Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ilveksen talousasiat

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Scipio, 03.08.2010 klo 11.41.

 1. holvius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Red Wings
  Kun Jalon ulostuloja lueskelee, niin niistä ilmenee sellaista menestyneen yrittäjän kokemusta. Kun tuohon yhdistää lajituntemuksen, niin on selvää, että ei mene kauan kun yhtiö on Jaloillaan. Aluksi taisin veikata noin 2 vuotta, mutta tämän vuoden hyvän buustin tuomana voi olla jo, että ensi vuonna taistelee tosissaan 6 sakkiin.
   
 2. Aatos Jäsen

  Lainaus:
  Konkurssi olisi ollut katastrofi. Miksi tästä enää pitää edes jauhaa.

  Asiat ovat menossa hyvään suuntaan. Niin talouden suhteen kuin pelillisesti. Ja tietenkin nämä jeesaavat toinen toisiaan.

  Vähintään reilu 2 miljoonaa kerättynä, annilla sekä playoff - tuloilla. Vanhoja velkoja saatu anteeksi. Honkalehto ja kumppanit heitetty pois. Urheilullinen uskottavuus palautettu, ainakin osittain.

  Ihmeellisiä hyökkäyksiä Hegeä vastaan. Mies kuitenkin pistänyt itsensä likoon.

  Rauhaa nyt siskot ja veljet!
   
 3. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  En ihan ymmärrä, että miksi tuoda esiin tuollaisia juttuja, että joku on aktiivisesti koittanut viedä Ilvestä konkurssiin. Varmasti noillakin ihmisillä on ollut vain äärimmäinen hätä Ilveksen nykytilasta, kuten kaikilla meillä. Sormella osoittelu ei nähdäkseni tuo mitään lisäarvoa. Meillä oli vastoin kaikki odotuksia huikea kausi. Ja urheilullisesta menestyksestä huolimatta isoin menestys tuli toimistossa ja kabineteissa. Joku voisi ajatella, että tämän positiivisen päälle voisi rakentaa lisää positiivista? Katsoa tulevaisuuteen? Jättää menneet? Vain tulevaisuuteen voimme vaikuttaa, vai miten se meni?

  Hege ja kumppanit teki miehen työn saamalla muutoksen alkuun. Silloin painotettiin positiivisuutta, miksi ei nyt?
   
 4. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  HeGe se kuitenkin tämän väännön aloitti, niin sikäli en ihmettele vastareaktiota. Ihan luonnollista toki HeGeltäkin kuittailla, kun joutui kestämään vaikka mitä etenkin joulu-tammikuun aikana. Silti tuo kuittailu ei mielestäni ole kovin järkevää, jollei oikeasti ole sellainen tilanne että tälläkin hetkellä joku pyrkii IHOY:tä konkurssiin ajamaan. En ymmärrä mitä saavutettavaa kellään on tässä keskustelussa, nyt pitäisi katsoa eteenpäin ja antaa menneiden vääntöjen olla.
   
 5. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Koska aihe on äärimmäisen mielenkiintoinen. Miksi he eivät uskoneet Ilves-Hockey Oy:n olevan pelastettavissa? Oliko päämotivaattori nolata Manngard vai pelastaa Ilveksen pääsarjajääkiekko? Miksi (osa) konkurssia aktiivisesti ajaneista teki työtä vielä pitkälle syksyyn sen eteen, ettei muutos onnistuisi?

  Se pitää huomioida, että moni konkurssia ratkaisuksi tarjonneista käänsi kyllä kelkkansa prosessin aikana.

  Lainaus:
  Ei tässä nimillä kirjoitella, joten siltä osin kukaan ei saa julkisesti kuraa niskaansa. Oli joitakin henkilöitä, jotka tarjosivat konkurssia ratkaisuksi nostaa Ilveksen jääkiekko suosta. Nyt on nähty, että parempikin vaihtoehto oli toteutettavissa.
   
 6. Slite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Nyt on Ilves-Hockey Oy:lla se paljon puhuttu momentum, joka pitää hyödyntää. Jos ensi kauteen lähdetään samanlaisella pelaajabudjetilla kuin tähän, tilaisuus menetetään. Nyt on se aika, jolloin subventoimisen sijasta on pystyttävä investoimaan, jos tästä firmasta joskus jotain halutaan kehittää. Jos näin ei tapahdu, kaikki tähän mennessä tapahtunut on jokseenkin turhaa.
   
 7. Mind over matter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi ja KooVee
  Lainaus:
  Koska palloilulajeja käytetään puuttuvan kansallistunteen saavuttamiseen.
   
 8. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Lainaus:
  Siivulla tarkoitin lähinnä henkistä tunnustusta, mitä koitin tuossa ruokkiakin ja onhan täällä yleisestikin tunnustettu tekemäsi työn laatu ja tärkeys.

  Lainaus:
  Ei tässä nyt kannata lähteä hulluttelemaan. Toki olisi mukava, että pelaajistossa näkyisi selviä kehittymisen merkkejä, enkä nyt tarkoita henkilökohtaisella tasolla, vaan että enne kauden alkua hankittaisiin joku koodinimi geoffplatt tai jerrydamigo. Juuri nyt olisi tärkeä saada kuitenkin runkopelaajia kiinnitettyä, kaikki tietää nimet. Harmi, että erään puolustajan kohdalla lienee jo auttamatta liian myöhäistä.
   
 9. Slite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Toki kaikki tietävät, että suurin osa kerätyistä euroista menee vanhojen ja tällä kaudella syntyneiden sotkujen paikkaamiseen. Hulluttelemaan on siksikin turha lähteä, mutta yrityksen täytyy pystyä silti vakuuttamaan suuri yleisö siitä, että jotain tapahtuu. Yhden tai kahden profiilipelaajan palkkaamiseen on löydyttävä varat, etenkin kun Mustonen ja VMV ilmeisesti poistuvat.
   
 10. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen ehkä, mutta onko siitä keskustelusta pelkkää haittaa? Tuskin ketään Maangardin nöyryyttäminen kiinnostaisi enempää kuin Ilveksen paluu oikeaksi jääkiekkoseuraksi. Noihin muihin en edes halua ottaa itse kantaa, koska haluan ennemmin katsoa eteenpäin.

  Lainaus:
  Ei Tampere niin kovin iso paikka ole, niin aika vaikea noista on nimettömänä puhua. Kohta niitä kuulutellaan jo jossain FB-ryhmässä. Miksi? Kaikki kuitenkin on nyt hyvällä alulla.
   
 11. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mary Mackey sanoi edellisellä sivulla sen oleellisen. Tulevan myynnin pitää kättelyssä kepittää kuluneen tilikauden myynti yli puolella miljoonalla eurolla, jotta meillä olisi ensi kaudella varaa kuluneen kauden tapaiseen joukkueeseen. Millin petraamisella lähestytään sitä tilannetta, että voitaisiin hankkia 1-2 profiilipelaajaa.

  Jalolla on isot haasteet. Ensimmäisenä Sponsvisioinin sopimuksen katkaiseminen ja tuota kautta Honkalehto ja Järvensalo pois Ilveksen toiminnasta. Samaan aikaan pitää päästä eroon muista myyntineuvottelijoista, jotta päästään puhtaalta pöydältä aloittamaan. Näin saadaan myös langat katkeamaan Jääskeläisen suuntaan.
   
 12. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Asiahan on juuri noin, mutta tuskin juuri noiden kahden pelaajan sopimuksista isoa kasaa euroja säästyy. Pelillisesti Mustosen rooli on myös suht helposti täytettävissä, mutta Vittasmäen lähtö kirpaisee pakistoa isosti.
   
 13. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tässähän se. Nyt hommaa ei missään nimessä voi vettä "All-in" mentaliteetilla vaikka tähän saattaisi houkutuksia ollakin ja fanit odottavat jo kuuta taivaalta.
  Nyt hallitusti myynti ylös ja sitä kautta euroja käyttöön. Parin kolmen vuoden jänteellä top6-seuraksi. Sen jäljeen uudet tavoitteet. Ei kannata syödä ennenkuin on varaa.
   
 14. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Nyt päällä olevaan tilikauteen taitaa kohdistua julkisuustietojen mukaan noin +2,000,000e kertaluonteista liikevaihtoa Sorsapuistosta ja Vinnien lainojen anteeksiannosta. Luonnollisesti Hakametsä olisi generoinut varmaankin n.75,000e per Tappara, HIFK pelit niin tästä päästäänkin asettamaan rima mihin uuden organisaation toimintaa myynnin osalta voi verrata.

  Liikevaihdon kehityksen ohella luonnollisesti liikevoittotulos on se tärkein millä tulevaisuutta saadaan rakennettua.
   
 15. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
 16. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Hyvä oikaisu siinä mielessä, että itse kirjoituksessani ajattelin normaalia kautta ilman Ulkojäitä. Ulkojäät toivat paljon liikevaihtoa, mutta menotkin olivat vastaavat. Peruskauden liikevaihto tulisi saada nopeasti kuuden millin tasolle. Edellinen vertailukelpoinen oli 4,8 milliä. Joten kuutoseen pääseminen on massiivinen parannus. Kuitenkin saavutettavissa, sillä edeltävä johto oli liigan heikoin tällä alueella.
   
 17. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 18. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus: Jalo ja Hirsimäki operatiivisessa johdossa.
  Miettikää hei mikä tilanne oli vielä vuodenvaihteessa.
  Hallituksessa sopivasti urheilukokemusta, johtamiskokemusta ja yksi professori. Vaikuttaa hyvältä kokoonpanolta.

  Tässähän rupee odottaan tuloksia jo ihan mielenkiinnolla. Noille sepille pari vuotta aikaa laittaa hommat kuntoon niin saattaa toimiston työskentelykulttuuri olla toista kuin Esa ja Vesa - shortsipoikaratsastajien aikakaudella.
   
 19. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Onko tämä Janne Virtanen se näyttelijä/ohjaaja vai joku bisneshemmo?
   
 20. Ghost Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins
 21. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Kyseinen henkilö on sama Antti Nurmikolu, joka on pelannut divaria Ilveksen salibandyjoukkueessa 2000-luvun alussa.
   
 22. Ziggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Järvensalon nimi on kadonnut Ilveksen sivuilta samaan aikaan Honkalehdon kanssa. Muita muutoksia ei näyttänyt ainakaan vielä tulleen.
   
 23. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Muistelen Järvensalon jollain tapaa liittyneen Honkalehdon Sponsvisioniin, tämä voisi selittää hänen poistumisen?
   
 24. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Järvensalo ja Honkalehto ovat olleet Ilveksellä töissä SponsVisionin työntekijöinä.
   
 25. Ande Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tietääkö joku Restel -kuvion kiemuroista tarkemmin.
  Ilmeisesti sopimus päättyy tähän kauteen?
  Miksi Restel on saanut kuuleman mukaan kuoria kermat kakunpäältä erittäin tuottoisasta jäähallin ravintolatoiminnasta jo vuosia?
  Miksei ravintolatoimintoja olla hoidettu tyyliin SaiPa ja Lukko ym.?

  Diili on kuulemma ollut Ilvekselle kehno, mutta on vaikea uskoa, että Mikki Leinonen olisi tehnyt huonon diilin Tapparan kannalta.