Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Ilveksen talousasiat

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Scipio, 03.08.2010 klo 11.41.

 1. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Käsittääkseni huhuja on ollut ilmoilla että joko tämän kauden tai ensi kauden jälkeen sopimus Restelin kanssa päättymässä ja molemmat joukkueet ovat jatkossa kiinnostuneita hoitamaan ravintolapalvelut itse eli Restelin kanssa ei oltaisi sopparia jatkamassa.

  Myös Mikki ollut tekemässä aikanaan tuota paskaa sopparia mistä jää molemmille seuroille käytännössä murusia joten olisi kyllä helvetin hyvä että tuo yhteistyö päättyisi. Ja käsittääkseni soppari on ollut Ilveksen ja Tapparan yhteinen tekele
   
 2. Ande Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Hyvä ja toivottavasti sopimus päättyisi tähän kauteen.

  Sitä en kyllä mitenkään voi ymmärtää, miksi:
  a) tuollainen paska sopimus on edes alunperin tehty?
  b) sen on annettu olla voimassa näin kauan?
  c) Mikki olisi koskaan tehnyt näin paskaa diiliä Tapparan kannalta?

  Ilveksen ex-johdolla oli kyllä kykeneväisyyttä kaatamaan vaikka rahaa suoraan kaatopaikalle, joten sitä en edes ihmettele.
   
 3. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Silloin varmaan kun soppari tehty, Tapparalla meni yhtä lujaa kuin Ilveksellä. Puuhastelua jne.
   
 4. Pattura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Restelikuviosta en tiedä sen tarkemmin, mutta muistaakseni jossain haastattelussa Honkkis sanoi, että Ilves haluaa ottaa ravintolapalvelut itselle, mutta Tappara on toistaiseksi halunnut jatkaa Restelin kanssa. Olettaisin, että neuvottelu tästä Tapparan (ja Restelin) kanssa on Jalon työlistalla.

  Jos ravintola homma otettaisiin itselle, niin se varmaan työllistäisi yhden henkilön toimistolla kokopäiväisesti. Esim Kärpillä ja Saipalla on oma ravintolapäällikkö ja varmaan iso joukko muuta ravintolahenkilökuntaa, jonka tarve vaihtelee pelistä toiseen. Luulis, että Restelin etu on ollut, että sieltä on saanut kokonaispaketin ja esim Restelin vastuulla on ollut järkätä tarpeeksi väkeä tiskeille. Varmaan on iso mahdollisuus saada ravintolahommalla lisää tuottoja, jos sen itse järjestää, mutta se vaatii kyllä alan osaamista.
   
 5. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Seuroilla on yhteinen Hakametsän palvelut Oy, joka näitä sörkkii. Ravintolatoiminna pyörittäminen vaatia omia panostuksia ja omaa riskiä, siksi se on myyty provikkaa vastaan Restelille.

  Mutta ne seurat, jotka itte pyörittää kaljanmyyntiä, tekee siitä kyllä hyvät rahat. Esim Pelsut käärii siitä mukavat tuotot.
   
 6. Ande Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tässä tämä oleellinen pointti on. On silkkaa laiskuutta ja uskalluksen puutetta, ettei olla viitsitty panostaa näin merkittävään tulonlähteeseen ja on myös erityisen outoa, että Mikki on ollut tässä samassa veneessä ex-ipajohdon kanssa.

  Toivottavasti tähänkin saadaan nyt muutos. Olisihan se mukavampaa juoda peleissä sitä kaljaa (mitä kuitenkin juodaan ravintolaoperaattorista riippumatta), kun tietäisi, että tuopillisesta menee Ilvekselle x€, mikä on tähän mennessä mennyt Restelille.
   
 7. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Slite kirjoitti:
  Nyt on Ilves-Hockey Oy:lla se paljon puhuttu momentum, joka pitää hyödyntää. Jos ensi kauteen lähdetään samanlaisella pelaajabudjetilla kuin tähän, tilaisuus menetetään.


  Olen samaa mieltä, että nyt on sen momentumin paikka, mutta loppuosasta eri mieltä. Kuten Ilves osoitti pudotuspeleissä, niin kyllä halvallakin voi hyvää saada. Se toki vaatii sitä, että siitä halvasta otetaan paras irti. Voisikin sanoa, että Ilveksellä oli hinta-laatu suhteella varsin hyvin koottu joukkue. Toisaalta voidaan sanoa, että tämän kaudenkin joukkueessa oli pelaajia, joista ei saatu rahoille vastinetta. Sandell ja Niemi loukkaantumistensa vuoksi jäivät varsin kalliiksi hankinnoiksi. Toivosen olisi varmaan voinut korvata halvemmalla. Pari ulkkihankintaa jäi pahasti miinukselle. Jos näihin pelaajiin sijoitetut rahat saataisiin paremmin hyödynnettyä, niin joukkue olisi paljon vahvempi.

  Toki on selvää, ettei loukkaantumisia voida jatkossakaan välttää kuin tuurilla ja Sandellin kanssa pitää aina tehdä sopimus vaikka riskilläkin. Ja vaikka tämä on pahimmanlaatuista jossittelua, niin osoittaa, että tuollakin hinnalla voidaan saada voittava joukkue.

  Kun tähän lisää, että meillä on nyt vuotta kokeneempia helmiä (Koivula, Meskanen, Suomi, Vainio, Liuksiala, Parikka), niin kyllä tuota voidaan pitää ihan kiinnostavana joukkueena. Hallissa oli nyt pudotuspeleissä valtava määrä potentiaalisia kausikortin ostajia näkemässä näiden omien lupausten esityksiä. Toki tuo porukka vahvistuksia kaipaa, mutta vapautuuhan meille melkoinen määrä euroja pois lähteneistä pelaajista ja onnistuneilla hankinnoilla saadaan hyvä koostumus, jolla paikka kuuden joukossa ei ole vain märkä uni.

  Lisäksi on muistettava, että meillä on nyt valmentaja ja joukkue, joka houkuttaa tulijoita huomattavasti enemmän, kuin menneinä vuosina.
   
 8. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tai sitten se ei seurojen resursseilla olekaan niin huono diili, kuin täällä uskotaan. Minustakin on kummaa, että Leinonen, joka täällä olevien kirjoittajien mielestä tekee vain hyviä ratkaisuja, tekisi tässä yhdessä asiassa ihan päin peetä olevan ratkaisun.

  Sen verran ravintolabisnestä seuranneena tiedän, ettei 60 päivän (n. 180 tunnin) liiketoiminnalla ihan hirveitä voittoja tehdä, koska kulujakin on.
   
 9. Ande Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Nuo 180 tuntia vastaavat varmasti useita satoja tunteja tavallisen kaljabaarin normipäivän tunteja. Porukkahan suorastaan rynnii esim. D-päädyn baaritiskille sitä helkkarin kallista juomaansa ostamaan ja meno on kuin Tokmannin ämpärijonossa konsanaan. Varsinaisen ruokapuolen ravintolatoiminnasta Hakametsässä ei minulla ole kokemuksia juurikaan.
   
 10. Mary Mackey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Käsittääkseni yksi rajoite ravintolatoiminnan järjestämiseksi on se, että seurat eivät halua investoida kalustoon ja ravintoloihin merkittävästi, koska toiminta siirtyy pois kolmen vuoden päästä. Nykyisen kaluston omistaa Restel.

  Areenassa ei tätä mahdollisuutta omaan ravintolabisnekseen edes ole.
   
 11. Ande Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kuulostaa ihan loogiselta selitykseltä tämä. Areenahan piti tulla jo ajat sitten, joten Restel-sopparia aikanaan tehtäessä luultiin jo silloin, että areena tulee kohta kuitenkin.
   
 12. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Jäljelle jää pitkälti vain Restelin kanssa neuvottelut toiminnan tehostamisesta. Joskopa he innostuisivat vaikkapa aukioloaikoja fundeeraan uusiksi ja pitämään esim. baarit auki koko matsin ajan. Restel tykkää kun ei ole kilpailutilannetta, kuorivat vain kermat päältä välittämättä asikastyytyväisyydestä koska se napsahtaa Tapparan ja Ilveksen tiliin perusasiakkaan silmissä. Tässä kieltämättä työsarkaa Jalolle ja Leinoselle.
   
 13. Ziggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  ^eikö tuolla alalla ole mitään muuta varteenotettavaa firmaa kuin restel kenen kanssa neuvotella? Jos on vain Restel niin sillon ne tietenkin itse sanelevat ehtonsa. Ravintolabisneksestä itselläni ei ole kokemusta kuin asiakkaana, mutta epäilen että joku muukin firma pystyisi tuollaisen kohtalaisen helpon konseptin toteuttaa.
   
 14. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kuinkahan sen uuden areenan ravintolaoperaattorin kanssa menetellään? Siinä voisi olla hieman vääntövoimaa neuvotteluihin Hakametsän viimeisille sopimusvuosille. Mitään paikkahan ei kannata varmaksi luvata, mutta sen voisi tehdä selväksi, että Restelin ei kannata omaehtoisesti huonontaa neuvotteluasemiaan Areenan diilistä käyttämällä nyt Hakan "monopoliasemaansa" lyhytnäköiseen voitontavoitteluun.

  Muoks.
  Lainaus:
  Se on sitten eri juttu lähteekö kukaan jäljellä olevaa stinttiä pyörittämään. Mikään pienempi taho sitä ei varmasti halua, kun kyseessä on katoava bisnes. Onko sitten muita isoja toimijoita vaihtoehdoksi?
   
 15. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Ilves ja Tappara ovat uudessa areenassa vuokralaisia joten tuskin ovat edes neuvotteluosapuolina. Eiköhän nuo sopimukset solmita hallin omistajien ja ravintolayrittäjän kesken ja siivu seuroille, jos sellaista on tulossa, on samaa luokkaa kuin nytkin.
   
 16. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Toisaalta Ilves ja Tappara ovat merkittävä vuokralainen, joten kannattaa sille ravintolabisneshillopurkille yrittää rynniä. Tai vastaavasti jos ei ravintolatuottoja heru, nipistää tilavuokrasta.
   
 17. Teikel Jäsen

  Lainaus:
  Tappara olisi jäänyt maksumieheksi, jos yhdessä olisi ryhdytty investoimaan ja toimimaan entisten ilveksen puuhastelijoiden kanssa. Nykyjohto varmasti eri asia. Leinoselta erinomainen liike olla tekemättä yhteistyötä.
   
 18. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  En minäkään alasta mitään tiedä, mutta eikös ainakin Amiga ja Sodexo tarjoa noita palveuita? Tai ainakin nimet tulee jatkuvasti vastaan eri tilanteissa. Sitä en tiedä, että olisiko näistä kumpikaan parempi ratkaisu. Mutta päivänselvää on, että palveluiden pitää parantua ja selvästi. Tätä voidaan neuvotteluissa vaatia ihan miniminä.
   
 19. Melarus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Nykyurheilussa seurojen tulisi kovasti kehittää myös kaukalon ulkopuolisia bisneksiä pärjätäkseen. En pitäisi lähtökohtaisesti huonona ideana Ilveksen ja Tapparan yhteisesti omistamaa ravintolayritystä, joka hoitaisi koko hallin ravintolatoiminnan niin Hakametsässä kuin uudessakin hallissa. Ihan eri asia tietysti on, pääsisikö tämä yritys uuteen halliin operoimaan, mutta harkitsisin vahvasti sen yrittämistä.

  Eikös näissä monitoimihallien ravintoloissa yleensä ole lähinnä velvollisuus pitää paikat auki silloin kun hallissa on tapahtumaa, eli ei tarvitse olla yötä päivää tyhjässä hallissa heilumassa. Toki saattaahan niissä olla lounasravintoloita jne, mutta tuskin ne kannattamattomia ovat.

  Työntekijät taitavat usein tulla välitysfirmoilta, jolloin henkilöstökuluja syntyy vain silloin kun tuottoakin syntyy. Toki joku ravintolatoimintaa johtava pitää palkata kokopäiväiseksi, mutta kyllähän tuotot sen kattaa. Omistus puoliksi, osuudet puoliksi. Tietysti toisena vuotena Tapparan pelit tuottavat enemmän kuin Ilveksen ja toivottavasti toisena vuotena toisinpäin. Varmasti sopimus olisi kuitenkin molemmille osapuolille parempi kuin nykyinen Restelin kanssa.
   
 20. Pattura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Uusi halli tulee nimenomaan sen takia keskustaan, että ravintoloilla yms palveluilla sen yhteydessä olisi parempi mahdollisuus saada asiakkaita myös silloin, kun hallissa ei ole tapahtumaa menossa. Jos siellä on hyviä ravintoloita ja baareja niin ei ole välttämättä tarvetta pelin jälkeen lähteä muualle jatkoille. Se uusi kasino tietysti tuo myös asiakkaita muille ravintoloille.
   
 21. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, NY Rangers
  Lainaus:
  Viimeksi, kun Essin kanssa tuli puhuttua asiasta (viime vuoden puolella), niin silloin molempien toimarit olivat halukkaita ottamaan toiminnan itselleen, jotta tiedetään paremmin ennen Areenaan lähtöä, että kannattaako siellä tehdä niin kuin nyt vai pitää toiminta itsellä. Se on sitten toinen juttu, että päättyykö seurojen ja Restelin välinen sopimus tähän vai ensi kauteen. Pitänee kysyä asiasta Jalolta, kun pääsee hänen kanssaan keskustelemaan.
   
 22. Pöllönsilmä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ainakin Restel oli remppaamassa itselleen jonkinnäköstä vippitilaa Hakametsään. Rakentaminen loppui kuitenkin kesken ja homma jäi puolivalmiiksi. Tiedä sitten mitä tarkottaa. Itse veikkaisin, että Restel ei ainakaan jatka enään.
   
 23. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tänään tuli suotuisia lopputuloksia, kun altavastaajat onnistuivat kaventamaan sarjoja. Ilveksen 5% osuus tarkoittaa jo noilla lipunhinnoilla hätäisesti arvioiden 5-8 tonnia / peli?? Kyllä nuokin roposet tarpeeseen tulee. Toiveissa siis 7 ottelun välierät ja finaalit.
   
 24. Ist0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ripan kiska, Jets, Leki
  Osakeanti sakkaa tällä hetkellä huolella. 300 000 merkintää on juuri ja juuri ylitetty.

  Ilveksen ympärillä on rahamiehiä, jotka olivat valmiita laittamaan miljoonia Ilvekseen. Ehtona oli Manngardin täydellinen poistuminen kuvioista. Nyt hän on poistunut, mutta miljoonat eivät liiku. Eikö Jaloon ja kumppaneihin löydy luottoa?
   
 25. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Tai sitten ei ole luottoa, että Manngard on lopullisesti pois kuvioista. Pelkona takapiruna hääriminen ja naruista vetely?