Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Ilmaisliput ja räikeät alennukset

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Asenne01, 04.09.2018 klo 22.39.

 1. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Mutta eikös nyt pitäisi olla positiivista talousuutisointia? Kohosen mukaan liikevaihto on huomattavassa kasvussa, vai mikä adjektiivi olikaan?

  PRH ei tosiaan itse oma-aloitteisesti noita myöhässä olevia päätöksiä perää. Mutta aktivoituvat kyllä jos asiasta huomauttaa. Olen sen joskus tehnyt omien kilpailijoiden kohdalla, kun olen odotellut lukuja.

  Lähdenkin tästä soittamaan PRH:lle :-)
   
 2. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tässä on nyt kaksi asiaa. Se että oman seuran junnuille tai joillekin koululuokille jaetaan ilmaislippuja on yksi asia ja toinen on se että lippuja tosiasiassa myydään selvästi listahintaa halvemmalla. Tai että jollain yhteistyökumppanilla on kaksi yhden hinnalla kampanja useaan otteluun.
   
 3. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  Lainaus:
  Ei kai se vielä ole myöhässä. Eikös se ole kuusi kuukautta tilikauden päätymisestä kun tilinpäätös pitää vahvistaa ja siitä vielä kaksi kuukautta kun pitää toimittaa PRH:hon? Käytännössä noi kai menee usein suoraan (pyynnöstä) verottajalta kaupparekkariin.
   
 4. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Juu, kyllä käytännössä voivat pitkittää sitä tuonne tammikuulle jos haluavat, missä edellinenkin toimitettiin.
   
 5. Moderaattorit Jäsen

  Puolestamme on ihan ok puhua ilmaislipuista ja alennuksista, mutta tähän KHL:n poliittinen puoli, tilinpäätökset, muiden syyttäminen trolleiksi ja muu offtopic eivät taida olla tämän ketjun teemoja.

  Eli pysytäänpä jatkossa aiheessa.

  Moderaattorit
   
 6. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tää on muuten ihan hyvä tarjous, mutta autolla meneminen tuonne on yhtä ruuhkahelvettiä, joten suosin silti mieluummin junaa.

  Vastustajissa tulee suosittua SKA:ta ja Tseskaa, mutta niihin halvat (saati ilmaiset) liput ovat kiven alla. SKA-matseihin ei tahdo löytyä edes normihintaisia.
   
 7. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Mä taas tykkään, että tonteille pääsee kätevästi ilman mitään ruuhkia, ainakin jos vertaa 7-17 väliseen helvettiin, mutta sinne helvetin parkkihalliin ja sieltä pois on aina ruuhkaa ja siitä jonottamisesta pitäisi vielä maksaa 300€ kaudessa.. Pitkin hampain kaatosateella, muuten lähialueen parkkipate -paikoille.
   
 8. Miata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mun mielestä parkkihalli toimii nykyään tosi hyvin, varsinkin vähän katsoo mihin kohtaan auton hallissa parkeeraat. Jonottamista ihan saman verran kuin läheisissä liikennevaloissa.
   
 9. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  300€? P-kausari on monta vuotta mielestäni ollut hintaluokaltaan 100€-150€ väliltä.

  Itselleni tuo on kätevin tapa tulla hallille, kun monesti suoraan töistä on saavuttava arkipeleihin. Ei tarvitse kiireessä arpoa missäpäin tällä kertaa voisi olla vapaa paikka ja jos kyseessä on perus 8000-10000 vetävä matsi niin jonokin vetää ihan kiitettävästi ainakin Hakamäentien sillalta päin saapuessa. Ja jos ei asu junaradan varrella tai keskustan kieppeillä, niin Pasila on itseasiassa yllättävän nihkeä paikka saapua julkisilla. Mutta ymmärrän myös autoilevia ihmisiä, jotka mielummin säästävät euroja ja pysäköivät rauhallisemmille alueille.
   
  Viimeksi muokattu: 06.09.2018 klo 23.18
 10. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Tuota en aivan allekirjoita. En nyt tähän hätään keksi mistä ei Pasilaan pääse suoraan tai yhdellä/kahdella vaihdolla julkisilla. Jossei junarataa ja keskustan lieppeitä laske niin mitä jää? Itä. 58 tulee Itäkeskuksesta pasilaan lähes suoraan ja Itäkeskukseen pääsee metrolla helpolla.
  Tai sitten vain se yksi/kaksi vaihtoa on se joka siitä tekee nihkeän? Itse kuljin Idästä pasilaan vuosikausia töiden, koulun ja vapaa-ajan merkeissä täysin ongelmitta.
   
 11. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  OK, mielipiteeni perustuu vain silminnäkijähavaintoihin. Jos omakohtainen kokemus sanoo muuta, niin uskon sitä.
   
 12. Hydrophyte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tästä kaudesta en tiedä, mutta ainakin parina viime kautena narrien junnujoukkueet ovat saaneet ilmaislippuja paljon. Tuttuni, jonka poika pelaa narrien junnuissa yritti muutaman kerran saada minua jaffalaan katsomaan KHL-pelejä, mutta lopetti lippujen tyrkyttämisen, kun kerroin ettei kiinnosta lähteä.
  Hän on myös kertonut, että esim. viime kauden ska peliin (joka odotettiin myytävän loppuun) sai junnut ostaa 10e/kpl lippuja, mutta kun ei mennyt kaupaksi, niin pelipäivänä sai ottaa niin monta kuin halusi 0e. Tuttuni kävi silloin tällöin katsomassa eli otti yleensä vain pari kolme lippua per matsi, mutta johonkin peliin otti 15kpl.
   
 13. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En muista, että tuollaista SKA-pelin alennusta olisi ollut, mutta juniorijoukkueiden pelaajille ja perheenjäsenille on ollut jonkin verran lippuja aikaisempina vuonna jaossa. Yleensä sellaisiin peleihin, jotka ovat osuneet kotipeliputkeen ja vastustaja ei ole ollut kaikkein mielenkiintoisin. Kauden aikana tällaisia mahdollisuuksia on ollut ehkä 5-8 peliin.
   
 14. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  No mä katoin viime vai toissakaudella kausarin hintaa ja se oli se sama riisto 10€/peli kun irtokäynneilläkin. Voi olla, että jonkun kympin tai kaksi olisi säästänyt. Kiitti, mutta ei kiitti.
   
 15. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Kuluvan kauden p-kausari maksoi 149€. Netin syövereistä löysin ensimmäisen KHL-kauden 14-15 vastaavan maksaneen 160€, joten hankala uskoa, että pari kautta noiden kausien välissä hinta olisi voinut olla tuplat tuosta ~150€.

  Toki jos 30:stä kotipelistä missaa sen 10-15, niin sitten joo rupeaa olemaan siinä rajoilla kannattavuus p-kausarille.
   
 16. PokerJoker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings
  Jokereilta tuli mainos sähköpostiin tänään, jossa mainostettiin lipputarjousta huomiseen Magnitka-otteluun. Kaksi yhden hinnalla, en sen tarkemmin klikannut linkkiä auki, mutta ilmeisesti myös huomisen osalta lipunmyynti on heikkoa. Sinänsä kiva, että reagoidaan, mutta jotain muutakin täytyisi toimiston puolella tehdä.

  En muista, että oliko tästä mainittu, mutta Veikkauksen asiakkaana saa kaksi lippua myös yhden hinnalla valittuihin otteluihin. Veikkaus tarjoaa toki samaa siiliä myös Liiga-otteluihin.
   
 17. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Voisitko kopioda linkin tänne, niin muutkin voivat edun käyttää. Ei ole personoitu ja voi käyttää useamman kerran.
   
 18. PokerJoker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings
  Lainaus:
  Linkki tuonne, josta voi ostaa liput erikoishintaan (linkki vie Ticketmasterin sivuille).

  Ilmeisesti perjantaina on myös saatavilla alennettuja lippuja (kaksi yhden hinnalla). Ticketmasterista kun etsii tapahtuman niin sieltä pitäisi löytyä Date Night -kategoria (tai ainakin näin oli puhetta FB:n puolella). En toki itse löytänyt, mutta jos joku fiksumpi osaa etsiä ja löytää sen niin saa jakaa toki ohjeet myös tänne.
   
 19. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lastenliput illan matsiin vitosella.
   
 20. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mun mielestä lastenliput pitäisi olla aina tuota luokkaa. Lapsen kanssa tulee kuitenkin 1-2 aikuista ja 0-N sisarusta. Ne on tulevia kausikorttilaisia ne.
   
 21. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Menkööt vaikka ilmaiseksi, minäkin pyörin Nordiksella joskus jollain markalla, parilla. Jos tuovat samalla vanhempansa à 30-40e mukanaan niin siitä tulee riittävä tuotto.

  Kunhan siis ilmoitin tämän niille jotka haluavat muksujaan peliin raijata halvemmalla.
   
 22. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Minusta taas tuo parkkihalli toimii mainiosti, käytännössä kaikkiin arkipeleihin tulen suoraan töistä ja on mukava että tietää minne autonsa saa. Ja tässä on vuosien saatossa kyllä oppinut miten ja mille paikalle auto kannattaa jättää niin sieltä hallista pääsee pois kuin liikennevalo ohjatusta risteyksestä, eli pienellä jonotuksella. Jos haluaa nähdä millaista on kun parkkipaikka ei tyhjene ja jonottaminen on taidetta niin kannattaa mennä Tampereelle kokeilemaan Hakametsän parkkipaikkaa, Tampesterissa kun tärkeintä ei ole homman sujuvuus ja että kuinka hyvin itse pääsee pois vaan tärkeintä on ettei ainakaan kanssa autoilijat pääse.
   
 23. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Väärä ketju. Eipä tähän muuta.
   
 24. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Keskiviikon 10v peliin fanikatsomon päätyyn ja kaarteisiin liput kympillä.
   
 25. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ja veikkauksen kautta saa kaks lippua yhden hinnalla.