Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Ilveksen valmennus 2016 =>

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Mortal, 14.10.2015 klo 10.11.

 1. Paatelainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Ilveksen ylivoimasta puuttui eilen täysin vauhti millä tuodaan kiekko vastustajan päätyyn ja rohkeus. Aivan liian hitaasti tultiin vastustajan alueelle ja vastustajalla oli järkyttävästi aikaa purkaa se ylös heitetty kiekko tai murjoa se ainoa yksin ylhäällä oleva hyökkääjä silpuksi. Lisäksi koko pelin ajan avausyötöt olivat todella huolimattomia ja paikkapaikoin hengenvaarallisiakin niin kuin siinä Bloodin ulosajotilanteessa.
   
 2. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Oli penkin takana Kivi tai Tuokkola niin keväällä pelataan päin honkia.
  Oliko toi samanlaista muniin puhaltelua Tumpin aikaankin?
  Boikotin (Itsellä boikotti alkoi Honkalehdon paluusta. Syynä epätoivo paremmasta huomisesta.) jälkeen käynyt nyt toki hallilla taas pitkästä aikaa. Enää en mene jos kerho ottelukin on tuollaista. Hävitä saa mutta ei tuollalailla. Lippuja saatan ostaa niinku tuki tarkotukseen mutta lahjoitetaan sitten vaikla eteenpäin.

  Pitäisikö sinne viedä kasa kiviä. Sanoa että tuollaiset pitäisi nyt kasvattaa. Tahi suksia kuuseen.

  Hyi.
   
 3. ADX_03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Tampa Bay Lightning
 4. V8350 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  No onhan selvä, että Kivi on epäonnistunut tehtävässään. Ei Tuokkolalla ollut yhtään paremmaat eväät hoitaa hommaa, tietyllä tapaa ollut ikävä Tuokkolan aikaa. Silloin muistaakseni hallittiin pelejä, maalinteko oli kuitenkin vaikeaa. Tällä kaudella ei olla edes hallittu pelejä, alkukauden pisteistä jäi jotenkin se kuva, että osuttiin hyvällä prosentilla.
   
 5. puuntakaa Jäsen

  Saiskohan Kiven jälkeen Jukka Jalosen, vaikka kolmen vuoden sopimuksella potkimaan touhua eteenpäin? Eikös Kivellä ole vielä vuosi jäljellä, johon todennäköisesti lähdetään pitkältä takamatkalta liikkeelle? Kivi todennäköisesti ryvettyy näiden kahden kauden aikana niin pahasti, että tuskin pystyy nostamaan joukkuetta kovin korkealle, vaikka jotain hyviä pelaajia Ilves saisikin houkuteltua.
   
 6. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Kivi ja hänen tekemisensä punnitaan ensikaudella. Katsotaan sitten, että floppasiko, vai onnistuiko lopulta jotenkin.
  Annetaan nyt tämän omistajanvaihdosprosessin siirtyä johonkin vaiheeseen ja katsotaan ne kiven uudet palikat. Katsotaan sitten, että mitä niillä lähdetään tavoittelemaan ja sen jälkeen, että toteutuiko.
   
 7. Aatos Jäsen

  Lainaus:
  Juurikin näin. Vaikka nyt ei mene vahvasti, annetaan Kivelle palikoita ensi kaudelle. Kivellä on näyttöjä. Yksikään valmentaja ei onnistu aina. Hölmöä olisi - jälleen kerran - olla kärsimätön ja tehdä nopeasti vaihdoksia. Projekti loppuun asti..
   
 8. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Vähän olen ihmeissäni, että Kivelle vaaditaan Facebookissakin jo potkuja. En ymmärrä, että mitä se tässä kohtaa auttaisi jos Kivi potkittaisiin. Ilveksellä ollut koko kauden hirvittävä määrä loukkaantumisia ja junnuillakin on taisteltu tasapäin kärkinippujakin vastaan. Kyllä tuossa tilanteessa nimenomaan se pelitapa on se, johon tukeudutaan.

  Ei Kivi toki mitenkään puhtaita papereita kaudesta saa, mutta aika kaukana on se tilanne , että miehelle kannattaisi potkuja antaa.
   
 9. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Juu. Aina kun järjettömän kokemattomalla/halvalla jengillä menee huonosti -> potkut valmentajalle. Oli sielä kuitenkin moni ihan järjissäänkin. Taso kun tuolla Facebook-ryhmässä ei kauhean kova ole noin yleisesti.

  Toivottavasti Kivi jatkaa vielä pari kautta ja miehelle annetaan kohtuullinen työkalupakki tulevaisuudessa, mielellään jo ensi kaudelle. Mutta ei Kivikään ole työssään täydellinen ole ollut.
   
 10. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ei kai ne voi niin tyhmiä olla että Karrille kenkää.
  Tosin Honkkis on vielä maaliskuun mukana eli kaikki on mahdollista. Vetäisis vielä viimeisen ässän hihasta:"Emme nähneet Karrilla olevan eväitä joukkueen suunnan muutokseen, siksi palkkasimme aiemmin Ilveksen mitaleille valmentaneen Seppo Mällin loppukaudeksi".
  Ensi kaudella Hiitelä sitten myy mailojaan Hakamettästä käsin osa-aikasella valmentaja sopparilla jonka Honkkis tekee toistaiseksi voimassa olevaksi. Ikään kuin läksiäislahjana.
   
 11. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Tällä kaudella Kiven suurin synti oli kyvyttömyys virittää joukkue taistelufiilikseen, kun omistusmuutoksesta oli nostetta tarjolla. Kannattajat odottivat paljon, mutta joukkue tarjosi halutonta pelailua. Säälittävää, noloa ja anteeksiantamatonta.
   
 12. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Ehkä muidenkin olisi pitänyt ottaa tonttia tuossa asiassa. Siellä on kolme muutakin valmentajaa ja kasa kokeneita pelaajia.
  Ässissähän juuri kävi niin, että kapteeni Uusitalo herätti joukot.
  En tunne asiaa, mutta tuskin Kivi on diktaattori, joka ei anna muille suunvuoroa ja kaikkien muiden pitää olla hiljaa.
  Kaipaan ensikauteen myös sytyttäviä pelaajia, niitä ns. pukukoppipelaajia.

  Itse en täysin käsitä kyllä sitäkään, ettei nykyisestä kasasta aikuisia miehiä löydä ketään sanomaan.. " VALOT PÄÄLLE P****LE ! "
  Hävitä saa, jos on huonompi, mutta häviäminen asennevamman takia on tosiaan anteeksiantamatonta.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2017 klo 21.01
 13. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Puhutaanko nyt vain näistä kahdesta viimeisimmästä pelistä vai yleisestikin? En ole alkukautta päässyt niin tiiviisti seuraamaan, että voisin tuohon mitään sanoa, mutta jotenkin olen elänyt siinä mielikuvassa että isossa kuvassa tämän kanssa ei ole ongelmia ollut. Toki kahden viime pelin täydellinen läpijuoksu on aika kummallinen, mutta silti Kiven potkuajatus tuntuu jotenkin absurdilta, kuten Pika1 yllä sanoi. Ei Karri arvostelun yläpuolla toki ole, mutta potkut on aika iso sana tähän kohtaan.

  Kyllä Karri sopii kuin nenä päähän uuden Ilveksen valmentajaksi (mun mielestä)
   
 14. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Ihan vain nämä kaksi peliä. Joukkueelle tarjottiin mahdollisuutta uuteen starttiin, mutta ei maistunut. Tässä vaiheessa katse on pakko kääntää Kiven suuntaan. Eikö oikeasti parempaa irronnut?

  En ole vaatimassa potkuja. Tämä oli turhautuneen kannattaja purkaus, kun ei osata omaa etsikkoaikaa hyödyntää.
   
 15. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Juu ymmärrän kyllä tämän ja vituttaa täälläkin, kun isoin odotuksin ja toivein halliin astelin takaisin. Toivotaan, että nyt pidetään kunnon asennepalaverit ja tulevalla viikolla on kaukalossa eri näköinen joukkue. Vaikea, ellei mahdoton on kuitenkin tie sääleihin.
   
 16. polvipetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Millä sen mittaat, mitä tuosta joukkueesta olisi saatu irti. Mihin vertaat?
  Mitä tuossa omistusmuutoksessa oli sellaista, että olisi voinut ammentaa kentälle? Miten huhuiltu omistusmuutos on näkynyt päävalmentajan suuntaan; lisää kovia profiilipelaajia, turvallisuutta ja pitkäjänteisyyttä toimintaan, palkanmaksukyvyn vakautta, organisaation toiminnan vakautta vai mitä? Mitä noista oli lupauksessa, mitä on toteutunut ja mitä Kivi ei lopulta ole kyennyt hyödyntämään?
  Kuinka mielestäsi kannattajien käyttäytyminen muuttui omistusmuutoksen myötä ja mitä joukkue olisi voinut siitä ammentaa, jos mietitään vaikkapa katsojamääriä ennen ja jälkeen omistajamuutoksen?
  Voisiko olla, että omistajamuutos on ollut joidenkin tahojen mielissä suurempi ja useampaan asiaan mielikuvatasolla vaikuttava asia kuin reaalimaailmassa?
  Onko seura saanut merkittävästi lisää vakautta toimintaan yhden nettomaksajan poistuttua? Ilmeisesti joku näkemys on, mutta voiko sitä valaista; kuka tai ketkä taustatahoista tuovat rahat seuraan ja vakauden toimintaan?

  Ja kaikki edellä esitetyt huomioiden ulkopuolisen vinkkelistä; onko realistinen näkemys, että valmennus ja pelaajat ovat tietoisia näistä kaikista ja voidaanko realistisesti olettaa, että kaikkien puheiden ja touhujen jälkeen olisi aikaansaatu niin vakuuttava ja positiivinen sävy, että se olisi omiaan vaikuttamaan esityksiin kentällä?

  EDIT: Jos vielä lisään oman ulkopuolisen näkemykseni, niin joukkueen ja organisaation ympärillä on ollut koko kauden (ja jo aiemminkin) sellainen sirkus, että on nostettava pelaajille ja valmennukselle hattua, että ovat kyenneet kaikkien loukkaantumisten kanssakin selviytymään kaudesta noinkin hyvin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2017 klo 23.57
 17. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:

  Taistelutahtoa. "nyt näytetään".. saatiin tahdotonta surfailua  Lainaus:

  Keskiviikkona oli selvästi enemmän väkeä hallissa kun aikoihin... siis paikalla. fanikatsomo pullisteli, laulu raikasi... pelaajia ei kiinnostanut ja eipä sitten perjantaina enää yleisökään
   
 18. Janis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ilveksen koko valmennustiimi on ansainnut jo tähänastisista suorituksista SISU-puukon. Fokus on ollut koko ajan tekemisessä, vaikka kaudella on ollut todella vaikeita aikoja pelillisesti, loukkaantumisten vuoksi sekä joskus ehkä tuomaritoiminnassakin. Ainoan kerran kun valmennusjohdosta on kuulunut jotain valittamista, on ollut tuo viimeisen Tappara-peli ja tuolloinkin poru oli paljon isompaa kulisseissa kuin itse tekijöiltä.

  Kerrankin voi sanoa, että slogan "Tekeminen ratkaisee kaiken" on keskiössä - nimenomaan joukkueen tekemisen osalta. Jotenkin itse vaan nautin ihan suunnattomasti tästä. Ei siinä, pidin kyllä Tuokkolastakin, mutta onhan tämä nykyinen valmennusporukka vielä napsun pari edellä vähän kaikessa. Tuokkolallakin oli paha tapa ottaa media mukaan ajamaan omaa agendaa. Toki kaikki rapa seurajohdon suuntaan on ollut ansaittua, mutta onhan tämä kausi esimerkiksi loukkaantumisten muodossa ollut vielä edellistäkin surullisempi.

  Kovaa tekemistä Karrilta, Joukolta, Ollilta ja Markukselta. Pienillä resursseilla, monta eri toimea yhdistetty valmennuksen lisäksi (jojo, fysiikkavalmennus, urheilujohtajuus). Kovaa suorittamista kauden lopputuloksesta viis.

  Eilisessäkin pelissä kokoonpanossa oli puolustajista kolme (Järvinen, Vainio, Parikka) ja hyökkääjistäkin 3 (Liuksiala, Vuoti, Ahoniemi), jotka ennen kauden alkua piti olla paikkaus osastoa. Ja mitä tuo oli tuolloin pahimpaan loukkaantumissumaan?