Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ilveksen talousasiat

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Scipio, 03.08.2010 klo 11.41.

 1. Kotikatsomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Puolivälierien jälkeisistä peleistä saatavat tulot riippuvat tietysti pitkälti mukana olevista joukkueista ja ottelusarjojen pituuksista. Onko kenelläkään kuitenkaan mitään tietoa aikaisempien vuosien rahapottien suuruuksista?
   
 2. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Varmasti kummallekin seuralle tämä on sellainen kultakaivos, että parempaa ei voi toivoa. Ei koidu matkustuksesta kustannuksia ja halli aina loppuunmyyty.

  Mahtaisiko Ilveksen tulos olla jopa positiivisen puolella tämän kauden jälkeen? Vai vieläkö Esan hämärät poisto, lyhennykset ja yllättävät mailakustannukset kummittelee tämän kauden tuloksessa?
   
 3. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Olette hakoteillä. Itse asiassa kaikki kynnia kuuluu Esalle, näin kerrotaan siis miehen aitiossa jutelleen...

  Mutta eikös miehen pestiä vielä pidennetty? Setvittävää löytynyt?
   
 4. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Lainaus:
  Siis tämä on aivan uskomatonta. Tämän palstan kirjoittajista 99% menettäisi duunipaikkansa, jos hoitaisi sen samalla ammattitaidottomuudella, millä Honkkis on pyörinyt Takojankadulla juomassa kahvia. Tilanteen etovuuden kruunaa tuo Honkalehdon esiintyminen julkisuudessa ja suoranainen valehtelu medialle (myös siis kannattajille), jotka loppukädessä hänenkin palkkansa maksavat.

  Onneksi tämä painajainen alkaa olla päätöksessään. On varmaan ihan paikallaan, että Esa-boy seisoo asennossa toimistolla vielä kevään mittaan selittelemässä Jalolle tekemisiään, jotta myöhemmin ei tipahtele luurankoja kaapista.
   
 5. Ziggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Siinä vaiheessa kun Honkalehto laitetaan pihalle, niin toivoisin että koko toimiston henkilökunta menisi vaihtoon, jolloin sinne ei jäisi ketään joka voisi pitää yllä vanhoja toimintatapoja. Varmasti siellä menisi joku hyväkin tyyppi, mutta se olisi pieni uhraus. No, eihän tuo mikään irtisanomisen peruste ole, mutta ehkä hyvässä hengessä vanhojen työntekijöiden kanssa voisi neuvotella jonkin irtisanoutumispaketin.

  Odotan sitä hetkeä kun tämä sivu päivittyy.

  Linkki Ilveksen sivuille:
  Yhteystiedot | Ilves
   
 6. juhana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JOKERIT Helsinki, Suvi Teräsniska
  Yhteystietojen mukaan Honkalehdolla ei kuitenkaan (enää?) olisi meiliä tai kännykkää Ilves Hockeyn toimesta...vai onko tässä uusi Matti Virmanen joka ei mitään sähköpostia lähetä ja nettiä käytä...
   
 7. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Sopiva rooli honkkikselle olisi näinä loppuhetkinään, että ukko istuu jossain toimiston kulmassa suljetun oven takana ja sitten Jalo tai joku muu käy tarvittaessa penäämässä selvityksiä viimeisiin ilmeneviin luurankoihin. Parempi olisi, jos siitä huoneesta olisi myös kulku suoraan takapihalle, ettei tarvitse paraatipuolen ovea käyttää. Ja tosiaan puhelinliittymä ja sähköpostitili poikki, ettei enempää vahinkoa pääse syntymään.
   
 8. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Ehkä tämä nykyinen polku oli konkurssia parempi vaihtoehto. Ensi kausi näyttää lupaavalta.
   
 9. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Lainaus:
  Totta kai se oli, ei kai kukaan ole muuta väittänyt. Puoli vuotta sitten tämmöinen mahdollisuus ei vain näyttänyt millään tavalla todennäköiseltä.

  Joko voidaan kohta katsella eteenpäin?
   
 10. LuikuriTattinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Piti juuri kans sanoa, ettei kukaan taatusti halunnu konkurssia, kuin äärimmäisessä hädässä?

  Vinniessä ei olisi ollut mitään vikaa omistajana, jos olisi reagoinut muutama vuosi sitten jo panostamalla urheilulliseen ja puoleen, jolla olisi saattanu estää tuon tappiokierteen taloudessa.

  Nyt mennään eteenpäin, kenties vahvempana, kuin koskaan ennen Ilves Hockey oy.n aikana.
   
 11. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Taustalla oli henkilöitä, joiden mielestä Ilves-Hockey Oy ei ollut enää pelastettavissa. Tämän virheellisen näkemyksen perusteella he tekivät työtä sen eteen, että Ilves-Hockey Oy saataisiin ajettua konkurssiin. Huhun mukaan erästä entistä hallituksen puheenjohtajaa painostettiin ryhtymään toimenpiteisiin, joilla Ilves-Hockey Oy saadaan horjumaan. Siitä keikasta tuli vesiperä. Olisi erittäin mielenkiintoista kuulla näiden henkilöiden ajatuksia tänään 2.4.2017.

  Olihan niitä konkurssihapattajia täälläkin, mutta keskustelupalstahöpinät keskustelupalstahöpinöinä. Se on viihdettä. Tietysti @Juhaht :n mielipiteet kiinnostaisivat. Kaveri on tosin hävinnyt täältä kuin se kuuluisa kusi lumeen.

  Lainaus:
  Sehän riippuu ihan siitä, keneltä asiaa kysyy. Näytti niitä ihmisiä olevan ja vieläpä ihan rahan kanssa, jotka uskoivat Ilves-Hockey Oy:n olevan pelastettavissa.

  Lainaus:
  Tämähän on mielenkiintoinen sivujuonne tässä uudessa tulemisessa. Ei näitä konkurssin eteen töitä tehneitä voi ainakaan visionääreiksi syyttää. Sen verran rajusti aliarvioivat mahdollisuudet elvyttää Ilves-Hockey Oy.
   
 12. Ziggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  No niin, nyt kun kausi on ohi niin voidaankin taas aloittaa uhriutuminen ja alkaa väittelemään että kuka oli oikeassa ja kuka väärässä.
  Vai olisiko kuitenkin jo aika katsoa tulevaisuuteen ja jättää tämä taakse.
   
 13. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Ei kai tässä enää tarvitse pohtia sitä, kumpi ratkaisuista oli parempi. Tällä tavalla kurssi oikenee eikä pitkäpinnaisia Ilves-henkisiä velkojia tarvinnut suututtaa.

  Lainaus:
  Onko tästä asiasta jo keskusteltu? Sori, en tiennyt.
   
 14. NiXu89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves Ry
  Aivan loistavaa että vanha riidan aiheuttaja saahaan kaivettua taas esille, loistavaa duunia hegeltä tässä suhteessa. Ei voi vaan antaa olla?

  IH Oy ei todellakaan ole vielä jaloillaan, jos huhut ensi kaudenkin narubudjetti joukkueesta pitävät paikkansa, mikään ei sinänsä ole muuttunut, paitsi omistajien nimet papereissa. Ei Ilves kansa uusillakaan omistajilla montaa vuotta jaksa tuota taaperrusta katsoa.

  EDIT: Onpas muuttunut! Velkaa on aikamoisesti vähemmän, nopeasti sitäkin vaan alkaa kertymään kun luopiot eivät käy hallissa katsomassa pelaamista sijoista 10-15.
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2017 klo 19.01
 15. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Missä tästä asiasta on keskusteltu omistusmuutoksen jälkeen? Syksyllä aiheesta keskusteltiin paljonkin. Riitaa tästä tuskin saa aikaiseksi, ellei sitten sattunut olemaan konkurssin kannattaja ja asiasta keskusteleminen näin jälkikäteen tuntuu kiusalliselta.

  Pikku vinkki. Aktiivinen toiminta konkurssin aikaansaamiseksi ei liity boikottikeskusteluun. Minä boikotoijana halusin muutosta. Muutosta parempaan joko nykyomistajan tai uuden omistajan toimesta. Konkurssilla tavoiteltiin vain ja ainoastaan Ilves-Hockey Oy:n kuoppaamista ja uuden toiminnan käynnistämistä sarjatasolta joku. Ovat muuten sitten kaksi täysin eri asiaa.

  Lainaus:
  Paremmat lähdöt Ilves-Hockey Oy saa nyt, mitä Mestiksestä aloitteleva Ilves Jääkiekko Oy olisi koskaan saanut.
   
 16. NiXu89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves Ry
  Lainaus:
  Totta, toivottavasti uusien omistajien päähän saadaan taottua että näillä saipa/jukurit/hokkisportti budjeteilla ei menestystä tule kuin vahingossa.

  Nyt olisi buumia hommata edes yksi(1) tai kaksi(2) profiilipelaajaa, nähtäväksi jää tarttuuko uusi Ilves tilaisuuteen vai jatketaanko vanhalla hyväksi havaitulla linjalla.
   
 17. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Varmasti siellä tiedostetaan se taso, mitä joukkueen pitää olla jotta joukkue on uskottavasti mitalitaistossa mukana vuodesta toiseen. MItalitaistolla tarkoitan pääsyä pudotuspeleihin ja mielellään vielä hyvistä asemista.

  Toivottavasti Jalo löytää tarvittavan kärkiosaamisen ensi kaudeksi.
   
 18. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Joukkue kentällä hommasi vajaassa kuukaudessa noin puolisen miljoonaa rahaa vähän niin kuin tyhjästä. Maaliskuun alussa näkymät toimistolla olivat varmasti synkemmät ja kaikki annissa sisään tuleva raha oli varauduttu laittamaan velkojen lyhentämiseen. Nyt riippuen osakeannin lopputuloksesta voi jäädä jotain myös toiminnan kehittämiseen, enkä tarkoita sen lykkäämistä pelkästään pelaajiin. Ilveksellä on ollut myös viime vuosina hieman huono maine kulujen hallinnassa ja päivittäisessä rahankäytössä.
   
 19. Mary Mackey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Budjettikorotuksia odottavien kannattaa myös muistaa se, että ilman tuota puolen miljoonan playoffpottia tulos olisi ollut saman verran tappiolla. Eli edes tämänvuotisen pelaajabudjetin mahdollistamiseksi pitää ensin saada myynti kuntoon, jotta vuoden päästä ei oltaisi taas kassa tyhjänä.
   
 20. juri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ei, oli yksi vaihtoehto saada muutos aikaan jos omistaja olisi taas käntänyt päänsä. Silloin varsin hyvä vaihtoehto mutta onneksi saatiin Jalo ja kumppanit. Paljon parempi vaihtoehto siis. Mutta joo jos tilanne olisi jatkunut iloisin mielin oltais mestikseen menty ja aloitettu alusta. Kevätbuumi takaa että uuden alku saa hyvän buustin
   
 21. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Myynti ja varsinkin yritysmyynti pitää laittaa kuntoon, uskon että juuri päättynyt puolivälieräsarja helpottaa tuota urakkaa. Tämä buumi pitää nyt vain hyödyntää toimistolla täysimääräisesti. Joukkue oli yhden pompun päässä välieristä, toivottavasti toimisto suorittaa yhtä hyvin kuin jengi jäällä.
   
 22. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Erikoista kommentointia. Pitäisin vielä ilotipan sisällä vaikka itse sen oletkin jo lorauttanut, sillä ei Ilves ole missään määrin kuivilla vesillä. Kun nyt suurimmat tunarit saadaan puskettua ulos toiminnasta, ja rahoittajien lompakko kestää pakolliset investoinnit, kääntyy suunta hyvinkin todennäköisesti (näin toivotaan ainakin), mutta varmaa se ei ole.

  Aiemmin mikään ei antanut viitteitä siitä, että Manngard olisi valmis luopumaan oikeasti Ilveksestä ja tällöin konkurssi olisi ollut seuralle parempi vaihtoehto. Mikä tässä nyt on muuttunut?
   
 23. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Lainaus:
  Ok, en tiedä tämmöisistä juonenkäänteistä. Itseni voi laskea boikotoijiin, joskin elämäntilanne teki sen hyvin helpoksi. Toki mikäli Ilves olisi menestynyt paremmin, niin ehkä aikaa hallikäynneille olisi pystynyt järjestämään. Mielenkiinto ei sikäli missään vaiheessa loppunut, kun kuitenkin TV:stä tuli pelejä katsottua.

  Sitä en kuitenkaan ihan ymmärrä, että millä perusteella kenenkään olisi enää pitänyt uskoa nyt tapahtuneeseen skenaarioon? Itse, kun on lähinnä näiden julkisten tietojen varassa, niin on ollut vahva mutu, että Vinnie ei tule myymään. Mikään ei vuosiin antanut viitteistä siitä, että Vinnie luopuu. Onhan toki mahdollista tai jopa todennäköistä, että Vinniekin on saanut tiedon mainitsemistasi konkurssiin painostamisista. Sekin on saattanut lopulta vaikuttaa myyntihaluihin.

  Minä uskon kaiken tapahtuneen olleen monen pienen tai isomman asian summa. Enkä oikeastaan näe tarvetta kaivaa liikaa menneitä. Ymmärrän toki, että sinäkin ehkä haluat siivusi - varmasti olit oikeassa ja taistelit tuulimyllyjä vastaan ja edesautoit asioita tapahtumaan. Takavuosilta tiedän sinun olevan tekijämies, enkä yhtään epäile panostasi asioiden saattamisesta alulle. Esimerkistä käy myös Share Ilveksen perustaminen ja muuttaminen nettikeskustelun sanoista teoiksi.

  Nyt olisi kuitenkin parempi koota kaikki Ilves-henkiset yhteen - en usko, että kellään on enää tarvetta haikailla konkurssin perään tai jos on, niin sitten on joku ihan oma agenda menossa. Itse aion katsoa seuraavaksi vakaasti eteenpäin.
   
 24. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Oliko viimeinen kysymyksesi kenties retorinen? Muuttunut on omistus, hallitus sekä toimitusjohtaja. Nyt kun Ilves on taas pitkästä aikaa pirkanmaalaisissa käsissä muutos on mahdollinen kunhan myynti saadaan kuntoon. Se on alue joka sakkasi pahoin vanhan johdon ja omistuksen aikana. Rahaa pitää saada sisään enemmän.
   
 25. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Ja tilanne olisi ollut konkurssin kautta erilainen miten? Sinä kun siitä konkurssista vöyhkäsit, niin osaat tähänkin varmasti vastata.

  Lainaus:
  Viitteitä oli jo alkutalvesta, mutta sinä et antanut asian häiritä.

  Lainaus:
  Varmasti oli saanut ja voi olla, että on ollut vaikutusta myyntihaluihin. Jos niihin riveihin olisi saatu merkittäviä velkojia taakse, olisi Manngard ollut ihmeissään. Sitä en ole vielä ymmärtänyt, miksi konkurssivoimat ryhtyivät levittämään disinformaatiota omistusmuutosneuvottelujen aikana ja jopa kampittamaan uusia ostajaehdokkaita.

  Lainaus:
  En tiedä mitä siivulla tarkoitetaan. Kyllä tämän muutoksen mahdollistivat aivan eri miehet. Kieltämättä mielelläni sen verran nostan omaa häntääni, että olihan minä tässä asiassa oikeassa. Konkurssille oli vaihtoehto. Nähdyn perusteella oikeinkin hyvä vaihtoehto. Onneksi ne oikeat vastuunkantajat ja riskinottajat olivat myös tätä mieltä.

  Tänään tulee julki uusi hallitus ja uusia suuromistajia. Jälleen mielenkiintoinen Ilves-päivä luvassa siis.