Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ilveksen valmennus 2016 =>

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Mortal, 14.10.2015 klo 10.11.

 1. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Lukekaa se kirja ! On muuten melkoista stooria ja vieläpä tosielämästä.
  Siis " Kiven kovat ".
   
 2. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Samaa mieltä, vaikuttaisi vain ikävän Ilves-henkiseltä ratkaisulta. Kaikki kunnia Vemmulle, mutta silti.
   
 3. -mesag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Minnesota Wild
  Vaikka täällä fysiikkavalmennusta on kauheasti parjattu, niin Aamulehden mukaan vain yhdellä loukkaantuneista on lihasvamma. Voiko fysiikkavalmennuksen huonous tai vääränlainen treenaus altistaa muillekin kuin lihasvammoille?
   
 4. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Liigajoukkueen harjoitukset alkavat 20. huhtikuuta. Kivi ja Myrrä vetävät edustuksen fysiikkareenit.

  "Ilveksen liigajoukkueen harjoitukset alkavat 20. huhtikuuta. Viime kaudella Ilveksen fysiikkavalmentajana toimi keihäspiireissä mainetta niittänyt Petteri Piironen. Tulevan kesän fysiikkaharjoituksia vetävät Myrrä ja Kivi.

  Ei siihen ulkopuolista tarvita. Kai se kertoo jotain, jos Ilveksen A-juniorien jalka liikkui paremmin kuin millään muulla joukkueella, Myrrä tuumasi."

  "Meillä ei käsi tärissyt" – Ilveksen kultajunnut menivät saunomaan - Aamulehti
   
 5. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Rasitusvammoille nyt kai ainakin, Rasittuu kai ne muutkin osat kehossa, kuin vain lihaskudos.
   
 6. Pattura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
 7. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
 8. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Valmennuksella hatunnosto, että vihdoin meidän yv toimii. En edes muista koska niin viimeiksi olisi ollut. Juuri tällä hetkellä meidän yv on liigan parasta. Alivoima taasen on liigan toisiksi heikointa, siitä lampaanperse. Toivottavasti siihenkin löytyy lääkkeitä sen parantamiseen.
   
 9. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tässä vaiheessa kautta näin vähillä otteluilla on vähän turhaa lähteä katsomaan av- ja yv-prosentteja. Tänään Jukureita vastaan 50 %, mutta ilman tyhjää maalia olisi luultavasti ollut 33 %. Sattuman vaikutus siis on vielä aika suurta. Toki yv ihan silmämääräisestikin näyttää paremmalta, ja hyvä niin. Pitäisin kuitenkin merkittävimpänä asiana sitä, ettei PAPP ole enää puhdasta miespuolustusta, joka kyllä toimii hyvin, jos liike on vastustajaa parempaa, mutta pahimmillaan menee toivottomaksi perässäjuoksemiseksi.
   
 10. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Totta toki tuo, että otanta on vielä aivan liian pieni noin niinkuin tilastojen valossa. Kirjoitinkin hiukan huonosti. Kun juuri se, että se yv on myös silminnähden näyttänyt huomattavasti aiempia vuosia paremmalta. Tänään tosin se 5-3 yv oli aika luokatonta. Mutta toivotaan, että tuo ei ole vain tilasto harha vaan pysyy tällä tasolla jatkossakin.
   
 11. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  En tiedä luinko tänä aamuna Aamulehdestä Kiven mediapeliä tms. Mutta miten perkele eilinen peli-ilme herätti tyytyväisyyttä? Koko ottelussa taisi olla alle viisi kolmen syötön ketjua omille ja yksi oikea maalintekopaikka. Puolella porukkaa oli kiekkoa pitäessä sellainen paniikki, ettei ollut mitään hajua mihin suuntaan mennä tai mihin syöttää. Lisäksi oli puolenkymmentä kertaa kun kiekkoa kuljetettiin omalta siniviivalta omaa maalia kohden ja menetettiin vielä kaupanpäälle karkki kulmassa tai annettiin harhasyöttö. Käsittämätöntä paskaa.
   
 12. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Kivellä jännä fiksaatio laittaa uusi äijä aina Laakson ketjuun. Joka kerta menee mönkään.
   
 13. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Kaudesta 2016-17 Karri Kiven arvosana on vaarassa jäädä laimeaksi.
  Nyt Ilveksessä onkin vakavan harkinnan paikka sen suhteen miten pitkässä juoksussa edetään.

  Itse uskon vielä Kiveen ja tekisin jatkosopimuksen ensi vuoden syyskaudella, jos peli siltä näyttää.
   
 14. Ritola#24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mitkä teidän odotukset olivat, kun katsotte teidän rosteria ??

  Minun mielestä Karri on suoriutunut ihan hyvin.
   
 15. Slite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Eihän tuolla rosterilla tietysti mahdottomia voi tehdä ja isossa kuvassa taloudelliset reaaliteetit on pakko huomioida. On myös niin, että johdon tekemisestä (tai tekemättä jättämisestä) syntyvä johtajuustyhjiö ei voi olla näkymättä suoritusportaan itseluottamuksessa. On vaikea pystyä antamaan itsestään kentällä jatkuvasti 110 prosenttia, jos joutuu kantamaan häpeää oman työnantajansa toilailuista. Olemme kaikki ihmisiä, emmekä pysty jättämään tuollaisia asioita täysin huomiotta.

  Kuitenkaan täyttyä synninpäästöä ei voi Kivellekään antaa niin kauan, jos suoritustaso ja paineensietokyky kotiotteluissa on järjestäen joukkueella näin heikkoa. Joukkueen virittäminen pelitapahtumaan on valmennusjohdon vastuualueelle kuuluva asia, ja on selvää että tässä ei kotiotteluiden osalta ole koko kauden aikana kovin hyvin onnistuttu.
   
 16. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Niin siis jumbosijaan on neljä pistettä ja edellisestä kolmen pisteen kotivoitosta kolme kuukautta.
  Ei tässä mitään potkuja olla vaatimassa vaan vakavaa harkintaa siitä kuka valmentaa Ilvestä kaudella 2018-19.
   
 17. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Ainahan näitä katselee värilasien läpi, teilläkin elätellään menestystoiveita.
  Tosiasia on se, ettei joukkuetta koskaan koottu edes valmiiksi..lähdettiin kolmella sentterillä, joista ykkönen tippui pois heti alussa. Hänet korvattiin..niin, todettiin ettei häntä voi korvata. Pari peruspakkia puuttui jo lähtiessä kauteen..toivottiin nuorista nousevan sille tontille ja kohtalaisesti on noussutkin, kohtalainen sitten riittää juuri siihen missä ollaan.
  Nelosketjun fyysiset hyökkääjät puuttuu kokonaan. Siniviivapeloite puuttuu, joten vastustaja saa huoletta rikkoa ja ottaa jäähyjä.
  Roolitus puuttuu, on kasa pelaajia joiden pelipaikat arvotaan jokaiseen peliin.

  MUTTA..ensikaudella se Kivikin punnitaan ja silloin on jo hänelläkin paineita. Entäs kakkosvalmentaja Salo..olen pitänyt häntä tulevaisuuden nimenä ja hyvinkin lahjakkaana, riittääkö taso sittenkään ja saako roolia.
  Ensikaudella jo Meskanen, Koivula, Suomi, Ilomäki, Vainio, Liuksiala osastokin on niitä, joilta odotetaan pelimiesten otteita.
  Siihen päälle EHKÄ Sandell vihdoinkin koko kaudeksi ja uuden johdon rahallinen lisäpanostus.
  Ensikaudella punnitaan paljon, tätä kuluvaa ei enää käännetä.
   
 18. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Varmaan moni odotti, että Karri pystyy vielä suurempiin ihmetekoihin, kuin Tuokkola omilla kausillaan. Nyt viimeistään voidaan todeta Tuokkolan tehneen Ilveksessä erinomaista työtä, omaan silmään jopa parempaa kuin Kivi.

  En tietenkään olisi silti Kiveä pois laittamassa. Ensi kaudella on hyvä mahdollisuus nostaa Ilves uudelle tasolle, josko Sandell pysyisi ehjänä..
   
 19. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Niin, Ilves on sarjataulukossa juuri niillä sijoilla kuin odottaa sopi. Oikeastaan sijoituksen valossa voisi jopa puhua onnistumisesta siihen nähden, miten repaleinen rosteri on koko kauden ollut. Mutta ne kotiesitykset ovat kyllä olleet suurelti osin niin surkeita, että siinä moni positiivisempi asia unohtuu. Pisteiden saamisen ohella kun pitäisi pystyä pelaamaan sellaista kiekkoa kotona, että ihmisiä kiinnostaa tulla katsomaan. Samoilla linjoilla olen aikaisemman kommenttisi kanssa: jatkosopimuksen tekeminen nyt olisi riski, järkevämpää on odottaa ja katsoa miten ensi kausi lähtee liikkeelle. Silloin toivottavasti edellytykset 10 sakkiin pääsemiselle ovat paperillakin realistisemmat kuin tällä kaudella.
   
 20. Janis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Minä olen sitä mieltä että fiksuin ratkaisu jonka uusi johto pystyisi nyt tekemään olisi sorvata ensi töikseen Kivelle vuosi lisää sopimukseen. Minä en ymmärrä näkemystä siitä että toimintaedellytykset olisivat olleet paremmat kuin esimerkiksi viime vuonna enkä keksi yhtään parempaa valmentajaa Ilvekselle lähitulevaisuuteen, mitä Kivi on.

  Mistä kotona menestymättömyys johtuu? Onko nuori ja liigan kokemattomin joukkue sellainen, että voisi liigassa yhtäkään joukkuetta vastaan olla lähtökohtaisesti ennakkosuosikki? Minun mielestä joukkue on ylisuorittanut resursseihin nähden sillä jokainen voitto on mielestäni omanlainen ylisuoritus ja valmennuksen taidonnäyte. Mitään repsahduksia ei ole kauden aikana tullut - maalin pelejä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta Yksinkertaisesti tällä hetkellä kolme-neljä joukkuetta pelaavat koko ajan veitsi kurkulla pääsystä pleijareihin ja nyt tuo kokemattomuus näkyy aika karulla tavalla - kuten eilen Pelicansia vastaan. Jopa Jukurit taitaa olla liigapelein mitattuna kokeneempi joukkue kuin Ilves.
   
 21. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kyllähän tämäkin homma lähtee ylhäältä. Karrin työmäärä oli normaalisti päävalmentajalle kuuluvaa paljon suurempi kauden alla. Karrin esimieheksi tarvitaan UTJ, joka vastaa joukkueen kokoamisesta pitkällä tähtäimellä ja päävalmentaja saa keskittyä valmentamiseen. Valmennustiimiin pitää miettiä jatkossa myös fysiikkavalmentajaa, jonka päätehtävä on keskittyä kauden alla yksittäisten pelaajien ominaisuuksien ja tukitoimien kehittämiseen.

  UTJ:n isoin työsarka ensi kaudelle on koota sellaiset kokeneet pelaajat rosterin yläpäähän, että vastuu tuloksenteosta ei ole liikaa junioreiden varassa. Nyt on käytännössä kaikkien kokeneempien pelaajien panos ollut siinä ja siinä. Laakso, Flinck, Aalto, Laatikainen, Fagerudd olivat kauden alla isoissa saappaissa, eikä oikein kukaan ole pystynyt omalla panoksellaan joukkuetta kannattelemaan.

  Jo toisen kauden putkeen Ilveksen lopullinen kultakypärä tulee isolla todennäköisyydellä jäämään alle 30 tehopisteen pelaajalle. Ei ole ratkaisijoita.
   
 22. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Setäni, teatteriohjaaja, veisteli aikanaan useasti isälleni, jalkapalloilija ja jalkapallovalmentaja, kun peli ei kentällä oikein sujunut, että


  "mitä te siä harjoituksissa oikein teette?"


  Eilistä Ilveksen YV peliä katsellessani tämä kysymys tuli monasti mieleen. Edellisen pelin jälkeen on ollut 7-8 jääharjoitusta, joten jonkun olis kyllä Kiveltä pitänyt kysyä:


  "mitä te siä harjoituksissa oikein teette?"
   
 23. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Ainakin tiistaina reeneissä reenattiin......

  Ylivoimaa.
   
 24. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Minusta näytti, etä kovasti yritettiin kiekkoa liikuttaa nopeammin ja luoda hienoja syöttöketjuja. Paikoin homma näytti ihan hyvältä, mutta kiekkoa siirreltiin paikoin siirtelyn takia. Maltti olisi silti valttia, eikös Ilveksen ylivoima oo toiminut eiliseen saakka ihan hyvin (vrt. muu pelaaminen)?

  Lähdettiinkö korjaamaan jotain, mikä oli vähiten rikki?
   
 25. Yläpesä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Rushden & Diamonds
  Pelicansilla oli kaksi ässää, jolla se kaatoi haparoineen isännän helposti kanveesiin: kaksi erittäin kärkästä karvaajaa iski korkealta kiinni epävarmoihin pakkeihin (ja lopulta Lehtoseenkin) jotka arpoivat aivan liian pitkään avaustaan. Sen paniikkihien haistoi 11. riville. Toisekseen kevytrakenteinen junnupainotteinen Ilves säikkyi lahtelaisten fyysistä puolta. Pelicans näytti playoff-joukkueelta, Ilves sarjanousijalta loppukesän harkkapeleissä.