Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ilveksen talousasiat

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Scipio, 03.08.2010 klo 11.41.

 1. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Eipä täydellisemmin tähän pisteeseen asti olisi voinut hoitaa yrittämistä palauttaa Ilves niin taloudessa, uskottavuudessa, kuin urheilullisuudessakin takaisin jaloilleen. Ratkaiseva Ässät-sarjan voittomaali tulee olemaan vielä kultaa tulevaisuudessa Takojankadulle, kuten joukkueellekin.
   
 2. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  Mielestäni Ilves saisi antaa kunnon bonuksen maalivahti Antti Lehtoselle, joka otti ratkaisevassa matsissa Ässiä vastaan sen käsittämättömän mailatorjunnan, joka mahdollisti nämä Tappara-pelit. Tulee muuten Ilvekselle todella isot ja tärkeät rahat näistä ainakin kolmesta (kyllä, game7 nähdään) täydestä kotipelistä. Kyllä täällä pohjois-Suomessa on vahva usko siihen, että Ilves tulee nyt elpymään niin taloudellisesti kuin uheilullisestikkin Kiven johdolla. Ja sanoin tämän jo Kiven tullessa puikkoihin. Kaikkea hyvää Ilvesleiriin!
   
 3. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Olin viime viikolla yhden asiakkaan tykö, joka tällä hetkellä sponsoroi Tapparaa. Näyttää löytyvän ainakin laitamainos. Kertoili siinä sitten, että ensi kaudesta eteenpäin yhteistyökumppanuuseurot siirtyvätkin sitten Ilvekselle. Täytyy laittaa Ilveksen toimistolle vähän vinkkiä, että osaavat sinne suuntaan soitella.
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2017 klo 09.14
 4. Aatos Jäsen

  Onko tietoa pudotuspelien potin jakautumisesta. Saako Ilves kokonaispotista tietyn osan riippuen kuinka pitkälle mennään? Vai tuleeko osa tuotosta suoraan kotipelien katsojista?
   
 5. pikku-hermanni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Lainaus:
  Juuri näin. Edellistä toimitusjohtajaa ei juuri nämä vinkit kiinnostanut, mitä sitten hiukan kummasteltiin mahdollisten sponsoreiden toimesta
   
 6. Kenth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee
  Lainaus:
  Joukkueet saavat itselleen puolivälierien tuotot, sekä osan menestyksen mukaan osan tuotoista välieristä eteenpäin. Ilves on voiton päässä kolmannesta puolivälierien kotiottelusta, joka toisi ison määrän tärkeitä euroja. Liikevaihtoa pudotuspelit tuonevat Ipalle yli 0,5 miljoonaa euroa.
   
 7. -mesag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Noh noh, ei riitä, että Ilves voittaa vielä yhden saadakseen kotipelin, myös Tapparan on voitettava kaksi peliä...

  On kyllä todella suuri merkitys rahallisesti sekä urheilullisesti tuo voitettu Ässät-sarja. Kaiholla ajattelen tilannetta, jossa myös itse Ässä olisi mukana playoffeissa, no ensi kaudella sitten. Jos Ilves tippuu nyt, saa se 5% välierien, finaalien sekä pronssiottelun lipputuloista.
   
 8. Crueman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Man Utd
  Lainaus:
  Nimenomaanhan se riittää, en tajua mistä tämä hassuttelu Tapparan tarvittavista voitoista kumpuaa? 4-0 tai 4-1 jatkoon ja minimissään kaksi kotipeliä lisää.
   
 9. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Oli puhe Ilveksen kolmannesta puolivälierien kotiottelusta (ks. alkuperäinen Kenthin viesti). Siihen tavoitteeseen pitää Tapparankin tehdä vähän töitä. Välierät toki erikseen.
   
 10. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Laita vinkki suoraan Jalolle. Toimistoa ei ole taidettu vielä ehtiä puhdistaa, joten vinkki kannattaa laittaa henkilölle, joka on varmuudella mukana ja jota asiakas kunnioittaa. Tampereen seudulla on muutama merkittävä entinen yhteistyökumppani, jotka ovat ihmetelleet, että toimiston väki ei ole soitellut. Jos vinkki menee näille vanhoille, niin toteutuessaan siitä voi mennä hyvä provikka Sponsvisionille.
   
 11. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Jos toimistolla on Jalon kaltainen nimi askareissa, niin onhan se etu otettava käyttöön etenkin myynnissä.
   
 12. wilco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,LiPu
  Lainaus:
  Mites tää muuten menee? Jos Ilveksellä on joku sopimus tuon firman kanssa, niin tuskin se yht'äkkiä on mihinkään hävinnyt. Eli menneekö provikka joka tapauksessa, jos soppari tehtäisiin nyt?

  Että silleen...
   
 13. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Ihan mahdollista, että Esa on tehnyt itsensä kanssa ns. ikuisen sopimuksen, jota tarkastellaan esim. vuonna 2117. Ei nämä yllättäisi.
   
 14. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Hyi. Ei saa.
  Voi kun toimiston töiden uudelleen organisointi menisi kivasti maaliin.
  Kaikki muu tuo jo tunnetta hyvää.
   
 15. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Eiköhän se menisi juuri niin, että jos esim. Jalo neuvottelisi nyt sopimuksen asiakkaan kanssa, niin Sponsvision ei siihen väliin pääse. Mutta mikäli kaupan ohjaisi toimiston vanhoille parroille, niin ainakin osasta provikat menisivät Sponsvisionille. En tiedä onko ostajat onnistuneet katkaisemaan omistajamuutoksen yhteydessä Sponsvisionin sopimuksen. Vuosi sitten eräs osakkeenomistaja kimmastui siitä, että miten tuo Sponsvision ottaa isoja provikoita sellaisesta myynnistä, joka on vuosikausia sponssannut Ilvestä. Mielestäni uuden asiakkaan tuomisesta on hyvä antaakin hieman extraa ensimmäisellä kerralla.

  Onhan Sponsvision varmasti tuonut kirstuun rahaa ja uusiakin asiakkaita. Mutta myyntilukemat verrattuna muihin seuroihin on karun kehnot. Täytyy toivoa, että Jalo onnistuisi löytämään tuolle sektorille huomattavasti ammattitaitoisemmat henkilöt ja mahdollisimman nopeasti.

  Mutta jos jollakin teillä on liidejä Ilveksen sponsoreiksi, niin ohjatkaa nuo liidit siten, että Ilves saa siitä mahdollisimman paljon. Myyntieurojen tulee kasvaa huomattavasti, mikäli havittelemme pääsyä Liigan valioiden joukkoon.
   
 16. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Mites pelaajat, saavatko lisaa palkkaa kun pudotuspeleissa edetaan (ei kait sm-liiga mikaan NHL ole, jossa pelaajat pelaavat playoffsit talkootoina)?

  JOL
   
 17. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  Pelaajat tekevät seuraan koko kauden sopimuksen joka loppuu joskus viikko finaalien jälkeen. Toki saavat playoffbonukset vielä erikseen.
   
 18. Raksilan mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Heräsin tämän illan ottelua seuratessa miettimään, että mitenkä muuten Tampereella menee nuo kaukalon ja jään mainokset? Veljellinen tasajako rahoista vai molemmat myy "omat puoliskat"?
   
 19. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Käsittääkseni myydään omat puolikkaat, ja kyllä niitä myydäänkin niin perusteellisesti. Ja siihen joka katko vielä päälle, koska kukapa sitä hallilla haluaisi uusintoja nähdä.
   
 20. PH7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Molemmat myy oman pään mainokset. Laitamainokset ja LED-mainokset on vaihdettavia, joten ne voi molemmat myydä omiin peleihin.
   
 21. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kassakone tulvii tätä menoa kohta ylitse, kun tänään varmistui vähintään yksi peli. Ja jos joku välieräihme nähtäisiin, niin eiköhän nekin ammuta hetkessä täyteen hyvään hintaan. Voisi melkein jo uskoa, että isoa tappiota ei tulla näkemään ja startti uuteen lähtöön on mitä täydellisin.
   
 22. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tuoreen Aamulehden mukaan Ilves myi tälle kaudelle 781 kausikorttia, kun Tapparan vastaava luku oli 1779. Eihän se nyt yllätys ollut, että myynti on viime vuosina sakannut, mutta ihan noin järkyttävää lukua en odottanut. Ensi kaudelle kausikorttimyynti varmasti Ipalla nousee, mutta saa tuossa ihan töitä tehdä että ero Tapparaan kurotaan kiinni. Jutusta muuten selviää myös, että Kaleva on ainoa kaupunginosa, jossa Ilveksellä on kausikorttilaisia naapuria enemmän (kuvassa ei tosin ole pohjois-Tamperetta ollenkaan).
   
 23. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tuo juttu lienee ihan puhdasta roskaa vai kuvitteleeko joku, että seurat olisivat antaneet myyntidatansa ja asiakasrekisterinsä Aamulehden käyttöön? Tai vaihtoehtoisesti olisivat pyynnöstä itse peranneet oman rekisterinsä ja jaotelleet postinumerojen mukaan, että montako korttia on minnekin mennyt. Itsekin sitä vilkaisin, enkä huomannut mainintaa mistä "tiedot" ovat peräisin. Lukemat ovat varmaan suunnilleen oikeassa suhteessa toisiinsa ja naapurilla on ollut tänä vuonna se 500-1000 lappusta enemmän myytynä, mutta luulisi kummallakin olevan isommat numerot. Toki tuossa voi olla mukana pelkät yksityisasiakkaat ilman firma/sponsorikortteja, mutta sitäkään tietoa ei kerrota.
   
 24. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Paha sanoa, miten paikkaansapitävä kuva tuo on, mutta lähteiksi oli mainittu Ilves, Tappara ja MTV3. Kovasti ihmettelen, jos toimistolla antavat kirjoittaa tuollaista ilman oikaisuvaatimusta mikäli ei ole todenperäisyyttä.
   
 25. Myyntimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kirjoittelinkin tästä jo toisessa ketjussa, että tähän kauteen lähtiessä oi Ilveksellä paljon peruskannattajia, jotka boikotoivat vanhaa omistusta jättämällä kausarit ostamatta. Niin tein minäkin. Muutosten ja peliesitysten johdosta aion ottaa ensi kaudelle taas kausarin ja myös kaksi pojilleni.
  Tappara myi varmasto paljon extra kausareita firmoihin, koska voittivat mestaruuden.
  Muistan, että vuosituhannen vaihteessa kummalakin seuralla oli noin 2500 kauskorttilaista.