Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ilveksen talousasiat

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Scipio, 03.08.2010 klo 11.41.

 1. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Aamulehtihän heitti että Tamperelaiset. Ei ole laskettu Nokiaa, Ylöjärveä, Pirkkalaa, Vesilahtea jne mukaan, joten tuskinpa 781 kausaria nyt ihan todellinen lukema olisi
   
 2. Nännimäinen Jäsen

  Lainaus:
  Ei tarvitse mennä kuin muutaman kuukauden päähän. Urheilusanomien 16/17 kausiennakossa Ilveksen kohdalla kausaritavoite 2500 ja edelliskauden myydyt 2457 (Tapparalla 2400/2350).

  Joku tässä ei nyt täsmää. Mm. se, että 2500:lla myydyllä kausarilla ei nähdyn kaltaisia persnettoja pitäisi syntyä. Tai sitten Ilveksen kausarit myydään Tampereen ulkopuolelle...
   
 3. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tuo 781 on Aamulehden mukaan koko maassa olevien kausikorttilaisten määrä, ainakin näin jutussa luki. Kuvassa toki oli vain Tampereen kartta.

  EDIT: Ja kuvasta laskettuna Tampereelle (pl. pohjoinen) noista korteista on myyty 434 korttia.
   
 4. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Jos pitää paikkaansa niin tuo on Honkkiksen tiimiltä niin jäätävä näyttö, että pelkästään tuolla perusteella voisi toimistolta irtisanoa kaikki jotka ovat olleet myynnin kanssa tekemisissä. Honkalehdolla itsellään taitaa alkaa viimeinen viikko Ilveksessä ja pitää toivoa, että häntä ei nähdä enää koskaan lähelläkään Ilveksen toimistoa. Myös sopimus Sponsvisionin kanssa toivottavasti irtisanotaan viimeistään Essin lähtiessä.
   
 5. puuntakaa Jäsen

  Lainaus:

  Olisko sen boikotin vaikutuksia, jolla ei ollut mitään vaikutusta mihinkään muutaman kirjoittelijan mielestä?
   
 6. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Jos tuo pitää paikkansa, niin mestari Tappara ei olisi saanut myytyä kuin alle 1800 kausaria, mikä ei kyllä Leinosenkaan kunniaksi ole. En usko kumpaakaan, tai sitten siitä on poissa molempien yritysmyynnit.
   
 7. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Vaikka olisi yritykset poissa niin aika jäätävä suoritus myydä reilun 220 000 ihmisen Tampereelle 434 kausikorttia! Tuohon kun lisätään naapurikunnat niin väkimäärä on vähintään 350 000 ja kausareita myyty koko maahan se 781.
   
 8. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Kartta: Näin Ilveksen ja Tapparan fanit jakautuvat Tampereella – pitävätkö stereotypiat paikkansa? - SM-liiga - Jääkiekko - Sport - MTV.fi

  Tuossa tuo Maikkarin juttu johon Aamulehti viittasi ja laitetaan tuo linkki tuohon tutkimukseenkin vielä kerran.

  Tappara vai Ilves? Seuravalinta ja alueellinen identiteetti Tampereen jääkiekkoseurojen kannattajien näkökulmasta

  Nuo lukemat vaikuttavat tosiaankin melko pieniltä eli saattaa olla että noista puuttuvat firmoille myydyt kausarit.
   
 9. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Pyöreesti Tappara myy 2,5 kausaria jokaista Ilveksen myytyä kohtaan.
  Honkkis ja tiiminsä nyt ns. "tukasta vittuun" tai tiukalle tulospalkkiomallille niinkuin on tullut ehdoteltua jo vuosia. Onneksi tuo painajainen alkaa olemaan ohi.

  Ei ole kiva näitä lukea vaikka itsekin osaltani tuossa surkeassa lukemassa mukana.
   
 10. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tämä Aamulehden juttu oli toimittajalta huolimattomasti, ammattitaidottomasti tehty juttu mikä antaa lukijoille virheellisen kuvan sekä Tapparan että Ilveksen kausikorttimyynnistä. @Nännimäinen korjasikin tilannetta tänne Jatkoaikaan mutta Aamulehteen jää puutteeliset tiedot elämään ...
   
 11. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Välillä vois pysähtyä ja ajatella asioita ihan maalaisjärjen kanssa. Jos Ilves olisi myynyt alle 800 kausikorttia, tarkottaisi se sitä, että surkeaan 4000 katsojan tiistaisuhinaan pitäisi myydä 3200 irtolippua. Vastaavasti jos boikotin takia tavoitellusta 2500 myydystä kausikortista on jääty 1700 kappaleen päähän, on ensi kaudella loppuunmyyty halli pikemminkin sääntö kuin poikkeus.
   
 12. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Toivon, että Ilves lähettää oikaisupyynnön lehteen, jottei virheelliset tiedot jää elämään Jatkoajan ulkopuoliseen maailmaan.
   
 13. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Vaikea sanoa onko syy toimittajan vai molempien seurojen toimittamat puutteelliset tiedot. Toivottavasti joku laittaa Aamulehteen palautetta ja he oikaisevat tiedot.
   
 14. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuli mieleen että jospa nuo ovatkin yksittäisten osoitteiden määrä, johon kausareita on myyty.
   
 15. OikeaLaita Jäsen

  Se puuttuuko yritysliput tai jotain alueita ei ole niin olennaista kuin tuo suhde 782/1779 Tapparan hyväksi edellyttäen, että luvut sinällään ovat vertailukelpoisia. Tapparalla yli kaksinkertainen määrä ei selity pelkästään menestyksellä, koska aiemmin Ilves on menestyksestä huolimatta myynyt lähes saman verran. No onneksi tuo syöksykierre on nyt katkaistu ja ensi kaudella tuo 782 vähintään tuplataan.
   
 16. sivurauta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat ylipäätään tamperelaiselle jääkie
  Ymmärtääkseni ne kausarit ovat rahan arvoista tavaraa ja aina ei toiseen suuntaan tarvi välttämättä rahaa liikuttaa. Näin ainakin isot pojat puhuu ;)
   
 17. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ensiksi tuosta luvusta puuttuvat Ilves ry:n 700 kausikorttia. Junnu- ja valmennuskortit kuuluvat IH Oy:n ja Ilves ry:n väliseen sopimukseen. Tapparan vastaavasta sopimuksesta ei itselläni ole tietoa. Toiseksi vahvasti uskon, että tuosta puuttuvat yrityksen kortit. Nämä vaikuttavat toki kausareiden määrään, mutta tuossa tutkimuksessa lienee vertaillun yksityishenkilöiden ostamia kortteja.

  Todennäköisesti korteista saatujen eurojen suhdeluku kasvaa tuosta 2,27 arvosta Tapparan eduksi. Tappara saanee lisäksi enemmän euroja per kortti. Ilves saa mainoksista vähemmän euroja ja ainakin on omannut maineen, että on mainoseuroja vastaan jakanut kortteja höveliäämmin kuin Tappara.

  Mitä tulee myyntitiimien suorituksiin, niin Honkalehdolla on hyvin erikoinen näkemys omasta ja myyntitiiminsä tekemisestään. Hän on pyrkinyt pitämään yllä illuusiota erinomaisesta myyntityöstä, vaikka luvut karusti todistavat aivan muuta. Samaa illuusiota hän on pyrkinyt luomaan ympärille tämän hetken buumista. Siinä missä Risto Jalo ei patsastele tai paukuttele henkseleitä, niin Honkalehto on nostanut itseään jalustalle tämän buumin aikaansaamisessa. Tämä on aiheuttanut närää mm. aitiovieraiden keskuudessa.
   
 18. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  :D Honkkis on kyllä huikee ukko. Itsekin kuulin tämän suuntaisia juttuja eräältä aitiossa olleelta. Jostain some-ilmiöstä oli myös puhunut, kun oli mainittu kansan palanneen halliin. Onneksi Talous-Esan minuutit talossa alkaa olla niin minimissään, että kaveri on kohta vain surkuhupaisa muisto Ilveksen historiassa.
   
 19. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Itsekin kuulin, että Honkkis on todennut tämänhetkisestä tilanteesta vapaasti lainaten "Tekemäni työ alkaa kantaa hedelmää". Ei siinä, voihan se olla että hänen mukanaolonsa edesauttoi omistusmuutoksen tapahtumista, mutta kyllä musta tuntuu että Honkkis elää itse jossain vaihtoehtotodellisuudessa.
   
 20. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Bwaahhhaahhhaaa. Olis kiva katsella ja kuunnella Honkkiksen pään sisäistä elämää. Olisiko jonkinnäköinen narsistinen skitsofrenia joka mahdollistaa oman suorituksen näkemisen hyvätasoisena samalla kun ympäröivä maailma repii hiuksia päästä surkeiden suoritusten vuoksi. (DISCLAIMER: En väitä että Esa Honkalehto on mielestään sairas. Käytin termiä tehostekeinona vahvistaakseni verbaalista ulosantiani kuvaamaan omasta mielestäni Honkalehdon erittäin surkeita jaksoja Ilveksen toimitusjohtajana ja hänen näkemyseroa työn suorittamisen hyvästä tasosta.)
  Paitsi jos tarkoitti Ilveksen pois myyntiä Manngardilta niin siinä ilmeisesti auttoi? Ja kuulemma Jönssi kans.
   
 21. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Siinä mielessä Honkalehto on oikeassa, että hänellä on iso rooli tässä buumissa. Jos hän olisi jatkanut Vinnien kera, niin Ilvekselle ei tänä keväänä olisi syntynyt pienintäkään buumia. Hallia olisi tuskin koskaan hänen jatkaessaan myyty loppuun. Näkemyksessä, jossa hän kuvittelee oman työnsä kantaneen hedelmää, hän on yhtä pahasti harhateillä kuin tulosennustuksissaan. Uusille omistajille on selvinnyt, että kuluvan tilikauden tulokseksi oli jälleen muodustumassa paljon synkemmät luvut, mitä Honkalehto antoi välitilinpäätöksessä ymmärtää. Joidenkin tietojen mukaan operatiiviseksi tulokseksi oli tulossa jälleen yli puolen millin turskat. Omistajanvaihdoksesta lähti vyörymään buumi ja arvaukseni on, että pudotuspelien myötä (vähintään kolmas kotimatsi tiedossa+kahdeksas sija) nollatulos alkaa olla mahdollinen. Kirjanpidollinen tulos tulee olemaan lähes miljoonan parempi (velkojen anteeksianto).
   
 22. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Kovasti yritän olla kommentoimatta Esajan toimia enää, kun mies on vihdoin historiaa. Mutta onhan toi ihan koomista. Siis yli puolen millin tappioita osasi näin rivikannattajana kyllä odottaakin, koska halli oli melkein koko kauden ajan tyhjillään ja loukkaantumisiin jouduttiin reagoimaan. Mutta onko Esa sitten väittänyt ennusteeksi jotain tyyliin 200 000 euron tappioita?

  Lainaus:
  Heh, huvittavaahan tässä on se, että tämä meidän talousnero lupaili millin tulosparannusta jo viime vuoden tammikuussa. Sehän tietää mistä se puhuu!
   
 23. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Hallilla puhuttiin siihen malliin, että Honkalehto on toimistolla vielä pauden jälkeenkin. Niin paljon on vanhoissa asioissa läpikäytävää, että Jalo on katsonut sen tarpeelliseksi ja osin välttämättömäksi. Näin siis huhuissa, varmistakoon joku jos tietää.
   
 24. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 25. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Onhan tää ihan huikea juttu. Nyt toivotaan, että niitä pelejä tulee myös huhtikuun puolella.