Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Poppariosasto, 13.04.2017 klo 14.48.

 1. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  En tiedä miten muiden silmään, mutta omasta mielestä Myllyniemen taso ei ole lähellekään sitä mitä pitäisi/ (ehkä) odotettiin.
  Satunnaisia, harvoja väläyksiä lukuunottamatta omissa soi luvattoman paljon. Joukkuepuolustus tietystikin iso asia, mutta sellaisia "päälläseistyjä" otteluita tuonne tolppien väliin kaivataan enemmän.

  Lipiäiselle enemmän vastuuta, mikäli muita ratkaisuja ei ole.
   
 2. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Ei ole ollut Myllyniemi sitä mitä itse odotin. Oli hyvässä vireessä juuri ennen taukoa, mutta se vain ei riitä tässä asarjassa pitemmän päälle. Parhaita otteita Ketterän paidassa tällä kaudella tolppien välissä on esittänyt Juhana Aho tuolla Iisalmen matsissa. Lipiäinen hoitanut kakkosmaalivahdin tonttinsa jotakuinkin tyydyttävästi, mutta ei taida vielä rahkeet riittää ykkösmaalivahdin paikalle Mestiksessä.
   
 3. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Niclas Westerholm vois olla kokeilun arvoinen vaihtoehto parin pelin vaihtokaupalla tai sellaisessa välissä kun SaiPalla ei oo peliä.
   
 4. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Varmasti voisi olla hyväkin veskari, mutta pysyvämpää tason nostoa tässä pitäisi hakea.
   
 5. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Keupaa vastaan Myllyniemeltä oli ihan samanlainen peli, kuin SaiPassa pelatessaan. Näyttää siltä kuin olisi kokoajan kiire ja ihmeellistä pomppimista. Kaksi kertaa kiekko kypärään, ensimmäisessä hyljätyssä maalissa tiikerihyppy eteenpäin jne. Lipiäinen oli otteissaan varmempi, tosin peli oli siinä vaiheessa jo ratkennut kun vaihto tuli.
  Itse pelissähän keupa ei vienyt niin pahasti mitä numerot näyttää, tekivät vaan tylysti maalin kun paikka oli.
   
 6. Mielestäni Myllyniemi on ollut juuri sitä mitä odotinkin. Ilmeisesti osa kannattajista (ja mahdollisesti seurajohto) odotti poppamiestä joka seisoo maalilla päällään ja torjuu pisteitä yksinään joukkueelle illasta toiseen. Näkisin ettei Myllyniemi sarjan aivan kirkkainta veskarikärkeä ole, muttei tule varmasti kaatamaankaan Ketterän menestysmahdollisuuksia.

  Toivottavasti seura ei kasapäin rahaan ole eilisenpäivän tähteen kiinni laittanut, sillä silloin ymmärtää harmituksen kun odotukset eivät kohtaa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2017 klo 10.00
 7. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Auvinen ja Kumpulainen Ketterään toistaiseksi.

  Linkki Jukureiden sivulle.
   
 8. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 9. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Lainaus:
  Ehkä ei, kun molemmat maalivahdit ovat tasoaan nostaneet, mutta toisaalta "Keke" on erinomainen ja tasainen veskari ja jokainen piste on tiukassa sarjassa tärkeä. Hän pystyy niiden metsästyksessä auttamaan. Viivan alla väijyvä Espookin kaksi peliä vähemmän pelannut ja neljä pistettä perässä. Perjantaina RoKia vastaan todellinen kuuden pisteen peli tiedossa.
   
 10. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ja myös Jere Sneck pelaa tälläviikolla Ketterässä.
   
 11. Lainaus:
  Meikäläisen silmin Sneck ei tuo mitään lisää, mitä ei saisi omasta joukkueesta. Auvisesta tykkäisin enemmän kuin Sneckistä.
   
 12. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Melko mielenkiintoista pohdintaa tuossa Jatkoajan Ketterään liittyvässä artikkelissa. Eritoten hieman ihmetyttää, että kirjoittaja odottaa viime kaudella 48 ottelussa viisi osumaa tehneeltä Jere Laineelta enemmän maaleja.

  Joo, Laineella on maalintekijän ominaisuuksia ja parhaalla kaudella pari vuotta sitten syntyi Kiekko-Vantaassa 14 maalia, mutta maalikeskiarvo per ottelu oli tuolloin 0,29. Tällä kaudella ka on 0,28 ja hän on kärsinyt loukkaantumisesta. Laine onkin loukin jälkeen pelannut pienemmässä roolissa kolmosketjussa. Aina kun laatikkoon päässyt niin tsempannut hyvin ja pelaa tunteella tilanteet loppuun asti. Särähti vain silmään nuo hieman kohtuuttomat vaatimukset.. Ja kun nyt on jo hankala edelliskausi takana, niin pitääkö sitä lyötyä lyödä.

  Mason jatko tietenkin hyvä homma. Tällä kaudella jo mahdollisuudet mihin vain ja ensi kauden joukkueen kasaaminen voi alkaa hyvissä ajoin kun tilanne penkin takana on rauhoitettu.

  Laitetaan nyt vielä linkki juttuun, jos ei joku jaksa alkaa kaivaa:

  Kolme toivetta: Imatralta maalintekijätilaston välikatto Nevadaan ja peräluukku kiinni - Jatkoaika.com
   
  Viimeksi muokattu: 23.12.2017 klo 01.42
 13. Nils Andersson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Näin ihan ulkopuolisena seuraajana tuli mieleen, että Imatrallahan on loistavat suhteet itänaapuriin, niin
  eikö voisi rakentua farmisopimustyyppistä yhteistyötä esim. Pietarin kanssa?

  Nuoria lahjakkaita sinne ja sieltä kovaa kokemusta tänne? Anteeksi etten tunne tilannetta, mutta kävipä mielessä...
   
 14. Lainaus:
  Melko oudolta kuulostaisi, kun Venäjällä on kuitenkin oma farmisarja (VHL). Kyseisessä sarjassa on 27 joukkuetta, joten luulisi, että sieltä pelipaikka ja tasokkaita pelejä löytyy. Pari porukkaa kävi ainakin Imatralla pelaamassa harjoituspelejää kesällä/syksyllä, ja tasokkailta porukoilta vaikutti.

  Toki mitä olen seurannut Ketterän b-junioreita, niin sinne on ilmeisesti Venäjän puolelta tullut muutama poika pelaamaan. Sen tarkempia syitä en tiedä.
   
 15. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
   
 16. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kokkosen Mikko tänään Jukureiden kokoonpanossa Pelicansia vastaan, kun Samuli Piipponen syystä tai toisesta pois pelistä.

  Sillä lähdinkin kyselemään, miltä Mikon peli Mestiksessä tällä kaudella on näyttänyt? Itse olen vain muutaman Ketterän pelin Fanseatilta ehtinyt katselemaan ja niissä on ainakin pärjännyt ihan mainiosti Mestis-vauhdissa.
   
 17. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Lyhyesti jos vastaan, niin oikein hyvältä. Alkukaudella otteita leimasi vielä tietty epävarmuus ja pelirohkeuden puutos, mutta mitä pidemmälle kausi on mennyt niin sitä enemmän on uskaltanut ottaa vastuuta kiekon kanssa ja tehdä ratkaisuja. Laukaustaan käyttää tosi harvoin, siinä olisi yksi kehittämisen paikka vielä. Fysiikka on riittänyt yllättävän hyvin Mestikseen ja luistelu sekä sijoittuminen kentällä on huippuluokkaa. On todellakin täyttänyt paikkansa kahdessa ensimmäisessä parissa ja mielummin näkisi vielä loppukaudellakin Imatralla.
   
 18. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 19. Onkohan luotto Myllyniemeen mennyt nyt lopullisesti? Vaikealta näyttää hänen tilanne. Suoritukset maalilla tuntuu huononevan koko ajan. Lipiäinen on sentään ollut todella hyvä.

  Edit. lisäys
   
 20. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No kyllä se Rovaniemen näyttö oli niin kovaa valuuttaa, että Hostikkakin kalpenee...
   
 21. Lainaus:
  Jotenkin uskon silti, että tolla kokemuksella saisi itsensä vielä tsempattua kuntoon. Vaikealtahan tuo tällä hetkellä näyttää, sitä ei käy kiistäminen. Jos Lipiäinen olisi puhdas ykkönen, pystyisi kai Myllyniemi torjumaan ne muutamat huiliottelut.
   
 22. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Näytti menneen.

  Myllyniemi ei jatka Ketterässä