määrä on nyt 18, joiden lisäksi harjoitusringissä mukana tällä hetkellä 7 pelaajaa.

  Linkki Ketterän verkkosivujen uutiseen
   
 14. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 15. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 16. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Loistavaa! Tosin loistavaa ei ole Hokin tilanne, mutta jos tosiaan joukkue pihalle Mestiksestä potkitaan niin ilman muuta Ketterä on paikkansa ansainnut ja tervetullut Mestikseen. Toivottavasti näissä päätöksissä ei vitkuteltaisi pitkään. Helpottaisi Ketteränkin tilannetta, kun tietää mihin sarjaan on valmistautumassa.
   
 17. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterä vahvistaa hyökkäystään viime kaudella Espoo Unitedissa ja Heinolan Peliitoissa pelanneella Jere Laineella
  Linkki Ketterän verkkosivujen uutiseen

  Viime viikolla Ketterä ilmoitti Kokkolan Hermeksessä pelanneen Jesperi Viikilän liittymisestä joukkueeseen
  Linkki Ketterän verkkosivujen uutiseen
   
 18. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Toivottavasti Laineen suksi alkaisi taas Imatralla luistaa. Kova ja hyvä pelimies, jolle jostain syystä viime kausi oli tavattoman tahmea. Ehkäpä onnistumiset Suomi-sarjassa ja sitä myötä kasvava vastuu palauttavat kateissa olleen itseluottamuksen. Tai... Eihän sitä tiedä pelaako Ketterä sitten Mestiksessä. Joka tapauksessa Laine pystyy roimasti parempaan mitä viime kaudella esitti.

  Jesperi Viikilä olisi kyllä kelvannut hyvin Peliittoihinkin.
   
 19. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olisi kyllä hyvä jos Ketterä pääsisi Mestikseen. En tietenkään toivo, että Hokki tiputettaisiin pois mutta mielestäni Ketterän voisi kyllä nostaa Mestikseen vaikka Hokki jatkaisikin vielä Mestiksessä. Kyllä Mestistä voisi pelata kolmellatoista joukkueella. Ketterä olisi kyllä paikkansa ansainnut ilman muuta. Joukkue on tasoltaan Mestis joukkue niin urheilullisesti kuin taloudellisestikin. Uskon kyllä, että Ketterä tulee nousemaan Mestikseen lähivuosina joka tapauksessa kunhan vaan jatkavat tätä nykyistä hyvää työtään.
   
 20. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Jeressä on valtava potentiaali, ja esim HCK:ssa Kotkaniemi sai koutsina ulosmitattua Laineesta paljon kovuutta ja tehoja. Hyvä haku.
   
 21. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Tervetuloa Mestikseen! Hienoa nähdä taas Ketterä Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.
   
 22. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Loistavaa! Itsellä on muistoja Ketterän viime stintistä ykkösdivarissa. Siellä on tehty hyvää työtä, uusittu halli ja muutenkin tähdätty tähän. Hyvä että oli joukkue valmiina hyppäämään Hokin tilalle.
   
 23. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Aivan loistava juttu, toki aina toivoisi, että puhtaasti pelillisillä ansioilla tapahtuisi, mutta tällästä se laji on. Jos resurssit kuitenkin on olemassa ja halua ja tahtoa.

  Upea juttu Imatralle ja kaakkois-Suomen kiekkoilulle! Nyt vaan sitten rakentaa hommat niin, että paikka Mestiksessä vakiintuu.
   
 24. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kerrassaan loistava päätös Jääkiekkoliitolta nostaa Ketterä sille sarjatasolle, jolle seuran jokapäiväinen toiminta ja viime kauden pelilliset näytöt oikeasti oikeuttavat. Toinen samanlainen dominointikausi Suomi-sarjassa olisi varmasti alkanut maistua jo jokseenkin pakkopullalle viimeistään marraskuun hämärissä loskakeleissä.

  Isot onnittelut kaikille seuran eteen töitä paiskoneille tahoille sekä kannattajille. Ottakaa tästä mahdollisuudesta nyt ihan kaikki irti.
   
 25. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Toisen onnettomuus on toisen onni. Ikävää että Hokki putosi kartalta, mutta onneksi tilalle saatiin perinteikäs seura eikä mikään Akatemia.