Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ilveksen valmennus 2016 =>

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Mortal, 14.10.2015 klo 10.11.

 1. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Niin osahan teki uraa vasta myöhemmin... Se on toki mahdollista muutamalle nykyisenkin Ilveksen pelaajalle myöhemminkin. Jonkin verran vaihtuvuuttahan tulee joka tapauksessa. Katsotaan tätä kysymystä sitten ensi syksyllä uudelleen.
   
 2. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Pajuoja sanoi tiedotustilaisuudessa, että kyseltiin Jukka Jalosta ja Lauri Marjamäkeä kesällä ja heilläkin kiinnostusta oli, mutta otettiin Kivi. Ainakin on ammuttu oikeasti kovilla!
   
 3. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Joo. Onnittelut täältäkin sinne Ilves-leiriin. Pätevä valmentaja ja varmasti haluttu persoona vaihtopenkin taakse. Karri Kivi siis.
  Loput onkin enää kiinni pelaajamateriaalista, johonka taas vaikuttaa Ilves Oy:n kassatilanne. Onnittelut joka tapauksessa.
   
 4. Pattura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kuinka moni niistä oli änärissä/maajoukkueessa/KHL:ssä ennen Kiven valmennusta? Onhan se selvä, että jos joukkue menestyy, niin pelaajat pääsevät eteenpäin.
   
 5. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Huigee juttu sanois Valeksikin. Vapise Kärpät, mestaruustaisteluun ilmottautui nyt uusi haastaja tulevina vuosina! Kannu on meillä viimeistään 2020-kauden päätteeksi.
   
 6. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ehdottoman kova sainaus Ipalta. Onnittelut siitä. Kivi oli ehkä kaikkein halutuin nimi kesän valmentajamarkkinoilla ja aika iso yllätys ainakin itselleni oli se, että juuri Ilves veti pisimmän korren.
   
 7. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Täältä samat sanat. Kova värväys, olisin ottanut JYPiin.
   
 8. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ehkä ne Ilveksen taustakuviot ei olekaan ihan niin perseellään, kuin moni täällä antaa ymmärtää. Tämä on oikea jatkumo sille nousulle, mikä alkoi Tuokkolan ja Juupen palkkaamisesta.

  Hienoa, että Kivi saatiin tänne. Muistan vielä lämmöllä kun Karri otti joukkueessa isoa roolia 90-luvun alun finaaleissa, kun Siltasen Rike loukkaantui. Silloin se ei vielä mestaruuteen riittänyt, mutta josko nyt. Roolikin on nyt toki isompi.
   
 9. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
  Onnittelut, todella kova haku!
  Kom igen Ilves!
   
 10. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Hieno hankinta Juupelta. Ja pitää sanoa, että on hyvä että näitä Ilves-taustaisia valmentajia piisaa. Siinäkin oli kolme kovaa valmentajaa ja kaikilla jonkinlainen suhde seuraan.

  Vähän pelkään, ettei Kivellekään pystytä kummosia pelimerkkejä tarjoamaan, mutta josko hän pystyisi jatkamaan sitä nuorten kehittämistä ja pelaajien houkuttelua ulkopuolelta. Meriitit on kuitenkin toista luokkaa kuin Tuokkolalla. Tuokkola on aloittanut loistavan työn ja saa nyt arvoisensa jatkajan. Hyvä näin!

  E: Kivellä tuntuu olevan muuten oikea suhtautuminen perinteisiin. Niitä pitää kunnioittaa ja ne velvoittaa toimimaan kunnolla värien ja logon eteen.
   
  Viimeksi muokattu: 04.11.2015 klo 15.53
 11. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Onnea Ipalle. Paras mahdollinen valkku Manseen. Parasta tässä on se, että Karri pysyy Suomessa eikä lähtenyt vuolemaan rahaa nykyiseen Neuvostoliittoon.
   
 12. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Onnittelut täältäkin naapuriin, hyvää toimintaa Pajuojalta. Asia mikä omaan silmään on osunut noissa Kiven vierailuissa Pron lähetyksissä on intohimo ja palo lajiin. Vaikka kaiken maailman Porvoon Kärpät määkisivät mitä niin on hienoa että raha ei ole kaikille se ykkösjuttu vaan kasvattajaseura ja perinteet merkitsivät enemmän kuin euronipun korkeus. Uskon tämän tuovan imua myös pelaajamarkkinoilla sekä sponsorihankinnassa. Hyvä uutinen tamperelaisen kiekkoilun kannalta, kilpailu vie molempia eteenpäin.
   
 13. Phil.A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Aijai, onpa mahtava uutinen! Toivottavasti Tuokkola vie liigan huonoimman neloskentän mukanaan :)
   
 14. Nännimäinen Jäsen

  Maan ehkä kovin kiekkovalmentaja ja ei-ihan-kovin kiekkojoukkue löysivät toisensa. Aikamoinen haku, joka tuo melkoisesti uskottavuutta naapurin touhuihin. Ilmeisesti myös muita satsauksia on luvassa - ei KK mitään mestisnippua lähde vetämään vaikka kuinka Ipa olisi kyseessä.

  Eihän nyt ole huhtikuun eka?
   
 15. syndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Stadin lätkä
  Olipas kova haku, onnittelut Narrilasta!
   
 16. polvipetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Nytpä täytyy todeta, että kyseessä lienee henkilökohtaisesta perpsektiivistä tarkasteltuna Ilveksen liiga-ajan kovin sainaus. Olisin ottanut meillekin.
   
 17. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Nyt kun tuokin kysymys on saatu päätökseen niin mielenkiintoinen kysymys kenet Kivi haluaa kakkosvalmentajakseen, itselleni kun tulevat Kiven Ilves-pelikavereista mieleen tällaiset nimet kuin Hannu "Hantta" Mattila ja Juha "Serve" Järvenpää, ainakin mitä historiaa olen googletellut.
   
 18. AaKoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Kyllä mä oon tykännyt Tumpistakin, ihan kovia juttuja tehnyt nimenomaan ottelujohtamisessa, aikalisiä ekassa erässä vs Kärpät, tappiolla 0-1, ja siitä noustiin 2-1 voittoon, Hyviä ja sitten muutamia einiinhyviä muistoja jää. Silti nostanut meidän jengin tasoa valkkuaikanaan, kiitos Tumppi!
  Karri Kivi. Loistava mahku tehdä meidät enemmän hyviä pelaajia houkuttelevaksi organisaatioksi!!! Kun vaan pelimerkit riittäisivät - Karrilla on se kultalusikka, mä uskon! Tykkään!
   
 19. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Toivottavasti Mustosen, Vittasmäen ja Jokisen optioiden käyttäminen tarkoittaa, että Jaatisen optiota ei aiota käyttää. Ne rahat kannattaa käyttää ennemmin muutamiin jatkosopimuksiin.

  Esimerkiksi tällainen Kiven Kova Ilves 2016-2017 kelpaisi itselleni, vaikka se ei "nykyjoukkueesta" nimien puolesta eroakaan. Uskon, että Kivi saisi tästä nipusta irti paljon enemmän ja monihan on edelleen nousevalla kehityskäyrällä:

  Rautiainen - Mustonen - Tyrväinen
  Suomi - Flinck - Vihko
  Sandell - Laakso - Kantola
  Sointu - Savilahti - Jokinen
  + Veistola, Meskanen, Rämö, Mattila, Liuksiala

  Niemi - Kessel
  Vittasmäki - Fagerudd
  Mäkinen - Mäkelä
  Salmela
  + Vainio, Mattila, Parikka, Järvinen

  Toivonen
  (nuori lupaus)
  Viksten

  Välimäelle luonnollisesti tehdään tilaa pakistoon, jos tämä palaa Suomeen, mutta en usko tähän. Veikkaan hänen pelaavan Suomessa jossain MM-kotikisoissa 5-10 vuoden kuluttua.
   
 20. vilho Jäsen

  Lainaus:
  Jaa, mulle jäi kyllä täysin eri kuva. Tässä sanatarkka lainaus Funin haastattelusta. "Ja nää tulee valitettavasti vielä ens keväänä viimesen kerran tulee tää tekninen poisto sinne sataviiskyt tuhatta ja sille asialle me ei voida yhtään mitään." Sitten toimittaja kysyy siitä uudestaan, että ihan aikuisten oikeesti nyt se tulee vielä viimesen kerran. "No tämmönen tieto mulla on ihan tilintarkastajalta että näin se tulis käymään."

  Lainaus:
  Olet ihan oikeassa. Ei ole tilintarkastajan rooli suunnitella Ilveksen taloutta. Asiasta sinänsä enempää tietämättä, uskoisin Pelliseltä silti löytyvän vinkkejä siihen mitä voi ja miten kannattaa tehdä. Ei hän naapurileirin värejä taida kantaa.. Hymiö.
  Lainaus:
  Niin, mielestäni hallituksen puheenjohtaja kyllä aika selkeästi sanoi, että nyt on viimeinen tilikausi, jolloin Liiga-Ilves ry siellä vielä on. Näin sanoi myös Honkalehto yhtiökokouksessa. Asiahan selviää osittain ensi vuonna näihin aikoihin ja viimeistään sitten kahden vuoden päästä. Toivottavasti Jatkoaika ja tämä keskustelupalsta pysyy pystyssä, niin voidaan asia tarkistaa oliko asia näin.

  Ymmärrän kyllä epäluulon menneisyyden takia (ja se on toki suotavaakin, en hei mäkään kaikkea niele :) ), mutta tässä nyt lähdin lähinnä puuttumaan siihen, kun sanoit ettei Hannu Pelliseen voi luottaa. Nämä muuttuvat vaan äkkiä toistellessa palstatotuuksiksi missä on vain oiottu mutkia suoriksi.

  Siihen me ainakin voidaan luottaa, että Karri Kivi on Ilveksen päävalmentaja ensi kaudella ja se on hieno asia.
   
 21. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Mitäpä tähän voisi todeta… paras Ilvespäivä hyvin hyvin pitkään aikaan.


  Tiedotustilaisuus tauolla, mutta ei EHT matshipäivänä.

  Asia EI vuoda varmistettuna etukäteen.

  Erittäin Kova sainaus, Karri Kivi

  Hieno jatkosoppari teaserina ala Muse (ellei änäri vie, mutta se on reunaehto kaikille Liigassa), eikä muutkaan huonommasta päästä.

  Tuokkolan loppuaika saa rauhan (ei ole enää hyötyä synnyttää "tyrväisgateja", Tuokkola lähtee enivei)

  Toimisto sii osasi ja teki ja onnistui.


  Nyt olisi sitten onnistuttava varainhankinnassa niin, että Kivelle saadan Kiven vetovoiman mahdollistamat pelaajat. Runko on olemassa. Rahaa se kärki vaatii, ja se on se juttu tästä ensikauteen. Rahaaaaa


  Mutta näin hyvää Ilvespäivää ei ole ollut sitten… hemmetti, en edes muista…
   
 22. Manazeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Man United, Flyers, Kolme leijonaa, PJK
  Mahtava fiilis. Ilves sai valmentajan, joka olisi kelvannut varmasti kenelle tahansa muullekkin kilpailijalle. Pelkästään nimenä Kivi on Ilveksen kovin sainaus sitten, noh, en edes muista kenen.. Kivi on valmentajana jo todella kova, mutta Karrilla myös semmoista auktoriteettia, jolla saa sekoilevan johdonkin ruotuun. Enpä keksi tämän hetken Ilvekseen paremmin sopivaa valmentajaa.

  Joku korjatkoon jos olen pahasti väärässä; Ilves siis kesällä jo tiedusteli Kiven, Jalosen ja Marjamäen suuntaan onko kiinnostusta. Tämä tuli ainakin itselle yllätyksenä. Tosin viestittää kyllä semmoista asennetta, että nyt halutaan ja ennen kaikkea uskalletaan haluta vain parasta. Toki eihän tuosta kolmikosta ainakaan kesällä kukaan kovin todennäköiseltä vaihtoehdolta vaikuttanut Ilveksen tulevaksi päävalmentajaksi.

  Uskon, että Ilvekseltä on löytynyt pientä halua jatkaa myöskin Tuokkolan kanssa. Ja tätä on varmasti mietitty erittäin vakavasti. Onko sitten Tuokkola itse halunnut jatkaa matkaa, vai onko Ilves lopulta halunnut penkin taakse uuden naaman, vai kenties vähän molempia? Tuokkola on tehnyt hienoa työtä nostaessaan umpi surkean Ilveksen takaisin pudotuspelijoukkueeksi ja vakavasti otettavaksi Liiga-joukkueeksi. Itselleni on tällä kaudella tullut kuitenkin semmoinen fiilis, että Ilveksen potentiaali Tuokkolan vetämänä on saavuttanut huippunsa ja se on juurikin tuo kympin sakkiin pääseminen. Jos halutaan kehittyä kohti Liigan kärkeä on valmentajan vaihto tuohon paikkaan varmasti oikea valinta.

  Ja nyt en viittaa tähän todella typerään "Tyrväis-gateen", mutta jo tuolta Tuokkolan ensimmäiseltä kaudelta lähtien korviini on kantautunut joukkueen sisältä viestejä, etteivät kaikki pelaajat Tuokkolan kanssa tule toimeen. Nämä toki ovat pelkkiä huhuja, eikä myöskään valmentajan kuulu olla pelaajien kaveri, mutta varmasti nuokin jotain kertovat henkilöstä?

  Kun on päätetty, tai päädytty siihen, ettei Tuokkola Ilveksessä jatka, ymmärsin Ilveksen jo lähes päätyneen tuohon Hirvonen/Myrrä valmennukseen. Onkin huomattu, ettei se Kivi valmenna muuten vieläkään missään ja on otettu viime hetken soitto Karrille, joka näyttikin vihreää valoa. En tiedä kuinka väärässä olen tämän päätelmän kanssa, mutta kyllähän tuo Kivi hieman vahingossa Ilveksen syliin tipahti. Tästä huolimatta iso sulka Juupen hattuun.

  Entä mites se muu valmennus? Piiroinen ei ilmeisesti ole enää jatkamassa, näin olen ainakin ymmärtänyt. Petteri on saanut Ilveksen pelaajiston selvästi parempaan fyysiseen kuntoon. Mutta kyllähän nuo jatkuvat loukkaantumisetkin jotain kertovat, eikö vain?

  Mikä on Markus Korhosen tilanne? Onko jatkamassa? Ja tuoko Kivi apuvalmentajat ulkoa, vai löytyyköhän ne organisaatiosta?
   
 23. Woofer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Barca, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Korhonen teki vuoden kestävän jatkosopimuksen.
   
 24. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Lainaus:
  Tuota juuri itsekin äsken spekuloin tässä viestissäni.
   
 25. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Monen loukkaantumisen taustalla on paljon vanhoja vammoja tai tapaturmia. En siis laittaisi näitä yksinomaan kuntovalmentajan piikkiin, vaan enemmänkin ilveksen kuluttavan pelitavan tai hankinnoista vastaavan riskinoton piikkiin.