Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ilveksen valmennus 2016 =>

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Mortal, 14.10.2015 klo 10.11.

 1. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Luepas Artsi taas viestit ennen kuin vastaat: kyse ei ollut siitä, pitäiskö jotkut tietyt pelaajat olla Ilveksessä vai ei. Vaan kun Kyle nosti esiin luovien pelaajien ja yv-osaajien puutteen. Muistutin, ettei Tuokkolalle ole työ maistunut/sujunnut/napannut tällaisten kavereiden kanssa. Niinimäen viime vuodenkin saldo taisi olla 7 pistettä 10 ottelussa. Eli ihan hyvin suoritti ottaen huomioon harvat ottelut. Kyllä Riekkinen on yv-aikaa saanut Tuokkolan valmennuksessa näiden vuosien aikana ja lopussa 6-5 aikaa.

  Tuokkolalla on tietyt suosikit ja se yv on sitten sen mukaista. Tällä hetkellä Flinck ja Mustonen ovat luovimmat pelaajat. KooKoon palstoilla on muutamat ihmetelleet Rajalan vähäistä peliaikaa (harvakseltaan III/IV-ketjussa), ja joku taisi mainita, että samaa se oli välillä viime vuonnakin, vaikka Rajala oli silti Mestiksen tehokkaimpia pelaajia. Ei taida maistua Mattilalle, kuten ei maistunut Tuokkolallekaan aikanaan. Taisi tehdä kaksi kaunista maalia alkukaudesta: pelinopeutta ja käsiä näyttää edelleen piisaavan.

  Rajalan maali Kärppiä vastaan 2015: KooKoo - Kärpät 2-1 (26.9.2015) - YouTube
   
 2. Phil.A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tulokset olisivat voineet olla vielä paljon paremmatkin, mikäli ei olisi heitetty ratkaisuhetkillä johtoasemassa neloskenttää jäälle -> vastustajalle ilmaiset pisteet. Minkä helvetin takia pitää antaa vapaaehtoisesti tasoitusta peluuttamalla sokeasti Välimaa-Riekkinen-Veistola -yhdistelmää? Eikö tosiaan voisi kokeilla mitään toimivampaa kolmikkoa? Jos Tuokkolalta kysytään, niin ei vaan voi. Ja se tuossa äijässä vituttaa suunnattomasti! Välillä on myös osattava pudottaa kolmeen kenttään, jos peli sitä vaatii.
   
 3. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Siis onko se yv hyvää, tarpeeksi hyvää, vai pitäiskö parantaa? Ja jos pitäisi parantaa, niin miten?
   
 4. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Rajalan ongelma tuntuu edelleen oleva fyysisyyden puute/haluttomuus/asenne. Eli pelisilmä ja tekniikka katoaa, kun tulee epämielyttävän ahdasta.

  Totta on, että pelin rakenne on ollut paremmassa kuosissa kuin parina aikasempana kautena, johtuen paremmin pelitapaan soveltuvasta pakistosta (siis tietty valmennuksen itsensä lisäksi). Loukkaantumiset avainpelaajiin on ollu vaan sellasia, ettei joukkuerakenne sitä oikein kestä. Kun juuri se viimeistelytaito on ollu telakalla. Mutta joo, onhan tiettyjä peluutusvalintoja vaikea käsittää. Varsinkin Tuokkolan oman pelitapakäsityksestä käsin nelosen koostumus on outo... tai ei ole, kun nelosen peli ilmiselvästi on eri muotista (taitovajeesta johtuen).. mutta jos nyt katoitte hyvin samanlaista pelifilosofiaa kun Tuokkolan tän syksyn Ilves edustavan Suomen peliä EHTlla, niin cmon, millanen se nelonen on? Ei erilainen kuin muut, vaan nimenomaan samanlainen. Ja kun Ilveksessä ois mahdollisuus samanlaisuuteen, niin sitä ei kuitenkaan pyritä toteuttaan.

  Mutta joo, eihän tappioiden syy yksilöidy riekkisiin, mutta ovat nousseet symbolisoimaan joukkueen peluutuksen ja valmennuksen heikkouksia.

  Mutta näitä syitä on jauhettu tarpeex muissa ketjuissa.

  Kiven sainauksen tuloksia aletaan nähdä, kun joukkueen uusi rakenne alkaa selviään tarkemmin...
   
 5. Kyle Jäsen

  Lainaus:
  On sellainen viesti, että saisit itse tulla sanoa onko provo vai idiotismia, mutta väänetään rautalangasta.

  Hintz - Tuokkolan alaisuudessa depyyttinsä tehnyt juniori, jota Tuokkola on ensimmäisestä pelistä asti ylistänyt. Peluutti Mustosen ja Rautiaisen rinnalla suuressa vastuussa ja oli puhtaasti Juupen "lähi viikkoina tiedotamme sopimuksesta" sössimä tapaus. Ei ollut Tuokkolan koirankopissa vaan päinvastoin nostettiin ensi pelistä asti kärkiketjuihin kunnon vastuulla.

  Niinimäki - 14 seuraa 10 vuoteen. Jos keitto maistuu välipäivinä ja joukkuehenki kärsii, niin kaikki (muut paitsi ilmeisesti sinä) tietää miksi pelaa tällähetkellä Mestiksessä eikä Liigassa.

  Polak - Tuokkola osoitti ettei pidä Polakista laittamalla ykkösketjuun ja ykkösyv:een pelaan ja peluuttamalla muutenkin runsaasti?

  Rajala - Niin oli kolmosketjun pelaaja Tuokkolan ensimmäisellä kaudella, lähti Mestikseen toisella kaudella kun paikkaa Ilveksessä ei löytynyt kun sentteri-paikat täytti: Laakso (Sandell), Mustonen, Asplund, (Hintz), Riekkinen, Zalewski, (Savilahti). Uskoisin että oli kaikkien osapuolten kannalta hyvä ratkaisu vai olisitko sinä löytänyt hänelle ylivoimapyörittäjän roolin kun senttereitä oli tuommoinen nippu edellä ja kuten Artsi sanoi ei ole edes KooKoossa ottanut paikkaa ylivoimassa.

  Korhonen - Taisi sen 9 kautta vierähtää Ilveksen rosterissa ilman suurempaa ylivoima-aikaa. Ettei Tuokkola ole ainut valmentaja Ilveksessä jolta on jäänyt nämä Korhosen piilevät kyvyt huomaamatta, enkä edes tänä päivänä pidä Korhosta minään varsinaisen luovana pelaajana vaan lähemmin kovana ja ahkerana kahdensuunnan pelaajana. Bluesissa on ny Hirson rinnalla alkanut tulosta syntymään, mikä on hieno juttu Villen kannalta. Ja etten anna tästä hyvää koukkua mielensäpahoittajille, niin voin rehellisesti myöntää että Ilveksen olisi kannattanut pitää Korhonen.


  Lainaus:
  Ja jos et usko, voit käydä tarkistamassa, niin kirjoitin sanatarkasti näin: On osaltaan sääli Tuokkolaa kohtaan, että Ilvekseltä puuttuu moneen vastustajaan nähden pelaajat jotka pystyvät tekemään hyökkäyspäässä luovia ratkaisuita tai viimmeistelemään hyvällä prosentilla.

  Painottaisin huomioimaan sanan vastustajaan. Jos Ilvestä paremmilla joukkueilla kuten TPS:llä on heittää ylivoimaan Perrin - Kallio - Tukonen, Kärpillä Aho - Niemi - Puljujärvi, Lukolla: Vahalahti - Gagnon - Koivisto, Hifk:llä Zaborsky - Elkins - Ramstedt, Tapparalla: Kuusela - Saviainen - Haapala, Saipalla: Rau - Mcintyre - Jokinen nämä esimerkiksi ja monelta joukkueelta lisäisin pidemmänkin rimpsun kuin kolme pelaaja. Ja huom nämä ei ollut tämänhetken ketjuja, vaan luovempia pelaajia kuin Ilveksellä joista vastustajat voivat käyttää ylivoimalla. Niin heität ihan tosissaan että Niinimäki, Hintz, Rajala, Korhonen ja Polak, miksei siis Sointukin vastaavat luovudeltaan edellä mainittuja pelaajia?

  Ja rautalangasta @Ragulin :lle en väitä etteikö Niinimäki, Sointu tai vaikkapa kokoonpanosta Mustonen, Rautiainen ja Suomi olisi luovia pelaajia. Olen kokoajan sanonut ettei Tuokkolalla ole samanlaista pelaajamateriaalia käytettävissä kuin monella paremmalla vastustajalla, siksi se ei välttämättä ole Tuokkolan huonoutta vaikkapa verrattuna Tapolaan että Tappara on tällähetkellä parempi joukkue kuin Ilves. Se on puhtaasti siitä syystä että Tapparalla ja Tapolalla on käytettävissä paremmat pelaajat.

  Lainaus:
  No se on ainakin tilastollisesti lähellä sitä, mitä tämän hetkisellä materiaalilla voidaan edellyttää. Voihan se parantua lähelle sitä 20% kun yksilötaidot paranevat: hyvät syötöt, hyvät maskit ja hyvät vedot. Ylivoimakuviot ovat aika pitkälti "oppikirja" juttuja, varsinkin verrattuna viisikkopeliin jolloin valmentajan rooli pienenee ja pelaajien rooli kasvaa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2015 klo 20.41
 6. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ja sinä väitit, että Tuokkola ulkoisti Polakin ja Hintzin. Rajalaa ja Niinimäkeä ei mielestäsi käyttänyt, vaikka ovat niin kovia yv-pelotteita. Silti Jesse ei kelpaa kenellekään ja Rajala ei sitä aikaa saa edes KooKoo:ssa. Perustelusi eivät siis olleet kovinkaan uskottavia.
   
 7. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tuokkola arvostaa kurinalaisuutta, mikä on tiettyyn rajaan saakka erittäin hyvä asia. Pelejä ratkotaan kuitenkin erikoistilanteissa. Ylivoimaa pitäisi silloin pelata paras mahdollinen ylivoimakoostumus. Ja jos ei vastuu maistu, vaihdetaan miehiä? Eikö näin?

  Jos Tuokkola on niin kova pelaajien kehittäjä kuin täällä moni uskoo, pelkäisi monikin tällä hetkellä Ilveksen ylivoimaa. Ja hän olisi kehittänyt Rajalasta ja Niinimäestä vieläkin kovemmat syömähampaat mutta Tampereen veden laatu teki tepposet ja esti Tuokkolan aikeet. Ja tietenkin Polak ja Hintz olisivat tehneet mitä vain jäädäkseen Tuokkolan oppiin. Eikö näin?

  No toivottavasti Tuokkola saa yv:n vielä kuntoon ja kuormittaa siinä niitä pelaajia, jotka ensi kaudellakin pelaavat Ilveksessä.
   
 8. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Jos tuo pitää paikkansa, että pelit ratkaistaan erikoistilanteilla, niin Ilveksen tilanne on erinomainen. Ylivoimalla olemme kahdeksanneksi paras (mm. Kärppien edellä) ja alivoimassa neljänneksi paras. Keskiarvonahan tuo tekee sen, että menemme suoraan kuuden joukkoon.
   
 9. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Edellyttäen, että tasakentällisillä ollaan pelissä mukana ja jätetään huomiotta esim juuri Kärpät, joka on sarjataulukossa meidän edellä, koska heidä tasakentällispeli on vielä parempaa.

  Yv on hiukan parantunut (tilastollisesti), 5-5 vastaan peli on ailahtelevampaa kuin alkukaudesta ja alivoimapeli on heikentynyt siitä, mitä oli aivan alussa. Trendi on ollut laskeva, vaikka harvassa pelissä Ilves on jalkoihin jäänyt. Tämän takia yv:n parempi toimiminen olisi erityisen tärkeää.

  Saa nähdä löytyykö maalinteko vielä jostain, vaikka vähän semmonen kutina on, että joidenkin pelaajien tehot olivat alkukaudesta yläkantissa. Toivottavasti ei.
   
 10. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tämän päivän Iltalehdessä on kaksikin mielenkiintoista artikkelia Ilveksestä ja Tuokkolasta. Hän on erittäin loukkaantunut hänen ympärillään liikkuneisiin huhuihin ja tietoihin. Artikkelissa Ilves-luotsi Tuokkola: "Olen äärettömän loukkaantunut" viitataan mm. viime aikaisiin huhuihin hänen ja Tyrväisen väleistä. Tuokkolan avautuminen on rehellinen, sillä yleensähän kiekkomaailmassa huhun kohteet heittävät vain hokijargonina tyyliin "koirat haukkuu ja karavaani kulkee" ja jättävät asian siihen.

  Mielenkiintoinen on tuo tapaus Tyrväisen ja Tuokkolan välirikko - uutisoiminen. Tehtiinkö vuoto Ilveksen organisaatiolaisen toimesta toimittajalle jekkumielessä, oliko lähteelle (tai lähteille) tarkoituksella syötetty Ilveksen toimesta eri huhuja ja katsotaan mikä tulee julki vai oliko "luotettava" lähde vain väärässä tai itse jekkumielellä liikenteessä. Jos kyseessä oli kaksi ensimmäistä tapausta, niin silloin Ilves leikki hieman tulenaralla asialla. Lehdistöä ei kannata lähteä jekuttamaan, sillä he voivat iskeä moninkertaisesti takaisin. Toivottavasti kyse oli kahdesta viimeisestä vaihtoehdosta tai jostakin muusta.

  Ilves on osittain itse luonut otollisen alustan näille tapahtumille, sillä vuosien mittaan toimiston puolelta ollaan höpötelty ohi suun ja heiltä on puuttunut selkeä koodisto, kuka puhuu, milloin ja mistä asiasta. Toki vuotoja tapahtuu myös muun organisaation toimesta ja tänä päivänä erityisesti pelaaja-agenttien välityksellä.

  Tuokkola olisi halunnut jatkaa Ilveksessä. Nyt on mielenkiintoista nähdä, kääntääkö Tumppi voimavaraksi sen, että Ilves ei nähnyt häntä enää riittäväksi vaihtoehdoksi. Luulisi hänen haluavan todistavan, että Ilves oli väärässä. Hänen CV:n epävirallisessa osiossa on leima, että hänen toimintakykynsä on heikentynyt oleellisesti tiukoissa paikoissa. Jotta Tumppi pystyy nousemaan mestarisuosikkien valmentajakandidaatiksi, niin hänellä on nyt mainio paikka näyttää, että hän ja hänen joukkueensa ei sula keväällä. Paras todiste olisi ottelusarjan voitto oikeassa pleijarisarjassa (ei siis sääli). Tai Ilveksen osalta jo ensimmäinen otteluvoitto oikeissa pleijareissa olisi eteenpäin menoa. Voisi kuvitella, että Tumpilta putosi suuri osa paineista ja hän haluaa todistaa Ilvekselle ja muille seuroille.

  Kiven valinta horjuttaa myös muutenkin korttipakkaa. Meillä on sopimuksettomia pelaajia sekä pelaajia, joiden kanssa Tuokkola ajatteli jatkavansa. Molemmissa ryhmissä on sopiva määrä epävarmuutta ja tarvetta näyttää uudelle koutsille. Tietenkin ehkä enemmän mietityttää niitä, jotka Tuokkola on halunnut ja joille hän on luvannut tietyn roolin myös tulevalle kaudelle.

  Mielenkiintoista olisi joskus tietää, että riittikö Tuokkolan "hylkäämiseen" vain Kiven mukaantulo vai vaikuttiko esim. näennäisesti selvät näkemyserot Pajuojan kanssa. Juupe on tehnyt sopimuksia pelaajien kanssa, joiden kohtalosta ei ole ollut selkeää yhteisnäkemystä Tumpin kanssa. Samoin Tumppi ei ole noudattanut myöskään Ilveksen julkaistua strategiaa. Tämä jälkimmäinen toki sisältää paljon muutakin eli julkaistiinko strategia vain strategian vuoksi ja edellyttikö johto Tuokkolalta edes strategian noudattamista. Jatkokysymyksenä on, että edellytetäänkö Kiveltä seuran strategian noudattamista. Tämän päivän artikkelissa Tuokkola kertoo toivoneensa Ilveksen johdolta nopeampaa toimintaa loukkaantumisten yhteydessä. Oliko tämä pieni vastapiikki, kun häntä ei valittu?

  Toiveeni on, että Tuokkola päättää Ilves-kautensa mallikkaasti. Hänen aikanaan Ilves on mennyt paljon pelillisesti eteenpäin. Kun Tumppi tuli Ilvekseen kirjoitin, että Ilveksessä hyvää on huolto ja valmennus on sinne nousemassa. Vaikka olen kritiikkiäkin hänelle antanut, niin olen toivonut hänen jatkosopimuksiaan. Ilveksessä edelleen parasta on huolto ja valmennus on noussut monta pykälää. Peilaten viime viikon tapahtumiin, en olisi täysin yllättynyt, jos Tuokkola lähtee pois/siirretään sivuun kesken kauden. Toivottavasti näin ei käy.

  Tumpin tilanne on kuitenkin hyvä verrattuna Kiven vastaavaan tilanteeseen Porissa. Artikkelissa Tumppi kertoo, että perättömien puheiden takana on yksi lähde ja tämän lähipiiri. Kivi puolestaan viime viikolla sanoi, että häntä vihasi puoli Poria.
   
 11. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tuohon yllä olevaan Hintz-keskusteluun voin todeta, että voi olla, että Ilveksessä nähdään niin, että Hintzin kanssa asiat sujuivat normaalisti, mutta ainakin keväällä Hintzeillä oltiin vahvasti eri mieltä.
   
 12. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Kortelainen kommentoi Ilveksen ylivoimaa seuraavasti: "Ei tuossa pelissä ole päätä eikä häntää. Kovasti siellä yritellään, mutta ei mitään ideaa."
   
 13. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tämä Laakson, Flinckin ja Vihkon johtama YV-ketju on ollut todella heikko. Jätkät latoo kiekkoa keskikaistalta päätyyn ja yrittävät vuoronperään ehtiä ensimmäisenä hakemaan sitä. Nyt ei ole alueelle tuonnissa enää sitäkään vähää järkeä jota aikaisemmin oli. Vihko viivassa on näköjään huomattavasti huonompi vaihtoehto kuin vakipakit. Onko saanut kahdessa pelissä kertaakaan toimitettua kiekkoa viivalta maalia kohti, tuskinpa.
   
 14. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Minua kiinnostaisi kovasti johtuiko tämä Hintzin lähteminen tosiaan Tuokkolasta niinkuin yksi nimimerkki täällä väittää. Vastaukseksi riittää yksi sana, jos on "lupa" vastata.
   
 15. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Siteeraan omaa kirjoitustani kömpelönä aasinsiltana. Koska näyttää olevan sellaistakin hahmotelmaa liikenteessä, että minä olisin tuossa Tuokkolan ajojahdin pääarkkitehteja tai edes mukana, niin totean pettymykseksenne, että en ole. Enkä ole tuo henkilö, jonka nimi esiintyy Iltalehden jutun kommenttiosiossa. Lisäksi Ilveksen toimiston väki kuten melko moni muukin tietää henkilöllisyyteni eli heille en ole anonyymi.

  Sen sijaan, kun lähtee tutkimaan tuon Iltalehden artikkelin kommenttiosion pohjalta, törmää nopeasti mielenkiintoisiin juttuihin, joista johtolankojen yhdistely ei liene vaikeaa. Sen sijaan on vaikea tulkita täyttyykö tässä kuppikunnan kriteerit, vaikka kuppi näyttää olevan hyvin keskeisessä asemassa. Ja lähipiiri sanana taitaa olla todellakin lähipiiri. Jopa kiusallisen lähellä myös Tuokkolaa?

  Tästä vyyhdistä saattaisi päästä nopeasti myös siihen merkittävämpään eli Ilveksen organisaation rakenteisiin ja toimintamenetelmiin. Väkisin tulee mieleen, että tämä tapaus on kärjistymä valtapelistä. Kulissitietona liikkuu, että Tuokkola ja hallitus "käveli Pajuojan" ylitse keväällä 2014, kun Tuokkola halusi tänne omia miehiään (Laakso & Riekkinen). "Vastaisku" tuli 2015 alkupuolella, kun Juupe hankki puolestaan Niinimäen ja Soinnun. Tuokkolan vastasiirto puolestaan oli poikien istuttaminen penkillä. Tämä tapahtumasarjan viimeinen siirto oli bensaa liekkeihin tälle kansanliikkeelle "Tuokkolan vihaajat".

  Eilisen matsin erätauolla Juupe piti minusta erittäin hyvän puheen. Hän korosti omien kasvattien merkitystä jatkossa. Tällä kaudella olemme edenneet historian pienimmällä omavaraisuudella. Juupen puheesta jää ensinnäkin vaikutelma, että hän aidosti haluaisi noudattaa julkaistua strategiaa (kuulostaa tietenkin hassulta, sillä totta kai pitäisi noudattaa) ja toisekseen, että tämä saattoi myös olla niitä asioita, miksi Tuokkola ei saanut haluamaansa jatkoa.

  Jotta Ilves kasvaisi pysyvästi menestyväksi seuraksi, meidän tulisi saada valtarakenteet kuntoon. UTJ:n tulee noudattaa seuran strategiaa ja valita sellainen valmentaja, joka sitoutuu noudattamaan valittua linjaa. Ylimarsseja suuntaan toiseen ei saa olla. Toivottavasti siis Juupe (mikäli jatkaa) ja Karri Kivi ovat sopineet yhteisestä linjasta.
   
 16. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  HIFK-sopimushan taisi kuitenkin olla tehtynä jo varhain ennen kevättä, koska jossain puheissa oli jopa siirtyminen HIFK-paitaan ennen siirtorajaa.
   
 17. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Oleellista tässä siis se, että Hintzille jäi paskan maku. Täällä taisi jäsen HN vihjatakin, että Roopen kanssa olisi saatu paljon edullisempi sopimus aikaiseksi jo hyvissä ajoin.
   
 18. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Alussa kiteytyy se, miten toimien ei lopun epäilykselle ole sijaa, ja miten menestykseen pyrkivä organisaatio toimii. Ja siten jälkimmäistä ei tartte pohtia. Historia toki antaa sijaa epäilylle. Mutta niinkauan kun Valta ja Vastuu kohtaa aidosti UTJn kohdalla, ollaan joukkueenkasaustaidon ja rahallisen resurssien kilvassa mukana. Se on perusaskel, jonka ottamista tässä on vuosikymmen peräänkuulutettu. Siis EnsiAskel rakenteissa. Kyky oppia virheistä ois seuraava. Verkostotoiminta, ihmisjohtaminen ja... Talous. Yksikään ei tule kuntoon, jos perusta, vallan ja vastuun jakoa ei ole. Juupe voi olla hölösuu, mutta ainakaan Honkkis (puhumattakaan hallituksesta) ei ole astunu varpaille. Siitä on hyvä alkaa, kun vaan muistasivat perusasiain tilan.

  ... monasti olen toivonut, monasti olen pettynyt... eikä uskoa omistajuuden vallitessa oikein ole... mutta ainakin pahin sekaannus tst.llä näyttäs olevan ohi. Mikäli kohti julkilausuttua strategiaa (joka vihdoin sekin kirjotettiin sen suuntaiseksi, kuin Ilves vahvuuksien ymmärtämisellä piti) kohden oikeasti päästään, voidaan Ilveksen resurssipotentiaalin perustasolle (TOP6, talousalue, junnutoiminta, olosuhteet) vaikituisine mitallipeleineen kohota, jos sählärit pysyy sivussa.

  Kärppädynastiaankin olisi edellytykset, mutta niitä muutoksia sitten voikin jo pitää epätodennäkösempinä (ei artsi, en selitä sitä joka vuosi sulle uudestaan, joten jätä kysymättä)
   
 19. Fordél Jäsen

  Pasi Kaukoranta ei jatka Ässien valmennuksessa ensi kaudella. Liekö tässä täydennys Ilveksen ensi kauden valmentajakaartiin Kivi ja Korhonen?
   
 20. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tämän lainauksen mukaan ei: "Miten voit tehdä noin? Luulin, että voisimme tämän kauden jälkeen vielä joskus valmentaa yhdessä", Kivi sanoo Kaukorannalle tuoreen Ässien mestaruuskirjan mukaan.
   
 21. 13th Forward Jäsen

  Lainaus:
  Mihin tämä kommentti siis liittyy? Tehdä mitä?
   
 22. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Iltalehden artkkelistä tuo löytyy mutta tässä kooste: Kaukoranta oli näyttänyt Kivelle ja Kotkaniemelle sekä Ässien johdolle 27.4. 2012 videota Ässien pelitavasta 2011-2012 ja haukkunut sen lyttyyn ja samalla vaatinut suuria muutoksia seuravan kauden joukkueeseen. Apuvalmentaja siis veti päävalmentajan kölin alta kohtuullisen arvovaltaisen köörin edessä.

  Tämä tapahtui siis vuoden ennen mestaruusjuhlia ja sekin on muistissa että Ässien mestaruusvuosikausi oli aika katastrofaalinen ennen kuuluisaa joukkuepalaveria.

  Kivi ja Kaukoranta valmensivat siis vielä vuoden tuon videopalaverin jälkeen mutta voimme olettaa että tuo vuosi on saattanut olla varsin pitkä edellä mainituista asioista johtuen.

  Haluaako Kivi katsella Kaukorannan tekemiä videoita Ilveksen johtoporukan edessä huhtikuussa 2017 ?
   
 23. 13th Forward Jäsen

  Lainaus:
  Mutta tuon perusteella luulisi, että jompikumpi on ottanut opikseen ja kehittynyt, ja että asiat olisivat sovittu. Kivi ainakin on kuvaillut itseään vielä "nuoreksi valmentajana", ja että vielä "kehittyy ja ottaa oppia" jne.

  Luulisi, että tuota ei otettaisi henkilökohtaisesti.
   
 24. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Kerho ei käyttänyt Vesa Viitakosken optiota, mahtaakohan Vemmu löytyä Ilveksen penkin takaa ensi kaudella?
   
 25. bulftrik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, MM, LHC
  Lainaus:
  Toivottavasti ei ainakaan kakkosvalmentajan roolissa. Fysiikkavalmentajana ehkä.