Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Hieno homma, tätä tuli odoteltua useampi vuosi, onnea Ketterälle ja sen kannattajille! Varmasti tulee Mestis-kiekkoa lähdettyä katsomaan Imatralle. Nyt vain potentiaalisille vapaille nuorille pelimiehille porkkanaa ja jonkinlaista siltasopimusta tarjoamaan, että eka kausi Mestiksessä ja seuraava sitten Liigassa yhteistyöseura SaiPassa.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Onnittelut täältäkin. Ketterän matseja on tullut jokunen käytyä katsomassa ja mukavahan se että syksystä lähtien voi käydä kulttuurimatkan Imatralle ihan mestispelin merkeissä. Imatralla tehty myös hienoa työtä useita vuosia joten tämä on ihan paikallaan oleva palkinto siitä (vaikka luonnollisestikin ikävää kajaanilaiselle jääkiekkoilulle).
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Onnittelut itärajalle! Hieno homma! Sääli, että juhlat jäi pelikauden aikana juhlimatta. Nousu täyttää omat kriittiset kriteerini. Ketterä jätti karsinnoissa taakseen Mestis-joukkueen ja oli nousun suhteen marssijärjestyksessä seuraavava. Valmentaja Maso Lehtosesta tuli sitten kertaheitolla Mestis-valmentaja myös miesten tasolla. Ties vaikka Imatralla tulisi kauden mittaan viimein piipahdettua. Edellivierailusta vanhaan Näreharjun jääkaappiin onkin jo aikaa. Se onkin kenties kaikista vierashallivierailuista ikimuistoisin...
 
Kussa on mun hopotiti?
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Onneksi olkoon sinne Imatran suunnalle! Täysin oikea päätös liitolta, ja sitäpaitsi jättihän Ketterä karsinnoissa yhden Mestiksen porukan taakseen.
Juuri näin. Jos Hokin konkurssista olisi tiedetty jo keväällä, olisi Ketterä noussut pelaamalla, eikä kenelläkään pitäisi olla paha mieli. Ainoa oikea ratkaisu jos vaihtoehtona olisi ollut pelata sarja 11:llä joukkueella.

Harmittaakohan Maslovskisia, kun lähti tutuista ympyröistä Rovaniemelle, pelipaikka Mestis-Ketterästä olisi varmasti miehelle kelvannut. Samoin Paalanen, veikkaan että olisi ollut Ketterän miehiä jos nousu olisi ollut tiedossa aikaisemmin. Toivottavasti Ketterä ehtii kasata kilpailukykyisen joukkueen ja tarpeen mukaan sitten SaiPa-lainoja sekaan.

Ei kuulu tähän ketjuun, mutta millaisella systeemillä ensi kausi on tarkoitus pelailla läpi? Eli onko keväällä samanlainen karsintasarja kuin tälläkin kaudella vai päätetäänkö asioista vasta kesän rantasaunoissa?
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liverpool
No niin sieltähän se Ketterä tulee sitten taas pitkästä pitkästä aikaa SaPKoa kiusaamaan. Onnea Imatralle! Kyllä kummankin kassa kilisee iloisesti kun vastakkain pelataan, vieläköhän on Ketterämatseissa sitä 80- ja 90-luvun kapinaa? Oi niitä aikoja...
 
Jesus saves, but Selänne takes the rebound

Knap

Jäsen
Ketterä

Kentällisen verran kärkiroolin ukkoja haussa ja huomenna ensimmäinen kiinnitys julki. Kukahan...kukahan??
Nauran paskaista naurua, jos se on Roberts Locans. En osaa muita spekuloida kun IPK jätkiä, niin Adam Zboril voisi olla potentiaalinen myös sinne. Lähti SaiPan Aasta IPKhon ensimmäisellä kaudellensa miesten peleihin, Ketterällä on kuitenkin joku yhteistyösopimus SaiPan kanssa, ja SaiPa suhteillaansa houkuttelee Zborilin Imatralla, jotta he voivat itse mahdollisesti hyötyä siitä jotenkin. Tai sitten Zboril haluaisi Imartalle, koska se on lähellä Lappeenrantaa, ja se ois sille suosiollista monistakin syistä.
 
KalPa, Brad Marchand #63
Ketterä nousi sinne, minne mielestäni olisi kuulunut organisaationa jo muutaman kauden ajan. Heitetään oma arvaus huomisesta pelaajajulkistuksesta: Tomi Iso-Mustajärvi, joka on tuttu mies imatralaisille ja nyt vapautui case-Hokin myötä.

Jotenkin vahva tunne että Maslovskis nähdään myös ensi kaudella Ketterän paidassa ennemmin tai myöhemmin. Näinköhän siellä on sopimuksissa ollut nousubonuksia, joista käydään tappelemaan kouvolalaisten tapaan jälkikäteen?

YYA-sopimus SaiPa:n kanssa tullaan julkaisemaan varmasti lähiaikoina, olisi järjenvastaista olla sitä tekemättä. On toinen asia kuinka paljon SaiPa:n ylijäämä pelaajat vahvistavat todellisuudessa Mestis-joukkuetta.
 

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
Veikkaan että Hokin kanssa sopimuksen tehnyt Tomi Iso-Mustajärvi palaa Etelä-Karjalaan!
 
FPS Twitterissä: #FPS_Forssa
Suosikkijoukkue
Se turkoosi lahtelainen & Dallas Stars
Kyllähän Ketterälle tän Mestisnousun suo vaikka tapahtuikin Hokin suosiollisella avustuksella. Sen verran ovat kuitenkin dominoideet Suomi-sarjaa pari edellistä kautta että pelasivat melkeinpä väärässä sarjassa.
 
♫ Hei rakas kerro mulle mikä on tää tunne, kun ei riitä Linnunratakaan
Voisin tehdä kodin kauniin, tai laulustani valmiin, mut ilman sua ne ois sointuja vaan ♫

Kuvitellaan hetki että vesi on yhtä kuin inspiraatio. Mä oon sillon varmaan pesusieni joka imee kaiken sen inspiraation sisäänsä.

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Onnea Imatralle! Tätä on odoteltu. Onhan siistiä nähdä Ketterä ensi talvena Talvisalossa ja vielä kun nuorempi Lippojoki on rosterissa. ihan tulee nostaginen fiilis
 
Seuraavan vahvistuksena veikkaisin olevan imatralaissyntyinen Marlo Koponen, joka harjoitteli syksyn Ketterän mukana mutta siirtyi ulkomaille pelaamaan.

Vesi kielellä jo odotellaan koska Ketterä saa ensimmäisen oman keskusteluosionsa Mestis-puolelle.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Harmittaakohan Maslovskisia, kun lähti tutuista ympyröistä Rovaniemelle, pelipaikka Mestis-Ketterästä olisi varmasti miehelle kelvannut.
Taisi harmittaa, sillä Maslovskisin try-out-sopimus RoKin kanssa on purettu. Ja tämä purku tapahtui pelaajan pyynnöstä. Eli eiköhän ensi viikolla Ketterä tiedota latvialaisen paluusta takaisin tuttuun paitaan.
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
Sean Connery as John Patrick Mason in The Rock

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Taisi harmittaa, sillä Maslovskisin try-out-sopimus RoKin kanssa on purettu. Ja tämä purku tapahtui pelaajan pyynnöstä. Eli eiköhän ensi viikolla Ketterä tiedota latvialaisen paluusta takaisin tuttuun paitaan.
Julkaisi heti, joten Imatra saa oman suosikkipoikansa takaisin.
 
Life is just a place where we spend time between games.

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Julkaisi heti, joten Imatra saa oman suosikkipoikansa takaisin.
Nopeaa toimintaa : ) Vasta luin RoKin tiedotteen, joka tuli hetki sitten sähköpostiin, ja Ketterä olikin jo ehtinyt samaan aikaan tiedottamaan.
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
Sean Connery as John Patrick Mason in The Rock
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy